İyi akşamlar evde tek yaşıyorum arkadaşlar yarın bu saatlerde sevgilimle sevişiyo olucam bana mantıklı güzel denediğiniz ve güzel bulduğunuz pozisyonları yazabilir misiniz?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Burada 100 kere yazdım.. Kadını ata biner gibi kucağa oturtmak her iki taraf içinde her türlü aktivitenin yapılacağı ve çok zevk veren pozisyondur.
03 Yorumla
Soran+1 yılyapamıyo babacım biraz balık etli ama hiç ne bilgisi ne tecrübesi yok bende öğretmeye çalışıyorumda zor yani :) ama saolasın yapıcam
Soran+1 yıltamam hocam denicem
+1 yılKardeş yazdığım son benceye bir göz at, yazdım bu konuyu orda.
01 Yorumla
Soran+1 yıltamamdır
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeniz kabuğu eğer sevgilin esnek biriyse en iyisi
030 Yorumla
Soran+1 yılo nasıl oluyo o doggy gibi değil mi
Cevap sahibi+1 yılKadın bacaklarını yukarı kaldırıyor
Soran+1 yılmisyoner değil mi o karıştırıyosun bence
Cevap sahibi+1 yılBilmem olabilir 😀 ama gzl pozisyon yapın 😂
Soran+1 yılsen nasaıl yapıyon bir kızdan duymak istiyorum yani en mutlu rahat ve güzel olan sana göre hangisi :D
Cevap sahibi+1 yılYa en iyisi ayakta kucakta ama balık etli demissin oyle yapma sakin kamış kırılır 😂
Soran+1 yılDaha önce yapmadığım bişey değil de ayakta olmuyo hakikaten senin dediğin gibi. Genelde misyoner ve doggy, bazende bacaklarını omuzuma kaldırıyorum bu bazen acı veriyo ona ama ben ço zevk alıyorum
Cevap sahibi+1 yılBen minyonum oyuzden rahatlıkla tasiniyorum kucakta en sevdiğim ☺
Cevap sahibi+1 yılBacak omuzdayi çok seviyorum ben ☺
Soran+1 yılhiç minyon biriyle bir birlikteliğim olmadı desek yeridir hayalini çok kurdum ama gerçekleştiremediğim bir hayal olarak kalacak sanırım
- +1 yıl
Deniz kanuğu bacak omzadan daha güzel bir şekilde kadın bacaklarını bacak omzada kollarının altına alır ve vajina tamamıyla ortaya çıkar tabi kadının esnek bir yapıya sahip olması gerekir dibini bulduran tek pozisyon olarak değerlendirilir ama kadının canı daha fazla yanabilir 😎😎😎
Soran+1 yılbacakların uzun mu ki boyun kaç? :D
Soran+1 yıldeniz kabuğuna baktım evet gerçekten esnek olması gerekiyo hatunun :)
Cevap sahibi+1 yılBaak deniz kabuğu diye bisey vardır
Cevap sahibi+1 yılBacagim uzun değil 😑 bir bucukluk kizim ya
Soran+1 yılolsun ne var minyok olmaz bizim suçumuz değil bende 1.70 im sakallarım olmasa çok küçük gösteriyorum yaşımdan :)
Soran+1 yılheyy :D
Cevap sahibi+1 yılBende 24 yaşındayım 14 saniyolar hangi liseye gidiyorsun diye soran var ofoff😑😂😂
Soran+1 yılbende 22 yaşındayım ama bence bu sana yapılan bir iltifattır tatlı olmak senin suçun değil :D
Cevap sahibi+1 yıl😊 dimi ya minnaklik gzl de 44kiloyum ucucam yakında ama 🙈
Soran+1 yıluzaklara uçma kuşum uçupta gitme yorulursun :D
Cevap sahibi+1 yıl😀😀 sozlesmeli Öğretmenim ben ortaokulda yeni girdim ise bir erkek hoca bahçede sırada kizim sirana geç diye bağırdı dedim ben hocaym adam şok adam iptal 😂😂
Soran+1 yılşaka yapıyosun ya o kadar mı :D ahahaha bana resim at :D
Cevap sahibi+1 yılOkadar 😑 ama atamam tanimadigim birine resim
Soran+1 yılatarsın atarsın bende atarım sana karşılık olarak :)
Soran+1 yılöğretmeniiim nerelerdesin
Soran+1 yılbir cevap? :)
Cevap sahibi+1 yılResim atmam😀
Soran+1 yılama neden :D burdan mesajlaşma resim atma var mı hiç bilmiyorum ama skype kullanıyorum ordan ismimi verebilirim :D
Soran+1 yılbekliyorum hala :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
misyoner
05 Yorumla
Soran+1 yılEn temizi o başlangıç onundur yani
Soran+1 yıleyyyvallah saolasın hatun biraz balık etli ama olsun ölmek var dönmek yok :D
Soran+1 yılöyle :D
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne