Merhaba sex pozisyonları sevdiğiniz neler var? Bu gece çıldırtmak istiyorum onu pozisyon söylermisiniz link yada anlatarak?
Cevabın nedir?
Jokey pozisyonu
Kadının üstte, erkeğin altta olduğu pozisyon.
Kadın için: Aslında bu pozisyon kendi içinde ikiye ayrılıyor. Kadın jokey pozisyonunda erkeğe yüzü dönük ya da sırtı dönük durabilir. Erkeğin yüzüne bakılmayacak gibiyse sırtnızı dönebilirsiniz yani! Tabii canınız nasırlı ayak görmek istiyorsa!..
Her iki durumda da bu pozisyonda kadının avantajı, fiziksel kondisyonuna göre ilişkinin hızını kendisinin ayarlayabilmesidir. Hükmetmeyi seven, otoriter kadınlar için bu pozisyon genel tercih nedeni!
Erkek için: Genelde bu pozisyona bayılırlar. Çünkü kendilerini bir seks kölesi gibi hissederler. Kadın onun üzerindedir ve ona hükmediyordur. Bunu düşünmek hoşuna gidebilir! Özellikle yaşlı ve tembel erkekler için ideal…
İkinci misyoner pozisyonu
İlkinden tek farkı, kadın bacaklarını erkeğin omzuna koyar.
Kadın için: Misyonerde yazılanlar aynen geçerli. Tek farkla. Penis bu pozisyonda vajinaya daha derin temas eder. G noktası uyarılır.
Erkek için: Bu pozisyonda erkek kalçasını daha rahat hareket ettirir. Ancak bu seksten uzun süre keyif almak isteyenler için uygun değil. Çünkü erkek çok çabuk orgazm olabilir.
X pozisyonu
Tarifi biraz zor… Kadın ve erkek yüzyüzeler. Bacakları makas gibi birbirine geçmiş. Yani misyoner pozisyonunun yanyana yatılan biçimi diyebiliriz.
Kadın için: Klasik ‘hangi bacak senin’ sendromu atlatıldıktan sonra başlanabilir. Eğer bacaklarınız esnekse tabii. Yoksa bu pozisyondan uzak durun. Çünkü bacaklarınız içiçe geçmişken hareket kabiliyetiniz sıfıra da inebiliyor. Penis, vajinayla temasta zorlanabilir.
Erkek için: Erkekler her türlü pozisyonu severler. Demek oluyor ki, bunu da seviyorlar. Ancak çoğu erkek, partnerinin bacağı diye kendi bacağını da okşayabiliyor :)
Köpek pozisyonu
Tarife gerek yok…
Kadın için: P*rno yönetmenlerinin en sevdiği bu pozisyonu kadınlar pek tercih etmiyorlar. Çünkü bu şekilde penis doğrudan yumurtalıklara baskı yapıyor. Ve bu birçok kadın için rahatsız edici bir durum.
Erkek için: Erkeklerin daha az güzel kadınlarla bu pozisyonu tercih ettiğine dair bir iddia da var.
Kaşık pozisyonu
Kadın ve erkek yanyana yatıyorlar. Her ikisi de aynı yöne doğru bakıyor. Erkek, kadına arkadan yaklaşıyor.
Kadın için: Kaşık pozisyonunda seks, sarılmayla karışık olduğu için çiftler bu pozisyonu tercih ediyorlar: Duyguların daha derin gösterildiği bu pozisyon yazık ki kadınların orgazmı açısından tatmin edici değil. Ancak sabahları bu pozisyona başvurabilirsiniz. Ağız kokusu çekmektense :)
Erkek için: Biraz daha sert seksten hoşlanan erkekler için uygun bi pozisyon değil. Aama sabah yeni uyanmışsa ve kımıldayacak hali yoksa tercih edebilir.
Ayakta
Kadın ve erkek yüzyüze duruyorlar. Kadın bacakları ile erkeği sarıyor. Tabii bu durumda erkeğin bir duvara yaslanması gerekiyor.
Kadın için: Bu pozisyon kadın için çok keyifli olabilir. Çünkü penis hem vajinaya derin bir şekilde giriyor hem de partnerine sıkı bir şekilde sarılmış oluyor. Ama partner biraz daha ufak tefekse, güçsüzse ayakta sekse kalkışmayın.01 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTatlım, sevişmek artistik cimnastik değil ki pozisyon soruyorsun? Bu işin pozisyon ile, skor ile ilgisi yok.
Seks denilen şey beyinde başlayıp beyinde biten bir şeydir. Sevgilini ne kadar çok tahrik edersen, boşalması da o kadar şiddetli olacaktır ve bu da tamamen beyinde olup biten bir şeydir.
Bence sen şu linkdeki yazıyı bir oku: link20 Yorumla
bu soruyu bir bayan sormaz sende erkek değilsen...
ya bırak o kendi bulur sevdiği posizyonu erkeğe bırak onu çıldırtmak istiyorsan72 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
72Cevap
link En ince ayrıntısına kadar resimli hareketli olarak mevcut :)
12 YorumlaEl arabası yap ! arkadaş bukadar olurrya! Tavsiye istediğin konuya bak!
sen bir kızsın onu etkilemen için edepli ol yeter.50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında ne var biliyo musun ben o mmutlu olsun diye her akşam yapmak istedim möutlu etmek istedim ben istekli olunca o kaçtı bi havalandı falan . boşver hiç uğraşma bence tatlım o sana yalvarsın o seni mutlu etmeye çalışsın . hiç yorma kandini akışına bırak .
30 Yorumlabence önce 69 yap birbirnize oral yapın sonra ayağa kalk ve duvara yaslan eğil kısık bir sesle içime girmeni sitiyorum artık de çıldırırrrrrrrrrrr
20 Yorumla:) kamasutra :)) tabi nası bi tipsin bilmiom da becerebilseksen onu yap :)))
31 Yorumla- +1 yıl
sen öyle mi seviyosun
tabi emrin olir vitesi boşa alınmış bir arabada uçuruma doğru giderken ben de daha çok pozisyon var iste ben anlatırım aklın durur..
10 Yorumlaher kız cesaret edemez ama sana senle detaylı birşey anlatmak isterim seninle kumsalda sevişmek isterdim aşırı sıcak olcak ve vajinanın içine buz atacağım bu sana süper bir zevk verecek resmen çıldırcaksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılBacaklar omuda derin giriş sağlayarak sana çok zevk veir. link
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılburdan seç istersen link
22 Yorumla- +1 yıl
Burası ne kadar meshur ya bu sitede:)
Cevap sahibi+1 yılaslında ilk ben paylaşmıştım sonra bu kategorinin fenomeni oldu herkes paylaşıyo ama güzel site beğeniyorum
doggie pozisyonu sonra çapraz bacakları V harfi çeklinde açıp çat çat :D :D
01 Yorumlaİstekli ve ateşli ol. ve en güzeli doğaçlama yap. ayrıca üstünde hoplamak her iki tarafı uçurabilir :)))
00 Yorumla
+1 yılen iyisi üstüne çıkıp hoplaman bu en iyisi çünkü her iki taraf uçuyor :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. en ateşli zamanınızda yakalayıp belinize sıcak su dökmeyi düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl69696969696969696969 en sonunda 96
50 Yorumla
+1 yıllink biraz dolaş bu sitede
24 Yorumla- +1 yıl
çok saygısızca bir cevap yuh sana -1
- +1 yıl
özür diliyırum yukarıya yazacağım diye karıştırdım özür gerçekten
- +1 yıl
e bari -1 i sil
Ön sevişmede çıldırt boynunun on tarafı gogus ucları sırtı ve kasıklar erojen bolgesıdır
10 Yorumlaiç gıcıklayıcı bir kıyafet giy kilotununda ortasını del üstünüzle duşun altında yapın işi
00 YorumlaFavorilerimden. link
20 Yorumlaoral sexin doruguna cıkmısız ayaktayım partnerimi partnerimi kucagıma almısım ayaklarıını belıme dolamıs bense elımle belınden kavramıs kucagımda gelıp gıtmeler yapıyor dudakalrımızı ayırmadan opüsüyoruz senın ne sekerım?
00 Yorumlaönce güzelce bir el at, sonra 69 sonrada bırak o kovalasın sen kaç, yakaladığı yerde :)
22 Yorumla- +1 yıl
arkadas deneyımlı uygula bence
- +1 yıl
bu kızlar çok seviyo 69 u
Sen üstte o altta olsun. Bayanlarin genelde sevdikleri ve zevk aldiği bir pozisyondur. Çnkü bayan kendini kendi istediği gibi ayarlayabilir..
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEline ne gececek ? bir süre sonra yine cıldırtmak isteyceksin? Amacın ne. Evliysen baska da.
10 Yorumladoğal ol kendını akışına bırak o daha çok zevk veriyo inan herhangi bi kalıab uyma doğaçlama yap D:
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılbiraz perhiz yapın 2 hafta kadar sonra zaten çıldırmış olarak gelir sana.
00 Yorumla
+1 yılbisiklet ustunde 8 top cevirip ates uflersen kesin cildirir
23 Yorumla- +1 yıl
kendi kasindi napiyim :)
Pozisyonla çıldırmak biraz garip geldi. Performansını konuşturmalısın. Ne kadar hızlı ve istekli olursan o kadar güzeldir
01 Yorumlagöster ama elletme =) ellet ama mıncıklatma =) mıncıklat ama içine girmesin =) sonra da serbest bırak delirsin :D
00 Yorumla
+1 yılbacak omuza yada köpek pozisyonu her ik itaraf içinde rahat ve zevkli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. kucağında zıplamaya bayılıyorlar bence ve doggye
60 Yorumlabacak omza, arkadan öne, kucakta benim favorilerim...
00 Yorumlafrenchkiss+ 69 sonrası...içindeyken fantazilerini sor...delirir...
00 Yorumladogal akışına bırak..bişeylere şartlama kendini...ona bırak kendini o en kışkırtıcı durumdur..
00 Yorumlakontra atak sonucu yakalayacağın pozisyonlar en güzelleri olacaktır.
00 Yorumla
+1 yılbelli bi kuralda yapma canın nasıl istiyorsa o şekilde ne yapmak istiyosan yap belli bi koşulda yapma kafana göre yap daha zevkli olur
00 Yorumlasen ne kadar istekli ve atesli olursa o okadar etkilenecektir
00 Yorumla
+1 yılellerini gidip duvara yasla..ve kalcanı ona sun :) eminim cıldıracaktır..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkırmızı zerafettir kırmızı tanganla adamın karşısına cık gözlükleri varsa gözlükleri bile yerinden fırlar tepki vermiyorsa arkadaş kuşum aydın gibidir :):):)):):):)::))))))
10 Yorumlakarşısında domal, belini iyice bük, kalçalarını da kaldır.. çıldıracaktır görünce
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılistediğini yap ama mutlaka yatağa yüzükoyun uzan karnının altına bir yastık al. eleman üstte devam etsin :-)
denemelisin00 Yorumlabütün pozinsyonlar sırasıyla daha zevkli olur vakit cok :D
00 Yorumla
+1 yılayakta 69. slim fit bi kadını alıyorsun baş aşağı çevir ver ağzına...:)
01 Yorumlafark etmez anlık deisir bazen domaltarak bazen kucakta zıplatarak bazende ayakta hoplatrak
00 Yorumla
+1 yılpopon güzelse köpek pozisyonu iyidir. o esnada göğüslerini de tutturursan güzel olur.
00 Yorumla
+1 yılmisyoner pozisyon bacaklar omza doggy style daha birsürü aklıma gelmiyo :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpartnerim aktifse pozisyonun pek önemi yokta küvet olayına bitiyorum ben yaa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsexinfo101.com
bak burda dunya kadar var sec begen al :)20 Yorumlabacak omuza yapın:):)
74 Yorumla- +1 yıl
Bir bayan bu pozisyondan hoslandığını söylüyorsa banada +1 vermek düser :))
- +1 yıl
bacak omuza zor olmazmı sızın ıcıın
+1 yılyahu siz sahte profil misiniz? :)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 658 cevap paylaştı. Kovboy pozisyonu,altta ben olursam tabi,
00 YorumlaPartnerimin rahat edeceği her pozisyonu severim.
00 Yorumla
+1 yılönce lap dans ile giriş yap gerisi gelir
00 Yorumlaamuda kalkıp dene:D:D:
00 Yorumlakucağına otur
41 Yorumla- +1 yıl
kadınlar uzerınde yapılan arastırmada en gecerlı pozızyonmus
çıldırtmak istiyorsan, yüzüne esaslı bir tokat at.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. rahat bi duruşun her tensel dokunuşu...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yılsadece rahat ol şartlanırsan tat alamazsın
00 Yorumla
+1 yılsen mi becereceksin onu?
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılserbest çalışın kasmayın kendinizi akışına bırakın
00 Yorumla
+1 yılseni kucağında becersin sevgilin ayakta
00 Yorumlamisyoner
bacakomuzda
dogy00 Yorumla- Devamını Gör (22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz