Çoğunluğun en favori seks pozisyonları arasından sizin favoriniz hangisi ve neler düşünüyorsunuz?

Sex poziyonları hakkında bence hazırladım fakat kimse görmedi zaten bu sitede bencelerin çok azı farkediliyor... en favori bilindik sevilen seks pozisyonları bunlar
1-) Mutfak Tezgahı pozisyonu: Kadının masaya ya da tezgah oturtularak yapılan seks bana göre muhteşem en sevdiğim budur...:)
2-) Misyoner pozisyonu hem kadın hem erkeğin acayip zevk aldığı bir pozisyon. Bu da favorimdir hem öpüşü hem sevişip hem seks yaparlar iki kişide uyumludur...
3-) Doggy pozisyonu buna mı deniyor bilmem de kadın eğer yorgunsa uzanır ve orgazm olmayı bekler zaten bu pozisyonda orgazm olması uzun süreceği için kitap okusun internete baksın felan :P :D
4-) Kucakta seks tutkulu ve romantiktir bence :) <3
5- Kaşık pozisyonu: Eğer ikisi de yorgunsa ve istekliyse budur gayet şehvetli duruyor tabi bence en şehvetlisi en üstteki masa pozisyonu
6- Duş pozisyonu: Akla tek bir şey geliyor sevgilinizle veya eşinizle duş
7- Kadının üstte olduğu pozisyon sırasında kontrol kadındadır kadınların en kolay orgazma ulaştığı pozisyondur... bu da en favori 3. pozisyonum benim :)
Sizin favori pozisyonunuz ne?
Sizin favori pozisyonunuz ne?
Evet sizler neler düşünüyorsunuz pozisyonlar hakkında herkesten yorum görüş alayım sizin için en favori en zevkli seks pozisyonları hangisi burada ben daha çok benim beğendiklerimi yazdım gösterdim bu soruda?
Çoğunluğun en favori seks pozisyonları arasından sizin favoriniz hangisi ve neler düşünüyorsunuz?