Sex poziyonları hakkında bence hazırladım fakat kimse görmedi zaten bu sitede bencelerin çok azı farkediliyor... en favori bilindik sevilen seks pozisyonları bunlar 1-) Mutfak Tezgahı pozisyonu: Kadının masaya ya da tezgah oturtularak yapılan seks bana göre muhteşem en sevdiğim budur...:) 2-) Misyoner pozisyonu hem kadın hem erkeğin acayip zevk aldığı bir pozisyon. Bu da favorimdir hem öpüşü hem sevişip hem seks yaparlar iki kişide uyumludur... 3-) Doggy pozisyonu buna mı deniyor bilmem de kadın eğer yorgunsa uzanır ve orgazm olmayı bekler zaten bu pozisyonda orgazm olması uzun süreceği için kitap okusun internete baksın felan :P :D 4-) Kucakta seks tutkulu ve romantiktir bence :) <3 5- Kaşık pozisyonu: Eğer ikisi de yorgunsa ve istekliyse budur gayet şehvetli duruyor tabi bence en şehvetlisi en üstteki masa pozisyonu 6- Duş pozisyonu: Akla tek bir şey geliyor sevgilinizle veya eşinizle duş 7- Kadının üstte olduğu pozisyon sırasında kontrol kadındadır kadınların en kolay orgazma ulaştığı pozisyondur... bu da en favori 3. pozisyonum benim :)Sizin favori pozisyonunuz ne?Evet sizler neler düşünüyorsunuz pozisyonlar hakkında herkesten yorum görüş alayım sizin için en favori en zevkli seks pozisyonları hangisi burada ben daha çok benim beğendiklerimi yazdım gösterdim bu soruda?
Çoğunluğun en favori seks pozisyonları arasından sizin favoriniz hangisi ve neler düşünüyorsunuz?
Evet ben sorudaki vatandaşım. Sonuna kadar katılıyorum bunlara. Güzel tespitler çıkartmışsın. 1 efsanedir. Doyamaz insan. Hatta bunu duvara dayayıp, ayakları bele dolayıp denemekte lazım. İnan çok daha cazip geliyor. ;) Misyonerde iyidir fakat bacaklarla sarmak olursa. Sebebini bilmiyorum fakat tek vücut olmayı ayrı seviyorum. Tıpkı kucaktaki gibi. Ama gel gelelim kucakta giriş çıkıştan çok sevişme söz konusu oluyor. :) Sevdim bu benceyi. ;)
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet duvarda olan güzel gibi ama eklemek aklıma gelmedi bide bunun bencesini yaptım ama benceleri tutturmak çok zor 1 yorum geldi ve bende soru olarak açtım... sorudada en fazla 5 fotoğraf sınırından dolayı bende belli başlı pozisyonları ekleyebildim teşekkür ederim :)
Duvardaki güzeldir gerçekten. Denediğinde ve vücut olarak dinçsen vazgeçemeyeceğine eminim ;) Bu sitede dinozorum ben. Çok takılırdım önceleri fakat sarmıyor artık. Oturup iki kelam edecek pek kimse kalmadı. Şimdilerde okuldan ve işten fırsat kaldıkça girer bakarım buralara. Kişiler, ortam değişti ve burası senin tabirinle barzo doldu bende bıraktım. Hiç bence tutturmaya, soru tutturmaya çalışmadım :)
Hatun da misyonere bayılıyor sonra ters misyonerle spong geliyor.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doggyde uzun sürmez, sen yanlış biliyorsun. Orgazm olmakta zorlanan insanlar da tercih ediyor haz uç noktada. Benimki favorim doggy. Aslında karşılıklı zevk alınan pozisyonlar belirlenmeli ve ortak paydada buluşulmalı. En önemlisi, bu ihmal etmeyin. Aşk ve sevgi oldu mu her pozisyon zevklidir, çok abartmaya gerek yok.
12
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
gal, ba o bir tek sensin çünkü doggyde kadının orgasm olmasının geç olduğu herkesce bilinir
Beni mazur görün bir sorum olacak cevap verirseniz sevinirim. Bu köpek pozisyonunu bu güne kadar sevmeyen bir kadına raslamadım, sebebini merak ediyorum. bana bunun sebebini ister burdan ister özelden anlatacak bir kadın varmı?
@Smy06 ben hem partnerimin çok zevk almasını sağlarım hem kendim çok zevk alırim. Bence eşin bilmiyor ya da sadece kendini düşündüğü için sana zevk vermeye çalışmıyor
seks yapilmaz yasanir bence ve bunu yasarken en o nemli sey partnerdir eger partnerin ugusuk biri degilse ve zevk almaya aciksa bu saydigin pozisyonlarin hepsi ve daha fazlasi bir sexin icinde yasana bilir. 1 le baslarsin misyonere gecersin doggy yasarsin kucağına alirsin ayaga kalkarsiniz yan yatirirsin esini yani hepsi tek seferde toplanir :) yeterki Seksi bosalmak icin degilde zevk almak icin yap
1
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
katılıyorum bende böyle düşünüyorum seks den zevk almayı bilmek lazım... :)
bir an hic yazmayacaksin zannettim :) seninde favorilerin harika :) masa misyoner ve ustte olma :) harika bir zevk dunyan var seni taniyip normalde konusmak isterdim
Teşekkür ederim eeeee nede olsa tecrübe (profil yaşım gerçek) bunca zamandır. hepsi nı olmasada pek çok pozizyonu denemiş biriyim, burada da yanlış bilinen ya da böğrenmek isteyenlere bildikklerimi aktarmak için varım
4 Numara kucakta pozisyonu harika bir seks pozisyonu.. Çünkü kadın penisle istediği gibi oynar, ağız ağıza olunur tutku ile ve göğüsler istendiği gibi emilir.. Kadında erkek de istediği gibi istediği her şeyi yapar.. Zamanın nasıl geçtiği anlaşılmaz bile o durumda..
Bence olmadığını biliyorum; ama soru içeriği olarak hazirlaman ve emek vermenle birlikte detaylı olduğu için ve öncesini belirttiğin için öyle dedim :)
Ve genel olarak ta açıklamalar gayet yerinde ve doğru :) Ben teşekkür ederim sağol
Seçtiğin pozisyonlar ve sıralaması da ne kadar işin ehli olduğunun bir göstergesi :)
Favori pozisyonla başlayıp, zevkin doruklarında yüz yüze ili tarafında iyice birbirini hissettiği ile devam edip finalde kontrolü ele alıp orgazm ile bitmesi muhtemel bir seçim.
Emeğine sağlık... Resimler de yazılarda harika olmuş. Ayrıca tespitlerin de doğru. Ama masa pozisyonu ile 5 nolu pozisyon erkeğin penis boyu uzunsa ya da kadın kilolu değilse uygundur :)
iyide bu pozisyonda erkek daha çok kendi yönetir kadında zevk alır tabi de ben espri yaptım nesi hoşuna gitmedi telefona bakmasımı kitap okuması mı geç orgasm olmasımı?
ikinci olarak ta yine kadın yan yatar erkek dizleri bükük vaziyette girişini sağlar. ama nette buna ait bir bilgi bulamadım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
3 doggy en guzeli. Partnerimde bende en son altin vurusu bu pozisyonda yapar cok zevk aliriz. Kaldi ki vajinaya girerken anuse masaj en guzelde bu pozisyonda oluyor
Seksin her türlüsü güzel ama en güzeli domaltarak yapmak ve kadının üstte olduğu pozisyon çünkü sırayla erkek ve kadının doyuma ulaştığı pozisyondur denemeyen kalmasın
Gerçek bir seks bir pozisyona bağlı kalmaz. Kontrolsüz ve olabildiğince çok pz içerir. Ancak bunun için erken boşalmayan bir erkek gerekir. Eğer erkeğin gücü dk ile sınırlıysa, sırayla birini denersin. Zaten ikinciye geçemeye imkanı bile olmaz
en iyisi kadının yüzüstü yatıp kalçasının altına yastık koyup kalçasını yukarda tuttuğudur. sonra masada gelir masaya dayamak veya masaya yatırmak. sonra misyoner gelir çünkü yüzyüze ve erkekte kadında bnirbirlerinin vücut olarak görüp tahrik olur.
klasik pozisyonlar var en çok tercih edilen ikisi misyoner ve doggy misyoner normal gidiş gelişler olmakla birlikte doggy de canın yanabilir aam emin olki daha çok zevki orda alabilirsin bide vajinal orgazma en müsait pozisyon
Mesela bir erotik bir filme gideriz sonrasında sinemanın tuvaletinde boşaltırız birbirimizi bu daha heyecanlı beni kucağına alıp klozetin kapağına dayar ve istediğimi verir sonuna kadar işte fantazi budur
Sana aynen bunu soracaktim bu kadar olur :))) resmen içimi okudun. başka yaptığın fantazi var mı ve yapmak istediğin. hislerim kuvvetli ya boşuna seninle konuşmak istememisim bir şeyleri bilen biriyle sohbet çok iyi
Fantazide sınır olmazzzz :) deniz, plaj, orman, araba, bar tuvaleti, tarla, havuz falan ya da liseli, sekreter, hostes, hemşire, polis falan yaniiii fantazileri severim çünkü iki kişilik oynanan bir oyundur öyle zevki çıkar karşılıklıdır. Bana gelicek olursak fantazilerim var yaptığımda var ama bunları burada sana anlatmam pek doğru olmaz kusura bakma
Az önce birisini konusabildik bana anlatınca ne oluyor ki seks yapmiyoruz ki. bu kadar kazma kendini ilimizde çocuk değiliz seksin su içmek kadar normal olduğunu biliyoruz. benim niyetim sadece sohbet asla netten kimseden bir beklentim yok
Evet göz teması çok heyecanlı bide aynaya bakarak yapmayı seviyorum ben ellerimi onun vücudunda gezdirirken kendimi görmek ya da topuklu giydiysem fantazi için zikzaklar çizmekkk bedenine
Aynanın karşısında iken yataktaysak yüz ustu yatırıp arkasına geciyorum ve karşımızda ayna oluyor o an aynada gözlerini goruyorum.. içinde iken bu harika ya da ben yatarken kucagima aldigimda aynada her ani görmek giriş çıkışları super
bence bu kadar korkmaya gerek yok çünkü benim netten kimseden bir beklentim yok sadece ve sadece sohbet ediyoruz bende sohbetini sevdigim için konşuyorum yoksa hiç bu kadar uzatmazdım bile. sadece sohbet bencede burdan bu kadar yazmıyalım ama konuşalım sen gelince :) ben açtım :)
Evet otel odası. Ya ilk başta acıdı bayaa ama çok heyecanlıydım o an heyecandan tadını çıkartamadım ilk sefer olduğu için yani bende sonradan çıkardım acısını bana daha iyi olmayı öğret dedim nerdeyse her gece antreman yaptık :D yatakta bana bir patron hoca öğretmen oldu ve şimdi şaheserimle gurur duyuyorum diyor , işte bunu duymak güzel
her gece birlikte kalma imkanınız oluyormuydu :)) güzel seks hayat yaşam biçimi bu olmazsa olmaz ben sonuna kadar ilk girdigim anda bir süre haraketsiz kalıp öpmeyi seviyorum tamamı içindeyken ve sonra devam :)
Ben hukuk o inşaat mühendisliği. Evet baktık çok özlüyoruz birbirimizi :) bizde çözüm bulduk aileleri ikna ettik ayrı eve çıktık :) ciddi düşünüyoruz zaten :)
Evet eğitim şart aynen :) oda yanımda şu an onunda mavi hesabı var bu sitede ben ona karışmıyorum hiçbir şekilde oda bana karışmıyor sonuçta sanal kıskanma konularında Level atladık :) sorun olmuyor
Olabilirrr bilmiyorum daha iki gün önce yaptık birazda hart yapmıştık bayaa yorulduk aslında bu gün oda istermi bilemicem bu gün tatil yaptık açıkçası :)
Evet kasıldım bayaaa ama o istedi haraketsiz beni arzulamanı yalvarmanı istiyorum dedi o yüzden onu mutlu etmek için yaptım. Tabii arada bende ona yapıyorum oda ayrı :)
böyle birşeyin sakinligimi var bu çok heycanlı birşey gene yaparsınız kesin :)) anlamadıgım nasıl yani genel evde derken? diger insanları daha önceden tanıyormuydunuz?
Hayır tanımıyorduk genel ev işte grup seks için özel bir geceydi planlamıştık zaten evet çok heyecanlıydı bir daha yapıcaz. Offf biz sekste sınır tanımıyoruz malesef :D
Ankara da öyle bir yer var mı bir araştır önce sonrası kolay gidiceksin ve programlarını öğreniceksin grup seks istiyorum var mı dersin onlarda yok bizde tek gecelik var derse tamam dersin ama yok grup seks var tabi derse parasını verirsin gününü ve saatini öğrenirsin oraya adetten bir isim veriyorsun adın soyadın yani buuuu
gerçekten çok ciddiyim kesinlikle gelirim evet benim bir sorunum yok rahat biriyim ve ücret olarakta ne gerekiyorsa ben vermeye hazırım, ya çıkim özelden yaz artık. bunamı cesaretin yok :)
sözünü aldım umarım tutarsın :)) peki bir gece İstanbul'da en iyi otelin en lüks odasında hiç tanımadıgın birisi ile sadece bir gece geçirmek istermisin böyle bir fantazin var mı merak ettim ve bunu sadece bir defa yapacaksın ve böyle birşey yaşasan karşılıgında ne isterdin :)
Bu çok heyecanlı offf yapmak isterim ama sevgilimi kandırmış onu hiçe saymış olurum aldatmış olurum bunu ona yapamam ondan başkası bir veya iki gece olsun olmazzz yanii vicdan azabından yaşıyamam onu çok seviyorum öl dese ölürüm. Fantezi olarak dediğin güzel evet yapmak isterim ama sevgilimi düşündüğüm için ona yapamam :)
böyle birşeyi seninle yapmak güzel olurdu bunu isterim bunu bir düşünsene zaman içinde :)) herşeyi sen ayarlarsın yeri ortamı nasıl olacagını :))) sen dersin ben yaparım :)
çünkü sen ilgimi çektin sekse bakış açın yaşama şeklin istegin arzun sonuçta fantazi degilmi bu :)) bunu ciddi ciddi düşünürmüsün çok ciddiyim ne istersen hazırlarım.
İlk teklif benden geldi oda istiyordu zaten. Eş değiştirmek istemiyorum onu seviyorum oda beni sekste ondan iyisinin olduğunu görürsem içten içe soğurum cinsel hayat önemli o yüzden ona sadık kalmak istiyorum
dedigim şeyi düşünecekmisin bu fantaziyi :)) ama lütfen o geceyi bana haber ver. nasıl bir yol izlemem ne yapmam lazım o geceye dahil olmak için sen söylersin. ben hesabına ne gerekiyorsa anında gönderirim ayrıca.
Ya para sorun değil tamam anladım ciddisin merak etme o zaman karar verince sana mesaj atıcam dedim ama sen tek bir gecelik derken sen ve beni mi kastediyordun yani?
evet ikimizi kast etmiştim bu fantazi içinde... bu site bazen olur olmadık zamanda üyeligi kapatıyor böyle bir durum olursa nasıl ulaşacaksın bana :(( işimi garantiye alim ben :)
diyelimki kapandı ne olacak :) o zaman ben bu soruyun zaten bulur burdan bu soruya cevap veririm başka nikle benim oldugumu anlarsın :)) hrup seks yaparken her anında sevgilin senin içindemiydi yoksa bazı zamanlar sadece başka erkekle yaptınmı
Tamam öyle yaparız :) bak isteyene çözümden çok ne var :)) yok içimden çıktı bir ara sadece başkası da yaptı grup seks sonuçta oda başka kızın ağzına soktu bir ara saatlerce öpüştüler falan
o an sevgilini izliyormuydun yoksa sadece o anın tadınımı çıkardın hiç bakmadan ona :)) bende çözüm bitmez herşeye varım :)) yeterki güzel keyifli zamanlar geçsin..
En güzeli herkesin aynı şeyi yapıyor olması mesela aynı şeyi biri dogy yapıyor diğeri makas diğeri kelebek pozisyonunda falan seni biri becerirken bunları yapanlarıda izlemek bu zevkli oluyor cidden kötü yanı ise mesela bana dedim ya 3 erkek yaptı bir ara biri ağızdan biri arkadan sevgilim önden işte o zaman zevk aldım ama çokk canım yandı ondan sonra 2 gün tuvalet yaparken zorlandım oturamadım falan ha birde nede olsa bende bir bayanım tamam kıskanç değilim ama sevgilime oral yapan kız vardı o biraz konsantrasyonumu bozdu o anlık birşeydi zaten sonra tekrar eş değişip sevgilimle oldum oda sakin ol bebeğim bu sadece geçici bir heyecan bizim için dedi öyle oldu yanii ama kıskanmıştım yinede hafiften belli etmesem de bu kıskançlığımda karşımdaki başka erkeğe daha sert ve verimli olmamı sağladı aslında oda ayrı bir konu :D
şimdi beni daha çok istekli yaptın grup seks için :)) bu sizin 2. seferiniz olacak ve bu sefer daha çok zevk alırsınız kesinlikle :)) o an sanırım ben arkanda olurum gibi :) o an birisini istemezsen gruptaki birisini bunun için ne yapıyorsun?
Öyle bir şey olmuyor zaten çok heyecanlı oluyor herkes :D ya çift olarak katılanlarda oluyor tek katılanlarda oluyor eğer illaki birini istemezsen o noluyor bilmiyorum sende onla yapmazsa başkasıyla yaparsın ne var yani alt tarafı bir gece :D
öyle merak ettim sadece bunu ondan sordum :)) en utunamadıgın anın 3 erkegin içinde oldugun an oldugunu anladım ve şu anda düşününce bile bunu bence istekli oluyorsun yanıldımmı :))
tanısan tahmin ettiginden çok olaylarda küçük şeylerden en belirgin sonuçları çıkartırım millet şaşırır nasıl yapıyorsun diye :) önemli olan sonuçta zevk alıyorsun, böyle bir işimkimin olmasını çok isterdim sevgilimle bunları yapabilmeyi, etrafında bildigin böyle başka çiftler varmı?
Ahaha olur :) burdan gören bütün millette okuyucak ama neyse :D tamam dediğim gibi bir ay sonra falan yaparız büyük ihtimal o zaman gelince mesaj atıcam işte :) hadi bayyyy
ikimizde öyle olmasa devam etmezdik ama uzun zaman sonra ilk defa birisi ile böyle güzel konuşabiliyorum :)) bu frekansı yakalamak çok güzel :) eş degiştirme neden yapmak istemedigini söylemişitin ya bu grup içinde geçerli degilmi sonuçta ordada bir erkegin daha iyi oldugunu görebilirsin.
herzaman :)) benimle herzaman herşeyi konuşman hoşuma gider hatta olursa senin için birşey yapmam gerekirse birgün isteyebilirsin :) en son ne zaman :)))
sağol :)) tam zamanını hatırlamıyorum yaa arada oluyor başka erkeği hayal ederek sevgilimle seviştiğim ama nadir yaniii genelde bana fazlasıyla yetiyor onu seviyorum :)
hem onunda hesabında burdan konuştuğu belki sanal yaptığı bir sürü kız var hatta sitenin popisi :) ama ne o bana karışıyor nede ben ona dediğim gibi aştık bunları artık
sevgi konusunda sıkıntı yok onu anladım ama bunlar fantazi ve güzel heycanlı şeyler sende heycanı çok seven bir kızsın :)) ne hissettin başkasını düşünerek yaptıgında baştan sonra başkası ile yapıyormuş gibimi düşündün :)
evet atmadım o yüzden gerek görmüyorum. ayrıcaaa o zaman yataktaydık ben beynimde başka erkeği düşünüyordum ve kendimi yatakta değil araba koltuğunda sevişir gibi hayal ettim ona göre kıvırdım belimi falan fantazi yaptım yani kendi kafamda buda iyiydi :)
bu çok heycanlı bir fantazi ve başkasını düşününce o an çok farklı bir his oluyor sanki daha çok heycan geliyor degilmi :) oral yaparken başkasına yapıyor gibi düşündünmü hiç :)
hayır dışardayım. bu arada sohbetin çook güzel ama burdan konuşmak istemiyorum dediğim gibi grup seks zamanı gelince sana mesaj atıcam ama o zamana kadar konuşmak istemiyorum biri girse herkes görür okur özelede gerek yok o yüzden yani mesaj atıcam zamanı gelince :))
lütfen arada küçük küçük yazarım soracaklarımı sorarım daha bu soruya kimse bakmaz 2 gün geçmiş üstünden sorunun geçmişe dönük bakan olmaz :)) orayıo özel diye düşünmesen daha iyi olur sadece sohbet olarak düşümen daha iyi aslında. sonuçta bilgilerimiz hiçbirşey yok :)
En İyi Cevaplar