Cinsel Yaşam Hangi korunma yöntemi daha iyi sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Prezervatif dışında. Hangi korunma yöntemi daha iyi sizce? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Ben geri çekilmeyi uzun yıllardır başarıyla uygulayan biriyim ama kadının spiral taktirması en kolay ve sağlıklı yöntem bence. 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Spiral en iyisi. Hastalarıma önerdiğim tek kesin yöntem. %98 koruma sağlıyor. 1 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. 15 yaşımdan beri geri çekilmeyle takılıyorum low bi erko değilse en iyi korunma yöntemidir 0 0 Yorumla
Salihydnxyz Takip Et Master Yaş: 24 , eic 83% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 873 cevap paylaştı. Spiral, ertesi gün hapı sürpriz Hamilelik içindir hastalık için bir etkisi olmaz 0 0 Yorumla
Devoxer Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 416 cevap paylaştı. Doğum kontrol veya kontrollü boşalma 0 0 Yorumla
NoiseMan Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Deri altı implant 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı. Kadın kondomu 0 0 Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Dışa attırma 0 0 Yorumla
vesvesex Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 599 cevap paylaştı. Termal çorap 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ertesi gün hapı 0 1 Yorumla softpowerr +1 yıl Korunma yöntemi değildir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben geri çekilmeyi uzun yıllardır başarıyla uygulayan biriyim ama kadının spiral taktirması en kolay ve sağlıklı yöntem bence.
Spiral en iyisi. Hastalarıma önerdiğim tek kesin yöntem. %98 koruma sağlıyor.
15 yaşımdan beri geri çekilmeyle takılıyorum low bi erko değilse en iyi korunma yöntemidir
Spiral, ertesi gün hapı sürpriz Hamilelik içindir hastalık için bir etkisi olmaz
doğum kontrol hapları
Doğum kontrol veya kontrollü boşalma
Deri altı implant
Kadın kondomu
Dışa attırma
Termal çorap
Sen hangisini kullanıyorsun
Depo Provera iğnesi. 3 ay gebelikten korur
Ertesi gün hapı
Korunma yöntemi değildir