Erkek Arkadaşımla iki seneye yakındır haftada bir kez olmak üzere İlişkiye giriyoruz. Korunma yontemimiz ise geri Çekme yöntemi ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bu zamana kadar korudu. Sizce daha nasıl bir yöntem denemeliyiz.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılPrezervatifler iyidir..
Ama dandik bir marka prezervatiflerinden bahsetmiyorum.. Ben okey tercih ederdim mesela..
Her ne kadar korunmak için en fazla tercih edilen yöntem prezervatif olsa da %100 korunma söz konusu değil..
Ama geri çekilme ile arasında uçurum kadar fark var..
Geri çekilme daha riskli..
Çünkü partnerin içine de boşalmak istiyor olabilir.. Bu haz veren birsey..
Bir an için kendini çekmede gecikse ve spermler vajinaya akıtılsa büyük risk..
Ertesi gün hapları da sürekli olarak kullanılmaz..
Zararlıdır..
Prezervatif yine de en ideali denilebilir..
Anı bir sürprizle karşılaşmak istemiyorsaniz Geri çekilme eylemine güvenip çokta salmayın..
Bi bakmışsınız hamilesiniz.. Dikkat!00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Geri çekilme yöntemi en çok tercih edilen korunma yöntemidir. Risklidir dikkatli olmak gerekir. Partnerinin kendini tanıması ve kontrol edebilmesi gerekir.
Hem korunma hemde hijyen açısından ikiniz içinde en idaeli prezervatif dir00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYakın bir zamanda hamile kalırsam şaşırma abicim son derece sakıncalı bir yöntem ve evlide değilsin sorun yaşarsın sonra bir kez geri çekildikten sonra siz ikinci ilişki yaşıyormusunuz aynı gün veya üç ? Yaşıyorsanız şayet sorun burada başlıyor penis içinde kalan sperm ikinci ilişkide sende kalıyor bir yere gitmiyor buda tehlike demek sana hap tavsiye ederim abi ben hap içemem evden gizli cinsellik yaşıyorum görürler işin içinden çıkamam diyorsan spral taktır ve kökünden çöz durumu yanılmayorsam 5 sene falan koruyor doktora sorarsın ucuz olana yanaşma almam malı falan olsun kafan rahat olur saygılılar
00 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Geri çekilme yöntemi tehlikeli ve garantisi olmayan bir yöntemdir. Bu konuda ertesi gün hapları da sıkıntılı oluyor sürekli bir ilişki içindeyseniz. Prezervatifler bu konuda işinizi görebilecek ürünler diye düşünüyorum
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
27Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif en etkilisi diğerleri etkili değil hap kullanıyorsun ya doğum kontrol hapı ya da ertesi gün hapı bunlar senin hormonlarını mahvediyor iş değil yani bunlar daha sonrasında mesela spiral taktırmak veya tüpleri bağlat Mak Buda senin kendi biyolojinin sarsar tıp dünyası böyledir yani bir tane operasyon yaptırıyorsan bir ilaç kullanıyorsa bu diğerlerini beraberinde getirir ama prezervatif öyle değildir kullanıyorsun atıyorsun bitti.
20 Yorumla Geri çekme yöntemi başarılı uygulandığı takdirde koruma başarısı yüksek amaa evet aması var ; uygulama kısmında sıkıntıları çok. O yüzden modern yöntemleri kullanmak en sağlıklısı bunlardan da kondom başarı oranı en yüksek yöntemlerden biri.
10 Yorumla
+1 yılCidden yöntem buysa canım. Acilen sevişmeyi durdurun. Doğacak çocuklardan hayır gelmez. Ya hormonel doğum kontrol yöntemlerinden birini kullanırsın, ya prezervatif, ya da bakır spiral.
11 Yorumla- +1 yıl
Küfür cok tatlı sansürlendi. Canım değil salk.. sınız
+1 yılBana göre prezervatif..
Tabii ki okey..
Ama %100 koruma sağlamaz hiçbir yöntem.. Unutmayalım..00 Yorumla
+1 yılMerhaba, geri cekilme, korunma yonetemleri arasında en düşük koruyuculuğa sahiptir. Ancak evli olsun olmasın birçok çift bu yöntemle korunmayı seçiyor. En etkili yontem prezervatif, DKH, RİA dır.
00 Yorumlaprezervatif en iyisi, ama prezervatif uyuz bir şey. Aynen devam edin hayır sorun olursa da ertesi gün hapı alırsın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılZevk suyunun icinde bile sperm olma ihtimali varken çekme yontemiyle iyi kurtulmussunuz ama daha etkili bir seyler dene ne olur ne olmaz
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHamile kalman yakındır zaten g. otune de tekmeyi yiyince görürsün
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle dedinki şimdi,
Güvenilir değil. Ignelerden ol veya ilaçlardan kullan
10 Yorumla
+1 yılGeri çekme eğer yapabilirseniz tamam ama en garanti yöntem prezervatif
11 Yorumla- +1 yıl
Bencede prezervatifsiz ilişki sakınca çıkarır, geri çekilme risklidir her zaman
Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Bende bu yöntemi kullanıyorum. Prezervatif aynı zevki vermiyor. Haz alamıyorum
013 Yorumla
Soran+1 yılÖnerdiğin bisey var mı Geri çekilmeyle ilgili
Soran+1 yılZaten bosalmadan çıkıyor öyle yapmak zorunda ama mantıklı dediğin gerçekten
Soran+1 yılArada
Soran+1 yılEvet yorumun için teşekkürler
Soran+1 yılKötü birsey demedin dimi, bu uygulama aslında çoğu kez saçma sorulara yer veriyor sorduğum soru gibi, ama sadece içini rahatlatmak isteyenler soru sorup cevap istiyorlar.
Soran+1 yılÖyle aklıma esti arada uygulamayi indirip soru sorup siliyorum. Daha yeni indirdim yine silicem yani
Soran+1 yılTeşekkürler umarım
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn ideali prezervatif. Hem hastalıktanda koruyor. Çifte koruma
08 Yorumla
Soran+1 yılHangisini önerirsiniz
Cevap sahibi+1 yılBİM de ucuz olanı alabilirsiniz. Kendi markası sanırım. Pahalı olanlara gerek yok hayat yeterince pahalı zaten 😄. Evlilik olmadan spiral kullanmanıda önermem. Sevgilinin başkalarıyla da yattığından emin olamazsın çünkü. Çok eşlilere spiral önerilmez
Soran+1 yılNişanlım' Böyle ilişki yaşıyor olabiliriz ama Bu Herşeyin iç yüzü dışarıda böyle insanlar değiliz
Cevap sahibi+1 yılYoo sadece bilgi vereyim dedim. Spiral kullan diyenler olmuşta. Evlendikten sonra spiral taktır ama o da %100 koruyucu değil. Yine en ideali prezervatif. Onda da yırtılma kaçırma olur vs diyorlar ama o kadar da olmaz tecrübelisiniz zaten
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum bilgilerin için, aynen bende zaten spiral filan taktiramam iilac da çok zararlı
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Şimdilik haftada 1 yapıyormuşsunuz evlilikden sonra bu sayı illaki artıcaktır. Geri
Çekmeden daha iyi yöntemler kullanmalısınız. Hem geri çekme zevki de azaltır
Soran+1 yılFarklı şeyler Deneyeceğim
Cevap sahibi+1 yılNe gibi?
+1 yılBenim için prezervatif en etkili yöntem.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılBenim de tercih ettiğim yöntem geri çekinme dir sıkıntı yok 16 yıldır her birlikte olduğum kız arkadaşım ile
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeri çekilme kesinlikle korunma yöntemi değil bizim başımıza kaza geldi şu an 3 aylik
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir değil mutlaka hamile kalabilirsin bir gün
00 Yorumla
+1 yılFinali anal ile yapın içine boşalsın ikinci tercih ise boşalmaya yakın kondom takıp öyle devam etsin
00 YorumlaGeri çekilme iyi boş ver başka yöntemi keyfine bak
014 Yorumla
Soran+1 yılBen keyfime bayağdir bakıyorum da insan endiselenmiyor değil düğünümüzden önce olmasını çok istemiyorum
Soran+1 yıl5 6 ay var
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılBazen istiyo ama izin vermiyorum her şey onun elinde aslında ona güveniyorum bilmiyorum inşallah bir şey olmaz
Soran+1 yılÖyle olmak zorunda istersem o zaten anında bunu yapar, ben durdurmaliyim
Soran+1 yılHe ya 😂
Soran+1 yılÇoğu insandan fazla
Soran+1 yılBurada konuşmak doğru değil
+1 yılprezervatif veya hap icebilirsin
08 Yorumla
Soran+1 yılÖnerdiğiniz bir hap var mı
- +1 yıl
doğum kontrol habi aliyormusun bilmem ama ella yanında bulunsun her ihtimale karsi
Soran+1 yılHayır almadım hiç kullanmadım ne hap ne başka bisey
- +1 yıl
anladım o zaman bir doğum kontrol habi al kullan geri çekilme bazen kazaya denk gelebiliyor
Soran+1 yılEvet bu zamana kadar çok kesin gitti dediğimiz anlar oldu ama bilemiyoruz şu ana kadar olmadı inşallah olmaz
- +1 yıl
inşallah olmaz genede dikkatli olun
Soran+1 yılOlmaya çalışıyoruz teşekkürler
- +1 yıl
rica ederimm
Riskli bir yöntem hap ya da kondom daha sağlam
011 Yorumla
Soran+1 yılHap kullanmaktan korkuyorum ya yanlış kullanırsam diye
Soran+1 yılHaklısınız bilmiyorum
Soran+1 yılBu zamana kadar çok kesin tutamadım dediği anlar oldu erkek arkadaşımın ama bir şey olmadı bilemiyoruz
Soran+1 yılKondom olarak önerdiğiniz var mı
Soran+1 yılEn iyi hissettiren yokmuş gibi hissettiren
Gizli Üye(25-29)+1 yılHap ya da spiral kullanma olan senin vücuduna olur
321 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum, hap hiç kullanmak istemiyorum normalde bile içmem,
Cevap sahibi+1 yıl@Hlly-UMG teşekkürler
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılBana dediysen ben henüz bir yöntem kullanmıyorum sadece bilgiliyim diyelim🙂
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle de diyebiliriz
Cevap sahibi+1 yılHayır daha önce ilişkiye girecek kadar güvendiğim biri olmadı
Cevap sahibi+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılboş ver cinsellik konuşmak isteseydim gizlenmezdim zaten🙂
Cevap sahibi+1 yılNe fark eder ki düzgün birini buradan mı bulacağım
- +1 yıl
Herkes ekmeginin pesinde
- +1 yıl
@erhanakkilicc fırın mı burası
- +1 yıl
Estagfurullah reisim. Hayirli isler
- +1 yıl
@erhanakkilicc oruçlu değilim kahve içiyorum. içerken de birisi ile sohbet etmek istedim. Bursa'da kahve içtiğimi yazmak istemedim. 10 dk sohbet. :) Farklı bir şey var sanacak gören 😅
- +1 yıl
😂 Afiyet olsun.
+1 yılAnnen ile babana sorsan. Onlar daha tecrübeli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatifler iyi
00 Yorumla Prezervatif üretildi biliyonuz dimi
00 Yorumla
+1 yılEn garantisi çift prezervatif
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOda zevk vermez ki canım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç yakalandınız mı kanka 🤨
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. geri çekilme yöntemi diye bir korunma yok
00 Yorumla
+1 yılhap iç vajına içine spral tak
00 Yorumla
+1 yılPrezervatif sence
10 Yorumla
+1 yılİğne en güzel yöntem
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılYaşın kaç senin?
00 Yorumla
+1 yılEsinle yaptığın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. kondom en iyisi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılPrezervatif
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeri cekilme 3 senedir ssknti yok
00 YorumlaKomdom
00 Yorumla
+1 yılGeri çekilme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi