Cinsel Yaşam Hangi korunma yöntemini tercih edersiniz? gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Nedenini yorumda yazabilirsiniz? Prezervatif Doğum kontrol hapı Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hangi korunma yöntemini tercih edersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,9b cevap paylaştı. Korunma yöntemi tercih etmiyorum her önüme gelenle olmuyorum seçiciyim doğal olarak korunmama gerek kalmıyor 0 2 Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Geri çekilme mi yöntemin? Yorumla Redamancy-4 1 yıl Hayır yöntemin adı allah ne verdiyse 🙄 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Spiral 0 3 Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Şu an kullanıyor musun? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ewet Yorumla gone_with_the_wind 1 yıl Memnun musun? Yaşın kaç ve ne zamandır kullanıyorsun Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Korunma yöntemi tercih etmiyorum her önüme gelenle olmuyorum seçiciyim doğal olarak korunmama gerek kalmıyor
Geri çekilme mi yöntemin?
Hayır yöntemin adı allah ne verdiyse 🙄
Spiral
Şu an kullanıyor musun?
Ewet
Memnun musun? Yaşın kaç ve ne zamandır kullanıyorsun