Cinsel Yaşam Cinsellik yaşayanlar gerçekten mutlu musunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 hayatta dürüst olun lütfen Güncellemeler+1 yıl Biri demiş dm den duygusuz ilişkiye ne dersin ne diyon sen be dedim cinsel hayatın yok mu.. yok terbiyesiz dedim yazmadı Cinsellik yaşayanlar gerçekten mutlu musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Denrs34 Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Genel olarak mutlu değilim ama cinsellik yaşarken evet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl An da mutlusun kalbin eksik Yorumla Denrs34 +1 yıl Evet Yorumla
Aaraftayim__ Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl FB olarak takılıyoruzVe sadece yemek içmek gibi ihtiyaç gideriyoruzDuygu olmayınca mutluluk kısa o anda oluyor sadece 0 0 Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl En azından cinsellik düşünmek gibi derdimiz olmuyor. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Aynen erkeğin azgını tehlikeli Yorumla LostThrones +1 yıl Her iki cins için de geçerli. Daha agresif oluyorlar. Yorumla Soran +1 yıl Evet istekli kadın erkek tehlikeli ama bu dediğin aseksuel için geçerli değil Yorumla LostThrones +1 yıl Aseksuel olduğunu nereden bileyim ben:) Yorumla Soran +1 yıl Kendim için demedim ki aseksuel insan için sorun olmuyor nadir istek oluyor masturbasyonla gidiyor ama tabiki erkek görürse beğenir hoşlanır genelde kadınlar da oluyor bu aseksuel Yorumla LostThrones +1 yıl Kadınlara sorarsan hepsi aseksuel:) Yorumla Soran +1 yıl Cidden kişi kendini bilir Yorumla LostThrones +1 yıl Siteye bakarsan da büyük bir kısmı doymak bilmiyor. Yorumla Soran +1 yıl İşte diyorum herkes kendini bilir ben siteye göre masum güçsüz biriyim Yorumla Soran +1 yıl Site de herkes aç kurt bense ceylan gibiyim av olmayım da Yorumla LostThrones +1 yıl Hiç bir kadın av olmaz, av olmak ister:) Erkek ben avladım zanneder:) Yorumla
Sitemkarım Takip Et Master Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Mutluluğun kişiye ne ifade ettiğine bağlı , cinsellik ihtiyaçtır ama onda bile duygu olmalı 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sevgi? Yorumla Sitemkarım +1 yıl Dediğim gibi duygu olmalı sevgi , arzu Yorumla Sitemkarım +1 yıl Sence? Yorumla Sitemkarım +1 yıl İnsanları anlamak zor tabii Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. kimle yaşadığına bağlı istediğin biriyle olunca tabiki zevkli keyfli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sevgi? Yorumla TipSizAdam06 +1 yıl sevgi saygı ve tutku varsa zevk verir diğer türlüsü olsun bitsin gibi olur Yorumla
yagmuuradam Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Elbette mutluyuz cinsellik yaşamak dünyanın en güzel hissi 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum sevgisiz duygusuz ruhsuz Yorumla yagmuuradam +1 yıl Sevgisiz olduğunu kim söyledi ki, arada sevgi ve aşk olmadan güzel olmuyor zaten ben de aynı fikirdeyim Yorumla Soran +1 yıl Tek biriyle yaşıyorsan doğrudur sevgin ama başka insanlarla da oluyorsan sevgi değil bu Yorumla yagmuuradam +1 yıl Tek biriyle yaşıyodum ama şu an böyle biri yok hayatımda o yüzden arayıştayım Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Henüz yaşamadım, Bekarım ve utangaç olduğum için otuzbire devam 🙊 1 0 Yorumla
fatihankara06 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 79% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. 2 günde bir yapiyorum mutluyum tabi 0 0 Yorumla
lockerow35 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. tabikide mutluyum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Doğru kişiyle ise evet 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Doğru kişi kim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ten uyumu, iyi anlaşabildiğin, tecrübesi olan kişi Yorumla Soran +1 yıl İyi bari tecrübeli insandan soğukluk hissetmiyon demek başka kim bilir kaç kişiyle olmuştur aklına gelmemiş olması ilginç Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hiçbir şey bilmeyen erkekten bahsetmiştim Yorumla Soran +1 yıl Sen gaymısın Yorumla
Hyperxxx Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 710 cevap paylaştı. Evet hemde çok 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum kalbinde eksiklik var Yorumla Hyperxxx +1 yıl Kalp eksikliği yıllar önce kalan bi yara artık inancım kalmadı cinsellik daha güzel Yorumla Soran +1 yıl Sevgi yok bağ yok mutsuzsun işte Yorumla Hyperxxx +1 yıl Sevecek biri yok herkes çıkar peşinde Yorumla Soran +1 yıl Yaşadığın insanları sev birini olmaz mı Yorumla Hyperxxx +1 yıl Olmaz 🥲 Yorumla Soran +1 yıl Neden olmaz hiç sevmedin onu Yorumla Hyperxxx +1 yıl Birini çok sevdim kavuşamadım Yorumla
more000 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hemde çooookkkk 0 1 Yorumla more000 +1 yıl Gizlisin nasıl bulmuşki seni Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yaş kaç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sordum 🤷🏾♂️ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Genel olarak mutlu değilim ama cinsellik yaşarken evet
An da mutlusun kalbin eksik
Evet
FB olarak takılıyoruz
Ve sadece yemek içmek gibi ihtiyaç gideriyoruz
Duygu olmayınca mutluluk kısa o anda oluyor sadece
En azından cinsellik düşünmek gibi derdimiz olmuyor.
Aynen erkeğin azgını tehlikeli
Her iki cins için de geçerli. Daha agresif oluyorlar.
Evet istekli kadın erkek tehlikeli ama bu dediğin aseksuel için geçerli değil
Aseksuel olduğunu nereden bileyim ben:)
Kendim için demedim ki aseksuel insan için sorun olmuyor nadir istek oluyor masturbasyonla gidiyor ama tabiki erkek görürse beğenir hoşlanır genelde kadınlar da oluyor bu aseksuel
Kadınlara sorarsan hepsi aseksuel:)
Cidden kişi kendini bilir
Siteye bakarsan da büyük bir kısmı doymak bilmiyor.
İşte diyorum herkes kendini bilir ben siteye göre masum güçsüz biriyim
Site de herkes aç kurt bense ceylan gibiyim av olmayım da
Hiç bir kadın av olmaz, av olmak ister:) Erkek ben avladım zanneder:)
Mutluluğun kişiye ne ifade ettiğine bağlı , cinsellik ihtiyaçtır ama onda bile duygu olmalı
Sevgi?
Dediğim gibi duygu olmalı sevgi , arzu
Sence?
İnsanları anlamak zor tabii
kimle yaşadığına bağlı istediğin biriyle olunca tabiki zevkli keyfli
Sevgi?
sevgi saygı ve tutku varsa zevk verir diğer türlüsü olsun bitsin gibi olur
Elbette mutluyuz cinsellik yaşamak dünyanın en güzel hissi
Sanmıyorum sevgisiz duygusuz ruhsuz
Sevgisiz olduğunu kim söyledi ki, arada sevgi ve aşk olmadan güzel olmuyor zaten ben de aynı fikirdeyim
Tek biriyle yaşıyorsan doğrudur sevgin ama başka insanlarla da oluyorsan sevgi değil bu
Tek biriyle yaşıyodum ama şu an böyle biri yok hayatımda o yüzden arayıştayım
Henüz yaşamadım, Bekarım ve utangaç olduğum için otuzbire devam 🙊
2 günde bir yapiyorum mutluyum tabi
tabikide mutluyum
Doğru kişiyle ise evet
Doğru kişi kim
Ten uyumu, iyi anlaşabildiğin, tecrübesi olan kişi
İyi bari tecrübeli insandan soğukluk hissetmiyon demek başka kim bilir kaç kişiyle olmuştur aklına gelmemiş olması ilginç
hiçbir şey bilmeyen erkekten bahsetmiştim
Sen gaymısın
Evet hemde çok
Sanmıyorum kalbinde eksiklik var
Kalp eksikliği yıllar önce kalan bi yara artık inancım kalmadı cinsellik daha güzel
Sevgi yok bağ yok mutsuzsun işte
Sevecek biri yok herkes çıkar peşinde
Yaşadığın insanları sev birini olmaz mı
Olmaz 🥲
Neden olmaz hiç sevmedin onu
Birini çok sevdim kavuşamadım
Hemde çooookkkk
Gizlisin nasıl bulmuşki seni
Gayet mutluyum
Partnerimin performansi iyiyse mutluyum
Yaş kaç
Neden