Aramız da cinsel çekim vardı, bunu hissediyorum patronum bu kişi sürekli eğilirken izlerdi bazen arkama geçerdi hatta bir kere eliyle kalçami okşadı. kızmadım bile benimle olmak istedi plan yaptı ben başka yöne gittim delirdi bağırdı bana herkese o günden sonra onu istemediğimi düşünüyor. Ama çok istiyorum her yatağa yattığımda onu düşünüyorum arabasim da seviştigimizi üstümü çıkardığımi sütyenle yaninada kaldığımı onu cezbetmeyi istiyorum aşırı derecede arzuluyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
O erkeği arzuluyorsan git onunla yat, burdakilerden izin mi alıyorsun soru bunun neresinde onu anlamadım sözüm meclisten dışarı bazı soru görünümlü fantezi anlatımları sırf dikkat çekmek ya da trol değilse ben de bir şey bilmiyorum.
35 Yorumla
Soran+1 yılBana abartı geldi bu istediğim ondan sordum yani bir insanı bu kadar istemek normal mi diye bana hiç normal gelmiyor
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum, Yani küçük temalarla bile mutlu oluyoruz oda oluyor evli olsak düşünemiyorum çünkü şuna eminim benim istediğim kadar oda istiyordu onunla evliliği düşünemiyorum off ne güzel olurdu cidden iyi dedin 🙂insan her erkeğe bunları hissedemiyor yakışıklı bile olsa
Soran+1 yılKesinlikle katılıyorum 🫠
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsonra da beni kullandı kenara attı diye ağlayıp soru açmaya geleceksin buraya onu da hayal ediyor musun
işyerinden partner yapılmaz06 Yorumla
Soran+1 yılSonu yok bende biliyorum
- +1 yıl
Ne haltıma macera arıyorsun o zaman. Libido arzular falan bunlar bahane. Başka bir şey vardır
Soran+1 yılSevgi var diycem ama sevilecek bir adam değil ki sinirli, kötü biri iyilik kalbinde zerre yok ama ben fena kafayı bozdum kıskanıyorum sahipleniyorum falan saçma sapan bunları neden yapıyorum bilmiyorum
- +1 yıl
dilersen özelden yaz tane tane anlatayım sana içinde bulunduğun sendromu. finalde gel beni bul demeyecem merak etme cidden bilgilen diye diyorum 😄
Soran+1 yılGizliden çık madem
- +1 yıl
🧩
Gizli Üye(25-29)+1 yılMastürbasyon yaparken onu düşünüyorsan bu iş olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBazen istemek yetmiyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNe yapıcam ya Instagramina seninle olmak istiyorum arzuluyorum yazmam ki dsha önce çağırdım yiyismek için olmadı idrak edemedi adama zaten çok belli ediyorum
- +1 yıl
Korkuyor demekki çekiniyor yasi kac
Soran+1 yıl42 yaşında beni sıkıştırmak isterken korkmadi ama bir daha yeltenmedi
- +1 yıl
Mesaj kutum acik
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan direk patron sen olduguna yemin ederim ama isbatlayamam
04 Yorumla
Soran+1 yılKeşke oda böyle düşünse hayallerim de bile acayip zevke geliyorum
Cevap sahibi+1 yılO sensin fakesin mk
Soran+1 yılHayır aptalll. Adam 42 yaşında mimar bu site de işi ne?
Cevap sahibi+1 yılNiye ya o mimarda burdakiler assalikmi ne alaka
Aslında iateğin fazla ama kaçmışsın?
08 Yorumla
Soran+1 yılHayalde bile acayip zevke geliyorum ya
Soran+1 yılOf fake var beni takıp ediyor sadece güzel şeyler zaman alır dedik zaman güzel şeyleri aldı yazmış biyografiye falan sayısı onun araba plakasına benzer falan oysa imkansız değil ben yazsam fakeden cevap vermez deliricem
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılİşte sıkıntı neden takip etmesinde ne gibi sıkıntı olur
+1 yılBelli et o zaman troll
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sen azmissin şu an
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam evli ve bu seni çekiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılİlgiis yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnu düşünerek dokunuyor musun kendine
04 Yorumla
Soran+1 yılHayır ama hayallerim de bile acayip zevke geliyorum ona istediğim bitmiyor neden ya adam bağırdı bana düşün ama istiyorum delice
Cevap sahibi+1 yılNeden hayır o kadar arzulamıyor musun
Soran+1 yılOnun dokunmasi lazım nasıl olucak yeni arabasında sevişmek istiyorum onunla
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yapıyor musun onu düşünerek diyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormal, fantezi kuruyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOtelde yemeğe çağır onu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 412 cevap paylaştı. Adam evli mi
00 Yorumla
+1 yılHaydaaaaa
00 Yorumla
+1 yılNormal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerebildin mi peki sonunda?
00 Yorumla
+1 yılNormal canim
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Bir erkeği çok arzuluyorum, sürekli hayal ediyorum normal mi bu 🥹 ?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat