Yaşım 25 ve şu ana kadar hiç seks yap (a) madım. Sanırım bundan dolayı da gözüm hep erkeklere kayıyor. İçinizden beni ayıplayanlar ya da kale almayanlar çıkacak ama durum gerçekten bu. Yani bi erkek bana baksın tüm dişilik hormonlarım halay çekiyor sanki. Duygusal ve cinsel anlamda çok açım. Bazen diyorum ki keşke yakışıklı bi adam yatağımda olsa, her gece sevişsem tutkulu şekilde ve sabah oluncada öperek uyandırsam. O kadar çok istiyorum ki. Çevre baskısından dolayı gizliden seks yapmaya da çekiniyorum. Dinci çevrede yetiştim. Cesaretim yok. Ama rahat rahat sevişebilmek için sanırım evleneceğim, böyle olunca da evlendiğim adama haksızlık... Ne yapacağımı şaşırdım.. keşke Türkiye'de değil de Hollanda'da falan doğsaymışım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef, cinsel isteği fazla olup tutucu çevrede yetişen Türk kızlarının ortak sorunu bu. Durumunda ayıplanacak bir şey yok, cinselliğin ayıp veya tabu olmadığı, senin bekaretinle veya kiminle seks yaptığıyla ilgilenmeyecek bir çevren olsaydı, senin için daha farklı olabilirdi. Mahalle baskısının ve elalem ne der kaygısının sakıncalarını hep anlatmaya çalışıyorum. Bir sakıncası da, kendini, sadece rahatça seks yapabilmek için evlenmek zorunda hissetmen. Bu, sana da, evleneceğin kişiye de haksızlık. Seninle aynı durumdaki bir erkeğin evleneceği kadına haksızlık olduğu gibi. Bir kadının kaygı duymadan, evlenme zorunluluğunda olmadan seks yapması mı onu cinsel meta haline getirir, yoksa bir erkeğin o kadınla sadece özgürce, "meşru" biçimde seks yapabilmek için evlenmesi mi?
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Libidosu yüksek güzel bir kadınsın demek ki ee ne var bunda. Emin ol o libido lazım olacak bir gün. Bundan emin olabilirsin. Bu yüzden kıymetini bil. Bir ile sevmek istiyorsan da kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Ha inancı olan bir isen hesabını kimseye değil Allah a versin herkesn vereceği gibi. Başka kimseye hesap vermek zorunda değilsin kendi bedeninle ilgili.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOyle boktam bo cografyada yasiyoruz ki erkeklerimiz istedigu zamam cinselliğini yaşayabiliyor ama biz kizlar anca evlenince yasayabiliriz bekarken yasarsak o. ruspu oluruz namusumuz kirlenir sonra kimse bizle evlenmez ama evlenecegimiz adamda o yasina kadar birsuru kisiyle birlikte olmustur... gercekten 20den tut 30una kadar evlenmeyen bi kiz beklemek zorunda cinsellik yasarsa gecmis olsun o artik bi or. uspu oldu.. nefret ediyorum bu cografyadan
43 Yorumla- +1 yıl
Rahat ol kanka istediğim zaman cinsellik falan yaşamıyorum merak etme. Herkes öyle değil. Demek istediğini de gayet iyi anlıyorum. Haklısın da sen kendinden sorumlusun başkalarını salla. O algı eskisi kadar yok. Ben ömrüm boyunca erkek arkadaşlarım ile, sen yaparsın ama başkası yapamaz niye ben erkeğim diyorlardı bana ee yani erkeksin sonuç diyordum. Öyle bir dünya yok bakire istiyorum diyorsan önce bakir olacaksın. Senin kız arkadaşına karına bayılmasın istemiyorsan önce o kendi gözlerini kontrol edeceksin.
Ben kendime bunu yol edindim yıllardır o yoldan da şaşmadım hiçbir zaman.
Cevap sahibi+1 yılEvet bende dedigini anladim ve bende Şu an bakireyim evlenecegim adamin bakir olmasini istemem en dogal hakkim ancak bunu deyince olur mu oyle erkek adam istedigini yapar diyorlar bu insanin hakkina giren bir sorun maalesef
+1 yılben 37'yim kaç kere yaptım hala daha böyleyim :)
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
59Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSenin hissetğin arzuların çok normal bu hissettiklerini tüm kadınlar hisseder ama bastırıp belli etmezler basyıramayıp dayanamayanlarda dogru yanlış demeden evlenir yanlışş kişiylesede mutsuz olurlar bu duygularına kapılıp sende yanlış kişiyle evlenme bu büyük hata olur o hayal etiklerin kabusabile dönebilir bun ları güvenilir bir doğru parnerlede bakireligine dokanmadanda yaşayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılYani her erkeği görüp de tahrik olmak da ne bileyim normal değil. Hastalık, sapıklık gibi bir şey olur 😄
13 Yorumla- +1 yıl
+1 yılNerde doğduğun değil, kendi kararlarını kendin verebilmen ve mutlu olduğun gibi yaşaman önemli, cinsellik için evlenilmez düşünsene ya seni tatmin etmezse ya beklediğin gibi değilse bence böyle bir kumar oynama cinsellik çok önemli
00 YorumlaSeviştiğini kimseye söylemek zorunda değilsin. Ailenin haberi olmadan da bunu yapabilirsin. Beden senin karar senin. Sevismek kötü bir şey değil ki.
31 Yorumla- +1 yıl
Evet kotu bisey. Evlilik oncesi yapmak zinadir.
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyiplanacak bj durun değil ki sonuçta bizimde hi ihtiyacımız var
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSende benim gibi bakiresin çok istiyorsun
Cevap sahibi+1 yılMerhaba
Simdilik biz elizabethle idare ediyoruz sende evlencegin adami olabildigince uyumlu sec ki ikinizinde kocaman bi hayati hic olmasin 10 dk lik zevk icin omrunu yakma sakin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHollanda da çalışıyorum çevreyi görüyorum senin dediğin gibi değil maalesef tamam özgürlük var. Ama abartılı değil evet şu var kız erkek ya da sevgililer aynı evde yaşayabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılSırf bunun için evlenme. Büyük hata yaparsın. Güveneceğin birini bul. Şöyle olsun.
Sen bitsin dediğinde tamam diyip yapışmayacak.
Ve seni istemediğin şeye zorlamayacak. (Bekaret anal falan)
İkiniz arasında olan ikiniz arasında kalacak.
Bu kurallara uyacak biri olsun.00 Yorumlaİnsanın hayatını ve yaşayışını ne yazıkki bu coğrafyada kendisi değil çevresi belirliyor. Sanırım gerek çevre gerekse aile baskısı önemli bir faktör bu yüzden cinsel dürtü ve arzulanız oldukça yüksek
00 Yorumlaah canım benim normal değil rahatlaman gerekiyor libido yüksek kızlara bayılıyorum yardımcı olabilirim sanaa
10 YorumlaÇılgın bakire normaldir azgınlığından her gece mastürbasyonla idare et. Partner bulana kadar ya da evlenene kadar.
00 Yorumla
+1 yılDavulcu kılığında geleyim bu gece çal beni kim o derlerse davulcu vuruyor yani dersin
😂😂😂00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim surekli azginin doyunsuzum yatakta sert ve argo severmisn yatakta
00 Yorumla
+1 yılEvlenince her şey rayına oturur. Kendini kocana sakla.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılsenin acil bir erkekle seks yapman lazım. senin zamanın gelmiş geçiyor :)
00 Yorumla
+1 yılAynen toplum baskısından bıktık hiç tanımadıklarımız bile eleştiri hakkı buluyor saçma sapan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Hayatı bu kadar ciddiye alma büyük bir şehirde yaşıyorsan seks yapman cok da zor değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal bebeğim ben çarşaflı kadın görünce bile coşuyorum düz duvarlar yetmiyor artık. Bu bence bir abazanlık belirtisidir. Kervanımıza katılmış bulunmaktadır. Abaza surtuk
00 Yorumla
+1 yılYani niye bu kadar sıkıyorsunki kendini anlamadim olur yani yakinda
01 Yorumla- +1 yıl
Yani birde mastla rahatlat kendini
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. kendin istiyorsan yap tabi ki senin çevreyle bir alakan yok ki ama aile diyorsan onu bilemem onu sen daha iyi bilirsin canım istiyor diyorsan da illaki seks yapmasan da başka şeyler yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSenin gibi çok kız var merak etme baskıdan dolayı böyle oluyor normal olarak evlenince de şansına eşin nasıl olur o konuda tam bir muamma Avrupa'da batıda insanlar bu konuları yüz yıl önce aşmış ne güzel..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ehh senin hormonlar tetiklenmiş artık. normal bir durum bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılÇevre baskısı içindeki hormonları tetikliyor yaşın da verdiği artık biran önce olsun demesiyle önüne gelene atalayack hissiyatina giriyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHolandada dogsaydinda hicbirsey degismez. Cevre heryerde ayni.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlendikten sonra dışardan erkeklerle mide sevişeceksin tam anlamadım.
02 Yorumla- +1 yıl
Sadece cinsel ihtiyaçları için evlenecek o yönden haksızlık olur demis
Cevap sahibi+1 yıl@Bana1caykoy anladım. Yani bencede haksızlık olur.
Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı. Hollanda da gaylar var olm
20 Yorumla
+1 yılOlabilir normal bir durum kendine sıkıntı yapmaman gerek. Senin durumunda olan çok kadın kız var, bu konuda kendini yalnız hissetme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılBacım sen normal değilsin
10 Yorumla
+1 yılBu kadar istekli olman harika lütfen yapma sabret 😇😇
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Seks zevk için yapılır
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hormonlarından dolayı..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen adamı 1 ayda ıskartaya çıkartırsın 🤦♂️😂
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılOlur normaldir bir kere yap düzelir
00 Yorumla Ooohooho hani marjinal bizdik
00 Yorumlaböyle kaldıkça daha çok coşuyorsun ama
00 YorumlaMerak bizde de var merwj etme
00 Yorumlaşu an sana bakmak istedim jchfhv
00 Yorumla
+1 yılEvlenme vaktin gelmiş
00 Yorumla
+1 yılBunun tek nedeni cakralarinin çok düşük olması
00 Yorumla
+1 yılNiye yapamadın bekaret takıntısı mı
00 YorumlaE bizde elde yaprakla gezioz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerde yasiyosun ki sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu durumun cok normal
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNesin sen, benim kız versiyonum falan mı! 😳
00 Yorumla
+1 yılİlişki yasamadigin için bu kadar isteklisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılsakin ol knka sfsdfsd
00 Yorumla
+1 yılE normal istekli isen
00 Yorumla
+1 yılsevgili veya f. ckbuddy bul
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılSana acilen bir erkek lazım
00 Yorumla
+1 yılBu sorunu aşmanın çok kolay yolu var
00 Yorumla
+1 yılBukadarmı azdın
00 Yorumlaerkek yeaaağğ
00 Yorumla
+1 yılneden yapamadığını sorguladinmu
00 Yorumlaİstediğini yaşa yine
00 YorumlaNiye gizlice vs sevismiyon
00 Yorumlabana gel canım
00 Yorumla