Erkeğin baskın oluşundan bu kadar etkilenmem normal mi, bu bir çeşit fantezi mi?

Ben kocamın çok baskıcı ve kıskanç olmasını, bana zorla çarşaf peçe ve eldiven giydirmesini, hatta kıskandığı için kuaföre bile göndermeyip vajinama kendisinin ağda veya jilet yapmasını istiyorum. Benle birlikte olmak istediğinde bana bile sormasın hemen canım istedi diyerek birlikte olmaya çalışsın, pozisyondan pozisyona soksun, ilişkiden sonra kendisi beni yıkasın bende ona itaat edeyim istiyorum. Denize gidelim, ben çarşaf peçe ve eldivenin altında, çadırın içinde onu bekleyeyim, o da yüzünce gelsin çadırın içinde benle birlikte olsun. Kafeye gidelim, kendisi çay içecek vs. söylesin peçeli olduğum için içmeme izin vermesin, bende sıcakta peçenin eldivenin altında terledikçe kocamın erkekliğini daha çok hissedeyim, tahrik olayım kocam ne kadar kıskanç benim elimi yüzümü bile göstermiyor diye. Beni hamama götürsün, göbek taşına yatırsın ben peçeli eldivenli iken kendisi çırılçıplak soyunsun benim vajinamı jiletle temizlesin. Diğer peçeli eldivenli kadınlar da benin bacaklarımı tutarak ona yardım etsinler..
Bunları düşünmek bile beni tahrik ediyor, biliyorum çok saçma ama sürekli aklımdan çıkmıyor hatta bunu düşünerek mastürbasyon yapıyorum. mastürbasyon yapınca geçiyor amaaan ne saçma bir düşünce diyorum, sonra tekrardan geliyor aklıma. Sizce böyle bir düşünceye kapılmam normal mi, bu düşüncelerden nasıl kurtulabilirim?
Güncellemeler
+1 yıl
Hatta ellerime siyah çorap geçirerek ağzımı örtüyle örterek mastürbasyon yapıyorum..
Erkeğin baskın oluşundan bu kadar etkilenmem normal mi, bu bir çeşit fantezi mi?