🤣 Merak ettimde bu güne kadar hiç memnun kaldığın oldu mu yoksa sana gelenler hep cahilmiydi. Deneyimlerin berbatmıydı çok şikayet eden var bi halttan anladıkları yok diye
Hmm🤔 ya şimdi aklıma geldi bide Bi yerde şunu okumuştum Ne alaka bir türlü anlam veremiyorum."İlişki yaşadığınız kadına asla Teşekkür etmeyin Çok kötü hissetmesine sebep olursunuz"diye Ne alaka ki Memnuniyetini ifade etmek niye kötü hissetiriyormuş. Tabi bu doğru ve genel bir bilgiyse
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Öyle bir şey mi var :D aynı anda soyunmak ya da soymak varken..
genelde ben oluyorum ama diğer ilişkileri bilemem tabi
Ya çok merak ettim. Çocuk bi anda utansa bakamasa domates gibi kızarsa tepkin ne olurdu 🤣
@Skyquaker gevşetirdim
Anladım ben olsam baya gülerdim bu duruma sanki ben ,,,, cem onu diye 🤣
@Skyquaker belki de öyle olur
🤣 Merak ettimde bu güne kadar hiç memnun kaldığın oldu mu yoksa sana gelenler hep cahilmiydi. Deneyimlerin berbatmıydı çok şikayet eden var bi halttan anladıkları yok diye
@Skyquaker genelde * değil * tarafım ya da kendi kendini hadi ordan artık ne derseniz ona
Hmm🤔 ya şimdi aklıma geldi bide Bi yerde şunu okumuştum Ne alaka bir türlü anlam veremiyorum."İlişki yaşadığınız kadına asla Teşekkür etmeyin Çok kötü hissetmesine sebep olursunuz"diye Ne alaka ki Memnuniyetini ifade etmek niye kötü hissetiriyormuş. Tabi bu doğru ve genel bir bilgiyse
Her iki taraf olabilir.
Soymayı ve soyulmayı tercih ederim
Kadındır kadının soyunması çok zor zaten
Bilmem aynı anda gibi
Valla ben değilem 😂