+1 yılBen şahsen partnerim orgazm olmadan boşalmak istemiyorum. Bu nedenle ona uzun uzun oral seks yapıyorum. Orgazma yakınlaştığı zaman vajinal ilişkiye başlıyorum bu şekilde aynı anda boşalma imkanımız oluyor. Ama genelde oral sexe devam etmek istiyorlar. Klitorisi yalanırken orgazm olmak kadınlara daha fazla zevk veriyor sanırım.
16 Yorumla
Soran+1 yılsenin yasın kac
- +1 yıl
38 canım.
Soran+1 yılbayagı tecrübelisin sanırım her yoruma atlıyon :D
- +1 yıl
Napcaksın can sıkıntısı işte :) Tecrübeli olduğum doğru ama sorularına cevap vermemin bununla alakası yok. Rahatsız oluyorsan engelleyebilirsin beni.
Soran+1 yılevlimisin
- +1 yıl
Evet
Normal şartlarda erkek önce boşalır. Ama erkek kendini değilde partnerinide düşünüyorsa o zaman önce kadını boşaltır.
Sende nasıl oluyor bu00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek erken boşalır ama en fazla kadınlar zevk alır diye biliyorum.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılGenelde erkek. Kadının orgazm olması daha uzun sürer ve kadınların çoğu orgazm Yaşayamadan ilişki biter. Orgazm olanların da hepsi boşalmaz boşalması biraz da genetik olmalı
00 YorumlaBenim yaşadıklarımda ilk deneyimimde ben,
sonraki deneyimlerimde kadın.00 Yorumlaerkek boşalırsa kızın şansı olmaz canım tamam başka yollardan olabilir ama asıl önce bir şekilde kadını sonrada erkek
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. genelde partnerim önce bosalir o bosalmadan ben bosalmam.
00 Yorumlaerkek ılıskıye basladıkdan 15-20 dakıka sonra bosalıyorsa kadın o ara ıcerısınde bır kac kez bosalıyordur.
00 Yorumla
+1 yılbenim seks yaptigim bayan olgun 40 yasinda ilk o bosaliyor cok fena inliyor altimda
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılduruma gore degısıyor sevgılım se once onu bosaltırım sonra ben zaten kolay ıkı tıktık bosalırım ama yok bu degersız bı fahıse ben bosalarım onunda ıstedıgı o zaten naparsa yapsın ya da bu deger vermedıgım bırı ıse
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher zaman öncelik bayanlarındır asla partnerimden önce boşalmam önce o sonra 2. de birlikte 3. de yine o
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınımı boşaltırım önce ben nasıl olsa hazırdayım.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bekliyorum, Sevgilim tamam dedikten sonra boşalıyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen önce oralla bosaltrm sonra ilskye. devam ederm ben bosalrken o ikinci defa bosalr
00 Yorumla
+1 yılPartnerim bosalmadan asla
00 YorumlaIlj burlesmemizde geneldde ben 2. Ve sonrasinda o
00 Yorumla
+1 yılBen boşalana kadar 2-3 kez boşaltırım
00 YorumlaBence kadın deneyimlerim böyle
00 Yorumla
+1 yılBen yaparken hatun bosaldi bnden once
00 Yorumlabayan defa boşaltmadan ben boşalmam
00 Yorumla
+1 yılpartnerimi boşaltırım ;)
00 Yorumla