Gizli Üye(36-45)+1 yılyaşadığım 3 tecrübeyle şunları söyleyeyim, penis öyle hemen giremiyor bakire kızın içine, en az yarısının girmesi lazım ki bu da en az 7-10 cm arası girmesi demektir, ben yavaş yavaş denemelerden sonra tamamını sokup 5 dakika öylece kızın içinde beklettim hareket ettirmedim fazla sadece soktum, 5 dakika sonra 3-4 kez yavaşça git gel yapıp çıkarttım penis kanlanmıştı. sonrasında devam etmedim çünkü kızın biraz sancısı vardı. sarıldık öylece kucak kucağa kaldık. sonraki bir hafta boyunca hiç yapmadık. kızın kanaması 3 gün boyunca az az sürmüştü.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılikinci bakire kızla yaşadığım ilişkide ilk denemizde penisi yarısına kadar sokmam rağmen kanama olmamıştı, yarından daha fazlası girmemişti kızın canı epey acıyordu o yüzden 2-3 kez deneme yapmıştık olmayınca bırakmıştık o gün. 2 gün sonra deneme yaptığımız da yine aşırı sancı acı hissettiği için yine yarıda kalmıştı. bir hafta sonra üçüncü denememizde en az 20 kez alıştırma yapıp yani penisin sadece baş kısmını sokup biraz bekletip çıkarttım en az 20 kez yavaş yavaş.. sonrasında yine soktum başını bekletirken geri çeker gibi yaptım biraz kız kendini sıkmayı bırakınca bir anda ileri hamle yaptım tamamen girdi çok fazla zorlanmadan, yine içinde bekletiyordum ama kanaması hemen başlamıştı ve dışarı da akmıştı, çıkarttım içinden, tekrar devam etmedik... bu kız 19 yaşındaydı.
Soran+1 yılSaol ya iyice korktum sjsj
En İyi Cevaplar
Bu sene vajina yapıldığı gibi değişir Hani birlikte olduğun Erkeğin penisi gerçekten büyüktür Ebat olarak kalındır ilk 20 de yırtılabilir ya da penisi incedir Veya senin zarını esnektir üç dört defa git gelden Sonra yırtılır Hani bazı evli çiftlerde kızın Kadın ilişkiye girerken 3 ay 4 ay sonra kızlığı bozuldu buna dair bilimsel
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 452 cevap paylaştı.
+1 yılAşırı acı yoksa devam edilir. Bazen kan bile gelmeyebiliyor. Bu zarın esnekliğiyle alakalı bir durum. Bazılarında ise aşırı bir kanama olabiliyor. Aşırı kanama sancı oluşuyorsa bırakılabilir. Bu tamamen seninle alakalı karşı da öküz değilse anlayışlı davranır 😊
00 Yorumla
+1 yılÖyle parmak kesildiği gibi kan olmuyor. Ayrıca ilk seferde kimlik bozulacak diye bir şey yok ki.
Biz hiç ara vermeden devam ettik. O anın büyüsünü bozmak istemedik.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYorumlara baktım çünkü , evlilik içinde mi dışında mı yaşanacak bir ilişki olduğunu anlamak için ve rahatladım.. evlilik dışı olsa hiç yazmayacaktım. " kimle yaptığına bağlı" diye cevap veren arkadaş alt yorumda durumu izah etmiş. Buradan ona da teşekkür ediyorum. Bende o şekil yazmayı düşünmüştüm. Belki bir kaç tane hem bilinçli hem duyarlı erkek çıkıp cevap verebilir belki ama. Bazı yorumlara bakınca , keşke soran kişi sadece kızlardan cevap isteseymis diye düşündüm. Umarım seni üzecek durumlar oluşturmamışlardır. Çünkü bol keseden sallıyorlar abuk sabuk yazanlara itibar etme ve mutluluklar dilerim. 😊🌹😇
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim 🙏🏻
- +1 yıl
Rica ederim 🌹🌹
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılNiye sonlandırılsın? Devam etmekte bir sakınca yok.
31 Yorumla
Soran+1 yılKanama olduğu için sonlandırılır diye düşündüm. Regl olayı gibi sanıyordum ama devam ediliyormuş
+1 yılBi saniye hanfendi daha bitmedi delme işlemi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılKan geldikten sonra biraz daha gir çık yaparak zar tamamen yırtılır. Yoksa bir sonraki ilişkide yine zorlanma olur. Tam yırtılma sonucu bir iki gün ara vermek iyidir.
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 604 cevap paylaştı. erkek boşalana kadar içine girer. kan akması ve kızlık bozulması erkeğin durmasına sebep değil. kızlık zarını bozuyor ki boşalana kadar içine girip çıksın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılKızlık zarı diye bir şey yok ki kan gelmemesi de gerekir normalde ama geldiyse de sorun değil acı yoksa devam et
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucuk bir aci sanci karisimi birsey hissetmistim, eşim bolsaldiktan sonra aletinde kan gorunce anladik bizde, 1-2 gun iyilesmesi icin sure verin diyorlar ama biz devam ettik birseyde olmadi:)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,5b cevap paylaştı. Edilir ama sert degil. Tabi bu senin durumuna bağlı. Saglik açısından sorun olmaz. Ama psikolojik olarak hazır değilsen orasını bilemem.
00 Yorumla
+1 yılilk kez girdiğinde muhtemelen gelir ama bazı zarlar esnek oldugu için bir kaç defa girip çıkmak gerekebilir
00 YorumlaIliski bitene kadar devam edilir. Sonrasinda birkac gun ara vermeniz tavsiye edilir.
04 Yorumla
Soran+1 yılKanama olduktan sonra sağlıklı mı ilişkiye devam etmesi?
Soran+1 yılTeşekkür ederim açıkladığıniz için 🙏🏻regl olayı gibi düşündüm kanama olunca hemen bittirmemiz gerektiğini falan.
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılDevam edilir. Kanama dediğin anlık bir olay. Niye durmak gereksin ki?
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Zat gidince zararı kılcal damarlardan az bir kanama olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSabaha kadar parçalarım :D Şaka.. İlk gece hassas davranmak lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen neden bu kadar kastınkı bir kaç kez girip çıktıktan sonra gelir kan sonra kzın canı yanmasın diye devam edilmez doğrusu bu kendını rahat bırakmak o esnada hepsi bu
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. erkek geri çektiğinde kanamayı görürsün. çıkartmazsanız kanama olmaz
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılZara ve kişiye göre değişiyor bu. Önhazırlık önemli mesela. Kesin bir cevap yok yani.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılZarın şekli ve yapısına göre değişir acı olayına gelinirse kişinin ağrı eşiği yüksekse ilişkiye devam edilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk bekaretimi kaybettiğimde sevgilim hiç durmadı kanlı kanlı becermeye devam etti çok zevkliydi iyi ki durmamış hiç tam 3 kez boşalttı beni
40 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimle yaptığına bağlı
713 Yorumla- +1 yıl
Neden?
Soran+1 yılKocamla:) anlayışlı biri zaten o da bakir. Tecrübesiz ikimiz de. Birkaç gün seks yapılmaz denilmiş bu doğru mu? Ya ben kanama olduktan sonra devam etmememiz gerektiğini biliyorum biraz şaşırdım
- +1 yıl
Sen amatör
Cevap sahibi+1 yılŞöyle hayatım yaşlarınız kaç bilmiyorum. Benimde kocam bakirdi bende bakire biz ilk ilişkimizi yaşadıktan sonra bende az biraz kanama oldu sende değişir bu kişiden kişiye yani ister devam et istersen etme bu sana kalmış veya ikinize kalmış bir şey boş ver ikinizin birbirinizin ilki olması çok güzel bnece
Soran+1 yılEvet 🥺💖 teşekkür ederim. Biraz korkuyorum sadece. Düğüne de çok az kaldı. Ben 23 o 28
Soran+1 yıl@kanka35 ne alaka
Cevap sahibi+1 yılKorkma hayatım inan daha çok zevkli ve unutulmaz bir gün oluyor. Elbette birgün bu iş yapılacak ama karşındaki adam bakir ise kesinlikle çok değiyor bilmiyorlar bazı kızlar bakir adamın kıymetini, değerini herkes bilecek diye bir kayıt yok. Seninle yaşaması bile çok güzel seninde öyle. Şöyle yaparsın ilk gece korkun var anladığım kadarıya düğün gecesi yapmazsınız ertesi günleri yaparsınız cesaretini topla ve bu zevkten mahrum kalma sakın :)
Soran+1 yılTşkler bebiş 🙏🏻
+1 yılEdilmez ama analda devamm cok istejliyse kadin
00 Yorumla
+1 yılBi kaç dakika beklenir
30 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılzaten delindikten sonra asıl haz ve zevk baslar
02 Yorumla
Soran+1 yılAma sonuçta kanamis olucak midesi bulanmaz mi
- +1 yıl
tabikide haklısın ama gene de bırakıp gene başlamaktansa devam etmek daha iyidir
yavaş yavaş devam edilir ki alışsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılKanama hemen oluyor mu ya
Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Detay vereyim irtibata geç
00 Yorumladuruma göre ama devam edilmemesi dogru olandır
00 YorumlaDevam eder evet bosalana kadar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce 1 dakikalık saygı duruşu
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiz durmamıştık devam etmiştik
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCanın yanarsa orada kesilmeli
02 Yorumla
Soran+1 yılCan yanmasindan bahsetmiyorum kanama olduktan sonra devam ediliyor mu sağlık açısından problemli mi?
Cevap sahibi+1 yılHayır bi mahsuru yok acı yoksa
+1 yıldevam ediyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılEdilir
00 Yorumla
+1 yılDevam et
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEdilmemesi lazim
00 Yorumlaedersin
03 Yorumla
Soran+1 yılKanama çok az olup bitiyor mu
+1 yılHangi pozisyon da
02 Yorumla
Soran+1 yılFark eder mi
- +1 yıl