Cinsel Yaşam Cinsiyet değiştirmiş biriyle seks yapar mısın? izmirli_beyy Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Cinsiyet değiştirmiş biriyle seks yapar mısın? Cinsiyet değiştirmiş biriyle seks yapar mısın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Düşünmedim. Ama istenezdim gibi. Tabii deli gibi aşıksam evlenmişsem olabilir ama çok sıcak bakamadım. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Sırf meraktan bir kez deneyimlemek düşünülebilir. 1 5 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Hemcinslerine eğilimin var mı peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Gezgin_Eda Kadın vücudu çok estetik, benim yok diyen kadın kendisine bile yalan söylüyor demektir.😉 Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Haklısın. Hangi şehirde yaşıyorsun peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Gezgin_Eda İstanbul'da yaşıyorum ama herhangi bir arayışım ya da Internet üzerinden birileriyle tanışmak gibi bir niyetim yok. Yorumla Gezgin_Eda +1 yıl Peki Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Trans birey erkek ne bekler çok daha iyi bilir. Denemeyen kalmasın. 0 0 Yorumla
cogalsin2635 Takip Et Xper 7 Yaş: 61 , eic 86% +1 yıl hayır yapmam, inancım buna izin vermez 0 0 Yorumla
Atilla_34 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
gkhofficial Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 71% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. evet yapmıslıgım var 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Hayir yapmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Düşünmedim. Ama istenezdim gibi. Tabii deli gibi aşıksam evlenmişsem olabilir ama çok sıcak bakamadım.
Sırf meraktan bir kez deneyimlemek düşünülebilir.
Hemcinslerine eğilimin var mı peki
@Gezgin_Eda Kadın vücudu çok estetik, benim yok diyen kadın kendisine bile yalan söylüyor demektir.
😉
Haklısın. Hangi şehirde yaşıyorsun peki
@Gezgin_Eda İstanbul'da yaşıyorum ama herhangi bir arayışım ya da Internet üzerinden birileriyle tanışmak gibi bir niyetim yok.
Peki
Trans birey erkek ne bekler çok daha iyi bilir. Denemeyen kalmasın.
midem bulanır. erkekten dönmeyle zi. kişemem.
hayır yapmam, inancım buna izin vermez
Yaparım sabah akşam pompa 🪠
Hayır
Hayır
evet yapmıslıgım var
Hayir yapmam
Hayir tabiki