Az önce bir soruda gördüm. Çukur dizisinde oynayan bir erkek oyuncu ameliyatla cinsiyet değiştirmiş ve kadın olmuş. 2013 yılında kadın oyuncu Rüzgar Erkoçlar ameliyatla erkek olmuş, birkaç yıl sonra da bir evlilik yapmıştı. Ardından 2018 yılında kardeşi Gül Erkoçlar da ameliyatla erkek olmuştu. Sen cinsiyet değiştirmiş biriyle seks yapar mısın?
Eğer sadece dış görünüşünü değiştirdiyse yani dışı erkek gibiyse ama mesela hala bir vajinaya sahipse olmaz ama gerçekten cinsiyet uyum ameliyatı olduysa yani içindeki ruh ile dışındaki bedene cinsel organını birbirine uydurduysa artık biyolojik olarak bir erkeksin ve ben ona aşık olduysam neden olmasın değil mi hep diyorum benim için aşk gerekli sadece diye karşı tarafın cinsiyet değiştirmiş olması ya da olmaması benim için hiçbir anlam ifade etmiyor sonuçta cinsiyet değiştirdikten sonra o artık bir kadın değil o artık bir erkek ve onun bir cinsel organı var yani yapması gereken işi çok iyi yapabilir üstelik dikkat ediyorum da cinsiyet değiştiren erkekler normal doğuştan olan erkeklere göre çok daha yakışıklılar ve gerçekten çok daha erkekler
Aşık olsam evet demek isterdim ama ben bile bile böyle birine aşık olmam.. Hatta böyle biri olduğunu sonradan öğrensem bile soğurum.. İçimde hiç homoseksüellik yok.. Tamamen, hatta fazlaca heteroyum.. Midem kaldırmaz.. Bu arada Erkek hali daha iyiymiş valla üzüldüm :)
Yani yargı dağıtmak istemiyorum.. Fakat doğal cinsiyet daha iyi bence.. Yani hayat onun hayatı asla kimseye yargılamak düşmez ama benim tercihim olmaz trans birey ile seks yapmak.. Keyifli akşamlar..
Ameliyatla oluyor o ameliyat hiç bir erkek kadın gibi hiç bir kadında erkek gibi olmaz olamaz istediği kadar kendini değişsin fıtratı ters bi kere sen sadece bi orandan bakıyorsun olaya ne kadar değişirse değişsin ruhunda erkek ya da kadın var diğeri sadece rol Sadece kendini aldatma ve buna inandırma hiç bir gerçeklik hiç bir sahtenin yerini tutmaz rüzgar erkoçlar adını alan kişi benim için hala kadındır ne yaparsa yapsın kadın
Kimseyi yargılamak gibi bir hataya düşmem. Kişilerin seçimlerine saygı duyarım. Kesin konuşmak istemem. Ne zaman konuşsam başıma gelir çünkü :D tercih etmem.