Rüzgar Erkoçlar cinsiyet değiştirip kadınken erkek olmayı seçmişti. Daha sonra bir de evlilik yaptı ve halen evliliği devam ediyor.Ameliyatla cinsiyet değiştiren biriyle cinsellik yaşar mısın?
Evet olabilir neden olmasın çünkü cinsiyet değiştiren kişiler gerçek cinsiyeti ne sonradan kavuşuyorlar hayata dişi olarak gelmiş ama aslında ruhu bu şekilde olmayan daha sonra ameliyat ile erkek olan da penisi olan bir insan ile bilmiyorum ruhu seversem belki ilişkiye girebilirim Geçmişe bakma gider yani nasıl olduğu önemli değil önemli olan artık erkek mi erkek tamam bitmiştir benim için
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
yaparmıydım bilmiyorum ama denemek isterdim. çünkü düşünsene eskiden kadındı ve kadınlara dair herşeyi biliyor bütün zevk noktalarını ve şimdi erkek bi kadının erkekten ne isteyip istemediğini de biliyor. hatta artık erkek olmayıda biliyor. daha nasıl avantajlı olabilirsin ki...
Gerçekten benden yakışıklı olduğu kesin Allah sahibine bağışlasın bende yaşamam ya Ha böyle değişik insanlarla olmak çok saçma cinsiyet değiştirmek kişinin kendi özgürlüğü ama toplumda pek hoş karşılanmıyor
Bu rüzgar emret komutanımda taş gibiydi abi bune ya karıya bak karı haliyken çok güzeldi erkek haliyle benden yakışıklı Allahım beni canın sıkılırken mi yarattın?