Ben evlıyım 1 yıldır faln eşimle bı hafta işinden dolayı ayrıydık eve geldıgınde gogle gecmısınden p*rno kadınlara baktıgını yakaladım ve baya agrıma gitti kaldıramıcamı ve ayrılmak istedıgımı soyledım bı kac gun konusmadık sonra bana acıklama yaptı kendı sorunlarının oldugunu etken boşaldıgını ve bunun için cozumu bu şekılde aradıgını soyledı ama anlamadım ne alaka yanı (bu arada yetersız veye bakılmıcak bir insan degılım yanı cok guzel bi kızım butun isteklerını karsılıyan mukemmel guzel bı evlılıgımız vardı aslında ten olarakta cok uyumluyuz) sonuc olarak affettım ama aklımdan cıkmıyo bu konu hakkında bana yardım edın erken boşalmadır bu yuzdenmı bakmıstır bı cevap verın anlatın bana ne yapmam gerekıyor?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Erken boşalmanın başka kadınları internette aratıp bakmakla bir alakası olamaz. Bence yani sen evde yoksan veya erken bosalma problemi ile alakas yok cani istemistir o an o yuzden bakmistir bosalmak icin veya bunu yapan ciftlerde var p*rno birlikte izliyorlar mideleri nadil goturuyor bilmiyom yani benim midem goturmez yani
09 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkur ederım guzel acıklayıcı ve aklımı okuyan insan aynı sekılde bende dusundum bu yuzden kafamı kurcalıyor ve ınandırıcı gelmıyor bazıları ızleye bılır faln yazmıs ama gercekten mıgdesızlık o zman bende acıyım ızleyım oda izlesin bırbırımızle ılgılenmeyelım igrenc pislıklerıylemı ılgılenelım
- +1 yıl
Ya birde surasi var aciyorlar saatlerce bir video 1saat suruyor hc bir kadin o kadar dayanamaz yani onlar ilacla falan vucutlarini uyusturup aci hissetmeden yapiyor bizim turk erkegide izliyor sanki gercekmis gibi esiyle onu izleyen3 kadar ilgilense o kadar bir insan iliskiye dayanamayacagini anlar insan yani
Soran+1 yılKac yaşındasınız acaba cok dogru ve düzgün ve olgun düşünüyosunuz
Soran+1 yılBen 23 eşim 27 yasında belkı oda 30 yaşını gecınce boyle dusunur
Soran+1 yılBenı çok sevdıgını bılıyorum ilişkimizdede bi sorun yoktu nefen boyle bısey yaptıgınıda anlamadım acıklamasınıda yalan buluyorum bende sizin gibi tabı ona olan guvenım sadakatım kırıldı ama bi şans vermek istedım
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Erken boşalmanın başka kadınları internette aratıp bakmakla bir alakası olamaz. Ne yani seninle erken boşalıp başkasıyla geç mi boşalacakmış. Ayrıca öyle bir sorunu varsa doktordan yardım almalı ve seninle paylaşmalı durumunu
02 Yorumla
Soran+1 yılSonunda dogru dusunen bır erkek teşekkur ederım dıger yorumlar cok sacma bende bunu ona oyle soyledım kendını bana karsı yetersız hıssedıyormus benım tatmın olmadıgımı dusunuyormus
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
20Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSen nasıl bir ergensin aq. Anlaşılan hala çocuk kafasındasın. p*rno izledi diye ayrılık mı olur. Hasta mısın?
01 Yorumla
Soran+1 yılYa oylesıne bakmamıs bu adam ben ben canım mıgım bı kere baksa gecse evımı yıkıyım erkek o der gecerım aramalarında başka seyler gordum bunu en acık bu sekılde buraya yorum yazdım hasta degılım eşim neden boyle bişey yapmıs banada soylemeye utanmıs onu merak ettım
+1 yılBir erkek p*rno izledi diye boşanıyorsan hiç durma bence. Adam seni mi aldatmış başka bir kadını yatağına mı almış ne yapmış ya? Saçmalamayın artık yani
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyütüyorsun bence sen şu an anlattıkların sanki seni bırakıp başkasıyla yatmış gibi anlatıyorsun bunu büyütecek bişey de yok yani
02 Yorumla
Soran+1 yılAynı sey degılmı karsı bı cınsım kadınla mı kendını tatmın etmesı gerekıyor
- +1 yıl
Hayır bak aynı şey değil
Şimdi bir hafta ayrı kalmışsınız dimi orada belki yapma isteği geldi normal bu yani hani orada başka bir bayanla mi yapması iyi yoksa internet açıp eliyle yapması mi daha iyi
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Ya bazı erkekler istedigini elde tam olarak hedefe eremeyince izler şundan emin oldum sanırım kocan sana yetmediğini anlıyor ve arayışa yeltenmiş
02 Yorumla
Soran+1 yılhıssedıyorum bunu aslında neden kendını bu konuda yetersız hıssedıyordur sence
Bir sakin ol sanki eve kadınmı çağırdı belki seni mutlu etmek için taktik baktı belki kendi için baktı yani şu tabuları bir kenara koyun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Doğrudur hem baksın ne olacak sende bakmıyor musun hatta beraber izleyin öyle yapın
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sacmalama ben kocamı izlerim nie elin adamlarının ilişkısınınzıleyım ne sacma
+1 yılAbartmissm yaa ne var yani izlediyse. Ben evli olsam eşime beraber izleyelim derim
00 YorumlaBu olabilir yani sonuçta herkes bakabilir değişik fanteziler görmek izlemek ister bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye kurcalıyorsun ki. Onu tatmin etmesen de p*rno bakmış olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılOlamaz nie olsunkı ben ona her ıstedıgını vefebılcek bı kadınım evde taş gibi karısı varken mılletın bok popona nıe baksın merak ettım
Cevap sahibi+1 yılEğer öyleyse zateb bakmaz ki. Siz ayrıldığınuzda bakmış
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe olacak sanki bazen sende kocanla birlikte p*rno izliyebilir siniz beraber
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşta kalınca bakar normal yatak da mutlu etmeye bak kocanı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGerçekten erken boşalma sorunu var mı ikincisi çözüm oldu mu?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. erken boşalıp boşalmadığını en iyi sen bilmen lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılp*rno izledi diye ayrılmak mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılİzlemesini gerektırecek durum yokkı yuzune bakmayan ilgilenmeyen isteklerını karsılamayan biri degilim onu mutlu edebılıyorum onu anlatmaya calsııyorum bahanesını soruyorum ne alaka dogrumudur dıye
- +1 yıl
Bahane doğru değil de ablacım adam gidip seni aldatmamış. Bu sebepten boşanacaksan şimdi boşan bence. Saçma sapan sebepler arıyorsunuz. Film izleyip başka şeyleri senin üzerinde denemek istiyor olabilir. Fikir amaçlı izlemek istiyor olabilir. Mastürbasyon yapmak istemiştir ya en basitinden. Abartma bunu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılOooo sıkıntı, cinsel hayatınız iyi değilmi
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok iyi aslında çok iyi oldugu içinde erken boşaşabılır bence kendımı yetersız hıssetmıyorum cunkı sanmıyorum yanı benden iyi bırını bulacagını
- +1 yıl
Tamamda neden bir açlık hissederek bunu yapmış ki acaba bekarken onlar ile ilişkisi olabilir mi, yeni Bir arayış
+1 yılp*rno izlese ne olacak ki?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok abartma kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılher erkek ve kadın onları izler sorun etme
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
+1 yılBol bol seks yapın bence sorunu öyle çözün.
00 Yorumla
+1 yılSwn hiç p*rno izlemedin mi
00 Yorumla
+1 yılYaşlarınız kaç
04 Yorumla
Soran+1 yılBen 23 o 27
- +1 yıl
Bak dostum yaşınız ve evliliğiniz erken bi anda ayrılmaya karar vermek doğru değildir önce bi sebebini çözümünü düşün sonra karar ver bir de sadece gittiği zaman mı olmuş ona bakmak lazım yani bu konuyu biraz detaylandırman lazım istersen yazabilirsin
Soran+1 yılSadece gittigi zman bı kac kez bakmıs benımde zorunda gıden bu benımle paylasıp boyle bı sorunu varsa beraber halledebılcemız bısey dıye arastırdım nıe ben varken vıdyolarla kendını gecıstırmıs olabılır
- +1 yıl
Peki uzaktayken s*kxting, nüde foto, görüntülü falan isteği oldu mu senden? Olduysa senin tepkin nedir? İlişkileriniz nasıl geçiyor? P*rno izlemesine çok sebep olabilir
+1 yılAbartma sen de
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaçma bahane
012 Yorumla
Soran+1 yılBuda kafamı kurcalıyor işte sırekli bende sacma buluyorum cunkı anlamadıgım için erkek konularını
Cevap sahibi+1 yılYani erken boşalma kontrol edemediği için 31 de buna kötğ etki eder vajşna ile el sıcaklığı bşr değil
Cevap sahibi+1 yılCanını baya sıkmış
Soran+1 yılTabı sıkar sokaga cıktıgımda bile 5 10 erkek bana bakarken eline yuzune bakılmıcak bı kız degılım yanı kocamın başka kadınlara bakması ve o kadınların pis kadınlar olması sence sacma degılmı
Cevap sahibi+1 yılSaçma senden neden istememiş
Cevap sahibi+1 yılEşin var onunla konuş
Cevap sahibi+1 yılSen yapsan kötü olursun bahaneye bak sende insansın senin de ihtiyacın car nasıl bekliyorsun
Cevap sahibi+1 yılBence evli erkeklerin böyle bişeynyaplası sapkınlık
Soran+1 yılHelal olsun sana bende bu sekılde dusundum eşimle konustum bu arada doktora gıdebılrıız beraber hakkedebıkrıız dıye ama sacma geldı bahanesı erken boşalmak nasıl bısey onuda bılmeıdgım ıcın acaba insanlarada sacma gelıyormu dıye duusndum
Cevap sahibi+1 yılGizliden çıkıyım istersen
Cevap sahibi+1 yılBana sit olan varken erkende olsa geöte olsa onunla olurum
Cevap sahibi+1 yılİyimşsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklı olabilir
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yanı benden istese bende soyunuyorum karsında ya da ne bılıyım o vıdyolarlamı sorunu cozebılır benımle cızemezmı
Cevap sahibi+1 yılOrası başka tabi ama erken boşalma sorununun çözümü sık sık istimna yapmak diyor doktorlar. Belki seninle aynı şeyleri yapmaktan sıradan hale geldiğini düşündü. Tabi yanlış ama maalesef buna ihtiyaç duyabilir insan.
Soran+1 yılNasıl deyım bana cok fazla yukselebılıyor cok heycanlı oluyor askımda sıradan sıkılmıslık olsa ben degıstırmek farklılık katmak için bulurum bıseylerfe hıssetmedım sıradanlık
Cevap sahibi+1 yılHayır senin önemli bir yere koyuyordur. Adam zina yapmıyor başkasıyla.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Eşimle 1 hafta ayrıydık, geldiğinde internet geçmişinde kadınlara baktığını gördüm. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat