- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaşım merhaba,
"Bekara karı boşamak kolay" atasözünde olduğu gibi herkes boşan demiş...
Ama senin için de çözüm boşanmak olsaydı soru sormak yerine evliliği bitirmeye karar verir, ertesi gün de boşanma davası açardın zaten...
Şimdi öncelikle şunu unutma ki, eşini suçlayarak onu kendinden uzaklaştırma... Öte yandan onun bunun bir hata ve sana karşı yaptığı büyük bir saygısızlık olduğunu hissettir.
Son olarak cinsel hayatınızda monotonluk var mı, sence eşin neden başka bir kadınla yazışıyor?
012 Yorumla
Soran+1 yılhiçbir sorunumuz yok ki
- +1 yıl
Hayatınızı en iyi sen bilirsin... Gerçekten sorun yok mu, sen mi yok sayıyorsun?
Soran+1 yılgerçekten yok
- +1 yıl
Öyleyse küçük bir heyecan arayışı deyip üstünü kapatacaksin
Soran+1 yılsadece yalan söylüyor olamaz mı kadına karşı
- +1 yıl
Tahrik olmak için bile öyle yazmış olabilir...
Soran+1 yılnasıl tahrik anlamadım
- +1 yıl
Kadınla seks sohbeti yapıyor ve ona aklınca iltifat edip hem kendi tahrik oluyor hem kadını tahrik ediyor
Soran+1 yılo kadın mı ben mi hangimiziz nasıl anlarım
- +1 yıl
Nasıl yani o kadın mı ben mi anlamadım... Yazsana bana
Soran+1 yılhangimizi seçtiğini nasıl anlarım kocamın? belki kaçamaktan ibarettir. son zamanlarda çok istekli.
- +1 yıl
Bana yazar mısın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılAblam herkese aynı şeyi yazmışsın kadına yalan söylese ne aklından geçirmesi bile kötü değil mi? Bundan koca olur mu sence? Çocuk yoksa boşan. Ayrıca herkes de kadında sorun aramış. Adamın aldatmasında bile kadını suçlayan sk kafalılar var.
018 Yorumla
Soran+1 yılyeminle ben hem güzelim o kadından hem de cinsel yönden hiç ama hiç sorunumuz yok. belki kaçamaktır bırakacaktır olamaz mı? üç çocuğumuz var :( o kadını mı beni mi çok sevdiğini nasıl anlarm? başka bi telefona başka bir hat almış yapıo benden gizli yani. belki de kaçamak
Cevap sahibi+1 yılIsterseniz dünya güzeli olun o adamın kalıbında bozukluk var yine aldati. Ve kaçamak değil alışkanlık onu hep yapar. Seni daha çok sevse hatta sevse onlarla konuşmaz seni aldatmaz. Kurulu düzenini bozmak istemiyor ekmek elden su gölden devam etmek için. Boşan da diyemem çocuklar varsa senin bileceğin iş. Ama gidip bi konuş bence bildiğini bilsin ona göre davransın.
Soran+1 yılnormalde asla beni aldatmazdı. kadın buna işveli yaklaştı aklını başından aldı böyle bir adam dğildi. bu ilk kez oluyor. beni nasıl sevemez kaç yıllık karısıyım onun
Cevap sahibi+1 yılNereden biliyorsun sana mı söyleyecek?
Kadın ne kadar cilveli yaklaşırsa yaklaşsın kocanı zorla konuşturmaz. Kocan da demek ki aldatmaya yer arıyor. Konuştuğu kadın büyük ihtimalle bekar (belirtmemişsin). Yani istediğini yapar ama senin kocan evli yapamaz suç tamamen onda bunu anla.
Cevap sahibi+1 yılKendine şunu sor ben kocamı seviyor muyum cevabın evetse sana kuyruk sallayan bir adamla olur muydun? Mantıken hayır ama kocan demek ki sevmiyor ki böyle yapmış gerçeklerle yüzleşmelisin
Soran+1 yılyakalamadım hiç. süperdik bu kadına kadar. evet kadın bekar ama kocamın evli olduğunu biliyor uzak durması gerekmez miydi? bu onun çok kötü kalbi olduğunu göstermez mi?
Cevap sahibi+1 yılAdam iki telefon kullanıyor her şeyi yapabilir. Ve kadının uzak durmasi gerekir ama uzak durmak zorunda değil. zo
Zorunda olan kocan neden anlamak istemiyorsun? Öyle bir kocayı nasıl savunuyorsunuz anlamıyorum. O adamın kalbi daha kötü 3 tane çocuğu olacak bir de onları da düşünmemiş. Ama o kadının ne düşüneceği çocuğu ne eşi var
Soran+1 yılbenden boşanırdı değil mi boşanmıyor o kadınla eğleniyor olamaz mı.
Soran+1 yılaslında çok iyi bi baba bi eş. hem güzelim hem her şeyini veriyorum. bidediğini iki etmem. çok seviyorum onu. neden bunu yaşıyorum? ben hak etmedim ki. o kadın da bunu yapmamalıydı
Cevap sahibi+1 yılOlabilir ama senden boşanmamasının nedeni de belli az çok. Çocuklara bakıyorsundur evin işine gücüne yemeğine bakıyorsundur. O da rahatını bozmaz. Zaten konuştuğu kadın ondan gelecek beklemiyordur. Evli olmasına rağmen onu istemesi hoşuna gidiyordur. Sen en iyisi kocana bildiğini söyle durumu anlat konuşun anlaşın. Kadınla bu gibi sitelerden mi konuşuyor
Soran+1 yılkadina eşim içine boşşaşalmak bile istiyorum diye yazmış :( o da kabul etmiş
Soran+1 yılhayır bilmediğim bi hat almış ondan mesajlaşmışlar.
Cevap sahibi+1 yılNe yapmayı düşünüyorsun peki
Soran+1 yılbilmiyormuş gibi devam edecem kati diyemem.
Cevap sahibi+1 yılBöyle yaptıkça onlar daha da ileriye gidecek. Nasıl bilmiyormuş gibi davranabiliyorsun ki ve nasıl hâlâ onunla olabiliyorsun aklına dedikleri falan gelmiyor mu
Soran+1 yılne kadar ileri gidebilirler ki. anca cinsellik yaşarlar. fakat ben bildiğimi sölersem daha tepeme çıkar. sonuçta boşanmak istemiyorum kesin.
Cevap sahibi+1 yılTepene neden çıkıyormuş asıl senin çıkmış olman gerekmiyor mu
Cevap sahibi+1 yılÇocuklar için mi yoksa başka bir sebepten dolayı mı istemiyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Boşanmak çözüm ama neden bunu yaptığını öğrenmen gerek bence yani ne eksikliğini gördü sende ne aradı da bulamadı başkasına gitti
05 Yorumla
Soran+1 yılben daha güzelim.. elde etmek için demesin kadını.
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. hemcinslerin çok acımasız konuşmuş. Erkeğin psikolojisi farklıdır. niyeti başka konuşması başka olabilir. çocukların varmış. kolay değil yuva kurmak. ÇOCUKLARINI DÜŞÜN...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKocana sap yedir erkeklik grurunu yerlere düşür een erkekmsin kalkmıyor soğan erkeği de
08 Yorumla
Soran+1 yıl:d iyi fikir. sadece yalan söylüyor olamaz mı kadına karşı
- +1 yıl
Bilmem o kadarını kalkmasını sağla hadi yanıyorum hadi yap artık soğan erkeği de beceriksiz de başkasını çağırayım de görsün gununu
Soran+1 yılkocam o benim:(
- +1 yıl
Ama seni yaparken başkasını düşmüyor
Soran+1 yılçözüm arıyorum bende buna :(
Soran+1 yılsevmiyordur sadece cinselliktr olamazmı? ben karısıyım onun. o değil
- +1 yıl
Kadın ol
- +1 yıl
her şey buradan açık axik yazzamiyorum
Cinsel Yaşam konusunda 838 cevap paylaştı. Direkt boşan. Cidden bak. Fayda görmezsin o kocadan artık
09 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanii
Soran+1 yılelde edince bırakır?
Soran+1 yılnapim boşayımmı
Soran+1 yılonu çok seviyorum kaparlar hemen onu
Demek ki seni sevmiyor bunun nesini anlamıyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılkadın kocama kuyruk sallamasa bu yaşanmayacaktı. kocam daha önce bunu yapmadı. ne zaman kocama işveli numarasını verdi bu hale geldi adam..
Soran+1 yılöyle bi sorun kesin yok. konuştuğu kadında güzelim.
+1 yılBu kufur etmekten beter bir laf. Allah sabır versin komşu
04 Yorumla
- +1 yıl
Olabiliri çocugu erkeğin ortsk yalanıdır. Ancak bunun yalan olması bile kötu. He birde yalan bile olsa illaki bi kaç kez aklına grlmişytir
Soran+1 yılson zamanlar da çok istekli gerçekten aklına girdiğinden mi dersin :(
- +1 yıl
Girmesede girmiştir arada. Sende yap yani kıskandır. Elinden kaçtıgını anlayınca hoop işler değişir
+1 yılO mesajları avukata veriyorsun ve onu doğduğuna pişman ediyorsun ablam
02 Yorumla
- +1 yıl
Öyle olsa bile karı kıza niye böyle şeyler yazıyor ırz düşmanı
- Cinsel Yaşam konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılBu durum seni rahatsız ediyorsa boşan. Yok ben genişim zevk alırım diyorsan sen bilirsin.
019 Yorumla
- +1 yıl
Yalan söylese ne farkeder? Kocan sonuçta onu arzuladığını bu yolla anlatmış.
Soran+1 yıltavlamak için yalandır belki bırakacak sonra olamazmı onu.
- +1 yıl
Kendini böyle avutuyorsan bende ihtimallerle geleyim sana o kadını tavlamadı diyelim başka beğendiği bir kadın çıkınca ona da asılma ihtimali sence yüzde kaç?
Soran+1 yıl:( sonuçta resmi karısı benim onlar değil.
- +1 yıl
Böyle düşünüyorsan devam et ya ne diyim jdjdjdjd
Soran+1 yılnapim boşanilir mi böyle bir şey için. kadın net kuyruk salladı fark ettim yoksa kocam böyle yapmazdı
- +1 yıl
Yani o kadından başka kimse kocana kuyruk sallamıcak kocan da aldatmaz zaten fjfjjf devam et tatlım sen fjfjf
Soran+1 yılya cidden bu ilk kez oldu. hep bu kadın dengesini bozdu.
- +1 yıl
Nerden biliyorsun ilk olduğunu?
Soran+1 yılbaşka yakalamadım. ne demek istiyorsun :(
- +1 yıl
Kocanı çok mu seviyorsun sen ya
Soran+1 yılçok seviyorum onsuz yaşayamam :(
- +1 yıl
O zaman 2. Olmayı da kabul et fjjfjf
- +1 yıl
Sen kocanı aldattın mı hiç?
Soran+1 yılhayır hiç. ben karısıyım onun. diğeri kendine baksın rezil o.
- +1 yıl
Sana da kızamıyorum seni bu zihniyette yetiştiren toplum kurallarına kızmak lazım.
Soran+1 yılnapim sadece cinsellik peşinde kocam eğlenc e peşinde bundn nasıl boşayım ki
- +1 yıl
Sen kocanı sevmiyorsun. Sadece boşanmak istemiyorsun yalnız kalmaktan korkuyorsun falan popon yemiyor ya da bu durum zevk veriyor sana ikisinden biri.
Cinsel Yaşam konusunda 694 cevap paylaştı. Uygun bir ortamda konuşmalısınız sende eksik gördüğü ne olduğunu sor
013 Yorumla
Soran+1 yıleksik derken?
Soran+1 yıldaha istekliydi?
Soran+1 yılbilmiyor ne düşünmeliyim ben
Soran+1 yılson zamanlarda çok istekliliği hakkında diye soruyorum
Soran+1 yılaynı :(
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılNe mi yapmalısın? Adliyeye gidip aile mahkemesine başvurmanız gerekiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni aldatıyor sen bu tür erkekleri sevdin evlendin suc sende karakterine bakacaktın dıs görünüş değil
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir şey yapma en fazla boşanırsın ya da sende aynısını ona yapabilirsin.
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz işte boşan
04 Yorumla
- +1 yıl
Yalan söylemesi de kötü
Soran+1 yılben daha güzelim.. elde etmek için demesin kadını.
daha sonra bırakacak belki kandırıp- +1 yıl
Elde etmek için başka bir kadını bu daha da kötü bir şey aklını başına al derim
+1 yılKonus kendisyle derdi neymeis ne jstiyormus
016 Yorumla
- +1 yıl
Demekki varki baskasina yaziyor boyle olmasa baskasjna gitmez. Gidersede doyumsuz sapiktir. Tabinsen mutmu ve rahatlatiyorsn
- +1 yıl
Niye birine boyle soylesin ki hele karisi varke doyum ya da sekste rahatlayamiyorsa yapacagi hareketler
Soran+1 yılöyle bi sorunumuz yok..
- +1 yıl
Sen muhtemelen mutlu ettigini hersey yaptigini zevk verdigini dusunuyorda olabilirsin. Ama eminsende ozman kocan doyumsuz sen monotonlastjn yeni birini jstedigindendir
Soran+1 yılböyle biri değildi kocam. hep o kadın kocama kuyruk salladı. yapamazdı asla kocam.
- +1 yıl
Nedne baska kadina suc atiyorsunuz. Siz elinizden geleni yapiyorsaniz kocaniz adam olsa evi disjnda kimseye bakmaz bakiyorsada serefsizlik yapiyordur hem herseyi tadiyor xevkininaliyornyasiyor hemde sallayanada gidiyor bu nankorluktur
Soran+1 yılnankör evet. nankör olduğunu bende yeni öğrendim. normalde bu kadın yaklaşmasa kocam uslu uslu duracaktı suçlu kadın.
- +1 yıl
O yaklasmasa yarin baksasina kendisi giderdi ozunde boyle hamuru bozukluk varsa biryerde eksir mutlaka
Soran+1 yıl:( beni sevmiyor mu peki. karaktersiz dioysun anladım
- +1 yıl
Sen herseyi verirken herseyi yapsrken o bunla yetinmeyip baskasina gidiyor... sen nasilsa herxman yanindasin hevesini alacak birjlerine gideck olan icin soyledim
Soran+1 yılhem güzelim hem her şeyi alıyor benden. neden böyle
- +1 yıl
Karkatersiz demistim
Soran+1 yılkaraktersiz biri de sever mi
- +1 yıl
Sevgi ile alakasiz bu maalesef seviyordur sma kendi zevkindede gidiyordru...
Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Sende ona öyle davran
00 Yorumla
+1 yılZevk almis gibisin
00 Yorumla
+1 yılVence onu boşa srfsiz kopek
00 YorumlaZor bi durum... Ne denir bilemedim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEsinle cinsel sorunlarıniz mi var peki
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman seninle yasamayadigi seyler mi vardi.
Soran+1 yılyok. sadece yalan söylüyor olamaz mı kadına karşı
Cevap sahibi+1 yılNe gibi mesela
Soran+1 yılonu tavlamak için?
Cevap sahibi+1 yılVaktin var mı rkp edebilir misin
Cinsel Yaşam konusunda 473 cevap paylaştı. Ee delil bul boşa imkanın varsa
00 YorumlaVe seni aldattığını düşündün öyle mi 😌
02 Yorumla
Soran+1 yılne düşünmeliyim?
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılfantezi dolu adam
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanniii anlamadım
- +1 yıl
Senle yapaeken onu düşünmesi
+1 yılboşanmalısın
02 Yorumla
- +1 yıl
Yalan söylüyor olsa bile seni aldatmış yüne de sen bilirsin ben kendime yediremezdim.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen iptal
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Trolll
00 Yorumla
+1 yılYani bunları kötülük yok ki
00 Yorumla
+1 yılİntikam elbette,
00 Yorumlahesap sor
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılÇok kötü bir şey
01 Yorumla- +1 yıl
Mesajlar çok kötü sanırım
+1 yılBoşan
00 YorumlaVaayy
00 Yorumla
+1 yılthe end olmuş
00 Yorumla
+1 yılyuh artık
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!