Burada gelişigüzel cevaplara kulak asmamanızı tavsiye ederim bir jinekologa sıra almanızıı ve Dr a muayene olmanızı tavsiye ederim. Çünkü cinsel sorunlar ç9k ama çok önemli sorunlar aslında evlilik için.
İlişkiye başlarken zevk alıyorsundur kendını bırakıyosundur sonrasında aklını karıştıran başka şeylere bürünüyor olabılırısn olay bıtene kadar tamamen kendını olaya bırakmıyorsunuz bence
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben overthinking yapan bi insanim zaten hic bi zaman kendimi tam olaya birakamiyorum ki biraksam da kesin acicak diye aklima geliyor
Sonradan kurudugunda eşin bunu bilir hatabesinde ozaman çıkarıp penisini ya da hareket ettirmeden tekrar senin göğüslerini emecek seni sevip opüp ya kayacak ozaman vajinan veri ıslanır zorlanman her posizyonu dnedinizmi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Burada gelişigüzel cevaplara kulak asmamanızı tavsiye ederim bir jinekologa sıra almanızıı ve Dr a muayene olmanızı tavsiye ederim. Çünkü cinsel sorunlar ç9k ama çok önemli sorunlar aslında evlilik için.
İlişkiye başlarken zevk alıyorsundur kendını bırakıyosundur sonrasında aklını karıştıran başka şeylere bürünüyor olabılırısn olay bıtene kadar tamamen kendını olaya bırakmıyorsunuz bence
Ben overthinking yapan bi insanim zaten hic bi zaman kendimi tam olaya birakamiyorum ki biraksam da kesin acicak diye aklima geliyor
İşte kaybetme noktan burada başlıyor maalesef yoksa hiç bişey olmaz acıcak diye kendını kasmaya başlıyorsun
Kocan seni ön sevismeyle tam olarak hazirlamadigindan vajinan iyice ıslanip yumuşayınca kadar sevişmenin ve oral yapılması gerekiyor
Fazlasiyla islaniyorum ondan sasiriyorum
Vajinani ilişkide ya çok sıkıp kasiyon ya da vajinan tam açılmamış daha baya bir seksten sonra açılır ya da doğumdan sonra
Nekadar dan sonra acilir
Ama ilk fazla islaniyorum sonrasinda kup kuru
Sonradan kurudugunda eşin bunu bilir hatabesinde ozaman çıkarıp penisini ya da hareket ettirmeden tekrar senin göğüslerini emecek seni sevip opüp ya kayacak ozaman vajinan veri ıslanır zorlanman her posizyonu dnedinizmi
penisi çok mu büyük yoksa bazı pozisyonlar damı ağrın oluyor
Vajina kanalın dar olabilir, yeterince ıslaklık oluşmuyor olabilir. Bir doktora görünmelisin.
Merhaba geçmiş olsun ben jinekologum senden ricam özele gelir misin büyük ihtimalle vajinismusun
Çok sıkıyorsan, rahat ol gerekirse ipleri eline al. Seni hazırlamıyor mu
Kasıyorsundur kendini ya da çabuk modun düşerse hemen kuruyorsa ondan ağrı olabilir
Bence doktora görün hastalık alamet
Bilmiyorum utaniyorum
Ne utaniyorsun
Kendini cokmu kasiyorsun
Aslinda hayir
Kuruluk mu var oranda yeterince islanmiyormu
Asiri islaniyorum aslinda
Ama sonra cok kuruyorum anlamadim
Kasıyor olabilirsin kendini veya kuruluk problemin olabilir
Doktora gitmelisin
Ne kadardır yaşanıyor cinsellik aktif olarak?
Cinsel terapiye gitmelisin
dardir girerken zorluyordur
Eşimde de vardı çözümü bulduk
Neydii cözümp
Gizli yazdım sanıyordum 🤦🏻🤦🏻🤦🏻
Silerim kendinfe silebiliyorsun galiba
Anlatırım mesajda
ne kadardır böyle
Oldugundan beri
çok mu dar eşinin penisi mi çok büyük
yeterli ıslaklık oluyor mu
Sulanma yoktur