Arkadaşlar yeni evliyiz doggy pozisyonunda canım yanıyor ve çişim geliyor gibi hissediyorum sebebi nedir?
Hastalığım ve sorunum yok.
Arkadaşlar yeni evliyiz doggy pozisyonunda canım yanıyor ve çişim geliyor gibi hissediyorum sebebi nedir?
Hastalığım ve sorunum yok.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ya büyük sende bakireydin yeni yapıyorsan ya da çok sert yapıyor ondan
Büyük olması sorun mu olur
hadi ya peki bir süre sonra düzelir mi
Düzelir alıştıkça flan hoşuna giden pozisyonları dene bence
Ön sevişmeyi uzun tutun kendini kasma rahat bırak inanılmaz zevk alıcaksın
G noktana baskı yapıyordur idrar hissi ondan, acı da dipliyorsa dip kısmında olur
evet peki g noktama baskı yapması nasıl engellenir ve dip dediğiniz şeyi yapmaması mı gerek
Dip dediğim baş kısmı ağrıtır, birde ağrın varsa söyle yavaş yavaş girip hizlansin, g noktana baskı yapması senjn için iyi çünkü vajinal orgazma daha çabuk ulaşırsın bu istenen birseydir
çişim geliyor gibi baskı ve yanma oldu hiç zevk alamadım maalesef
Yanma başka bjrseyden olmasın, neresi oldu tam
ilk sanırım ıslanmadığım için o ayrı da işte bu altıma yapacaktım nerdeyse çözemedim neden
Islanmadan girmesin, çişin gelmesi g noktası dediğim ama o kadar sorun olmaması lazım seni rahatsiz etmemesi gerek. Ben yaparken bir kez öyle bir anda fışkırma oldu. Ama misyonerde idi ya da bacaklar omuzda
Direkt doggu de mi başlıyorsunuz
direkt doggy başladık ön sevişmesiz
Olacak iş değil en azından oral yapsaydı, acumasi Gayet normal, iyice islan, ben de doggy çok severim ama finalde yaparım
On sevişmeyi uzun tutun iyice ıslanmıyorsan eğer o yüzden acı çekiyor olabilirsin
Yapan adam değil de ondan acemi
evet o da tecrübesiz umarım zamanla düzelir
Yeni evli olduğun içindir.
Alışmamışsın o yüzden
Demek ki çok ıslanamıyorsun
evet ya bu da bir problemim kayganlaştırıcı kullansam da aynı oluyor
Ön sevişmeyi uzun tutun
Sana zevk veremiyor o zaman ıslaklıkta yoksa sende önce bol öpüşün sevişin sonra yapın daha iyi olur karşındakide acemi veya işini bilmeyen biri belli
kayganlaştorıcı veya krem kullan doggy çok kasma aç bacaklacaklarınu yatakta domalırken
@Riwa98 kullandım ya bir işe yaramıyor direkt ıslanmıyorum niyeyse bir süredir stres midir bilmiyorum
durex al mor olandan ama suyle temaz ettir yoksa kurur ve daha kuru olur bide nemlendirici kremde olur kilolumusn
Doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun
ondan olabilir onu bilmem benmde oartnerim kullanıyordu ama krem veya jelle çok iyi kayıyordu
birkaç gün kullanıp bıraktım hapı şu an zoratenin kullanıyorum ama 10 mg
Birkac günle olmuyor o düzenli kullanmak gerekiyor ayrıca zoretanin cilt ilacıdır
o sivilce için degil mi
cilt ilacı evet ama kuruluk yapıyormuş sanırım ağır geldi ilaç bana acillik oldum değiştirmem gerekiyor eğer doğum kontrol hapı kullanırsam işe yarar mı? bana sadece 20 günlük tedavi vermişlerdi regl durmadığı için ama normalde ne kistim ne regl sorunum var
o zaman bütün ilaçları bırak bekarken sulanma sorunun varmıydı
Anladım evet zoretanin ben de kullandım 8 ay ve ciddi kuruluk yapıyor o yüzdendir vajinada ki kuruluk siz en iyisi krem kullanın ilacı bırakana kadar
evet madem öyle yapayım çok teşekkür ederim
Rica ederim ainara diye bir jel var onu tavsiye ederim. İyi akşamlar.
çok sağolun tekrardan iyi akşamlar
sizede
O sekilde guzelce yaliyomu peki
Yaşlar kaç
25-26
Burdan mı devam edelim
derken? neye devam ediyosun hayırdır
Gel konuşalım
boş ver len sapık
Pardon?