Libidon düşük değil ama bazı yorgunluklar vardır ya da bazı hislerinin görülmesi gerekir. Tatlı, içten, seksi bir kadındır balık kadını ve seksten de her zaman aynı zevki alır.
İkizlerin bir yanı enerjik diğer yanı ise durgundur. Harekete geçirilmesi gereken birisiniz. Yani bazen tek başına mastürbasyon yapmak istemiyor olabilirsin, partnerin duygularına hitap edemiyor olabilir, çevresel veya kişisel sorunlar olabilir. Ama ikizler burcu da tatlı ve sevişmeyi seven burçtur.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Bir şeyler çok düşünüyorsan problem yaparsın ya canım çok sıkıyorsun ondan olabilir başka şeyler çok odaklanıyorsun
Nasil yükselticem
Arkadaşlarına cinsel konular konuşmak Film izlemek böyle konularda çok farklı şeyler merak etmeli Sen istersen Ben takip ed
Bazen bu durumlar olabilir, sana hitap eden biri olmuyordur belkide. Burcun nedir, ona göre de bakalım.
Balik burcuyum
Libidon düşük değil ama bazı yorgunluklar vardır ya da bazı hislerinin görülmesi gerekir. Tatlı, içten, seksi bir kadındır balık kadını ve seksten de her zaman aynı zevki alır.
Ben de aynı durumdayım, ikizlerim?
İkizlerin bir yanı enerjik diğer yanı ise durgundur. Harekete geçirilmesi gereken birisiniz. Yani bazen tek başına mastürbasyon yapmak istemiyor olabilirsin, partnerin duygularına hitap edemiyor olabilir, çevresel veya kişisel sorunlar olabilir. Ama ikizler burcu da tatlı ve sevişmeyi seven burçtur.
İlk defa İkizler burcunu tatlı bulan birisiyle karşılaşıyorum 🙃
Zor bir kadınsın, iyi tanımalı her yönden, sürpriz dolu olabilir, iyi tanınırsa tatlılığı görülür bence. 😊 yükselen burcunda önemi vardır yanında
Canını sıktığın kendıne baskı uyguluyor olabılırısn çünkü normalde geçmez o ıstek düşün bakalım ne var bılınc altında
Doygunluk olabilir, iş stresi vs. olabilir, duygusal olarak etkilenmeme olabilir. Reglin düzenli mi?
mastürbasyon veya seks yaparken tiksindigin bi şey oldu mu?
Aslinda hayir ama seksde agrilarim oluyor
Agrilarinizdan dolayı olabilir
Kaç yaşındasın ve psikolojik olarak seni sıkıntıya sokacak bir şeyler yaşadın mı
25 ve yok
Peki Normalde bir cinsel hayatın var mıydı seks yapar mıydınız zevk alır mıydın
Senin yeni fantazilere yeni heyecanlara ve kafanı dağıtmaya ihtiyacın var
Hareketlendirecek senin ruh halinden anlayabilecek birinin karşına çıkması lazım
Bilmem ilaç falan kullanıyor musun
Isoretinoin dogum kontrol hapi
O düşürüyor olabilir. Ayrıca heyecanlandıran birileride yoksa iyice dibe çöker
Sevgilim var ama anlamadim bende onu cok seviyorum ama agrim oluyor fazla yapamiyoruz 2. tur da agrilarim cogaliyor
Bi kadın doğumla görüş istersen
Uyaracak erkek lazım
Alevlendirecek biri lazım o zaman
Yükseltebiliriz canım
Kolayı var yükselmesini isterseniz
Kaç yaşındasın
Bnmde yüksek nolcak
Biri mi düşürdü bişi mi
azdirici besinler ye
Ne gibi
googleye yaz detaylı çıkar gülüm
İlaç al