Yaşım 22 hoşlandığım beğendiğim erkeklere libidom aşırı yükseliyor mesela konuşuyoruz 3 günlük ciddi ilişki ben kendimi aşırı baskıda hissediyorum böyle hiç opusmedim ama aşırı merak istek var nasıl diyeyim aşırı derecede öpüşme dokunma isteği geliyor zorla tutuyorum yani söylesem yok artık 3 günde böyle olur mu derler şaşırırlar doktora mı gorunmeliyim ne yapmalıyım çünkü bizim toplumda böyle olunca kadınları hayat kadını gibi görüyor erkekler sanki kadınların hormonları yokmuş gibi davranıyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEe yani bizde de öyle, normal şeyler bilmeyen insan çok konuşur zaten. Az konuşan daha çok şey bilir. Bazen bulunmaz bir partner, iyi bir hanımefendi ya da beyfendi. Önemli olan saygı içinde bunları yaşamak. Ve anlayışlı birini bulmak. Yoksa yanlızlık kalıyor bize. 😏
07 Yorumla
Soran+1 yılİşte ruh hastasıyım takintili
Cevap sahibi+1 yılTipe göre insan yargılıyorsunuz, şahsen tip değil de duygular önemli. Ne yapalım karşındaki kişi de kıskanç olursa sana karşı birbirinizi bulursunuz fakat öyle ise sorun daha da büyük kimse seni istemez, kötü emeller ile yaklaşır, Dünya kötü bir yer. Önemli olan iyiyi aramak. Yoksa fazla bir pisikolojik halin yok. Sadakatinden emin olmadıktan sonra bu hastalık bitmez. Çok serbest bırakmak da iyi değil. Dürüst birini bul.
Soran+1 yılİşte duygu boş ben hissediyorum ama karşımdaki erkek kötü davranıyor bana
Cevap sahibi+1 yılKadın öyle hisseder zaten, erkek öyledir, öyle gözükür, öyle davranır. Toplum işte ne beklersin. Önemli olan sana iyi geleni bulmak. Yani yardımcı olmak isterim fakat yanlış anlamazsan. İnsan bencildir bir kere, sen de öylesin. Çıtayı, seviyeni biraz kıs ve değiş, tipe göre yargılama, fiziğe göre bulma, önemli olan sana değer verip senle olmak istemesi. Ondan sonra devamı gelir. Evliliğe kadar gider, ya sonra erkeğin hayata bakış açısı önemli mesala b*en 22 yaşındayım fakat ileride tek çocuk yeterli olur diyorum, kadının bunu dünyaya getirmesi kolay mı, bir anlık zevk için kadın yıpratılmamamlı, doğum kontrol hapı bile senede 2 kez içilmeli. Kadının bünyesi bozulmamalı. Anal ilişki olmamalı. Oluyorsa senelik bir tane olmalı kişiler merak eder bunları. Ama kadın açısından da zor bu gibi durumlar, pisikolojisi uygun mu, ne hissediyor sormak lazım. Ya ondan sonrası, hep sormalı insan kendine sonra ne olacak diye sadakatsiz bir ilişki olmaz, erkeğin gözü dışarı kayarsa olmaz. Bunlar yoksa mutlu bir ilişki olur. Farklıdır, fakat bana göre kolay çünkü ben sadakatliyim, kadın da sadakatli ise sorun yok demektir.
Soran+1 yılİşte boyu uzun olmazsa gözüm dışarıya kayar yıllardır hep bitiriyor beni böyle erkekler mecburen konuşmadım kocama sakladım kocam da böyle olmazsa aldatirim galiba zar zor tuttum kendimi biraz daha dayan
Cevap sahibi+1 yılİlişki insanı basit göstermez, kimle olduğu onu basit gösterir. Kişi partneri kadardır. Öyle damga vuran kimse kendini sorgulasın ilk. Kusurlu insan çok. Önemli olan bu kusurları aza indirmek.
Cevap sahibi+1 yılUmarım istediğini bulursun. Boy derken ne kadar olmalı. O zaman senin karakterin bu, karakterine göre insan bul. burada sana laf sokmuyorum yardımcı oldum sadece bu. Babanın oğlu ile konuşmuyorsun. İyi günler.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
15Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi siz köyde mi yaşıyorsunuz çıkın artık şu kafadan
111 Yorumla
Soran+1 yılSonra dostum diyorsunuz siz erkekler burada kız sormuş sizi deliler gibi seven sevgiliniz nude atsa ne düşünürsünüz hepsi yollu filan demiş ciddi düşünmem
Soran+1 yılDostum değil o r u s b u
Cevap sahibi+1 yılHerkes bir değil. Kıza yollu diyen o r o s pu evlatları nasıl genelleme yapıyorsa siz de diğer böyle düşünmeyen erkekleri genelliyorsunuz. Bu site zaten o r o s pu evladı kaynıyor kimsenin lafina bakma buradaki
Soran+1 yılBöyle düşünmeyen erkek nerede yaşıyor ben bulamıyorum da
Cevap sahibi+1 yılYanlış anlama, kendimi övmek veya seninle tanışmak için söylemiyorum ama benim böyle şeyler umurumda değildir mesela. Umarım günün birinde böyle düşünen biri karşına çıkar, ümidini kesme.
Cevap sahibi+1 yılSadece insanları buradaki o. r. o. s. p. u evlatları gibi genelleme yeter
Soran+1 yılBoyun kaç
Cevap sahibi+1 yıl1.80
Cevap sahibi+1 yılÖzel?
Cevap sahibi+1 yılKonuşalım mı
Cevap sahibi+1 yılNeden sordun boyumu?
Aslında çok güzel bir şey ama kendini serbest bıraktığın anda karşı taraf damgalar seni
019 Yorumla
Soran+1 yılEvet işte en iyisi doktora gitmek
Soran+1 yılLibido azaltıcı ilaç yok mu
Soran+1 yılYa niye sukredeyim ki erkek mi var hem hem de damga yiyoruz sonra bu sukredilecek bir şey mi ben libidomu dinlesem zaten yoldan çıkarım
Soran+1 yılCiddi ilişki kuramam ki hem de
Soran+1 yılYani ilerde güzel bir yuvam olmaz
Soran+1 yılİşte erkek yok bulamıyorum bulduğum erkekler ilgisiz
Soran+1 yılKaç kişiyi buldum aşırı ilgisiz
Soran+1 yılBulamıyorum takıntılıyım da biraz
Soran+1 yılBana karşı çok kibar iyi ilgili davranacak ve uzun boylu zayıf manken gibj yakışıklı Orta tipli olacak böyle ama yok bulamıyorum bulduklarim gay çıkıyor
Soran+1 yılDoğuya yakin
Soran+1 yılVar var yüzde 60 gay biseksüel erkeklerin
+1 yılBu normali değil mi zaten
09 Yorumla
Soran+1 yılAma işte damga yerim
- +1 yıl
Her erkek bu kız benle öpüştü sevişti orspu diye düşünmüyo merak etme öyle aptal kişilerden de hoşlanma
Soran+1 yılAma hiçbir zaman ciddi ilişki olmaz ilerde güzel bir yuvam olmaz
- +1 yıl
Ne alaka ya bekaretin gidince kimse senle evlenmez diye falan mı dusunuyosn
Soran+1 yılErkeklerin yüzde 90ı böyle
- +1 yıl
Ya bekaretinin gitmesi seni değersiz yapan bir şey değil aptalca düşünmeyen erkeklerle olmanı öneririm başkaları ne dusunuyo diye istediğin seyleri kısıtlamak saçma
Soran+1 yılİyi de öyle erkek yok ve takıntılıyım uzun boylu zayıf manken gibi erkek bulamıyorum bulduklarim ilgisiz kaba gay çıkıyor
- +1 yıl
Öyle erkekler gayette var ve birisiyle sevgili olma kriterin sadece uzun boylu manken gibi olması olmamalı
Soran+1 yılFiziksel olarak o karakter olarak bana kibar anlayışlı ve ilgili davranması
+1 yılBence sadece doğru partneri bulmalısın
00 YorumlaSağlıklı kişinin hormonlarının sonucu.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 840 cevap paylaştı. bir şey yapmana gerek yok. normalsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen bana gel canım ilacın bende 😘😘😍
07 Yorumla
Soran+1 yılBen felaket takıntılıyım
Soran+1 yılBir erkeğe aşık olurum takintu yaparım illa o olacak
Soran+1 yılRuh hastasıyım
Cevap sahibi+1 yılSorun yok canım rahat ol bana karsı
Cevap sahibi+1 yılHangi sehirde yasıyorsun sen
Soran+1 yılİşte aşırı yakışıklı manken gibi bir şey olması gerekiyor
Soran+1 yılBulamıyorum ama bulduklarim da kötü davraniyor
+1 yılgüzel bir şey
26 Yorumla
Soran+1 yılNiye böyleyim
- +1 yıl
bu sana özel bir şey değil o yaşlarda herkesin başına gelebilecek bir durum kendini böyle olduğun gibi gör ve kabul et her şey aslında kabullenmekle alakalı
Soran+1 yılAma damga yersin sonra
- +1 yıl
biriyle yatma sende
Soran+1 yılEee sonuçta yine adım çıkar sevgilisi var filan der tüm akrabalarım ilerde güzel Bi yuvam olmaz
- +1 yıl
kafanda çok kuruyorsun
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstersen konuşabiliriz?
00 Yorumla
+1 yılWay be gerçek mi
00 YorumlaVer kurtul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇok normal bir şey. Yaşın kaç?
01 Yorumla
Soran+1 yıl22
Cinsel Yaşam konusunda 780 cevap paylaştı. Durumun geçici
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSöyleme hemen
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYap kurtul ajshhs
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen ne istiyorsun biliyormusun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. yokluk bu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılDüşündüm
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım