Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Evlilik dışı ilişkilerin sevgiyi azalttığını bilemem. Her çiftin birbirine olan sevgisi farklıdır. Kimisi deli gibi sever , kimi aklı başında sever. Sabahattin Ali'ye bir gönderme yapayım dedim.
Her neyse asıl konuya dönelim. Evlilik dışı ilişki İslam dininde günah olmakla beraber pek çok dinde de günah olan bir eylemdir. Ben evlenmeden önce yapılmasını doğru bulmuyorum.
Bunun iki nedeni var.
1) Günah olduğu için karşıyım.
2) Cinsellik üzerine kurulu bir ilişkide sevgi , ilgi gibi şeyler beklemeyin. Yapana Saygı Duyulmalı mı?
Herkesin olaylara bakış açısı farklıdır. Kimi insan bunu gayet normal karşılarken , kimi insan bunun doğru olmadığını savunur ve yapanları kınar.
Şahsi görüşüm yapılmaması ama karışılmaması yönündedir. "Günah ! Günah ! Cehennemde cayır cayır yanacaksınız" Diyenler kimin cehenneme girip kimin girmeyeceğini bilenin yalnızca Allah olduğunu, kınamanın günah olduğunu , "Kınayan kınadığını yaşamadan ölmez" sözünden bir haber olan , buram buram cahillik kokan ülkemin cahil , yobaz , yurdum insanlarıdır.
Asla olamamlı olmaz ve olmayacak kadarda istekli iki kişi olmalı
Cevap
4Cevap
Eşimle her gün yaşamak isterdim.. sevgimiz de azalmazdı
Sevgiyle cinselligin alakası çok yok. Biri muhabbettir diğeri tutkudur
@Kmldr muhabbet yoksa tutku da yoktur. Ben muhabbetten yanayım
@Kmldr saol
@Kmldr evlilik mi düşünüyorsun benimle
@Kmldr ciddiyet benim için sadece evlilik ondan dalgasını geçtim yani anla
@Kmldr olabilir ne güzel
@Kmldr burası ciddi Bi Ortam değil ama haberin olsun. Sadece yorumla fikrimi belirttim burdan ciddiyet olmaz.
@Kmldr Bosvermis herkes boş ver olmasın
@Kmldr Namaz mi kiliyorsun yoksa
@Kmldr Bırakmasaydın keşke. Alkol ne hani ciddi adamdın sen
@Kmldr kaç yaşındasın
@Kmldr Ne yaşadın bilmiyorum ama çok gençsin ne sığdırdın kısa ömre İçecek kadar Allah bilir. Yine sabır diliyorum sana namaz kılıyorum deseydin mutlu uyuyacaktım bugün
@Kmldr Zayıf olduğunu düşünmüyorum. Bence güçlüsün aksine. Sıkıntı güçlü insana gelir. İçindeki isteği köreltme ama. Her şey Allaha mahsustur derken benim içim ısındı sohbeti asla uzatmadım. Hala onunla muhabbetin var o yüzden alkolle güzel aklına bedenine zarar vermeni istemem
@Kmldr Teşekkürler sen de iyi, akıllı bir insansin eminim. Ben de memnun oldum.
Tam aksine, bizimkini arttırıyor.
Asla azaltmaz bence
hmm
Artırır
arttırır :)
En İyi Cevaplar