Cinsel Yaşam Her gün cinsellik yaşamak evliliği olumsuz etkiler mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Sizce bir süre sonra monotonlaştırır mı? Her gün cinsellik yaşamak evliliği olumsuz etkiler mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Banker_Bilo Takip Et Master Yaş: 51 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı. Etkilemez. Aksine, güçlendirir. Aman az yapalım da benden soğumasın, sıkılmasın, bıkmasın dediğinizde eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız. 1 0 Yorumla
geceler_sessiz0606 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hergün cinsellik evliliği olumsuz etkiler yavaş yavaş soğulur cinsellikten 1 1 Yorumla geceler_sessiz0606 +1 yıl Cinsellikten bıkılır herzaman olamaz Yorumla
GeceninSisi Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bir süre sonra azalır. Monotonlaşma kişilerle alakalı 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Hayır evlilikte cinsellik ne kadar sık o kadar iyi tabi monotonluktan uzak durmak gerek kısacası fantezi şart 1 0 Yorumla
VeryWell Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. yaşayabilirsin. nasolsa bir müddet sonra sayısı azalacak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Evet heyecanı kalmayabilir günlük yapılan işlerin aksamısına sebep olabilir 1 0 Yorumla
ezequielee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Neden olumsuz etkilesinki istekli olduktan sonra gayet iyi olur 1 0 Yorumla
aichaa Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl İki tarafta istiyorsa ne sorun olabilir ki 1 0 Yorumla
denizlide1adamm Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Belki evet , izlet biraz mesafe koy , monoton olma 0 0 Yorumla
crazy-_-man Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzel yaşatacak birisi olursa daha da guzellesir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl evet. 1 5 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her gün mü yapıyorsunuz? Yorumla Soran +1 yıl Yani genelde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeni evliyseniz doğal. Yorumla Soran +1 yıl Evet yeni Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıntı konuşmak ister misin? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her gün seks mi yapıyorsunuz 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl Kocanda ki musluk değil hergun olur mu adam nasıl dayanıyor abartmayin Soran +1 yıl 😂 Cevap sahibi +1 yıl Ben bekarım iki gün üst üste mastürbasyon yapsam belim ağrıyor senin gibi eşim olsa sakat olurdum galiba 😬 Soran +1 yıl 😂😂😂. Cevap sahibi +1 yıl Niye sadece gülüyorsun Soran +1 yıl Komik geldi🙂 Cevap sahibi +1 yıl Daha ne komiklikler var bende 😅 Cevap sahibi +1 yıl orada mısın Soran +1 yıl ?
Miami-boy Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 728 cevap paylaştı. Kesinlikle etkilemez 1 1 Yorumla Miami-boy +1 yıl Monotonlasmak sana bağlı Yorumla
PlatonikHayat34 Takip Et Guru Yaş: 51 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. öyle bir evllik var mı ki :) 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Var Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl hayaller ve hayatlar anlatılanlara değil yaşananlara bakmak gerek Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl kaç aylık evlisiniz Yorumla Soran +1 yıl 4 ay Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl o zaman normal her gün olması iyi eğlenceler :) Yorumla Soran +1 yıl 🙂 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl Yaşlar kaç Yorumla Soran +1 yıl Ben 26 eşim 28 Yorumla PlatonikHayat34 +1 yıl güzel yaşlar umarım doyuma ulaşıyorsundur zevkli saatler dilerim danışmak istediğin bir şey olursa yazabilirsin istediğin zaman Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı. zannetmem etkileyeceğini 0 0 Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 792 cevap paylaştı. Bence olumsuz etkilemez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Etkilemez. Aksine, güçlendirir. Aman az yapalım da benden soğumasın, sıkılmasın, bıkmasın dediğinizde eşinizi kendinizden uzaklaştırırsınız.
Hergün cinsellik evliliği olumsuz etkiler yavaş yavaş soğulur cinsellikten
Cinsellikten bıkılır herzaman olamaz
Bir süre sonra azalır. Monotonlaşma kişilerle alakalı
Hayır evlilikte cinsellik ne kadar sık o kadar iyi tabi monotonluktan uzak durmak gerek kısacası fantezi şart
yaşayabilirsin. nasolsa bir müddet sonra sayısı azalacak
Evet heyecanı kalmayabilir günlük yapılan işlerin aksamısına sebep olabilir
Neden olumsuz etkilesinki istekli olduktan sonra gayet iyi olur
İki tarafta istiyorsa ne sorun olabilir ki
lıbıdona baglı bır durum bu
Olumlu etkiler ben bayılırım
Belki evet , izlet biraz mesafe koy , monoton olma
Asla ama dayanmak da zorlanırsın
Güzel yaşatacak birisi olursa daha da guzellesir
Zannetmem ön sevişme kadını azdırır
evet.
Her gün mü yapıyorsunuz?
Yani genelde
Yeni evliyseniz doğal.
Evet yeni
Ayrıntı konuşmak ister misin?
Her gün seks mi yapıyorsunuz
Evet
Kocanda ki musluk değil hergun olur mu adam nasıl dayanıyor abartmayin
😂
Ben bekarım iki gün üst üste mastürbasyon yapsam belim ağrıyor senin gibi eşim olsa sakat olurdum galiba 😬
😂😂😂.
Niye sadece gülüyorsun
Komik geldi🙂
Daha ne komiklikler var bende 😅
orada mısın
?
Hayır
Kesinlikle etkilemez
Monotonlasmak sana bağlı
öyle bir evllik var mı ki :)
Var
hayaller ve hayatlar anlatılanlara değil yaşananlara bakmak gerek
kaç aylık evlisiniz
4 ay
o zaman normal her gün olması iyi eğlenceler :)
🙂
Yaşlar kaç
Ben 26 eşim 28
güzel yaşlar umarım doyuma ulaşıyorsundur zevkli saatler dilerim danışmak istediğin bir şey olursa yazabilirsin istediğin zaman
Hergün olmuyor zaten takma kafana
zannetmem etkileyeceğini
Bence olumsuz etkilemez
Güzelsin
fantezi drgistirin