başarılı bir seks hayatımız var. şu ana kadar birlikte olduğu kadınlardan daha fazla zevk aldığını söylüyor. erkeğe hayal ettiği cinselliği sağlayan kadın onun kalbini de kazanır mı?
Cevabın nedir?
düzenli bir sex hayatım olmadığı için hatta 10-15 günde yalvar yakar sex yapabildiğim için 24 yaşındayken boşandım gerisini var sen düşün
18 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın , bu bence boşanma sebebi olarak en başta gelir. seks uyumu olmazsa malesef birbirimize katlancak bir şey kalmıyor
Soran+1 yıltek gecelik ve fuckbody olayı yıpratıcıdır. erkek cinselliği sever ama şevkati daha çok sever. seks sonrası saçlarını okşayıp, masaj yaparken sohbet eden bir kadın olmalı. seninle ilgilenmekten haz alan biri.
Soran+1 yıl:D
umarım bulursun. yolun açık olsun
Soran+1 yılözelden çıkarsan kayıt edeyim seni
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbu kişiden kişiye değişir genelleme yapmamak lazım
ama şuda bir gerçektir ki erkeğin kalbine giden yol mide ve sexten geçer00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
12Cevap
+1 yılŞüphen olmasın
Fakat her zaman daha iyisi vardır :D
Ve o söz her daim daha iyisine söylenir... Ve Bir dahaki daha iyisine...00 Yorumla
+1 yılGerçekten öyle birini bulamadım .. haftada 1-2 bu seks.mi nefret ediyorum en azından günde 1 olması gerek
00 Yorumlasex karşı cinsi bağlayabilir ama kişiden kişiye değişir,çocukta değilsin evlenelim de bakalım ne dicek
02 Yorumla
Soran+1 yılevlilik kelimesini genelde ondan duyuyorum. evlenirsek... diyor. ben de dalga ile espriye bağlıyorum.
- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılHer durumda işe yaradığını düşünme. Cinsellikten sevgiyi kazanma riskli bir yoldur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldüzenli ve hayel ettiği ilişkileri sağlarsan erkeğin kalbinide kazanırsın
10 Yorumla
+1 yılseni seks parteneri olarak görür bunun dışında bir ilişki olmaz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 652 cevap paylaştı. O kadın o erkeğin vazgeçilmezi olur..
10 Yorumla
+1 yılHıııı becerilen insanlar daha bir aşık oluyor ..
10 Yorumlabaglar ateşlendirir :D
00 Yorumlaevet kesınlıklee seks ılıskıyı guclendırırr
00 Yorumla
+1 yılaynen o şekilde
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet kesinlikle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence kaznır :)
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı