AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Becermek degil sevgilin varsa araniza mi girsinler, ya da sevgilinle hala konusan flortleri olsun ister misin
İstemem ama bak şoyle düşün sana harika davranan bi kız var ama sevgilin olduğunu öğreniyo ve köpek çekiyo aynı hesap
Tamam iste sevgilimle arama girmek istememis ama tabi seni sevseydi sevgilinle seni ayirmaya calisabilirdi de
Peki cinsellik yaşamak istemiş olamaz mı geçici kullanmak gibi
Bilemiyorum nasil biri oldugunu anlat ben cok ortamlara girdim kimin ne oldugunu bilirim
Kendimi mi bu bahsettiğin erkekeri mi
Erkekleri, ozele gel istersen
Özele gelmesem olur mu
Bahsettiğim erkekler böyle ortamda yoğun ilgi gösterirler bebek gibi davdanırlar
Sonra birbirlerinle kavga ederler
Sevgilim olduğunu öğrendikten sonra değiştiker trip attılar sevgiline pasta yapıyosun bize yok sana şunu şunu sevgilin alsın dediler ve mesajlarıma geç cevap verme umursamama soğuk yapma gibi belirtiler aldım
Muhtemelen senden hoslaniyormus ve sevgili yapinca kiskanmis ve aradan cekilmis sanirim yasin biraz kucuk senin gerci benimde kucukte 18im iste demek istedigim su sevgilin varsa zaten baskalariyla konusmamalisin. Sen sevgilini gercekten seviyor musun
Ben 19 um sevgilimi seviyorum o benim için şu ana kadar diğerlerinin yapamadığı çoğu şeyi yaptı ve yapacak gibi duruyor. Ben sadece anlamaya çalışıyorum nedenleri
Ya o zaman diger erkekleri sk. Et sevgilini dusun sadece
Canım sıkılıho işte o işteyken
Ohoo sen aldatmaya megillisin o zaman yazik cocuga, uzme uzme adami
Hayır aslaa ben kimle konuşsam mesaj olsun yuzyüze olsun dk sında hemen ona anlatirim ki kavga bile etsek hemen haber veririm böyle oldu ne demek istedi gibisinden
Hee yani sen arkadas olsrak mi diyorsun
Evet yeni mi anladin😂
Evet :D ya ne biliyim diger erkekler neden yazmiyor amaclari becermek miymis falan diyince flortlerindrn bahsediyorsun sandim
Hayır ben kimseyi aldatmadım flörtlerim bile tek olmuştur arkadaş istiyodum böyle kiz erkek fark etmez ama erkekler sevgilim olduğunu öğrenince değişti onu sormustum
Demek ki o arkadasin senden hoslaniyormus ve erkeklere arkadas konusunda pek guvenme emin ol neredeyse hepsi o yakin arkadasini becerme hayali kuruyordur o konuda cogu erkek tam srefsiz yani
Peki erkekler mesela sınıfa girince bi anda bakıyilar ya da cafede filan çirkine mi bakarlar böyke ruküş insanlafa mı yoksa ilgi çekene mi
Ya acikcasi ben pek bakmam sadece sevdigim kisiye bakarim o da gozlerine ama bazen sokakta yururken bir kiz bana bakiyordur bende ona bakarim ya da benim ilgimi cekiyorsa bakarim yani isterse dunya guzeli olsun ilgimi cekmesin bakmam
Heh işte benim sevgilim de böyle🥰
Ne guzell valla benim gibiyse yasadin
Allah başimdan eksik etmesin onu içim rahat
Ben eskiden tam enayiydim suana kadar bir sevgilim oldu ve cok sevdim onu gozum ondan baska hic bir seyi gormuyordu cebimde param bana yetmiyordu ama ne istese aliyordum ve bana sadece enayi gozuyle bakiyordu farkindaydim ama sevdigim icin ses edemiyordum
Bende sana eski iliskimi anlattim :D
Öyle yapma bence kendi değerini kıymetini bil her şeyden her insandan önemli seni kullanmalarina izin verme
Zaten artik oyle canım degilim ama kimseyi sevemedigimden ama yaklasik 4 aydir bir kizi cok seviyorum ama o sevmiyor iste
Sevmiyosa sevdiremezsin imkansız bence kendini soğutmaya çalış başka bi çok kız var
ben arkadaşın olurum senin gibi sevgilisi olan çok arkadaşım var hatta çoğu evli e k le eğer istediğin gibi biri değilsem engellersin
Olur mu öyle şey ben ömrümü seninle geçiririm sanmıştım
Neden böyle dedin ki
Gerçekleri söyledim
Of aman neyse ne
Ne istiyon abim
Masumca sevgi herkesin erkek arkadaşı var dostlar sırdaşlar benim olamıyo üzülüyorum
Neden olmuyor peki
Hep başka türlü algıladılar annem derdi erkek milletinden arkadaş olmaz diye
Yo olur benim cidden en yokluk zamanında bile öyle düşünmediğim kankalarım var
Bilmiyorum şansıma hep sapıklar geldi bi de zaten sevgilim istemez kaç kere kavga ettik ama napayım arkadaş konusunda hiç yüzüm gülmedi
E manitan varsa girmicen bu işlere sıkıntı oluyor sonra
Öyle valla daha dün kavga ettik biktım erkek muhabbetinden dedi napayım beni anlayan genelde erkekler oliyodu kadinlar genelde gizli kadın düşmanları
Evet öyle
Ne alaka benim arkadaşım olan kızlarım var sevgilisi olanda var
Ama baksana sevgilim olduğunu bilmiyomuş harika geçinirdik ama öğrendiklerinde yok oldular terslediler kısa kestiler
Herkes aynı değil knk maalesef
Ben genelde yumuşak erkeklerle anlaşıyorum o da denk gelmiyo artık mühendislik fakültesi full erkek meslek sanki
Ne okuyorsun😂
?
sevgili varken erkeklerle konuşan sen çok mu masumsun flkadknlgjad
Onların amacı arkadaslik falan degilmis zaten. O yuzden takma onları sen.
Sevgilin olduğunu öğrenince girmelerinin başka bir açıklaması yoktur
Sevgilin olunca kim seni napsin cinselik tarafında peki
Arkadaş olamıyoruz dimi
ASLAAA bi arkadaşımin sevgilisi şey demişti bi erkek senle konuşuyosa bi amacı vardır
Ne yazikki öyle körü bir sorun var %90 olarak
Sanmam, sevgilinin olması onları uzaklaştırmazdı
Öyle oldu valla kime dediysem sevgilim var diye günler sonra cevap yazdı ya da yanyanayken soğuk yaptı umursamadı eskiden ilgilenirlerdi arkadaşlarım var der mutlu olurdum
Amaç seks olabilşr o zaman evet
Senin sevgiliden başka neye ihtiyacın vardı
Ya mesrla arkadaş böyle harbi bi arkadaş dost
Sevgilin varken ona ihtiyacın olmamalı tabi erkek haricinde
Ama o hep yanımda olamıyo ki canım sıkılıyo insanların sevgilisi olunca arkadaşa ihtiyaç duymaz diye bisi yok ki
Arkadaşa ihtiyacın olsun tabi. Ama sevgilin varken erkek dost sıcak gelmiyor. Aynı şekilde erkek için de geçerli. Sevgilinin kız dostu olsa, senden çok onunla vakit geçirse ne hissedersin
Evet haklısın gerçekten ama ben kızını da bulanıyorum mühendislikte okuyorum ama arkadaşım bi tane sadece lise arkadaşım o da besyo okiyo kız denk gelemiyoruz hep
Ne diyim hayırlısı. Olacaksa da samimiyet kurma. Erkekler hoşlanmaya başlıyor yakın arkadaşından bi süre sonra
Ya işte bizde öyle değil erkek lisesi olur ya böyle yeni kız görürler değişik davranırlar yakın olmak istemiyorum ama selamlaşmak yardım etmek hal hatır sormak bunlar yok mesela üzen bu
Erkeklerin bakış açısı farklı. Bi süre sonra duygusal bağ oluyor.
Peki ne kadar bi süre
O kişisine ve beraber geçirdiğin zamanın sıklığına göre değişir. Okulda varsayım yaparsak, haftada 5 gün görüşürseniz 4-5 aya kalmaz. Belki de daha kısa.
Haa anladım çok daha kısa sürede olan peki mesela tanıştın ve feci ilgi bombardımanına maruz kaldın bunun manası ne
İlgi varsa seviyordur. İlgiyi sevmediği birine veremez erkek. Bi ara olmuştu bende. Oluyor yani
Ama böyle tanıştın erkekler var ve ilgi odağı sensin ben onu soruyorum
Sana karşı boş olmadığını gösteriyor, kendini öne çıkarıp erkeklerin arasında dolaylı yoldan hoşlandığını beliriyor. Yoksa neden öyle bir şey yapsın. Biz erkekler hoşlandığımız kızı görünce farkında olmadan yürüyüşümüz. Hareketlerimiz, konuşmamız vs değişiyor. O an anlayamıyoruz ama sonrasında anlıyoruz. Bu da öyle bir şey. Sen dedin ilgi odağı diye. Diğerleri niye yapmıyor o zaman
Bilmiyorum artık erkeklerin duygusuz olduğunu düşünmeye başladım sanki sadece kadın olduğum için konuşmak istiyolar gibi😞
Mesafeni koruyacaksan ona göre davran sen de. İş sende biter yani.
sen sevgilin varken kimle konuşuyosunki
Pislikler ya hep mi onlara denk geliyorsunuz
İyi işte gerçek yüzleri çıktı ortaya
maalesef çıkar
Tek amaç becermek
Ya hayır hayvan diilsiniz en azından baziları
Değiliz sevdik mi de tam severiz
eeeee napalım
Autofellatio
türkçesi?
Google da dene
uğraşamam
Keyfin bilir
Saçma değil mi
Evet öyle
öyle tabi ki
Sen ne anlatıypn be abla
Ben 19 yadındayım abi
Kolay gelsin
Allah kurtarsın
Eyvallah
Allah uzun ömürler versin hiç ölme
Amin sanada 😂😂 skxjxjsn
Canın sıkılıyorsa knşlım sjxjdns
Canım çamaşır diil sıkılmıyor ya saol 🤭 buz gibi ol
Soğuk espirinden sonra vazgeçtim unut gitsin kanka djxjdns 😂
Bilerek yaptım ahahhaha bazen sal77klaşmak güzel ya
Evet farkettim bende aptalca güldüm dmdmxjjxd
Bıktım millet ne der zekice davranayım havalarindan cocuklaşmak istiyorum
Benim ruhumdada o neşeden var xndjjd 😂
Evin küçüğü müsün ya da tek çocuk😂
Hayır en büyüğüyüm ama içimde bitmeyen neşe enerji var sjsksö
🤣 ben en küçüğün ve otorite bende😎
Mükemmelde bekliyorum ama 😂 dxjxjsn
Neyi bekliyon senden küçük varsa hele de minnoş ama cadı bi kızsa daima yönetilicen😎
Yok ya orası zaten öyle de konuşalım diyorum 😂 xjxnxnd
Ha gercekten gelemem boş olsaydım konuşurduk ama sevgilim gece 3 te bi kızla konuşsa ne kadar masumca olsa da hoşuma gitmezdi ondan yani özele gecmemem
Gündüz konuşalım 😂 dkxjnd
Ya kıyamiyorum ben sevgilime harbiden sen dünyanın en iyi arkadaşı en şakacı şapşali da olsan ona dayanamiyorum hemen yelkenleri yerde
Pekii sen bilirsin 🥺
Surata bak hiç masum gelmedin ama nissi😂
Kaybettin beni by 🥹🥹
🤣🤣🤣 kendine dikkat et popişine yapıştırırım kızgın demiri
Sus küstüm ben
Koskoca abi olmussun hiç yakıştıramadim
:(((
Gel sarılıyım ablam🥰
İstemez kalsın
Beni elinin tersiyle ittin :(
E napayım nazlanma hadi otur kucağima nazlı bebek🥰
Beni kaybettin canım güle güle bende yoluma giderim dmxjnd
Yolundasın ablacım ekmeğindee huhuuww
Ne ekmeği ya ne diyorsun
Of boş ver mecazi bi söz anlama
Önyargılarına acıyorum
Bi şey demedim ama sen bilirsin acı veya gurur duy farksız
Dmkxxndnd kızım beni üzdün ya
Cidden kendimdeyim ama şu an
Öyle kendine getiririm adamı😎
Gündüz oldu komuşucak mıyız 😂
Şu an konuşuyorsun minik adam😂
Minik mi 😏 dmxjcnd. kızım seninle konuşmak istiyorum ciddiyim ya 😂
Niye ya önce abla dedin şimdi kızım diyon akraba olmak zorunda mıyiz😂
Seni merak ediyorum ama 😂
Fazla merak😉
ya bi konuşalım lğtfen
Ya niye ya Allah allaaah
Bi konuşalım 😂 pls
Ya hayır benim sevgilim var neden başka bi erkekle özele geleyim
Normal konuşucağız :(
Burdan konuşuyosun işte normali ne gerek var özele hem gizlendin de
Kırma beni :( pls
Hayır yapmıycam burdan söyleyebilirsin istediğin şeyi
Cinsel konuşmayacağım ya ne saçmalıyorsun
Ya ben öyle bişey demedim tamamen empati kuruyorum sevgilim bi kızla konuşsun istemezdim olay bu
Konuşmadığına eminsin yani
Evet kendimden çok güveniyorum ona🙂
İyi kolay gelsin
Saol
Ne demek
Kırıcı değil s*ikici
Neden öyle oluyor
Aaa gel bana yaa
Oyleymis