Hep horlar gibi davrandılar cinsel isteğim yüksek diye. Kullan at peçete, patlak, oroospu dediler. Seninle sadece eğlendim diyen oldu. Bense onların zevk alması için elimden geleni yapmıştım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Reel dediğin gerçekte olandır sanal olan kafam karıştı 😂 ama anladım, şimdi seni öyle görenleri kafana takmayacaksın boş ver gitsin söylesinler etsinler sende kendine odaklan geliştir çalış didin zengin ol ve sonra da desinler ki "vay be ben bu kızı o kadar aşağılamıştım, şimdi zengin olmuş şansımı s.."
Ben bile şu an da namaza yöneldim Allahıma çok şükür 🤲 ona dua ediyorum el açıyorum senin de benim de kaderim de bir insan var yok değil sadece sabırla beklemek gerekir, ben hayatımda hiç cinsellik yaşamadım bir kızın elini bile tutmadım00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHerkesle yatmışsın, gelene geçene vermişsin. Kafan mentaliten seks çevresi üzerine yoğunlaşmış. Sonra da seni zkip bıraktılar diye şaşırıyorsun? Dalga mı geçiyorsun?
Hırsızların olduğu sokaktan geçip beni soyuyorlar demen gibi bir şey dediklerin.
Git kendine çeki düzen ver, ideallerini, kriterlerini gözden geçir. Kişilerin karakteristik özelliklerine odaklan, dışına, nerelerde gezdiğine, hangi mekanlarda takıldıklarına değil.
072 Yorumla
Soran+1 yılSeksi sevmem suç mu?
- +1 yıl
Bunu amaçlayarak erkek bakman bu şekilde gezmen sana kaybettiriyor. Seksi sevmek suç değil, sevmeyende yoktur diye tahmin ediyorum.
Soran+1 yılBu sevgimi belli etmem yanlış yani
- +1 yıl
Bak kenks, çevrendeki erkeklerin veya etkilendiğin erkeklerin imajını mesajlardan az çok anladım ve o erkeklere ilk başta "bu kızla yatılır" imajı verirsen. Erkekler cepte görmenin yanı sıra sana sevilebilecek bir kadın değilde zkilebilecek bir obje olarak bakarlar. Dereyi geçene kadar her türlü güzelliği yaparlar sonrası dediğin gibi kullanıp bırakırlar.
Bu nedenle kendine bu imajı verdirtme ve etrafta da dillendirme. Sen gidip desenki, efendiydi, ne bilim, alkolü yok, sigarası var yok arası, işinde gücünde ya da okuluna odaklı, sosyal birisiydi neden böyle yaptı falan, o zaman hak verirdim bu sitemine ama böyleleriyle çıkmadığını sende bende biliyoruz. Belli ki efendi değillerdi kenks
Soran+1 yılHaklısın. Anal isteyen erkekler de kötü müdür peki? Hep anal seven pislikler denk geliyor bıktım
- +1 yıl
Bak hala seks mantığıyla hareket ediyorsun keenks... otur düşün kendine çeki düzen ver, yok önden yok arkadan falan çözülecek konu değil. Konu senin istediğin erkek modelinin sorunlu olması. Seks'i ön plana atan hiçbir erkekten olmaz, seks ilişkilerin vazgeçilmezidir. İsteyen sevgililik döneminde yapar, isteyen evlilikte. Fakat her iki durumda da ön amacı seks olan hiçbir erkekle çıkma.
Niye sevilmek varken zkilmeyi tercih ediyorsunuz bi anlasam
Soran+1 yılAma hepsinin amacı seks değil mi? Baksan hepsi seks yapacak kadın arıyor. Kimse insan gibi konuşmak gezmek için kız arkadaş aramıyor ki.
- +1 yıl
Eğer cidden kimsenin sevmek için kız arkadaş aradığını düşünmüyorsan cidden çevren sorunlu demektir keenks. Çevreni değiştirebilirsin, sosyal klüpler var etkinlikler falan, oralara katılabilirsin. Çevrene daha kaliteli insanlar katabilirsin.
Hani fizikselde hiç sevgilim olmadı ki sevgili falan da aramıyorum zaten de hani kendi adıma konuşacak olursam, hiçbir zaman da amacım gidip şunu zkip bırakmam lazım olmadı, hatta arkadaşlar arasında gay damgası da yedim bu yüzden LKSJHSLDJKFSAKLDSAJHF
Örneğin kendi ortamında veya dış ortamlarda sadece böyle ortamlarda sürekli aktif olanlara değilde ne pasif ne aktif böyle orta kıvamda sessiz ama konuşabilen, duruşu sağlam olanlara odaklanabilirsin.
Alkol kullananları eleyebilirsin. Her alkol kullanan seks meraklısıdır diye bir şey yok tabii fakat seks meraklılarının çoğu arkadaş ortamından aldıkları akıllarla bu işlere başlıyor, bu işi yapan birinin alkol kullanma olasılığı daha fazla mesela, böylelerini eleyebilirsin bu bir eleyici faktör olur senin için.
Yani bu bir örnek, kendince otur, 1 gün iki gün 1 hafta farketmez. Kriter çıkar kendine ve bu kriterlere uyan erkeklere daha çok öncelik ver. Ve sana tavsiyem, hiçbir erkekle 5 aydan önce seks düşünme ve bunu da ona söyleme, bi 5 ay geçsin ondan sonra ufaktan çıtlatırsın, isterse yaparsın en azından bi anlamı olur yaptığın seksin. ilk 3 ay canım cicim aylarıdır, sonraki 2 ay sorunların daha bi göze battığı aylar olur genelde, bu yüzden 5 ay diyorum. Sen kendi tecrübene göre bu süreyi uzatabilirsin, ama min 5 ay.
Tanıştığın insanlara da artık evlenmeden olmayacağını, geçmişimdeki hataları bir daha asla yapmayacağını, teklif dahi edilirse uzaklaşacağını söylemen yeterli. Bana kalırsa evlenmeden yapma artık ha yok illa yapacam diyorsan da, dediğim gibi 5 Ay.
Soran+1 yılYok evlenmeden yapmak istemiyorum zaten yaşadıklarımdan sonra ama yapmak istemediğimi söyleyince de millete verdim sevdiğin adamla mı olmuyorsun diye üstüme geliyorlar. Birileriyle olmuşsun benim ne eksiğim var bana niye vermiyorsun tarzında çıkışlar yapıyorlar insanlar neden bu kadar kötü?
- +1 yıl
Bak yine aynı kategoride bir erkek oluyor bu işte. İlk amacı seks. Seni seven kişi bu şekilde düşünmez zaten, anlar pişman olduğunu, yapmak istemediğini, aslında bunları peşin peşin söylemeleri iyi bir şey, en azından vaktini çalmıyorlar direkt amaçlarını belli ediyorlar. Ayrıca da yani öyle çıkış yapanı çıkar hayatından kenks. Bu kadar insanları düşüncelerini takmak zorunda değilsin. Artık istemiyorum, yapmıyorum, bu kadar basit. Gerçekten anlayışlıysa, "senin bir eksiğin yok, seni başkalarıyla da kıyaslamıyorum artık kendime evlenmeden yapmayı yakıştıramıyorum, vicdanen rahat edemiyorum, olaylara artık farklı bakıyorum" dediğinde zaten daha sormaz, evliliğe kadar beklemelisin dediğinde de saygıyla karşılar. Hala diretiyorsa, zaten dediğimiz kategoride bir erkek oluyor. İlk amacı cinsellik olan bir tip. Bu nedenle çek zktiri geç kanka
Sakın böyleleri içinde ağlama, göz yaşına değmez walla
Soran+1 yılKanka burada bile bazı erkekler tarafından baskı görüyorum artık seks yapmayacağımı söyleyince. Geçen bir tane adam gelmiş bekaret önemli bakire olmayan kızlar sahtekar falan dedi sonra ben artık seks yapmak istemediğimi söyleyince de sen bunca zaman hak etmeyen kişilere verdin şimdi de asıl hak edene mi vermeyeceksin diye üstüme başladı. Yani beraber olduğum adam bana saygı duyduktan sonra böyle insanlara ne oluyor ki? Hem gelmiş bekaret önemli diyor hem de yaptın bundan sonra niye yapmıyorsun, sevdiğin adam hak etmiyor mu diye üstüme geliyor. Kimse haddini sınırını bilmiyor bence bilse zaten bunlar hiç yaşanmaz. Dışardaki adam bile niye o adama vermiyorsun bunca zaman onunla bununla olmuşsun o adamın hakkı yok mu diye çıkışıyor. Bu arada anlayışın ve desteğin için teşekkür ederim. Genelde bakir olan erkekler bana o. patlak falan diyip saldırıyor. Sen gerçekten karakterli ve medeni biriymişsin
Soran+1 yılBuradan tanıştığım bir adam vardı mesela. Onunla da sexting falan yaptık. Ben bu adama daha önce erkeklere nude attığımı anlatmıştım tamam mı sonra bu da tutturdu sen herkese attın bana niye atmiyorsun diye. Aramız bozulunca bir şizofrenin aşk sancıları diyerek benimle alay etti kendisine ilgi duyduğum için. Eğlendik bitti seninle oynadım dedi. Resmen beni kullanmış sexting falan için
- +1 yıl
Evet bak mesela kendin bana karşı tarafın karakterini kendi düşüncelerinle anlattın. Gördün mü nasıl erkeklerle muhabbet ettiğini, nasıl erkekler için kendini bu denli sıkıntıya soktuğunu? Değer mi sence sor bi kendine keenks?
Onlar zaten çükünün derdinde, onlar sanki gerçekten hani bunu içsel olarak dert ettiği için mi sana "onlara attın verdin bana niye atmıyorsun vermiyorsun" diye sorduğunu sanıyorsun? Amaç sadece sana ulaşmak yani amaçlarına, dolayı yoldan özel fotoğraflarına, videolarına, mümkünse eğer fiziksel olarak aynı ortama ulaşmak anladın sen.
Sen birisine, "ben artık bunu istemiyorum" dedikten sonra sana bu denli diretiyorsa, seni istemediğin bir kişi olmaya itiyorsa bitireceksin, muhabbeti keseceksin bitecek keenks.
Geçmişte yaptın bir şeyler, geçmiş geçmişte kaldı. Onları artık hata olarak görüyorsun ve hatalarından ders çıkarıyorsun. Ama erken ama geç zamanın bir önemi yok, farkettin mi? ettin. Bundan sonrası önemli, farketmezsen zaten bunu bir hata olarak kabul etmezsin, dolayısıyla yapmaya devam edersin değil mi? geçmişin işte bu şekilde ilerledi, farketmemiştin.
Bu yüzden ne geçmişin için ne de o kendisini tatmin için sana ulaşan erkekler için üzülmene gerek yok, değmeeez. Şimdi güzelce toparlan, geç ayna karşısına, kendine ve yeni sen'e merhaba de keenks
Yarın yeni senle ilk günün :)
Ayrıca rica ederim, ne demek. Mutlu olduysan ne mutlu bana keenks
Soran+1 yılİyi de hem bekaret önemli diyorlar hem de benden seks mi istiyorlar? Çok tuhaf. Enayi yok karşılarında hiç kusura bakmasınlar. Ben de bundan sonra kimseyle evlenmeden olmayacağım saygı duyan değer veren erkek çıkmıyor çünkü karşıma hiçbir şekilde. Güven duyamıyorum
- +1 yıl
Onların düşüncelerinin bir önemi yok artık. Artık sen önemlisin, boş ver onları, onların her şeyleri çelişki zaten.
Güven kısmı zamanla, daha kaliteli, sana saygı duyan erkeklerle olduktan sonra değişecektir. Zamanla o güven duvarını indireceksin doğru kişi için, o zamana kadar o doğru kişinin bulunma olasılığını tamamiyle senin bugünden itibaren yavaşça hayatında oluşturacağın erkek kriterleri belirleyecek keenks.
Bu nedenle sadece kendine ve hayatına odaklan, onları düşünüp kendi kendine kuruntu yapmana gerek yok. Dediğim gibi sadece sen varsın artık, hayatında bak, ve kendini ve hayatını daha kaliteli bir versiyona güncellemek için uğraş. Bunlar yeterli.
Soran+1 yılHayatım yani geçmişim sandığından daha kötü
- +1 yıl
Anlatabilirsin, dinliyorum keenks
- +1 yıl
Nassın keenks
Soran+1 yılReşit olmadan cinsel ilişkiler yaşadım tecavüze bile uğradım sonra bu insanlardan şikayetçi oldum ama herşeyi olduğu gibi anlatamadım
- +1 yıl
Sen neler yaşamışsın be keenks : /
Zaten az çok tahmin etmiştim aslında, genelde bu tarz bir hayata yönelenler geçmişlerinde birkaç olay yaşıyorlar, maalesef.
Bana istediğini anlatabilirsin, tanımıyorsun ki zaten beni, bende seni tanımıyorum. Bu anlattıkların sadece buralarda durur işte. Rahat olabilirsin, seni yargılamam az çok anlamışsındır karakterimi diye düşünüyorum.
Soran+1 yılÇok mu kötü?
- +1 yıl
Kötü şeyler yaşamışsın fakat bu senin kötülüğün değil. Tecavüz senin elinde olan bir şey değil elbet, bunun için "ben yaptım" demene gerek yok, travması kalmış olabilir fakat bunu demene asla gerek yok, çünkü zaten suçun yok.
Onun dışında reşit olmadan yaptığın ilişkiler, çocukluk hatası. Ki açıkçası bunu hiç hani "nasıl yapmış ki bunu" diyerek okumadım. Bizim zamanımızda bunlar normal şeyler zaten, olmaması gerekiyor pek tabii fakat olunca da "neden yaptın, nasıl oldu" diye şaşılacak şeyler değil, alıştık çünkü, kötü olarak buna kötü demiyorum zaten, ha olmaması daha iyi olurdu da kimse de gelip, sen reşit olmadan ilişkiye girdin demez yani, erkeklerin zaten ergenliklerinde daha 17 hatta 16 da başlıyorlar bunlara eğilimlere. Hani dinime söven müslüman olsa bari derler ya o hesap.
Birisi ergenlik hatası, birisi de senin hatan değil. Sorun ne ki burada? Kompleks yapmana gerek yok ki :) - +1 yıl
Daha da varsa içindekileri anlat, dök, dinliyorum.
Soran+1 yılAma başka bir hata da var 😔
- +1 yıl
Sorun yok diyorum keenks. Rahat ol, biz bizeyiz, ne ben seni tanıyorum ne sen beni. Sosyal medyadayız kimse kimseyi tanımıyor. Anlatabilirsin, ben dinliyorum, seni asla yargılamıyorum. Dök içini, ne yaptıysan her şeyiylele bütün berraklığıyla beraber dökebilirsin.
Soran+1 yılBile isteye yapmadım bu hatamın farkına 2 yıl sonra vardım. Cinsel ilişki yaşadığım kişi tarafından arkadan tecavüze uğramıştım en son da onun zorlamasıyla psikolojik baskıyla ilişki yaşamıştım. Şahıs benden 5 yaş büyüktü. İlk başta rızamla bir sürü cinsel ilişki yaşadım bu kişiyle, zaten hatayı burada yaptım kendimi yanlış insanların kucağına attım. Esas konuya geleyim. Bu kişi bir gün tahrik olduğundan olsa gerek yataktayken bana arkadan tecavüz etti ağlamama rağmen de orgazm olana kadar devam etti. Benden zaten anal da istiyordu ama ben kabul etmiyordum yapmıyordum. Sonra tabi ben o kadar geriizekalıymışım ki bilmiyorum 16 17 yaşındaki bir kız bu kadar saalak ve saf olabilir mi onu da bilmiyorum. Bu kişiyle hiçbi şey olmamış gibi görüşmeye devam ettim. Benden faydalanmasına izin verdim. En son da psikolojik baskıyla ilişki yaşadım ama afedersiniz ben pozisyona girdim domaldım yani bir nevi izin vermiş olmuşum istemeyerek de olsa! Hep milleti memnun etmeye çalışırdım gördüğüm zararları bile görmemezlikten gelirdim. Kendimi suçlamamın nedeni de şu; ben bu kişiyi 17 yaşıma bastıktan sonra bana zarar veren bir kaç kişiyle birlikte annemin zoruyla şikayet ettim ama bu kişinin bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyememiştim utandığımdan olsa gerek. Son zorlayarak istemeden de olsa izin verdiğim pozisyona girdiğim normal yolla olan ilişkinin zorla olduğunu söyledim polis de ifademi alırken zorla organ sokmak suretiyle tecavüz yazmış. Ben sonra kendimi suçladım o tam tecavüz gibi değil diye. Yıllar sonra bulunduğum şehirdeki mahkemeye gittim bu kişiyle olan mevzuyu olduğu gibi yazıp dilekçe verdim ama hiçbi yanıt gelmedi. Ben ne yapacağım? Elimden başka bişey gelmiyor. Ben kendimi yıllardır suçluyorum
Soran+1 yılBilinçli bir şekilde iftira atmadım ama üstü kapalı anlattığım zaman bazı insanlar iftira bu diyor. Kızın birine anlattım istemeden mistemeden sonuçta iftira atmışsın o tecavüz değil dedi. Ben bu ağırlıkla yaşayamıyorum. Herkes üstüme geldi şikayet ettiğim zaman. Yaşıtım olan kız kuzenim bu şahısla olan ilişkimi biliyordu onu savundu o yapmaz o yapmaz diyerek. Zaten o kuzenimin dedikodusuyla akrabalarım da duyacağı için herşeyi olduğu gibi anlatamadım bana arkadan tecavüz ettiğini söyleyemedim. Yıllar sonra öğrendim ki şahıs yırtmış. Mahkeme tüm ilişkilerin rızaya dayalı olduğuna karar vermiş ama ben hala istemeden iftira atmış mı oldum diyerek kendime yükleniyorum. Sabah azapla uyanıyorum. Biri paylaşımıma seni allah affetmez dedi zaten ondan sonra hepten psikolojim bozuldu. Ben günahlarımın bedelini bir bir ödedim. Kaza geçirdim burnum hasar gördü. Saçlarıma genç yaşta aklar düştü. Yüzümde nur kalmadı. Kilo aldım şiştim. Buna rağmen içimdeki azap dinmiyor. Hep o ifade ve pozisyona girmem gözümün önüne geliyor. Allah beni affetmeyecek diyorum. Kul hakkına girdim diyorum. Ben ölüyorum. Gözüm kararıyor dünyamın karardığı gibi artık gözüm de kararıyor. Her şey için çok pişmanım. Bu hatayı bile isteye yapmadım mecbur bıraktılar ben ister miydim bu hatayı yapmak? Nerden bileyim polis öyle yazacak? Sanaldan bir adam da çok ağır bir şekilde yargıladı sen millete iftira atmışsın milleti karalamışsın birbirinizden farkınız yok dedi. Ben bile isteye yapmadımki bunu. Niyetim bu değildi Rıza dışı yaşadığım bir ilişki için de nasıl rızamla yaşadım diyebilirdim
- +1 yıl
Tamamen objektif bir şekile yazdığımı önceden belirteyim kenks. Ne seni mutlu etmeye çalışıyorum ne kendimi.
Öncelikle şu yaş olayına değinelim. 16-17 Yaş aralığındaki bir kız tamamiyle çocuktur ve saftır. Aldanmalara aşşırı müsaittir, ortama uyum sağlama isteği, kabul görme isteği çok fazladır. Bu nedenle senden 5 yaş da büyük olsa "ben nasıl 5 yaş büyük biriyle çıkarım" falan diye kendini suçlamana gerek yok, zaten o yaşlarda sen, böyle bir duruma açık birisin. Bu konuda suç senin değil tamamen o kişinin, Neden?;
Çünkü 22 yaşına gelmiş bir erkek 16-17 yaş aralığındaki kızın psikolojsini, mentalitesini bilir, az çok görmüş ve tecrübe etmiştir. Bunları bile bile seninle çıkması bizzat onun suçudur, zaten ilişkinin sevgiye dayalı değilde sexe dayalı olduğunu anlıyoruz. Yani seni kullanmış ve sen pek tabii yaşının gereği bunun farkına varamamışsın çünkü çocuksun ve çocukça hareket etmişsin. Bu tavrını bile bile seninle çıkmaya devam etmesinden ötürü suçlu olan sen değilsin. O kadar saf olmak o yaşlarda senin zaten olman gereken bir ruh hali. Olgun bir insan zaten seninle çıkmaz ve daha sonra yatmazdı.
Bu konudan yana için rahat olsun. Diğer konuya geçelim;
Konunun temelinde suçladığın şey şu; Önce bu durum tecavüzdü fakat sonra ben izin verdiğim için tecavüz sayılmıyor. Çünkü anladığım kadarıyla, öncesinde tam ve net bir şekilde söyleyebilirim ki ortada bir tecavüz var. Fakat sonrasında ilişkiye devam etmişsin "çocukluk" yaparak. Ki yine söylüyorum, bu durum senden beklenen bir durum, ilişkiye devam edenin suçu, senin değil.
Devamında sen kendi rızanla, her ne kadar psikolojik bir baskı da olsa, içten içe onu mutlu edeyim diye düşünerek "istemesende", "kendi rızanla" ona arkadan ilişki fırsatı verdiğin için kendini suçluyorsun.
- +1 yıl
Şimdi olay iki yerde kırılma yaşıyor ve gerçeği şu şekilde kabul etmen lazım;
Öncesinde tecavüzdü evet, fakat sen daha sonra kendi isteğinle ilişkiye devam ettiğin için bu olay "o zaman" tecavüz olsa da artık insanlara sen bunun bir "tecavüz" olduğunu anlatamazsın. Sende bende biliyoruz bu evet öyle fakat işin mantık boyutuna bakarsan. Birisi seni bıçaklasa ve sen bunu görmezden gelip, arkadaşlığına sevgililiğine her ne ilişkin varsa ona devam etsen "ben bu durumu affettim" demiş oluyorsun, insanlarda haliyle madem bunu yaptı neden devam ettin diyorlar.
İşin hukuk boyutunda bu bir iftira sayılıyor olabilir, akrabaların buna iftira diyor olabilir.
Mantıken bir iftiradır fakat vicdanen ve maneviyatın olarak asla bir iftira atmadın. Nasıl?;
Şöyle, senin duygusallığını ve yaşının küçüklüğünü fırsat bilerek bu ilişkiyi sürdüren adam senin bu durumlar karşısında az çok nasıl tepki vereceğini çözmüştür. Yani o kişi zaten karaktersiz bir sapık. Bu onun bir tecavüz meraklısı ve sevdiğine karşı asla saygısı olmayan , or. çocuğu olduğunu değiştirmiyor. Senin olayında senin dolaylı yoldan affınla beraber senin olayın için bunun toplumda tecavüz olma durumu düşse de. Bu kişi genele bakıldığında bir sapık ve tecavüzcüdür. Sadece sen şu an kanıtlayamıyorsun.
- +1 yıl
Vicdanen "ben bu kişiye iftira attım" gibi bir psikolojiye girmende senin, içtenlikle ne kadar saf bir yüreğin olduğunu ortaya koyuyor. Yani şöyle bir plç için bile kendini böyle bir psikolojiye sokmandan gerçekten çok temiz birisi olduğunu anlıyorum. Ve yanlış anlama, tam da onların aradığı tipsin. Çünkü ne yaparlarsa yapsınlar onlara kolay bağlandığını, gittiğinde geri döneceğini biliyorlar. Bu yüzden genel olarak yapıca çocuklaşmış, olgunlaşmamış, henüz kararlarını ergenlikle veren kişilere yöneliyorlar zaten.
Yani seni sömüren kişi o, sen iftira atmadın. Sadece kendi olayını kanıtlayamadın hepsi bu, ona yapmadığı bir suç hakkında mahkemeye gitmedin, yaptığı bir suç hakkında gittin. Senden sonra kim bilir daha kaç kişinin canını yaktı. Belki o mahkeme olayı ona farkındalık da katmıştır belki korkmuştur artık. Yani yine iyi bir şey yapmış oldun :)
- +1 yıl
Bu nedenle, akrabaların, ailen ya da mahkeme sana inanmamış olabilir. Bunun için onları suçlayamazsın çünkü empati yapmanı istiyorum ve tekrar yaptıklarını onların görüşünden onların bakş açısıyla oku, onlara da az çok hak vereceksin. Onları gördüklerine ve bildiklerine göre yargıla. (şu kaşar kuzenin hariç)
İşin dini tarafı için, şimdi ben müslüman değilim öncelikle fakat işin dini tarafında da az çok bilgim var. Ve allahın seni affetmemesi gibi bir durum, kul hakkı gibi bir durum senin olayında yok. Allahın affetmeyeceği günahta yok, allah kul hakkını affetmez çünkü yetki onda değil kulda, kul adına konuşamaz. Bu nedenle kul hakkını affetmem derler, istese de affedemez çünkü ona karşı işlenmiş bir suç değil. Ki senin durumundaki o şeref yoksunu sözde "kul" içinde onun hakkına girmen gibi bir durum asla yok, hatta o senin hakkına girdi fazlasıyla, sen niye vicdan yapıyorsun? İşin sonunda allah gidip ona sormayacak bu kişiyi affediyor musun diye , gelip sana soracak, onca şey yaşattı, psikolojini mahvetti, kötü şeyler yaşattı, sen bu kişiyi affediyor musun diyecek, sana soracak sana, ona sormayacak kendine gel, için rahat olsun.
Ben asla inanmıyorum, beni neden kabul etsin, çok günah işledim diyorsanda, buyur;
"Ey kendilerinin aleyhinde (günahta) haddi aşanlar! Allah'ın rahmetinden ümidinizi kesmeyin... Çünkü Allah, bütün günahları affeder." (Zümer, 39/53)
-------------------------------------------------
Furkan Suresi 70-71. Ayet;
﴾70﴿
Ancak tövbe edip inanarak erdemli işler yapanın durumu başkadır; Allah böylelerinin kötü hallerini iyiye çevirecektir. Allah çok bağışlayıcı, çok merhametlidir.
﴾71﴿
Evet, kim tövbe edip erdemli davranırsa bu durumda gerektiği şekilde Allah’a yönelmiş olur.
-------------------------------------------------
"Kullarının tövbesini kabul eden, günahları bağışlayan ve yaptıklarınızı bilen O'dur." Şuara 25
Soran+1 yılÖncelikle zahmet edip hepsini okuyup yorum yazdığın için teşekkür ederim. Evet zaten topluma karşı kendimi hiç kanıtlayamıyorum bu konuları ilk on dokuz yaşındayken bu sitede topluma açık bir şekilde anlattığım zaman herkes üstüme geldi çocukların bir suçu yok kaşınmışsın, Allah seni affetmez falan dediler. Ben de daha çok bunalıma girdim. Sen olumlu yaklaşıyorsun ama tecavüze uğradığını kanıtlayamazsın diyorsun peki ben ne yapacağım? Bunları nasıl sindirip hayatıma bakacağım? O insan bile gitmiş evlenmiş çocuk yapmış. Ben hayatıma bakmakta zorlanıyorum huzur bulamıyorum
Soran+1 yılBi de mantıken iftira diyorsun ya onu da hazmedemiyorum. Nasıl yola devam edeceğim? Ben her geçen gün vicdan azabı çekiyorum 😔
- +1 yıl
Bak kenks. Mantıken iftira dememin sebebi diğer insanların ve mahkemenin tarafından bakarsan demek yani aslında. Suclamalar düşüyorsa iftira atmış sayılıyorsun ama işin mantık tarafında, kimse senin yaşadıklarını hesaba katmadigi için işin sırasına bakıyorlar. Önce tecavüz sonra affetmis ilişkiye devam etmiş sonra da mahkemeye vermiş. Bu döngüde ciddi manada objektif olarak okursan ne mana çıkarırsın kenks? Kızın onu affetmesiyle beraber işte sonra anlasamamislar ayrilmislar falan daha sonra da kızın erkeğe iftira attığı anlamını çıkarırsın, "Mantıken".
- +1 yıl
Burada insanlara bu kişinin sana karşı bir tecavüz suçu işlediğine ikna edemezsin çünkü affetmissin. Ama sen mahkemeye "bana tecavüz etti" suçlamasıyla gidiyorsun, buradaki mantıken iftira dediğim ama seninle alakası olmayan kısım 'bana etti' eylemi. Sana yine yine "mantıken" tecavüz etmedi çünkü kanıt yok ama sen o kişiye iftira atmadin çünkü o kişi 'tecavuz etti mi etti'.
Sen bu eylemi sana yaptigini soyleyerek gittin ve kanıt olmayınca da dava kapandi ve artik herhangi bir davan yok yani şu an mahkemede zaten iftirayla suçlanmıyorsun, bitti gitti. İnsanlara da kendini anlatamadın haliyle o olayda kapandı.
- +1 yıl
Burada sanırsam sana iki durum kalıyor, seni bunalıma sokan;
1. Ben birine iftira attım cehenneme gideceğim ya da Allah affetmeyecek
2. İnsanlar beni yalancı olarak biliyorlar bunu kaldıramıyorum.
İlk durumu ele alalım;
Birincisi insanlar bilmesede inandigin tanrin olayları yaşananları biliyor. Sana tecavüz ettiğine o şahit. Bu nedenle sen o zaman zamaninda affetsende o kişiyi, o kişi suanki ahindan dolayı yine tecavüzden hüküm giyecek. Senin hakkına girdiği için de senden helallik almadan asla cennete giremeyecek.
Yani bunu şey gibi düşünme, o bana tecavüz etti ama bende ona mahkemede iftira attım falan. İftira şahidin olmayınca içinde bulunduğun durumdur senin şahidin yukaridadir. Dolayısıyla işin manevi tarafi için ahiret tarafı için içinde hiçbir kuşku olmasın :)
İkinci durumu ele alalım;
İkinci durum tamamen sende bitiyor kenks. Eğer kendini insanlara bağlı bir kişilik olarak bırakırsan sürekli onların ne dediğini düşünürsen psikolojik olarak tabii ki cokersin.
Bu yüzden oncelikle gidip kendi öz saygini kazanman, sonra öz guvenini ele alman ve sonrada hiç kimseye muhtaç kalmayacağın bir hayat kurmaya yoğunlaşman ve harekete gecmen lazım. Bu birden olacak bir durum değil elbet, zamanla olacak. Fakat yaşın kaç olursa olsun, bunu elde edebilirsin. Havalı bir laf falan söylemiyorum kenks yeni bir hayat kurmanın yaşı yoktur, kişinin kendisini bu hedefe ne kadar odakladigina, ne kadar istediğine ve neleri feda edebileceğine göre bu hayatın oluşma oranı artar.
Dediklerimi derin düşün. Ve mantıken ile maneviyaten iftira olayını düşün. Sen aslında iftira atmadin sadece insanların görebileceği bir şahidin yoktu. Esas şahit yukarıda sana da o yeter kenks
Soran+1 yılBen kendimi ifade etmeden bunu aşamayacağımı düşünüyorum bu yüzden tekrar şikayetçi oldum herşeyi olduğu gibi anlatıp ama korkuyorum verdiğim ifadeden kaynaklı onların beni suçlu duruma düşürmesinden de. Fakat böyle hiçbir şey yapmadan da bu girdaptan çıkamıyorum çok vicdan azabı çekiyorum
Soran+1 yılVe insanların söylemlerini ister istemez takıyorum. Sanaldan biri sen insanları karalıyorsun sen insanlara iftira atıyorsun öyle mi, bu yaşadığın az bile, psikolojin bozulsun bir zahmet kendini suçla, tecavüze uğramışsın ama onunla bununla yatarken bunların sonuçlarını düşünseydin, son ilişki de rızan dışındaymış ama sonuçta izin vermişsin kendini suçla yaşadıklarının sorumlusu sensin falan yazdı o yorumdan sonra zaten kendimi hepten saldım toparlayamadım. Ailem annem anne tarafım kuzenim zaten hep üstüme geldi bunun da etkisi var bence. Kuzenim geçmişte mahkeme sürecinde sevgilisiyle beni oyuna getirdi sevgilisi sen insanlara iftira atıyorsun diye üstüme geldi ben de bir an sinirle sana ne falan dedim sesimi kaydedip mahkemeye verdiler bu yüzden kuzenimi de şikayet ettim bu bana tecavüz eden pislikle beraber şimdi. Art arda ifade için çağırmışlar sonra annemle telefonda görüştü anneme yediği boookları onun bunun üstüne atıyor dedi avukat tuttum avukatlarımız görüşsün diye beni tehdit etti
Soran+1 yılAnlayacağın ben olayın üstüne düştüm savcılığa herşeyi olduğu gibi yazıp dilekçe verdim ses gelmeyince cimere yazdım cimer aracılığı ile ifadem alındı sonra kuzenimi de savcılıktan çağırmışlar ifade vermesi için. O da herşeyi inkar ediyor. Anneme uydurmuş iftira atmış falan dedi. Onu hapise attırıcam hastaneye yatırıcam gibisinden tehditler yağdırdı
- +1 yıl
Bak seni anlıyorum fakat elinde kanıt yok, sadece sen biliyorsun istesende kanıtlayamazsın. Bir mesaj olsa, bi ses kaydı olsa, bir şeyler olsa avukatlar zaten bunu halleder, işler bu duruma gelmezdi.
O kuzeninin aldığı ses kaydı da tahrikle ve planla alındığı için sanırım geçersiz zaten boşuna almışlar. Özellikle seni sinirlendirip aldıklarında bu planlı ve tahriğe giriyordu yanlış bilmiyorsam ve delil olarak sayılmıyordu. Hatta sen kuzenini ve sevgilisini dava edebilirsin sanırsam, rızan olmadan böyle bir durum yaptığı için, yine araştırmak lazım. Yine avukatlar en doğrusunu bilir tabii.
- +1 yıl
Bu işin peşine düşmeden kendini ifade etmeden bunların geçmeyeceğini pek tabii anlıyorum. Az çok psikolojiden anlarım, o hisside biliyorum. Fakat elinde hiçbir kanıt yok kanka anlaman lazım. Sen bu dünyada maalesef haklı çıkamazsın. Ancak o adam itiraf edecekte öyle çıkacak. Başka türlü hani cinsel bir saldırı raporun yok anladığım kadarıyla, seks yaptığınında kanıtı var mı yok mu bilmiyorum ama sonuçta herkes bunu yapabilir, olayın zorla olduğuna dair bir kanıtın yoksa boşu boşuna mahkemelerde kendini süründürme diyorum. Hakkını araman pek tabii güzel, ama olayın üstünden ne kadar geçtiğini bilmemekle beraber kanıt yoksa yoktur. Herhalde en son çare telefon konuşmalarını mahkeme çıkar, ki onlarda sanırsam en fazla 5 yıl süreyle saklanıyor. İçeriğide saklanmıyordu galiba, sadece işte şu şu tarihte şu saatte konuşma yapmış şeklinde saklanıyordu diye hatırlıyorum.
Buradan sana çıkabilecek karlar kuzenin ve sevgilisinin dava edilmesi, belki onlara bir ceza aldırabilirsin. Ama diğer o kansız şerefsize o itiraf etmediği sürece veya geçmişten bir kanıt sunamadığın sürece veya veya mahkemenin elinin kolunun uzandığı yerlden bir şey çıkmadığı sürece, kendini kanıtlayamazsın maalesef, avukatınla birebir konuşman her zaman daha iyi de olacak, bu işin okulunu okumuş kişiler onlar, onlar daha doğru bilgiler verir sana kanka. Keşke elimden bir şeyler gelse fakat gelmiyor maalesef :(
Diğer taraftan şöyle gelicek olursak; Pek tabii akraba ve aile bu kurtulamıyorsun. Fakat başka bir şehirde kendine yeni bir hayat kurmayı düşündün mü hiç kenks? Üniversite falan okursun kendi işini yaparsın, çalışıyor musun şu an?
Soran+1 yılYok yine bunalıma girdim çalışamıyorum is hayatına bile atılmakta zorlanıyorum. Bu arada sen bu hukuk işlerinden anlıyor gibisin. Şimdi ben kuzenimi de şikayet ettim ya avukat tutsa beni suçlu çıkarabilirler mi? Ses kaydının sunulduğunu kanıtlayabilirim. Dosyada geçiyor çünkü. 😔
Soran+1 yılAyrıca tecavüzü kanıtlayamam biliyorum ama en azından kendimi net ifade edebilirsem daha iyi hissedeceğimi düşünüyorum fakat yine de korkuyorum suçlu çıkmaktan. Mahkemenin bile onları savunmasından.
Soran+1 yılKuzenim kendimi kollamak için her şeyi benim üstüme yıkıyor. Herşeyin rızaya dolayı olduğunu öne sürüyor. Psikolojimi bozan da o zaten. En başından beri biliyordu ilişki yaşadığımı. Bile bile sustu sonra da öldürücü darbeyi vurdu.
- +1 yıl
barandogan.av.tr/.../...hkemede-delil-olur-mu.html
www.ahddurakhukuk.com/.../
buralardan oku, kendine göre pay çıkartabilirsin. Suç olup olmadığı konusunda.
Ses kaydının içeriğini tam olarak sen biliyorsun sonuçta. Fakat bunu kesinlikle bir avukat ile konuşman lazım. İki internet sitesiyle bir yasal karar veremeyiz biz, öyle olsaydı zaten okumazlardı bunun okulunu kenks.
Bunun dışında, iş hayatı için konuşacak olursam. Kaç yaşındasın öncelikle?
Ayrıca mezuniyetin hangi öğrenim dönemine ait, ortaokul mu lise mi üniversite mi? - +1 yıl
Anlamadığım kuzenin neden o adamı hala savunuyor. Kim bu adam ve kuzeninle yakınlık derecesi ne
Soran+1 yılTeşekkür ederim bu avukatın bir kaç yazısını daha önce okudum. Bu arada 27 yaşında lise mezunu biriyim üniversite okuyamadım maalesef
Soran+1 yılBana düşman çünkü. Kıskanıyordu ben bu pisliği şikayet ederken onu da şikayet ettim çünkü numaramı babam yaşında adamlara verip onunla bununla yatıyor sizinle de olur falan diyormuş adamın biri bana telefonda söylemişti. Bu yüzden kuzenimi de şikayet etmiştim. Daha çok onun bunun beni kullanması için numaramı erkeklere veren kişi onları şikayet edince ayaklanmaya başladı o tecavüz etmez etmez diyerek.
- +1 yıl
Peki o durumu kanıtlayabilir misin? Kuzeninin numaranı dağıttığını kanıtlayabilirsen net bir ceza alır, ayrıca ses kaydından bir şey çıkacağını sanmıyorum. İçeriğini pek tabii bilmiyorum fakat bence delil saymazlar. Buralarda avukat var mı bilmiyorum fakat soru sorabilirsin, benzer forumlara da danışabilirsin. Avukatların görüşü her zaman daha iyi olacaktır. Tam detalı açıkla, ses kaydının içeriğini falan, net bir cevap verirler sana
Ayrıca sana şöyle bir hayat planı çıkartabilirim; YKS sınavına daha 5 aydan fazla var. Gidip kitaplarını alıp çalışabilirsin. 5 ayda tabii ki ultra bir sıralama yapmanı beklemiyorum. Fakat hiç yoktan en azından bi uzaktan eğitim programına katılabilirsin veya köy yeri olmazsa inş, fiziksel olarak başka bir şehire gidebilirsin. 30 olduğunda da kpss sınavı gelir ve sende güzel bir çalışmayla atanırsın keenks, ne dersin?
Yaşını geç falan sanma, ben 20 yaşındayım. Teyze diyebileceğim tipte insanlar gördüm. Okuduğum yer de kırsal bir kesimdeydi, merkezde değildi ona rağmen böyleydi. Üniversitede normal karşılanıyor bunlar, rahat olabilirsin. Sadece 3 sene içinde mükemmel bir hayata sahip olabilirsin. Oturup ağlayarak bir şey olmadığını bence sende görmüşsündür
Soran+1 yılDosyada geçiyor hatta hakim bana sorduğunda beni tahrik edip aldılar diyerek sevgilisiyle kuzenimin ismini vermiştim. Ses kaydı zaten mahkeme arşivlerinde var onların aldığına dair ifadem de dosyada geçiyor fakat onlar inkar ediyor kuzenim telefonda uyduruyor diyor benim için. Ses kaydından bişey çıkmaz derken? Yani benim ses kaydımı aldıkları için ceza almazlar mı diyorsun? 😔
Soran+1 yılTeşekkür ederim ben de yks ye girmek istiyorum zaten ama hiç temelim yok. Bu yüzden kendime güvenemiyorum. Bir de takıntılarım da malumun
- +1 yıl
İnkar etmeleri bir şeyi değiştirmez. Zaten içeriktende belli olur tahrik edip etmedikleri. Yok onlar ceza alırlar yani sana karşı ses kaydını kullanamazlar ondan bir şey çıkmaz dedim. Sen yine karşı dava açıp , özel hayatın gizliliğinin ihlaliyle falan gidip onları süründürebilirsin.
Ama yani işin tamamı bir avukata bakıyor. Biz burada çok şey konuşuruz fakat avukat tek bir şey söyler. Biz ihtimale veya oradan buradan duyguğumuz bilgilere sığınırız ama avukat anayasayı biliyor. Bu nedenle avukata danışman her zaman çok daha temelli ve güvenli olacaktır. Yanlış bildiğimiz belki doğrudur, doğru bildiğimiz belki yanlıştır.
YKS içinde, temelin yoksa temel atacaksın kanka işte lşkdsjfdsakfşid
Ben sınava zerre çalışmadım, eksi netlerle çıktım bir tek türkçeyi okuyarak yapmıştım o da sadece paragraf falan sadfjkasşfkas 1.2 milyon sıralama yaptım, yerleştirm bir yere, psikolojik sorunlar yaşadım, kız mevzuları falan derken üniversiteyi yarıda bıraktım, sonra işin hayatın zorluğunu gördüm o bıraktığım zaman daha sonra geri döndüm ve bölümü birincilikle bitirdim. Öldürmeyen acı güçlendirir cidden, hayat mottolarımdan birisi de budur.
- +1 yıl
5 ay az bir süre mi sanki?
Bak üniversiteyi kazanabilirsin, üniversiteyi kazandıktan sonra yine açıktan ekstra bir üniversiteye ikinci üniversite olarak sınavsız kayıt hakkında oluyor, onlara da başvurabilirsin. Çok güzel bölümler var, ilgini çekecek olan bir bölüm bulursun. Hiç mi bulamadın? En çok ataması olan bölüme odaklanmalısın. Sen hayatını kurtarmaya çalışıyorsun, anlık isteklerini gerçekleştirmeye değil unutma. Hayat çok acımasız, bu nedenle bence otur 1-2 günde çok güzel bir plan yapabilirsin. Mükemmel bir hayata adım atabilirsin kenks bu hayal değil. Bir adım atman yeterli, yavaş yavaş alışacaksın. 4-5 ayda hiç anlamayan birisi her türlü 700-800k sıralama yapar, ve buralarda illaki bölümler var.
İkinci üniversite bölümlerini de araştır. Çift diploma ile de mezun olabilirsin. Ben bunu geç farkettim, bak sana söylüyorum sen yapabilirsin :)
Soran+1 yılAvukat tutmadım henüz. Bence de bir avukata danışmam lazım. Çok zaman kaybetmeden bir avukatla görüşeyim en iyisi. Ya sen daha çok gençsin. Ben nerdeyse otuza yaklaştım. Gençliğimin kıymetini bilemedim zamanım resmen çar çur oldu.
Soran+1 yılBölümü birincilikle bitirdiğin için takdir ediyorum ama. Zaten yazdıklarına bakılırsa zeki birisin yaşına göre de epey olgunsun maşallah
Soran+1 yılSen motive edersen yapabilirim sanki. Sanırım biraz desteğe ihtiyacım var 🙁 Yoksa hayatım da geçen zamanım gibi çar çur olup gidecek. Korkuyorum
Soran+1 yılYok heves ettiğim sevdiğim bölümler var sadece kendime güvenemiyorum endişe duyuyorum
- +1 yıl
Evet avukatla görüşmelisin :)
Ayrıca yaştılarıma göre pek tabii farklıyım ve bununla gurur duyuyorum ama bölümü birincilikle bitirmemdeki kilit nokta, o bölümü seçerken aile dırdırından, baskısından kaçmak için seçmeme rağmen hiç yoktan ilgimin ve bilgimin olduğu bir bölüm seçmiştim. Bunu da hesaplamıştım en başından beri, ben zorlanacağımı sanarken çerez geldi dersler, çünkü lisede bilgisayarla baya içli dışlı oldum. Fakat bak şu an mezun olduğum alanı sevmiyorum bunu ne yapacağız? :) Aylardır sevdiğim mesleği aradım, bunalıma girdim, intihar düşündüğüm zamanlar oldu. Hiçbir şey bulamadım. Sonra dedim ki "bu hayatta isteklerimin şuanki dönemde bir anlamı yok, ne yapmam gerekiyorsa onu yapmalıyım" sonra araştırdım. Askerliğim 2025 sonuna doğru bitiyor fakat bu durumda bu sene üniversite kayıt olsam mezun olamıyorum yarıda asker kaçağı oluyorum. Dedim ki o zaman askere gitmeliyim. Şu aralar tecil bozmayı düşünüyorum. İstemesemde hayatımı yönetmek için her olgun erkeğin yapması gerektiği gibi, hayat gibi konularda duygularımla ve isteklerimle değil, yapılması gereken neyse onunla hareket etmeliyim. İşte hayat bu şekilde insanı yapmak istemediği şeylere maruz bırakabiliyor fakat ben bu acıdan zevk alıyorum, almayı öğrendim. İşin sonundaki zevki biliyorum, askerlikten sonra hayatımı düzene sokma planımın birinci aşaması tamamlanmış olacak, sonra diğer aşamalara geçiş yapacağım. Kaç senelik plan yaptım bir bilsen adşfjşlsdfjşldsafd
Ayrıca sen prenses, mezun olduğunda 30 yaşında olacaksın. Bir kadının en prime, en olgun, en karakterinin oturmuş dönemi derler.
Hiçbir şey için geç değil, kesinlikle geç değil. Daha gençsin, mezun oalcaksın, iş bulacaksın, belki iş hayatında birini seveceksin, evleneceksin. Bunlar hayal değil, bu yaşadıklarını tek sen yaşamadın, ve sıfırdan hayat kuranlar oldu, sende o güçlü kadınlardan birisi olacaksın :) - +1 yıl
Ayrıca motivasyonsa aradığın tam yerine geldin keenks
Soran+1 yılBaşka alana geçemez misin peki? İnsan sevdiği alanda okursa daha başarılı olur bence. İntihar edecek birine de pek benzemiyorsun açıkçası güçlü bir profile sahip gibisin buradan bakınca. 🙂 Daha askerliğini yapmamis biri olarak çok da olgunsun. Umarım ben de senin kadar güçlü ve dirayetli biri olabilirim geçmişteki onca kötülüğe rağmen. Umarım hayatımı da düzene koyarım çok yoruldum çünkü plansız düzensiz yaşamaktan. Gecem gündüzüm bile birbirine karıştı. Artık gündüz uyuyup gece sabaha kadar uyumuyorum. 😕
- +1 yıl
Düşünüyorum bir şeyler pek tabii, pes eder miyim sence? :D
Sevdiğim bir alan bulmaya çalışıyorum hala, şu arlar bi buldum gibi gibi. Ki hayatımın şu anından sonra sevdiğim işi yapmam pek tabii önemli, sevmediğim bir işi asla tam hayatımın işi olarak düşünemem yani, benim için asgari ücrete çalışmak demek kafama sıkmak demek gibi bir şey tabiri doğruysa :) dolayısıyla sevmediğim işi yapmama gibi bir inadım da var fakat bu durumu da aşmaya çalışıyorum. Dediğim gibi, şu andan sonra isteklerim pek tabii önemli ama istemesemde yapılması gerekenler çok daha önemli.
Hayatımı yoluma sokmak için ne bedel ödenecekse ödeyeceğim. Ayrıca intihar edecek profilde değilim tabii ki intihar demek pes etmek demek ve eskidendi o zamanlar, çok değiştim, inandım.
Sen de çok güçlü bir kadın olacaksın, bedelini ödedin çünkü seni bu hayatta o olay bile yıkamadıysa (tam manasıyla bir çöküşten bahsediyorum, sen hala uğraşıyorsun yani yıkılmamışsın sadece sarsılmışsın) kimse yıkamaz, çoğu kadın o tür olaylardan sonra hayata küser, uğraşmaz, kabuğuna çekilirdi. Ama sen savaşmayı seçtin, uğraştın ve hala da peşini bırakmıyorsun. Tuttuğunu koparan bir kadın olmak her kadının hayalidir bence, kendinle gurur duymalısın :) Ben sana güçlü biri olduğunu söylediğim için değil, kendinin güçlü biri olduğunu bildiğin için, ben sana gurur duymalısın dediğim için değil zaten gurur duyulası bir insan olduğun için bunları yapmalısın.
- +1 yıl
Ummana gerek yok, hayatını düzene koyacaksın. Planla ilerlersen herkesi ezer geçersin. Bir insan başka çaresi yoksa tam potansiyeline yaklaşır. Koca 3 sene. Bu koca üç senede hem üni okursun, hem hafta sonları çalışırsın, hem dil öğrenebilirsin hem sevdiğin o bölümden mezun olabilirsin, hem spor yapabilirsin fit olabilirsin hem de etrafını kaliteli insanlarla doldurabilirsin çünkü sen kaliteli bir insansın daha da kaliteli olmayı hedefliyorsun. Ya bi hayal et, 30 yaşındasın, ayakların yere basıyor, güçlü bir psikolojiye sahipsin, hedeflerine net ve emin adımlarla ilerliyorsun, sana yapamazsın diyenlerin hepsi lafını yutmuş bir şekilde, o kuzenin olacak kaşar ve kaşar oğlu kaşar sevgilisi kıskançlığından kuduruyor asjhdjaksldhlkaf
Bunları hayal ederek duradabilirsin, faaliyete geçerek bunların hepsini gerçek de yapabilirsin :) Sonrasında çok çok daha güzel hayallerle hayatını sonsuza kadar iyi kötü her türlü tecrübeyle doldurur ve herkesin hayranlıkla baktığı o kadın olarak sürdürürsün :) Kim bilir belki hayatında kaç kişiye daha umut olacaksın..
Sen inan, kimse inanmasada olur, sen kendine inan. 😊 - +1 yıl
Ayrıca uyku konusunda da yalnız değilsin fjşkdfşdjfşkjas
Sabah 7 falandı yattım herhalde öğleden sonra 16:00 gibi uyandım, şimdi uyuyamıyorum, uyumaya zorluyorum kendimi de ciks olmuyor şlkadsjfşlkdsajfgşlkdsaf
Soran+1 yılUmarım istediğin hayata ideallere kavuşursun. Aslında ben de kabuğuma çekildim. Hayat her geçen yıl benim için çekilmez hale geldi. Buna rağmen yine de umutlanıyorum belki hayatım yoluna girer diye.
Soran+1 yılKuzenim şu an o kişiyle beraber değil. O kişi başkasıyla evlenmiş yani anlayacağın kuzenimin hayatında da yok artık. Çok güzel bir kız bulup evlenmiş.
- +1 yıl
Teşekkür ederim. Kabuğa çekilmek senin yaptığın gibi olmaz, ümit falan kalmaz. Sen içten içe oluşturduğun ümit kabuğunu, depresyon kabuğu sanmışsın hepsi bu. Harekete geçemiyordun o kadar. Artık farkındasın, daha güçlüsün her zamankinden :)
Kuzenin olacak kaşar aslında şöyle temiz bir aldatılmayı, sonra hayatının içinden geçirilmesini, düğün günü başka bir kadınla kaçan erkeği hakediyorda , yine ucuz kurtulmuş. Geberir umarım.
Hayatın güzel bir planla yoluna girecek hiç endişe etme, yaptığın planlarda ne insanlara yasla kendini ne de şansa, her şeyin düzenli ve a b c d e planlı olsun. O zaman kendini ancak kendine yaslarsın.
Bugün tecilimi bozdum, sonra da hazırlanıp muayenemi oldum erkenden, artık ne zamana askerim bilmiyorum, bakacağız duruma göre. Fakat kaç yıllık planımın ilk aşamasına giriş yaptım :)
Normalde insanlar korkar askerlikten, ne yapacağım falan ben zevk alarak gittim. Çünkü "yapmam gerekiyor ve yapacağım"diyorum, işin sonunda alacağım ödülü zevkle bekliyorum.
Sende ufaktan planlarına başla, iyice kur kafanda, kağıda dök, sanal ortamda not uygulamaları var oralarda tasarla, ve kendini mental olarak hazırladıktan sonra harekete geç.
Öyle bir kadın olacaksın ki bakan bir daha bakacak, hem gücüne hem mentalitenehem iç güzelliğine hem dış güzelliğine, hem geçmişine hem geleceğine ve Nerelerden nerelere geldi diyecekler. Yapamazsın diyenlerin ağzına tıkayacağın o lafları ve onların o andaki ruh hallerini hayal et, nasıl mutlu olacaksın kendin gör :)
Soran+1 yılSelam nasılsın? İki gündür hesabım askıya alındığı için dönemedim. Sanırım ben bu hayat sınavını kazanamayacağım. Kendimi çok kötü hissediyorum
- +1 yıl
İyiyim sen nasılsın diyeceğim ki sanırım iyi değilsin..
Neler oldu, neden böyle düşünüyorsun?
Soran+1 yılAtlatamıyorum o durumu. Korkuyorum günaha girmiş gibi hissediyorum hani kendimi açıkladım tekrar şikayetçi olurken bana zarar verdiğini falan her şeyi anlattım. Herşeyi denedim ama içim yine de rahatlamıyor 😔
- +1 yıl
Ne düşünerek günaha girdiğini düşünüyorsun? Sana güzelce açıkladım yukarıda, tekrar okudun mu?
Senin suçun yok, iftira falan da atmadın. Şöyle düşün, birisi 15 yaşındaki bir kızı kandırıyor, yaşça baya büyük birisi, sonra onunla afedersin (umarım ki hiç yaşanmaz) beraber oluyor.
Sen burada diyebilir misin kızın rızası vardı falan? Devlet neden 18 yaş altına rıza falan sormuyor? Çünkü o yaşın altında alacağın kararlara güvenmiyorlar, sen daha "çocuksun" diyorlar. Sen şu an sadece devlete kanıtlayamıyorsun, inandığın tanrında, allahta zaten kanıtın var.
Soran+1 yıl15 değil 16 yaşımı doldurmuştum. O pisliğe iftira atmış oldum diye korkuyorum. Çünkü neticede o son ilişkide izin vermiştim ama rızam dışındaydı. Polis de ifade alırken rızam dışında olduğunu söylediğim için zorla organ sokmak suretiyle tecavüz yazdım ben bunu sonradan fark ettim sonra kafaya taktım baya anlayacağın iftira mı atmış oldum diye. Hani sonradan şikayet ettiğimde ifade verirken bana arkadan tecavüz ettiğini de söyledim ama yine de içim rahatlamıyor. Galiba o kuzenimin etrafımdaki beni suçlayan insanların söylemlerini baya içselleştirdim zamanla da bunlar yüzünden psikolojim iyice bozuldu. Suçluluk kafasından bir türlü çıkamıyorum. Senin yazdıklarını okudum zaten ama buna rağmen bu psikolojiden çıkamıyorum maalesef 😔
- +1 yıl
ya bak istersen 17 ol sorun değil cidden yaş farketmiyor. Kişinin sana tecavüz ettiği gerçeğini değiştirmiyor bu durum. Senin sonradan izin vermen onun o zaman tecavüz ettiğini değiştirmiyor. Sen şey sanıyorsun, ben izin verdim o halde öncesi tecavüz değil, tecavüz o da tecavüz. Kilit nokta yaşın ve savunmasızlığın zaten, senin tekrar ilişkiye girmene ben mesela şey demiyorum "ya sana tecavüz etmiş neden tekrar gittin" falan, gidecektin çünkü çocuksun, düşünemiyorsun, belki korktun, belki fazla ütopik hayallerin vardı kim bilir, ama neticede çocuktun sen bir çocuğun yapabileceği bir şeyi yaptın. Bunu anlaman ve kabul etmen her şeyi hızlandırır. Ve evet toplumun dediklerini içselleştirmişsin, zaten bunun da şak diye çözülmesini beklemiyordum. Zamanla olacak, yani şey diye düşünme, "ben bu yazılanları okudum, ee aradan 1 hafta geçti hala aynıyım, ben düzelmeyeceğim" falan diye düşünme, kolay şeyler değil yaşadıkların. Sadece her gün gel buraya mesela, ya da bu yazdıklarımdan senin içine dokunanları, psikolojine olumlu şeyler yaşatan mesajları al bir yere kopyala, git oradan oku, internetin yokken bile okuyabilirsin en azından..
Bu 1 ayda sürebilir, 2 ayda 5 ayda, bu yılların getirdiği duyguları kabul etme sürecin, kolay bir süreç değil, olmayacakda.
Sadece kabul etme ve alışma evresini tanımanı istiyorum şu an, kolay şeyler yaşamadın. 1 günde unutabilmeni beklemiyorum ki zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış erkekler çıkmış karşına, seni cinsel obje olarak gördüğü için sevişip bırakanlar olmuş. Oysa, erkeğine zevk vermek isteyen bir kadının el üstünde tutulması gerekir.
00 Yorumla
+1 yılherşeyini verirsen hiçbir şey alamazsın. tüccar mantığıyla düşün elindeki tüm malı düşün fiyata verdin hepsini bitirdin. İstediklerini aldılar. Bir daha uğrarlar mı sana
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
23Cevap
+1 yılCanın cehennem e, biz bekar olarak kadın bulsamda el üstünde tutalım diyorum senin gibiler önüne gelenin altında, acımıyorum kadınlara artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bunu sebebi doğru erkekle olmayışın seni organın için deyil bir bütün olarak seve bilecek benim gibi bir erkeğe ihtiyacın var
00 Yorumla
+1 yılKeşke senin gibisi bana denk gelse kadir kıymet bilen insanız ama işte nerde dengesiz var onlar denk gelir size
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılOnlara bu imkanı yaklasiminla sen vermişsin hatayı kendinde ara bence
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yapmasaydın daha iyiydi belkide senin için ne eolursa olsun üzülme ama
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılItaatkar ruhlu seni kutsallastiracak birine denk gelsen, senin için canını verecek kadar sana bağlanır, sana değer verir.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılit, kopukla takılıyorsun sonra itlik yaptıkları için güceniyorsun. itin tabiatı itliktir. elbette itlik yapacak ne bekliyordun ki?
00 YorumlaSenin içinde çıkar tek taraflı düşünme bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış kişilerle denk gelmişsin
00 Yorumla
+1 yılGel ben sana değer veririm
00 YorumlaBidaha yapmaa sana deger veren kisiye oyle davrann
00 Yorumla
+1 yılSeçim kriterlerini değiştirmen gerek
00 Yorumla
+1 yılHayat bu ya konu değişsede davranışlar hep aynı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılYani böyle bir kizolsa evlenirim
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYapmamalıydın demek ki
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılGosterip vermesen değerli olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKonuşalım mı seninle bunları
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kıymetini bilmemisler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Aga beeee 🚬
00 Yorumla
+1 yılOlur öyle şeyler be
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılSende onları kullan
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Boşal bir daha yazma seks icin kullan duygu besleme
Soran+1 yılSeks için kullanırsam onların yararına olur yine
- +1 yıl
O zaman seks yapma oyna onlarla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO onların karaktersizliği dertleşmek istermisin
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılPeki
Gizli Üye(36-45)+1 yıliyisine denk gelmemişsin sadece
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Reelde cinsellik yaşadıklarım değer vermedi sanalda sexting yaptıklarım. Neden erkekler kıymetimi bilmedi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler