Bunu merak ediyorum ciddi manada evlenmeden ileriye gitmek istemiyorum sevgilime belirttim zaten öyle merak etme sen istesen ben istemem gibi şeyler söyledi ama yine de erkek olduğunu düşünerek dayanamıcanı düşünüyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir öpüşme erkeği tatmin eder merek etme dudakların eğerki büyükse buna doymaz sen namusunu koru evlenmeden ileri gitme öpüşerek onu tatmin et uzun süreli öpüş
012 Yorumla
Soran+1 yılbaya rahatlattı beni dediklerin teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim ne demek sakın evlenme den ileri gitme çok büyük pişmanlık yaşar sın erkek ler evet dayamaz ama dayanmalı sende bir kız olarak partnerini tatmin etmelisin burada dudaklar çok önemli dudakların dolgun sa işin kolay inceyse işin biraz zor sağlam bir şekilde öpüşme ikinizi de rahatlatır dudaklarını çok iyi kullanmalı sın kusursuz öpüşmeli sin ve sürekli sıkılmadan bunu yapıp onu da buna alıştırmalısın
Soran+1 yıldudaklarım çok iyi şansıma o zaten baya alıştı ben öpüşmeye bile alışmasını istemiyordum
- +1 yıl
Vallahi tebrik ediyorum seni senin gibi namus lu kızlar var ya tabi orası öyle ama ileriye gitmekten se onu öpüşmeye alışdırman çok iyi öpüşme çok sağlıklı bir şey zaten bırak garibim alışsın doya doya öpüşün başka şeye alışmasın böyle çok iyi olmuş Bu konu da çok şanslısın o zaman eğer onun da dudakları dolgun sa birbinize oturur ve eşi bulunmaz bir haz meydana gelir eğer ince ise ne yazikki oturmaz haz vermez
Soran+1 yılooo o zaman şanslıyız ikimiz de o zaman deediğin gbii asla ileriye gitmiyorum
- +1 yıl
İşte bu aferim sana onun damı dolgun hayat senin hayatın ama ben derim ki beni dinle ileriye gitme o dolgun dudaklarınla onun dolgun dudaklarını ottutur sağlam bir şekilde öpüş bunu çok sevmeli ve bunu sende sevmeli sin en büyük şeyiniz öpüşmek olsun ve onada bunu göster asla yapmasın yaparsa mani ol
Soran+1 yılböyle yazınca da utandım 😂 mesaj alındı ama eminim
- +1 yıl
Utanma kız sen çok narin çok temiz ve namuslu bir kızsın dilersen taktik verebilirim 😅
- +1 yıl
Umarım güzel bir ilişkiniz olur 😊
Soran+1 yılaminnnn senin de umarım
- +1 yıl
Ben Bi kere terk edildim sonra tövbe ettim
Soran+1 yıletme ciddi diyorum doğru kişi çıkacak karşına
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen Nası dayancan bi erkekler mi kuduruyor? Senin gibi isteksiz 60 yas menapoz sonrası kadın gibi ruhu cekılmıs kadınlarla evlenmeyı düşünen erkekler anca bekarken her haltı yerim evlenmeye gelince patlamamış isterim, patlamamış olsunda nasıl olursa olsun kafasında olan zihniyetsiz Eskort sevicisi erkektir
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
+1 yılErkek dayanır da , kadınlar bu konu da daha dayanıksız bence
01 Yorumla- +1 yıl
@Hakan28Giresun Tamam
Gizli Üye(25-29)+1 yıl5 yıllık sevgilimle çok nadir sevişiyoruz nadir olarak da öpüşüyoruz hiç ilişkiye girmedik 5 yıl oldu işte
02 Yorumla
Soran+1 yılya aslında kastım ilişkiye girmek değil sevişme elleme vs gibi şeyler
Cevap sahibi+1 yılOnlar da yazdığım gibi işte
- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılbi yerden sonra ilerisini ister ve olmazsa ayrılık olur
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bu hazza iki taraf da dayanamaz emin ol illa bi dürtü olur.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhıcbırsey olmadan kalanlar var bu acıdan bakmak lazım bazı seyler saygı dımıdır?
00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir şey ister istemez insan ister ama evlilik olucaksa elesme öpüşme oluyor vee dayanır
04 Yorumla
Soran+1 yılhenüz okuyoruz üniversite bitmeden evlenemeyiz o yüzden yıllar var daha ama evlenmek istiyotuz zaten
- +1 yıl
Ne güzel sonu güzel olucak insan dayanır 5 yıl geçirdim bende çünkü ilişki yaşamadım ister istemez istek oluyor ama sevdiğin evlenicegin kadın olucak dayandım başka şeyler ilaki oluyor ama ilişki hayır zateb
Soran+1 yılteşekkür ederim rahatladım
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim yardımcı ola bildiysem😊
- Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılÖpüşürsen gerisi gelir 👍
06 Yorumla
Soran+1 yıl3 aydır gelmedi
- +1 yıl
İyide öpusurken unu istemiyor musun yani sulanmiyormu ciddi soruyorum 😉
Soran+1 yılcidden hani olsa bile olmaması lazım zamanı değil erken henüz
- +1 yıl
Doğru olanı yapıyorsun benim derdim senin o anki hislerin 😂😂gitme ileri zaten
Soran+1 yılgittim diyelim erkek cinsi harbi hevesini alır bırakır mı ben asla bu konuda güvenemicem erkeklere bu konuda
- +1 yıl
Kesinlikle atıyorum sen şişko musun zayifa gider zayıf misin siskoya 😂
"Sen istesen ben istemem"... Hadi öyle olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılbence de bu arada yersen cinsinden bir cümle ama olsun inanıyorum bne
Soran+1 yılpeki bir erkek olarak sevdiğin kadınla çok ileri olmayan cinsel şeyler yaşasan ondan sıkılır mısın hevesin heyecanın geçer mi zaman geçtikçe
Soran+1 yılsevgiyse o heves hiç bitmez diyorsun yani ah teşekkür ederim
Öpüşmeden yine kalınıyor bu arada
10 YorumlaErkeklerin sadece öpüşerek kalmasi zor
00 YorumlaÖpüşmeyerekte kalabilirsin sevgili
00 Yorumla
+1 yılHem de yıllarca. Yok öyle bir dünya.
00 Yorumla
+1 yılÖpüşmeyedebilirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşınız kaç ayrıca ne iye olmasın ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYani illa girip çıkmak değil her şey
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki ilerisi olacaktır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 668 cevap paylaştı.
+1 yılKesmez
00 Yorumla
+1 yılDayanamazsın sende
00 YorumlaKalmam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAsla
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kalmam
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. Yok hayır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yılKalkmışın şeyi olmaz
00 Yorumla Evet.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası