Sevişme için ne kadar zaman kaç hafta kaç ay olması gerekli sizce?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHemen istiyorsa öpüşme sevişme olmaz kusura bakma. İnsanlar birbirini tanır saygı duyar sever. Sonrasında zaten olağan dışı gelişir. Ama hemen isteyen senin etinden sütünden faydalanmak istiyor haberin olsun
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
16Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılKişiler ne zaman isterse
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yıleğer erkek seviyorsa ve aşıksa bence hiç olmamalı ama karşılıklı olacaksa 8-9 ay sonra olabilir bence
00 Yorumla
+1 yılBunun zamanı olmaz ki bugün seviş yarın yine ister insan
04 Yorumla
Soran+1 yılSürekli sevişme üzerine kurulu bir ilişki olur bu da bir kız için üzücü olur
Soran+1 yılYani bir kere olduysa diğer gün de olmalı gibi görülür erkek tarafından
- +1 yıl
İnsan ne zaman hazır olursa o zaman yapsın demek istedim yani belli bir zamanı yok bana göre
Soran+1 yılHaklısın ama kapalı ortama gitmeyi 2 hafta öncesinden kabul etmeyeyim değil mi
Bunun bir zamanı yok. Güven duygusu oturmuşsa 5 dakika bile yeter. Oturmamışsa yıllar geçse nafile.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBizde ilk bir yıl olmadı oral falan da olmadı yani sadece öpüşme
30 Yorumlabir zamanı yok... ilk görüşmede o elektirik enerji alınırsa o zaman bile olabilir.
05 Yorumla
Soran+1 yılO şekilde takılma gibi olmaz mı
Soran+1 yılDuygusal bağ olmadan
Soran+1 yılİlk buluşmada bişeyler olup ciddi devam ettiğin oldu mu peki
+1 yılSana 1 senede doğru bana belki ilk gunde
07 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta 2 hafta sonra doğru mu peki
Soran+1 yılAma hemen olursa her görüşmede olsun istersiniz yani diğer aktivitelerden uzakkaşırsınız gibi
- +1 yıl
1 hafta 3 hafta 5 gün diye bir konu söz konusu değildir guveniyosundue istiyosundur sana kalmış istemiyorsun dur yine sana kalmış
Soran+1 yılDışarda öyle öpüp kalmayı sevmiyormuş ilerisi olsun istiyormuş yani ve öpmedi dışarıda hiç
- +1 yıl
Daha yeniyiz diyojuz şimdiden bunları konusuyonuz istediğini alıp gitmiceginin ne garantisi var hayır gelmez bu çocuktan ben öyle dusunuyorum
Soran+1 yılHaklısın zaten hemen gideriz tamam demedim
- +1 yıl
Dedin demiyorum zaten cocuk gereksiz hızlı davranıyo yok ortalıkta sevmem öyle sevmem böyle sevmem bunlar namuslu ayağına yatan erkek konuşmalarıdir çokta güvenmeyin 😀
aradaki iletişime bağlı
08 Yorumla
Soran+1 yıl2 hafta sonrası veya 1 ay gibi bir süre olması gerekmez mi nasıl bir iletişim?
Soran+1 yılSevişme için ne kadar bir süre bir de şeyden korkuyorum hep sevişmeli bir ilişki olursa dışarda vakit geçirmezsek gibi
Soran+1 yılZararsız birisi tatile gitmeyi bile konuştuk herşeyin yeri ve zamanı olduğunu söyledim
Soran+1 yılTek sorun şimdi işim var akşama yazarım dedi
Soran+1 yılİyi de o kadar şey konuştuk ve sevgili değil miyiz mesela bilmiyorum bir şey demedi
- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşmada bile olabilir.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİlk iki hafta içinde ilk seks olabilir
00 Yorumla Genellikle güvendiği zaman
00 Yorumla
+1 yılZina olmaması gerek. Haram.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl8 ay olacak daha öpüşemedik 😔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltam 5 sene sonra el ele tutuşulabilir
00 Yorumla
+1 yılSen istediğin zaman olmalı
011 Yorumla
Soran+1 yılMesela sen erkek arkadaşım olsan istediğin zaman ben hayır dedim uzaklaşır mıydın benim dedim zamanın gelmesini bekler miydin?
- +1 yıl
Uzaklaşmam senin istediğin zamana kadar beklerim
Soran+1 yılGenelde istiyorlar ve hayır diyince gidiyorlar ondan sordum
- +1 yıl
Onlar abaza olanlar genelse seninle sadece cinsellik için birlikte olanlardır
Soran+1 yılDoğru mesela şimdiden konuştuk ve istiyor birşeyler yani kesin bu
Soran+1 yılSinemaya gidelim demiştim eski sevgilime sinemada öyle sevmediğini evde izleriz demişti bana da sinemaya gidelim dersem böyle etkilenip kalmayı sevmediğini söylemişti o da aynısını söyleyebilir
- +1 yıl
İsteyebilir ama sen hayır dediğinde sürdürüyorsa konuşmayı kes senin zevklerine isteklerine önem vermiyor demektir böyle bir erkek seni cinsellikte bile mutlu edemez bencil ki ilişkide hiç mutlu edemez sevgililikte
Soran+1 yılBen duygusal bağlanıyorum ve hemen kestirip atamıyorum üzülüyorum ve anlıyorum dertlerini ama ne yapacağım bu durumda çok da kızamıyorum
- +1 yıl
Sekstingle tatmin edebilirsin partnerini mesela madem kızamıyodun duygusal bağlanıyosun
Soran+1 yılSexting olmaz ki illa dokunmak öpmek istiyor yani
- +1 yıl
Beklesin dediğim gibi beklemiyorsa senin zevk ve isteklerine zaten önem vermiyor demektir yol ver
+1 yılSinirlarin var mı
010 Yorumla
Soran+1 yılKonuşmalarda yok ilerde olabileceğini söylüyorum ama bende konuşurken kaptırıyorum hepsi senin olacak falan gibi konuşurken hemen konuşmayalım gibi de konuştum kızdım biraz ama bende duramadım sorular sordukça falan konuştuk baya ve şu anda istiyor gibi hemen hem de
- +1 yıl
Ne kadar ileri gittiniz
Soran+1 yılSadece saçımdan öptü
- +1 yıl
Libidon yuksek mi
Soran+1 yılEvet ama hemen birşeyler istenilince üzülüyorum
- +1 yıl
Birsey sorucam ama buradan olmuyor
Soran+1 yılSor
- +1 yıl
Burdan olmaz
Soran+1 yılKişisel soruysa cevaplamam
- +1 yıl
Ok
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl4 5 ay sonrası uygun
35 Yorumla
Soran+1 yılBiz daha yeniyiz ve hemen istiyor yani 2 3 ay geçmesi gerektiğini belirteyim mi
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin ben artık Türk erkeklerine güvenmiyorum sana da aynısını tavsiye ederim
Soran+1 yılTabi ki bende güvenmiyorum kurallarımı önceden belirtmeliyim çoğu erkek bunlara dayanamayıp terkediyor orası da ayrı
Cevap sahibi+1 yılSonunda hayal kırıklığı yaşamaktan yeğdir terkedilmek. Aksi halde isteklerinin de fantezilerin de sonu gelmez boyun eğmeyeceksiniz karşı çıkacaksınız. İzin verince de basit ve kolay lokma oluyorsun çünkü
Soran+1 yılHaklısın deneyeceğim
Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı. Zamani yok
00 Yorumla
+1 yılPlanın mı var?
00 Yorumla
+1 yılEvlenince
00 Yorumlaİlk buluşmada
14 Yorumla
Soran+1 yılNe kadarı olmalı wkdksklsls
Soran+1 yılTakılmak değil mi bu
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz