Cinsel Yaşam Öpüşürken kaç dakika durmadan öpüşebilirsiniz? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Bence beş dk dan fazladır bende Güncellemeler+1 yıl Arkadaşımla konuşurken beş dk çpk fazla ya dedi normalı bunu demesi Öpüşürken kaç dakika durmadan öpüşebilirsiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl O anki libidoya hazza bagli dudak dudaga opusmekse aynen 5 dk normal ama boynumu opuyosa gogsumu yaliyosa dokunuyosa yani ön sevişme 1 saat bile olur. 4 0 Yorumla
DrMizah Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl 1 saat durmadan öpüşebilirm zaten hemen boşalmıyorum 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet aynen Yorumla DrMizah +1 yıl napıyosun Şu an Yorumla
54arslan54 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Dudak dudağa 10 dakika da olur tabi içindeysem sorun yok 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ben uzun öpüşürüm.. ama dakka tutmaya gerek yok. Zevk almaya bakmak lazım 0 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nefessiz kalana kadar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Yani uzun öpüşmelerğ seviyorum ya tutkulu 45 dakika öpüşmüştüm ve inanılmaz haz vermişti 0 0 Yorumla
CAGRI16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. Çekim iyiyse zaman uzar 0 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Güzel öpüşürüm de sıkıyor beni öpüşmek 0 0 Yorumla
imbroz Takip Et Bilge Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Beş dakika çok iyiDhaa fazla bile öpüşülir 0 0 Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı. 1 saatte olur. 0 0 Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Hiç dakika odaklı olmadım ama bayağı uzun sürer 0 0 Yorumla
gönlü-kırık Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. öpüştukten sonra 😋 0 0 Yorumla
_Thanos_ Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. yarım saat 0 0 Yorumla
Ferhat0380 Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. 30 dk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
O anki libidoya hazza bagli dudak dudaga opusmekse aynen 5 dk normal ama boynumu opuyosa gogsumu yaliyosa dokunuyosa yani ön sevişme 1 saat bile olur.
1 saat durmadan öpüşebilirm zaten hemen boşalmıyorum
Evet aynen
napıyosun Şu an
Dudak dudağa 10 dakika da olur tabi içindeysem sorun yok
Ben uzun öpüşürüm.. ama dakka tutmaya gerek yok. Zevk almaya bakmak lazım
Nefessiz kalana kadar
Yani uzun öpüşmelerğ seviyorum ya tutkulu 45 dakika öpüşmüştüm ve inanılmaz haz vermişti
Ne dk'si saatlerce 😂😍👌👌
Ama bil bakalım ne eksik 😂
Çekim iyiyse zaman uzar
Öpüşmek isteyen bi gizli
Güzel öpüşürüm de sıkıyor beni öpüşmek
Beş dakika çok iyi
Dhaa fazla bile öpüşülir
1 saatte olur.
Hiç dakika odaklı olmadım ama bayağı uzun sürer
10 dakika olur herhaldw
Deneyelim mi senle
Yarım saat