Yaşanmalı
Yaşanmamalı
Yaşanırsa Daha Çok Bağlılık Olur
Yasanmazsa Daha İyidir
O An Ki Duruma Bağlı
Kararsızım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Hayır neden diye sorarsınız çünkü Evlilik için Erkekten çok fazla şey isteniyor Erkek iyi bir İş sahibi olucak Erkeğin Evi olucak Erkeğin Arabası olucak ve bir o kadarda sayamayacağım kadar masraf yapacaksın ve garanti değil boşanma durumunda var ve eğer boşanırsan yine maddi ve manevi gidecek o yüzden bu kadar şeye bi zahmet Cinsellik olmasın Evlilik öncesi yani
Malı'lık durum yok. Herkesin kendi tercihi, daha sağlıklı ya da değil denemez, çünkü herkesin farklı karakteristik özelliğinden dolayı bu olaydan farklı etkilenir. Bazı faktörler din, prensipler vs bu konuyu kesinlikle etkilediğinden çok yorum yapılabilir bir mevzuu değil.
Cevap
27Cevap
HAyır ben evlilik öncesi seks karışıyım ve yaşamam
Tabi ki de yaşanmamalıdır, gerçekten seven bir insan evlenene kadar bekler ilklerini o zaman yaşar seven nasıl bir performans gösterdiği için sevmez veya güzelliği için
Kaderinde ki insan kim ise ondan performansı kötü diye ayrılmak saçmalıktır, hem ilklerini hem de performansınızı kendi kendinize iyileştireceksiniz zaman ile ve bende öyle yapıyorum kaderimde ki insanı bekliyorum
O an ki duruma bağlı dedim ama bana anormal gelmiyor. Cinsel ilişkisinin çok büyük bir duygusal anlamı yoktur. Cinsellikte doğru kişi diye bir şey de yoktur. Ben yaşadım şahsen. İstemeyen yaşamaz kendi kararı
Evlilik öncesi ;
bunları soruyor muyuz? Hayır. Cinselliği neden tabu haline getirip belediye onayına bağlıyoruz? Saçmalığın daniskası.
Yaşanmamalı. Türkler olarak aklı skinde insanlara ihtiyacımız yok biliyor musunuz, şu konulardan çok daha yararlı şeylere kafa yorabiliriz.
Bana göre yaşanmaması daha doğru. Son dönemde insanların evlilik dışı cinsel ilişki kurması özellikle pompalanıyor. Sakıncalı bir durum olduğuınu düşünüyorum.
Biz resmi nikahlı olduğumuz halde yaşamadık fakat yaşanması yine de kişilere bağlı diyorum. Ayrıca isteseydim de hayır demezdi. Bana inandı ve güvendi. Çünkü ben o güveni vermişim.
Cinselliğin iyi ve uyumlu olmadığı evlilik yürümez. Bunu da evlendikten sonra keşfedemeyiz, öncesinde emin olmak şart.
Bence yaşanmalı. Bir sorun varsa daha önce bilinsin diye.
Yaşamak isteyen de var istemeyen de var. Tercih meselesi. Önemli olan iki tarafın da kafasının bu konuda uyuşması.
Hayır günah ben gelecekte ki karımı bekliyorum
Yaşanmamalı ama yaşandı diyelim ki o zamanda o kişiyle evlenmelisin.
Yaşanmalı tabiki de ! Evlilik başlı başına saçmalık zaten bence
Degiskenlik gösterir bu, yasam tarzi cevre vs.
yaşanmamalı ama bu tamamen tercih meselesi tabiki. bazen duygulara yenilebiliyor insan
Şuanda cinsellik hayatımızda. su içmek nefes almak gibi davranıldığı için yaşansada olur yaşanmasada
Evlilik öncesi cinsellik yaşayanların çoğunluğu sevgililerinin eskisi gibi sevgi beslendiğini paylaşıyor
Sevgi beslemediğini paylaşıyor
bence yaşanmamalı nişanlanma durumlarında olabilir ama sevgililikte olmamalı
Erkek içinde geçerli bu kız içinde, sadece kızlar için geçerli değil
Ne kız ne erkek asla bu durumu tasvip etmiyorum.
Yaşanmamalı. Doğru bulmuyorum.
Yaş kriteri benim gibi ise yaşanmalı
Evlilik dışı ilişki yaşamak istemiyorum…
ben karşıyım her iki cinç için
Yaşanmalı
yaşanmalı
Yasanmamali
Yasanmamali
Yaşanmalı
Yaşanmamalı
Yaşanırsa daha iyi
Bence yaşanmamalı
Yaşanmamalı
yaşamadan evlenilmez
Yaşanmamalı