Cinsel Yaşam Bir ilişkide cinsellik olmadan olur mu? dtyuhfyık Takip Et Xper 7 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Cinsellik olmadan ilişki yürür mü? Bir ilişkide cinsellik olmadan olur mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı. Evet olur tabi ki de.. ben aşk isterdim ilk önce 0 0 Yorumla
Gamsızkedersiz46 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Belli bir yaşlarda olabilir de benim yaş gibiler de olmuyor 1 0 Yorumla
isg_eskisehirclassb Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bende olmaz erkekler bile beni defala3ca sıktılar. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yürür diyenin kafasını skm 🤞👌 Kızlar sadece yürüttüğünü sanıyor 😂 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olur tabi ki, aslına bakarsan cinsellik olmadığında o ilişki yürüyor, diğer türlü yürümüyor, bitmeye mahkum oluyor 0 0 Yorumla
okanerdogan09e Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Yürümez bacım ihtiyaç var ayrıca evlencem dedigin adam 31 çekiyorsa evlenince de 31 cekr sonra cinsel tatminsizli şikayet dırdır 0 0 Yorumla
KomutanBey37 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Sence olur mu biraz mantıklı düşündüğün zaman 😆 0 0 Yorumla
Gökay90 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 42% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 539 cevap paylaştı. Yürümez, insan doğasına aykırı 0 0 Yorumla
1Dehliz1Zirve Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evlilik içinde yürümez dışında yürür. 0 0 Yorumla
Cebeufuk Takip Et Master Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Elbette olur ama flörtten öteye gitmez 0 0 Yorumla
IgotWhatUneed Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yürümesi çok zor 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Olmaz cinsellik sart 0 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Yürümez. Zaten öyle bir ilişkiye başlamam. 0 0 Yorumla
johnrocco44 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. yürümez topallar 0 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Belli bir zaman sonra olmalı. 0 0 Yorumla
mceviz Takip Et Master Yaş: 48 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlişki yürürde evlilik yürümez 0 0 Yorumla
Bulutsencer Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yürümez biter 0 0 Yorumla
külbastı_ Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 732 cevap paylaştı. Yurur 0 0 Yorumla
Aklıma1ŞeyTakıldı Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 803 cevap paylaştı. olmaaaz 0 0 Yorumla
Mrbrawn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eh işte 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. olmaz bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Evet olur tabi ki de.. ben aşk isterdim ilk önce
Belli bir yaşlarda olabilir de benim yaş gibiler de olmuyor
Bende olmaz erkekler bile beni defala3ca sıktılar.
Yürür diyenin kafasını skm 🤞👌 Kızlar sadece yürüttüğünü sanıyor 😂
Olur tabi ki, aslına bakarsan cinsellik olmadığında o ilişki yürüyor, diğer türlü yürümüyor, bitmeye mahkum oluyor
Yürümez bacım ihtiyaç var ayrıca evlencem dedigin adam 31 çekiyorsa evlenince de 31 cekr sonra cinsel tatminsizli şikayet dırdır
Sence olur mu biraz mantıklı düşündüğün zaman 😆
Yürümez, insan doğasına aykırı
Evlilik içinde yürümez dışında yürür.
Hayır ilişki olmaz zaten adı
Elbette olur ama flörtten öteye gitmez
Yürümesi çok zor
Sevgilililte olur evlilikte olma,
Olmaz cinsellik sart
Yürümez. Zaten öyle bir ilişkiye başlamam.
yürümez topallar
cinsellik aşkın meyvesidir
Belli bir zaman sonra olmalı.
İlişki yürürde evlilik yürümez
Yürümez biter
Bana uymaz
bir süre olur da uzarsa iş zorlaşır
Yurur
Olur niye olmasın her şey cinsellik değil
tabi cinsellik olmadan olmaz
olmaaaz
Eh işte