yani.. sanırım yoklukta boşlukta ya da gerçekten hayatında yolunda gitmeyen bir şeylerin olmasından mütevellit bunu yapanlar var aldatmaya girer mi.. düşünmek bile bir başkasını aldatmak değilmidir?
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sanal seks ya da cinsel içerikli konuşmalar aldatmaya girer mi? Sevgilisi eşi olup da yapanlar neden yapıyor o zaman?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
yani..
sanırım yoklukta boşlukta ya da gerçekten hayatında yolunda gitmeyen bir şeylerin olmasından mütevellit bunu yapanlar var
aldatmaya girer mi..
düşünmek bile bir başkasını aldatmak değilmidir?
Aldatmaya girer tabiki konuşmak iletişim kurmak cinsel konuşma ya da buluşalım dediğin de buluşmak önce duygusal sonra fiziksel aldatma oluyor
Yok yahu, aynı yatağa girmeden aldatma sayılmaz. Hatta sevişmiyorlarsa çıplak yakalansalar da sayılmaz hshshs
Tabiki de aldatmaya girer ve evli ya da sevgilisi olup da bu igrenc şeyi yapanlarin da en az bunun kadar iğrenc karakterleri vardır.
sevgilim esim yok sanal sekste yapmıyorum olmadıgı halde gercek olsa nese aldatmak dogru bi kavram degil aldatmayın
Valla ben seviyorum ama sanalda kalmaktan sıkılıp reele dökmek istiyorum işi bende böyleyim 😎
Haz alıyorum zaten eşim sevgilim de yok benlik durum yok yani
Demek ki aradigini bulamadigi için yapiyordur yoksa niye yapsin.
karım sevişmiyor. ayda bir ya. rrağım için yeterli değil. ayrıca sexting yapmıyorum. direk sevişiyorum bağır çağır. doya doya.
Ben o konuda rahatim hayatimda annemden baska kadın yok denk gelirse rahatlikla yapıyorum ama resimsiz yaparsan aldatmaya girmez
ben çok seviyorum sanalı ama evli veya sevgilim yok zevk alıyorum yani
Aldatmaya girer mi?
evet girer tabiki sanal ilişkimi gider sevgilimle yaparım yani olsaydı
Evt boşalmak için yaparım çok geç boşalıyorum çünkü
Birisi var baş belası
Aldatmaya girer mi?
Tatmin edemeyen birisi varsa sanal aldatmaya girmez bence
evliler yapıyor bayaa
Aldatmaya girer mi?
e tabiki
herkes hata yapabilir..
Girer tabi ki.
Bence aldatma değil. Ben ypıyorum
Eşimle beraber yaparız
Nerde
baskalarıyla mı?
Bizde eşimle dusunuyoruz sanal olarak. Yaptinizmi daha önce ne tavsiye edersiniz.
Esim olsa yapmasini isterdim🙈
Eğer uygun biri olursa yapıyorum
Hayır. Eğlen bence ihtiyacın varsa.
biz evliyiz ve baskalarıyla yapıyoruz
Girer tabiki yapma sakın
Tabi ki aldatmaya girer
Zevkli geliyorr evet
Sen evlimisin?
Herkes alıyor aldatmaya girmez
Reel
Herkes haz alıyor
Aldatmaya girer mi?
Bende yapıyorum bazen bende bunu soruyorum ama bi cevap yok sence?
heyecan
Aldatmaya girer mi?
kimine göre ewet kimine göre değil ttartışılır ben aldığım keyfe bakıyorum
Zevkli oluyor
heycan olsun diye