Dıştan sadece mastürbasyon yoluyla veya içe girmeden sürtünme okşamanın verdiği zevk ile gerçek bir seksin arasındaki zevk farkı çok mu yani yarısı bile değil midir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğe bağlı o erkek sürtmesine gerek yok ki geçen sene benden biraz büyük kadın vardı bakire sadece seviştik kadın bakireyim tamam dedim sadece cinsellik ilemi Bir kadın boşalır hayır öpüp okşayıp vücudunu eliyle gezdirmesi
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam ama girip çıkmasıyla aynı zevki veriyorsa ne farkı var
En İyi Cevaplar
+1 yılzevk almanın bakirelik ya da bakire olmama gibi durumla alakası yoktur
bakire olan kadın vulvasını okşayarak zevk alabilir bakire olmayan kadın da aynı şekilde zevkini alır
tek fark bakire vulvasına bir şey sokamaz00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
17Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunlarla zevk almanın ilgisi yok. İçten gelen bir şey. Bazen mastürbasyon yaparken normal ilişkiden daha fazla zevk alırsın. Bazen ne masturmasyon ne de ilişki yaşamazsın durduğun yerden mahvolursun. Bazen bir ilişkiden acayip zevk alırsın. Kızlarda durum bu. Ergenken bence bu içten gelen istek fazla oluyor
10 Yorumla
+1 yılSürtünmeylede zevk alabilir. Seksten zevk alman için iyi bir partnerin olması gerekiyor. Partnerin vücut dilinden anlamıyorsa mastürbasyon yapmak daha iyi olacaktır
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Tabikide içe girmenin keyfi başka oranın sıcaklığı kavranması ile surtinmenin keyfi farklı olur girmenin keyfi yüksek olur
00 Yorumla
+1 yılTabiki de ikisi farklı şeyler. Tecrübeli, zevk ve ten uyumu olan biriyle yapılan seks bambaşka bir boyut.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. tabikide aralarında dağlar kadar fark var, atmosferi yeter
00 Yorumla
+1 yılEn fazla zevk klitoris kısmından gelir. O yüzden dağa az ya da fazla kısmı olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBakireyken sürtüyodum asırı zevkliydi sonra yaptım ilk zamanlar acıdı cok bisey anlamadım ama şimdi bayaa iyi bi zevk
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@feyman00 fark var tabiki ama sürtünmek de çokkk zevkli g noktası kadına zevk verir delik erkeğe zevk verir
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10/1i kadar ama gerçek seksteki zevk kız için gir çık kısmı mastin onda biri kadar zevk verir zevk noktanız kilitoris en fazla zevki oradan alırsınız
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabi ki aynı zevk değil onu yaşayınca mastürbasyon istemezsin
10 YorumlaYalatman daha fazla zevk verir
06 Yorumla
Soran+1 yılDeniycem
Soran+1 yılSevgilim var
Soran+1 yılEvet
+1 yılHayır daha az değil. Hatta yakın zevk alırsın
03 Yorumla- +1 yıl
İlişkideki fark temas olması duygusal katkılar falan
Soran+1 yılDaha uzun mu sürüyor zevk sekste
- +1 yıl
Evet duruma göre uzun sürebilir
+1 yılSürtünme daha çok zevk verir merak etme
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArada uçurum yok ama tabii ki erkek ile olan. Bir erkek ile yakınlaştın mı
00 Yorumla
+1 yılTabikide mastürbasyon denir
00 Yorumla
+1 yılSeksten iki katı falan zevk alır daha
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılTecrubesizdir bilmez kendini erkege teslim etmeli
00 Yorumla
+1 yılAlır ya niye almasın
00 Yorumla
+1 yılalası yok
00 Yorumla
+1 yılyok öyle bir kaide ön sevismeye baglidir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı.
+1 yılIstek arzu meselesi
00 Yorumla
+1 yılNokı
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem