Cinsel Yaşam Bakire kızlar daha mı istekli olur? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 113 Ben çok azgınım bakireyim sevgilim den utanıyorum bu yüzden😂 Bakire kızlar daha mı istekli olur? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
liader Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Sen birde o sapı yesen varya günde 3 defa yaparsın canın ister yani 1 0 Yorumla
mihribann1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 32% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. İstekli insan bakire de olsa bakire olmasa da isteklidir.Bakirelikte yaşanmadığı için daha çok merak olur tabikide 0 0 Yorumla
Leonidas3 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Öyledir belki ama hiç belli değildir dışarıdan bakınca 0 0 Yorumla
Gezdolas01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,8b cevap paylaştı. Olabilir herkes sevmeyebilir hwrkes istekli olmayabilir sonuçta 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet o yüzden seksting yapıyorlar zaten evlenmeden yapmak istemedikleri için ama canlarıda erkek istiyo o yüzden seksting var shsh 0 0 Yorumla
kamil1010 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl İstekli olmanız normal. Canlılara özgü bir duygu. Önemli olan bunu doğru kişi, zaman ve şekildr yaşamak 0 0 Yorumla
ünlü_düşünür Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. utanmana gerek yok. yaşamadığın için azgınsın 1 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 512 cevap paylaştı. 😅 git git gizlice ağlayarak günlüğüne yaz 0 0 Yorumla
Anlatdinliyorumcanım Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı. Utanacak bir şey değil ki bu 0 0 Yorumla
guzelseverim34 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl ah sevgilinde iş yokki. ayrıl sen ondan 0 0 Yorumla
Bosislerbos Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevgilin olmasa bir şey derdim de neyse hahaha 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Sevgljlnke kalabalık ötöbüse binin :) 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden nolucaj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mecbur yakın durursunuz temas olur ona da cesaret gelir Yorumla
delicaptain Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Ben sevgilin değilim benden utanmyabilirsin 😂😂😂 1 1 Yorumla delicaptain +1 yıl Ee hadi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yezgilinden oral yapmasını işte sene çekinme 0 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilinden Yorumla
Şirinbaba8787 Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 383 cevap paylaştı. Ben utancını azaltırım seninnn 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
kaancan_7 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Olabilir 😅 0 0 Yorumla
Lukyman72 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Evet daha istekli oluyorlar 0 1 Yorumla Lukyman72 +1 yıl Keşke elime düşsen varya Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Öyle tabi merak da çoktur 😊 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakire kızlara zarar vermeden mastürbasyon yapmam çok zevk veriyor😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Sen birde o sapı yesen varya günde 3 defa yaparsın canın ister yani
İstekli insan bakire de olsa bakire olmasa da isteklidir.
Bakirelikte yaşanmadığı için daha çok merak olur tabikide
Öyledir belki ama hiç belli değildir dışarıdan bakınca
Olabilir herkes sevmeyebilir hwrkes istekli olmayabilir sonuçta
Evet o yüzden seksting yapıyorlar zaten evlenmeden yapmak istemedikleri için ama canlarıda erkek istiyo o yüzden seksting var shsh
yoo aksine bakire olmayanlar daha fazla bence
İstekli olmanız normal. Canlılara özgü bir duygu. Önemli olan bunu doğru kişi, zaman ve şekildr yaşamak
utanmana gerek yok. yaşamadığın için azgınsın
Vermek mi istiyorsun
Bakire kizlari severim ama brn arkadan yapmayi daha seviyorum
Öyle görünür ama öyle değil bence 😂
😅 git git gizlice ağlayarak günlüğüne yaz
Utanacak bir şey değil ki bu
ah sevgilinde iş yokki. ayrıl sen ondan
Sevgilin olmasa bir şey derdim de neyse hahaha
Sevgljlnke kalabalık ötöbüse binin :)
Neden nolucaj
Mecbur yakın durursunuz temas olur ona da cesaret gelir
Ben sevgilin değilim benden utanmyabilirsin 😂😂😂
Ee hadi
Yezgilinden oral yapmasını işte sene çekinme
Sevgilinden
Kızların çoğu istiyor artık dayanma gücü kalmadı.
Bilmem ki. Kişisine göre değişir herhalde.
Ben utancını azaltırım seninnn
Heee evet harun abi
Utanma lütfen herkes ayni
Evet
Yanıyor musun
Olabilir 😅
Normal o olur
Evet daha istekli oluyorlar
Keşke elime düşsen varya
Neden utaniyon
Bozdur gitsin
Öyle tabi merak da çoktur 😊