Ahh ahhh ben şimdi beğenmediğim ama mesleği düzgün adamla evlensem haz alamaz mıyım yani beğeni çekim olmalı mı seks cinsellik güzel gitsin diye yoksa her erkekte aynı işlev falan mi diyosun tecrübe mi önemli
Bak bebeğim psikoloji çok önemli sekste karşındaki adamın sana senin de o adama karşı aşırı tutku duyman lazım ateşli bir şey olması için Birbirinizi mutlu etmek için sınırları aşmanız bir yere kota koymamaniz da başka bir madde Kartlarını tek bir gecede açma Yavaş yavaş açarsan daha heyecanlı olur 😉
Ahh ahhh ben şimdi beğenmediğim ama mesleği düzgün adamla evlensem haz alamaz mıyım yani beğeni çekim olmalı mı seks cinsellik güzel gitsin diye yoksa her erkekte aynı işlev falan mi diyosun tecrübe mi önemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Bilmediğin bı duyguyu anca merak edersin😂😂birlikte oldukça birlikte olursun bu olay yemek yedikçe yemeye benziyor sjsdjdjd
Ciddi misin nasıl bı duygu
Anlatılmaz yaşanır karşındaki herife ve sana bağlı bu duygunun seviyesi..
Türkiye'deki çoğu insanın seksten bı bok anlamadıgini düşünüyorum shsjsj
Bak bebeğim psikoloji çok önemli sekste karşındaki adamın sana senin de o adama karşı aşırı tutku duyman lazım ateşli bir şey olması için
Birbirinizi mutlu etmek için sınırları aşmanız bir yere kota koymamaniz da başka bir madde
Kartlarını tek bir gecede açma
Yavaş yavaş açarsan daha heyecanlı olur 😉
Hemen bunun için evlenmek idtiyorum
Bunun bakirelikle alakası yok ya.
Bakire olanı meraktan, diğeriyse tadına baktığı için doyamadığından ister
Ne kadar isteklisin test yapalım mı bir kaç soruyla
Tadını aldıktan sonra, alma isteği katlanarak artar.
bence düzenli yapan daha istekli olur tadını almıştır çünkü
Bakire olan nasıl bir duygu olduğunu bilmediğinden cok istek oluyr
şu an içinde olsun istiyon demi tadını alan daha çok ister ama duğru anahtar sa
Evettt
Hayali ister misin
Kpxa bekleyen fantezileri daha güzel olur
O ne
yazamamışım yani bakire kızlar daha istekli demek istedim
Tecrübe önemli ama şöyle düşün birlikte tecrübe etmek daha güzel. Fantezileri istekleri birlikte öğrenmek daha güzel
Senin gibi galiba jxnfkxnfjd
Evet benim gibi
Ama bi kez yapınca bağımlı olunuyo diyolar
Alışmış kudurmuştan beterdir derler
Hm yani diyosun ki yapan duramaz.
Bakire kızları yalamak çok tatlı oluyor
Alakası yok o bünyeden bünyeye değişir.
yapanda yapmayanda karakter işi bu
Düzenli yapan tabiki cinsellik öyle bişey
Bakirelerde enerji tabi ki fazla olur.
Bakireyken yerimde duramıyordum
Şimdi nasıl?