25 yaşında bir bayan düşünün ve 4 yıllık ilişkisinde en fazla sevişmişler. Sonra karşısına biri çıkıyo herşeyi dürüstlükle anlatıyor ama bir süre kabul etse de soğudum diyip ayrılıyor çocuk. O çocuk da evlenmeyi düşünmediği kızla baya bişiler yakınlaşmış. Sevgilisyle bişi yaşayan kız hemen kaşar mı olur ben anlayamıyorum. Karakteri hiç mi önemli olmaz bir insanın. Erkekler niye bu kadar acımasız oluyosunuz siz :(
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılMalesef günümüzde, sizin gibi düşünen , hele küçük bir yerde büyümüş kızlar, üniversiteye gidince kabak çekirdeği gibi açılarak; üniversite ortaminda her türlü ilişkiyi çok rahat bir şekilde yapmaktadır. Evet evlenmeden eşi dışında biriyle sevişen kaşar olur. Ama biliyorsun kaşarın çeşitleri de var. Ama sonuçta kaşar kaşardir. Erkeklerin çoğu kızın karakterine bakarlar. Ama karakter sadece doğru söylemek demek değildir;ahlaklı olmayı da gerektirir. Sizin gibi evlenmeden sevişen karakterde kızlarla da bilerek kesinlikle evlenmezler. Burada bahsettiğin İkinci kız kesin sensin. Yoksa başkasının yaptığı şeyle neden bu kadar çok ilgilenesin. Yaptığının dinen ve ahlaken doğru olmadığını sen de çok iyi biliyorsun. Yok seks yapmadık, sadece seviştik gibi ifadelerle sadece psikolojik olarak rahatlamaya , yaptığına mazeret bulmaya çalışıyorsun. Ama şunu unutma;Allah'ın gördüğünü kul da bir gün duyabilir. Hele ki iki kişinin bildiği sır olmayan yaptığınız ve hele dört kişinin bildiği er ya da geç ortaya çıkar. Seviştiğiniz kişilerden ayrıldığınızda erkekler yaptıklarını gururla! başkalarına anlatacaktir. Gerçi anladığım kadarıyla sizin öyle bir derdiniz yok. Allah'tan korkmayan , kuldan korkar , utanır mı? Güzelsen kısa zamanda başka sevgililer bulursun. Zaten belirttiğine göre en az 2 sevgilin olmuş. Diğerleri ile de aynısını denersin. Ondan sonra ben kaşar mıyım değil miyim diye düşünebilirsin.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma unutma geçmişin seni hiç bırakmaz. Sonraki sevgilin/sevgililerine bu yaptıklarını anlatmasan bile bir şekilde bunu duyabilir , anlayabilir veya sen söyleyebilirsin. O zaman bu işleri birçok defa yapmış erkek bile temiz bir geçmişi olan kızla evlenmek ister. Seni sadece ihtiyaçlarını karşılamak için ister. Sonra da senden kısa sürede soğur ve ayrılır. Sen de kara kara düşünürsün nerde hata yaptığını. Aslında sen de biliyorsun bunun hata olmadığını aslında. Bundan sonra sen ve senin arkadaşın gibi yapanlar kolay kolay evlenemez ya da evlense bile : kendiniz gibi birileriyle evlenirsiniz. Veya saf, temiz birilerini bularak onların size karşı temiz duygularını kullanarak, onları kandırabilirsiniz! Yaptıklarınızı bilmeden evlenen birçok erkek, yaptıklarınızı öğrendiģinde sizi boşar. Bundan sonra da hayat boyu mutsuz olursunuz. İşte sizin gibiler yüzünden birçok erkek kızlara güvenemezler. Ne diyeyim siz ve sizin gibileri Allah ıslah etsin...
En İyi Cevaplar
Sevişti bir bakir ile bir bakire
Erkeğe milli dediler kadına fahişe
Cemal Süreyya125 Yorumla
Soran+1 yılseverim bu sözü. Tam da beni anlatıyo zaten.
- +1 yıl
@dewileyes Eyv.
Gizli Üye(36-45)+1 yılolur onların gözünde. geçen biri yazmış 20 den fazla kızla yattım ama karımın ilki olcam diye şöle bir şaşırdım okuyunca hatta ve ona çapkın diyolar sen bir kişiyle yaşarsın kötü olursun yani versen kaşar olursun vermesen sen beni sevmiyosun olur inan
32 Yorumla
Soran+1 yılçapkınlıkla övünürler hatta. Bu ikiyüzlülükten nefret ediyorum. Hatırlamıyorum ama kaç kere söylemişimdir keşke erkek olsaydım bu kadar üzülmezdim diye. hiç adil değil:(
Cevap sahibi+1 yılyani adil değil tabi ki onlar için ihtiyaç keşke onlar da da ole zar olaydı zaman adil olurdu işte sanki bir kişiyle yaşarsan herkesin altına yatıyomuşun gibi bakıyolar ben çok görüyorum zar yerinde ama onlarca kişiyle olmuş
Kadın olmak suçtur bu hayatta. Seversin deli derler, sevmezsin kötü derler. Elde ederler basit olursun, elde edemediklerinde konuşmalara meze olursun...
11 Yorumla
Soran+1 yılson zamanlarda o kadar '' keşke erkek olsaydım...'' la başlayan cümleler kurdum ki arkadaşlar yeter artık dedi.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
56Cevap
Cinsellik konusunda 3,8b cevap paylaştı. Düşünce göklerinin baş konağı sevgidir sevgi;
Gençlik destanının baş yaprağı sevgidir sevgi;
Ey sevginin sırlarından habersiz yaşayanlar,
Bilin ki tüm varlığın baş kaynağı sevgidir sevgi.
Ömer Hayyam ne güzel söylemiş sevgidir sevgi her şeyi örten, saklayan, kabullenen ve sayan, güvenen.. Gerçek sevgi olmadı mı ne yapsan nafile..12 Yorumla
Soran+1 yılçok güzelmiş :) ikinci en iyi seçilebilseydi sizin yorumunuzu seçerdim.
Valla Kimsenin hayatına Yorum yapma Gibi bir düşüncem yoktur ama Madem sordun
Kaşar Sevgilisi ile bişi yaşayan değildir sadece...
Ruhu kaşar olanlar daha tehlikeli aslında.
Ama ilk ilişkide erkekler için önemli unutma.
Eğer sen 1 kişi ile birlikte olduysan Kaşar değilsindir Bana göre :)02 Yorumla
Soran+1 yılempati yapabilen insanları severim. Bazı yorumları okuyunca küfretmeden duramadım. Bana hakaret edene ben de terbiyemi bozarım.
+1 yılBu yüzden İsviçreli bilimadamları (!) evlenmeden önce birbirinize çok yaklaşmayın diye tavsiye ediyor :)..."Sevgili" kavramı her zaman sallantıdadır. Bugün sevgilisinizdir yarın ayrı iki birey, ancak yaşanmış olan şeyler pişman da olunsa yaşanmıştır.
Dürüstçe söylemem gerekirse ben senin konumundakini kaşar yerine koymam ama her baktığımda aklıma geçmişi gelir...00 Yorumlasen normal olabilirsin kaşarlıktan kastım yanlış anlama lütfen genel evden kadın çıkarıp evlenende vardır bu mide kaldırma meselesi, ama bana sorarsan daha düne kadar sevişmeyi bırak flört hali olmuş birini dahi istemezdim ama insanın düşünceleri değişiyor bu hayat ortamında
11 Yorumla
Soran+1 yılevet kesinlikle değişiyor. O yüzden bana saygısızca hakaret eden insanlara bunu hatırlatıyorum ki geneli daha dünkü bebeler.
kimsenin kaşarlığı, tulumluğu, tam yağlı veya yarım yağlı oluşu beni ilgilendirmez. Ben yaşamıyorsam karşımadakinin de yaşamamış olmasını isterim. Kimseyi hedef almıyorum, kalpte kırmak istemiyorum sadece şahsi fikrimi belirttim.
12 Yorumla
Soran+1 yılama kendin bir sürü şey yaşadığın halde karşındaki kişiyi yargılayabilr miydin? çok seviyorum bana aitsin lafının üstünden bir hafta sonra ayrılır mıydın? dengem şaştı aklıma geldikçe canım sıkılıo.
Evet kaşar olur. Onun bunun altına yatıp kalkacak sonrada temiz kız falan mı denmesini bekliyorsunuz istediğiniz kadar geri kafali diyin umrumda degil o haltı yiyip babasının yüzüne bakabilen kızın karakterinide sorgularım.
34 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayken ben de senin gibi düşünürdüm ama hayat sana kınamamayı büyük konuşturmamayı öğretecek. Bu sözlerimi ilerde hatırla emi.
Soran+1 yılhe çocuğum he sen böyle kınarken aynısını yaşarsan bu sözlerin umarım aklına gelir.
Cinsellik konusunda 551 cevap paylaştı. Benim için bahsettiğin erkek de sen de o dediğin peynir türündensin. Kusura bakma, dört yıl karı koca gibi sevişmişsiniz, bir imza atmamışsın, günümüzde imza mı insanı dul yapan? Sen bildiğin DULsun.
25 Yorumla
Soran+1 yılyaşın küçük senin daha sen bu yaşlarda böyle ölçüsüz büyük konuşursun kendini bişi sanar gibi. Sanki beylik laf etmiş gibi büyümüş hissedersin kendini ama 4-5 yıl içinde benim bu laflarımı hatırlayacaksın cokoko kardeş.
- +1 yıl
şu yaşım olmasa da biraz da yazıma dikkat kesilsen, işler yaşla değil kafayla olsa televizyonda gördüğün proflara ders veriyordum ama almak isteyen dersi alır, sen soru sormuyorsun istediğin cevabı arıyorsun, muhtemelen "ne kaşarı, sen doğru olanı yapmışsın, o çocuk itin tekiymiş..." diye seni idare eden birini de EİG seçersin. Sen devam et bir 8 yıl daha başkasıyla seviş ne takıyorsun
Soran+1 yılüşenmezsen tek tek yorumları oku senin dediğin gibi cevap verenlere karşı tutunduğum tavrı görürsün. Ama saygısızlık edersen susmam o yüzden konuşurken dikkat etmeyi öğrenmelisin cokoko.
- +1 yıl
sen sordun, evet ya da hayır gibi basit sonuçların açılımı var elimde, kusura bakma ama benim görüşlerimle yaşayan bir insan asla 4 yıl bir erkekle gayrimeşru olarak sevişen bir kadına hoşgörülü davran ona yavşa demez, aynı zamanda o başka kadınlarla yatan adama da hoşgörü ile bakamam. Yani En başta sorduğun sorunun cevabı => EVET.
Bence Peynir Türü demek daha kibardı ama sen hakettin
olmaz canım yok öyle birşey bazı erkekler kadını beden olarak gördükleri için sevişme eylemine dayanarak senin karakterine yönelik çıkarım yapmaya kalkıyorlar. bu sadece onların beyinsizliğini gösterir senn kaşar olduğunu değil
03 Yorumla
Soran+1 yılyüzeysel düşünüyo çoğu erkek. çok seviyorum dese bile bir hafta sonra soğudum diyip gidio :(
Soran+1 yılumarım hayırlısı artık.
beklentisine göre değişir demek ki seni kafasında daha bir başka düşünmüş arkadaş belkide seviştik kelimene takılmadı bide öyle düşün bence başka bişeye takılmış olabilir önem verdiği bir kaç önemli değer vardır seninle bunu başaramayacağını düşünmüştür belki de sana iyilik yapmıştır vs vs eğer böyle düşünmeye devam edersen tebrikler evde kaldın
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılMalesef böyle bir algılama var. İyi tarafından bak, böyle insanlarla genellikle uzun süreli ve mutlu bir ilişki yaşamayazsın.
33 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısınız. insanlar sanırım bu yaşta buna önem veriyolar ama 30lardan sonra bakış açıları değişiyo bence.
- +1 yıl
Evet, belirli bir olgunluğa gelmenin de etkisi oluyor. Yaştan bağımsız da olabilir.
Soran+1 yılaslında kasttetiğim olgunluktu ama haliyle erkekler 30 dan sonra daha olgun oluyolar.
Bu tip sorularda, her zaman yazdıklarımı yazacağım yine...
Cinsellik yaşamak konusunda; BEKAR her kadın, BEKAR her erkek kadar özgür olmalı bana göre.10 Yorumla
+1 yılEvlenmeden cinsellik yaşamamak en doğrusu. Böyle olmayınca tencere dibin kara seninki benden kara muhabbeti.
12 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik yaşamayan kız mutlu evliliğin garantisi dğil ki ama evlilik için en önemli şart bu mudur yani?
- +1 yıl
Mutlu evliliğin garantisi birbirini iyice tanımakla olur. Karşındakini iyice tanıyorsan ve ne aradığını biliyorsan mutlu bir evlilik yapabilirsin. Tabi bu durum karşındaki kişi içinde geçerli.
İnsanların birbirlerini tanıyabilmek için seks yapmalarına gerek yok.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişmenin derecesine bagli. Simdi bu devirde öpüşmeyen sevgili yok. Lakin zarim patlamasin diye anal oral yapmak ne demek.. ha zarin patlamis ha patlamamis cok mu önemli.. simdi bana ve seni terk edene saldiran olacak yok canim olurmu öyle sey seven insan yapmaz dicek cogu benim icin önemli degil dicek nah önemlu degil dicem bende onlara.. iste böyle.. ne yaptıgına bagli.
02 Yorumla
Soran+1 yılanal oral asla olmadı.
Cevap sahibi+1 yılDedigim gibi. Bu devirde sevgili ayagına yatıpta el ele tutuşmayan hatta dudaktan opüşmeyen sevgilicik yoktur.. böyle diyen biride olsa inanmam zaten.. ben olsaydım bırakmazdım öpuşmüş diye.
+1 yılKarakteri iyi olsa zaten sevilmezdi net ben guvenemem öyle bir kıza benm gozumde hiç bir değeri olmaz
16 Yorumla
Soran+1 yılsen de sanırım ben yaşarım ama karşımdayı yaşayamaz diyen tiplerdensin?
- +1 yıl
Ben öyle bişey yaşamadım kendin yaşadın bana mı iftira atıyorsun? Ben daha kız eli tutmadım :/ evlenmeden öyle bir hayvanlık yapmam asla çunku evlenmemizin garantisi yok kimseye bir kotuluk duşunmedim ben sende iftira atma yaşadıysan arkasında dur delikanlı ol en azından bu benm goruşum kusura bakma benm helalime kimse el süremez ben bunu düşünerek kendimi oldururum o yüzden o tarz bir kızdan uzak dururum
Soran+1 yılyaşadığımın arkasında durdum ben hep. O yüzden de saklamadım. Ne güzel umarım düşüncelerin ilerde değişmez.
- +1 yıl
23 yaşındayım bugüne kadar değişmedi bundan sonrada değişmez sıkıntı yok üzülüyorum aslında senn halinde insanları görünce yanlış anlama acımak değil tabiki ama bile bile aptallık yapıyorsunuz benm zoruma gidiyor bu kadar aptal olmak zorunda değilsinşz
Soran+1 yılseninle aynı düşünmüyorum. ama sen yine de kesin konuşma hayat bu.
- +1 yıl
Duşunmuyorsan yazılarım zoruna gidebilir ben sıkıntı etmem ama gerçeklerdir ben değişmem benm hayatımda o kadar çok şey olmuşken değişmedim ben değişmem kesinde konuşurum 10 dklık zevk uğruna kimseyi kuçumsemem
Milletemi sorcak sevişince ne olacağını * ayrıca öyle bişiler yaptıysada kendi kafasında birini bulması daha iyi öyle kısa süreli ilişkileri arasın. Dürüst birini bulmasın o kız
12 Yorumla
Soran+1 yılanlamadım dürüst olan benim?
O çocuğun gitmeye niyeti varmış şekerim. ayrıca geçmişi konuşmak hiçbir zaman güzellik getirmemiştir, tam tersine can sıkıntısı ve soğukluk getirir. Geçmişi geçmişte bırakıp seninle ileriyi düşünen birisiyle devam etmelisin hayatına kuzum..
02 Yorumla
Soran+1 yılböyle insanlar var mı ki gerçekten? kendimi yavaş yavaş toplamışken üzülmeye korkuyorum artık
- +1 yıl
illaki var şekerim ama bu tamamen senin iyi niyetinle hayata bakışınla, insanlarla ilgili düşüncelerinle alakalı olarak kısmetin karşına çıkar bir gün. Tabi ne ekersen onu biçersin derler ya, fesat düşünürsen hayatta sana öyle şeyler verir. yani hayatına sen yön veriyorsun bir şekilde..
Gizli Üye(36-45)+1 yılEh be canim. Onlar bakire olmayip her halti yemis kizla evlenmeyi tercih ederler yeterki zar yerinde olsun. Sen durust ol vicdanin yerinde olsun da zar olmasa da olur
26 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin isine gelmedigi icin eksilemisler. Devam edin siz her halti yemis ama bakire olanla evleneceksiniz :)))
Soran+1 yılöyle oldum da yalnız kalan yine ben oldum :(
Cevap sahibi+1 yılOlsun asla yalan soyleme kimseye. Birini kandirmak cok daha vicdansizca
Soran+1 yılvala yukarıda erkeklerden biri kandır dedi :D
Cevap sahibi+1 yılAsla yapma, ömür boyu o insanın yüzüne bakarken vicdanın sızlar
+1 yılKaşar olmaz.. Kaşar dediğin daldan dala komşudan komşuya gidendir.. Sabah biriyle, akşam biriyle buna kaşarlık denilir.. Sevdiği karşılıklı duygularla birbiriyle seks yapması kaşarlık değildir..
02 Yorumla
Soran+1 yılben de böyle düşünüyorum ama herkes öyle düşünmüyo :(
- +1 yıl
Aralarında sevgi aşk varsa cinsellik yaşayabilir..(eksi veren arkadaş çok mu dürüstsün?) Bir de şöyle düşünün bir kız sevgilisi ile cinsellik yaşamış ve ayrılmışlar. Birini daha sevmiş onunlada yaşamış. Buna kaşar deniliyor ise.. Evli olan kadın eşi ile cinsel birliktelik yaşamış ve sonrasında ayrılmışlar tamamen evlilikleri sonlanmış. Bu kadın başka kişi ile evlense seks yapamaz mı? Diyelim ki Evli kadının eşi vefat etti bu kadın başka kişi ile evlenip cinsellik yaşayamaz mı?
+1 yılben sevşirsem evlenmeyi göze alarak sevişirim. karşı tarafın beklentsi varsa tabii. sevişmek ihtiyaçtır kaşarlık değil. kaşar her önüne gelenle yapana denir
21 Yorumla- +1 yıl
bizim toplumuzda bu tabu olmuş durumda. elbette her şeyin bir haysiyeti onuru var olmalı. Ama ben sevgilimle (sevgili tek olur) sevişmem çok normal olmalı. Ama tutup haftada farklı farklı kişilerle bunu yapan kaşardır. bu hem erkek hem kadın için geçerlidir.
Allah bizi yaratmış ve bunu bir ihtiyaç haline getirmiş. Geniş düşünmek lazım. Anlayarak.
Ama elbette en iyisi tekeşliliktir. Sadakat kadar mükemmel bir duygu olamaz.
+1 yılBu normal birşey. Yani erkeklerden kime sorsan herkes onu böyle becerdim, bunu böyle becerdim diyor.
Bütün erkekler aynı kıza gitmiyorsa, sevişen kız kaşar olmaz.04 Yorumla
Soran+1 yılerkek olsaydım bile bir kız hakkında öyle becerdim böyle becerdim diye konuşmazdım. Bu adamlık değil. Erkekler böyle konusarak özgüven kazanmaya çalışıyorlar. saçmalık
- +1 yıl
Erkekler için bu durum biraz da saygınlık meselesi. Kendini üstün görme veya başkalarının yanında altta kalmama çabaları.
Hatta bu yüzden bunu söyleyenlerin çoğunluğu yalan söylüyor.
Soran+1 yılbeyniyle değil pipisiyle övünen tipler.
- +1 yıl
Maalesef çoklar.
Zaten kaşardır diyen erkeklerin hepsi kesinlikle arkadaş çevrelerinde öyle yaptım, çevirdim böyle yaptım tarzında konuşmaları oluyor.
He zaten bunu kabul etmemeleri senin açından iyi bir durum. Kalan hayatını bir mandayla geçirmek istemezsin herhalde.
Gizli Üye(30-35)+1 yılo şerefsizin şerefsizliği hayatım. seven adam böyle şeylere bakmaz. hem sağlıklı bir insanın bu yaşa kadar cinsellik yaşaması da normal. o da yaşamış hem noluyor? böyle işte türk erkekleri, kendileri herseyi yapsın ama karısı bakire olsun
03 Yorumla
Soran+1 yılneyse bozmuycam ağzımı. sakinim.
Soran+1 yılbiliyorum kıza değil öfkem zaten.
ben kimseyle beraber olmadım kız olmuş gitmiş bence yaşadıkları kendinde kalırsa bişi denemez de ballandıra ballandıra anlatırsa gavatmım len ben öyle kızla beraber olacak. herşeyin adabı yok mu
04 Yorumla
Soran+1 yılballandıra ballandıra anlatmak nedir yahu? yüzüne bakamıyodum ben utandım ağlıyodum.
Soran+1 yıliyimiş ha bildiğin kandır diyosun :) neyse bişi demiyecem.
+1 yılkiminle veya kimlerle seviştiğine bağlı. ha canının istediği herkese verir duruma gelmişse kesinlikle kaşardır o
06 Yorumla
Soran+1 yılcanımın istediği durumu değil bu sadece çok güvendiğim bir insandı. Ama yanıldım.
- +1 yıl
kaşarlıkla bir alakası yok o zaman bu anlattığının. birine ilgi duymuşsun ve sevişmişsin. aslında sen de biliyorsun kaşar kime dediklerini. hangi konuda yanıldın ki?
Soran+1 yılevleneceğimizi düşünüyodum ama ayrıldık bu konuda fazla güvenmişim ona. Kaşarın ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum ama eski erkek arkadaşımın sözleri beni biraz dağıttı.
- +1 yıl
eski erkek arkadaşın ne dediki ve neden o biliyor bu durumu?
Soran+1 yılyeminler ettirmeye çalıştı bana ben de saklayamazdım. İlk bir ay iyidik bir daha konuşmucaz bu durumu dedi ama sonra ayrıldık. İşin özeti.
- +1 yıl
yani bu konuya eski erkek arkadaşının konumundan bakarsam ben de öyle bir durumda birlikte olmazdım. bu bekaretini verdiğin durumuda değil. yeni birisi olsa geçmişi ile yargılamam ama eski kız arkadaşımı yargılarım. neden bilmiyorum. ha ben isterken bana değilde bir başkası ile yaşamış ise zaten devam etmem.
+1 yılBence kasar degıldır ya sonuç olarak onunla evlenıcegıne ınanıyor ama tabı bılemıycem ona bakılırsa erkeklerde kotu oluyor o zaman
01 Yorumla
Soran+1 yılerkekler kendilerine toz kondurmuyo. Onlar ne zaman bir kızla bişi yaşadığı için vicdan azabı çekip üzülüp ağlamışlar?
Sizi gerçekten seven ciddi düşünüp evleneceginiz kişi ile cinsellik yaşasanız kimse size kaşar demez.
03 Yorumla
Soran+1 yılciddi bir ilişkiydi ama karşımdaki kişi ciddi bir ilişki yaşamamış biriydi. Evlenmeyi düşünmüyodum ama yaşadım dedi.
Sana oyle denk gelmis senin gbi durust kiz zor bulur o
12 Yorumla
Soran+1 yıldürüstlüğümüz kazandırmadı belki de ilerde kazandırcak ya da ben yalnız geberip gitcem.
+1 yılyok beee ne kaşarı hellim desen belki de kaşar olmaz
03 Yorumla- +1 yıl
söv söv rahatlarsın :)
Soran+1 yılsen sövmeyi kendin de hak mı görüyosun? alla alla anlamıyorum yani senin gibi salaklar bana sövüyo benim karşılık vermeme bozuluyolar. Ne dersen karşılığını aynen geri gelir. İğneyi diyorum biraz kendine batır.
- +1 yıl
neyse ya git ver kurtul... başına vurmuş senin :)
sadece sevişmekse bişi değil ama içine birşeyler aldıysan o zaman diyebilirim
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır anal ya da oral hiç bişi olmadı. İğrenç geliyor bunlar bana zaten sevişmek içinde duygu da barındırıo ama bu ikisi daha farklı.
- +1 yıl
biz neden acımasız oluyoruz biliyormusun aklımızı penisimiz yönetiyorda ondan
sen olduğun gibi ol evlendiğinde de eşinle anal hariç tek eşili istediğin gibi beraber ol ama eşinle o salakda onu ta * yol ver gitsin seni yatağa atamayacağını anlayınca lekelemeye çalışmış uzak dur ondanbaşkasını bul ve imanlı birini bul
+1 yılBizim toplum bunu asaamaz ama her onune gelen kizlada yatmak ister
01 Yorumla
Soran+1 yılbu ikiyüzlülüğe uyuz oluyorum.
+1 yılyanlış anlamada bizim bazı erkekler namus abidesidir her türlü haltı yer sonra ee olmaz la keser gibi ne hep bana hep diyorsun şerefsiz diyesin tatlım sne haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bakirim bakire bişey yaşamamış bir kızla evlenmek isterim
21 Yorumla
Soran+1 yılanladım
+1 yılYa işte hayat türkiyede böyle zor erkek yapar kız yapmaz yaparsa kaşar yaptığı sırada erkek niye izin veriyor niye yapıyor erkek öf of
12 Yorumla
Soran+1 yıldüşündükçe daralıyorum.
- +1 yıl
Aynen ya
+1 yılsevişen kız kaşar sevişen erkek yavşak, hem sevişen hem aldatan kaşarlı yavşak. tır.
10 Yorumla
+1 yılCinsellik evlilikte cok onemli şahsen ben tecrübeli olsun isterdim. . sanada katiliyorum aynen cok haklisin
00 Yorumla
+1 yılherkesin hayatına kimse karışmaz
122 Yorumla
Soran+1 yılbazıları burunlarını sokmayı çok seviyor ama. Hiçbişi yaşamamış kızlar huysuz uyumsuz bir insan bile olsa daha iyiler bizden.
+1 yılGulum onlar geri zekalıysa toplumun suçu ne? Olabilir sevişmek normaldir. Bunu psikolojik sorun yapıp bırakmak salaklık yani bırakanlar hiçmi sevişmemişler
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili olunuyorsa zaten sevişilmelidir. Ama güvenilen kişiyle.
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç cinsellik olmayacaksa neden sevgili olunur o da bana saçma geliyor mesela.
Soran+1 yılbenle o kadar evlenmek istiyordu ki ailenle tanışıcam diye ısrar ederdi. Ben de çok güveniyordum. Ama olmadı.
Cevap sahibi+1 yılSaçmalık yahu sevgili istemiyorum o zaman bunlar vermiyorsa :D
Hayır tabiki. Herkesin amacı birbirine b*k atmak bosversene
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaraktere bakmıyo maalesef bu işler onun kucağından bunun kucağına geçiyosan kaşarsındır. Namusunla dursaydın.
11 Yorumla
Soran+1 yılyazdıklarımı okumadn herhalde. kaç kişiden bahsetmişim istersen oku? aman neyse
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevişmekten kastın ne öpüşmeyi geçtiyse ters ilişki falansa temizim demen serefsizliktir.
10 YorumlaYoo bana herseyi anlatsin bem anlari m kasar mi degil mi durust olup cesaretle gercegi anlatmasi onemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl"en fazla sevişmişler" ... daha ne yapacaktı ki zaten. kaşar meselesine gelirsek kaşar her önüne gelenle yatan olur.
21 Yorumla
Soran+1 yıldaha fazlası da var ki bir erkek olarak sen benden daha iyi bilirsin. Neyse.
erkekler abaza olduğu için süte bile beyaz demezler
02 Yorumla
Soran+1 yılerkek olmak varmış bu dünyada.
Gizli Üye(36-45)+1 yılellenmis kadindan cocugumun annesi olsun istemem ya yasamasin ya anlatmasin
10 Yorumla
+1 yılO gözle bakan birine yaklaşma bile.
12 Yorumla
Soran+1 yılyaklaştım bile 3-4 aydır anca kendimi toparlıyorum. Kendimi değersiz basit biri gibi hissettim bazen güçlü durmaya çalışsam da :(
- +1 yıl
Türkiye'de ve müslüman geçinen ülkelerde böyle bir anlayış var maalesef. İnananlar için ayet
"Zina yapan erkek, zina yapan kadınla ya da bir müşrik kadınla evlenir; zina yapan kadın da zina yapan bir erkekle ya da müşrik bir erkekle evlenir." 24/NÛR-3
Kısaca haklar eşittir. Ama nedense böyle bir anlayış söz konusu...
Erkekte kaşardır kızda
02 Yorumla
Soran+1 yılinanmıyorum. Kimse erkeğe kaşar demiyo ayrıca ben sevdiği insanla bişi yaşayan erkeklere bişi demem. Ama günlük ilişki yaşayanları anlayamıyorum.
- +1 yıl
Kadın erkeğin birini sevip sevmediğini kafaya takar, erkek kızın biriyle yatıp yatmadığını. Bu böyledir bunu değiştiremezsiniz. Seviştim ama vermedim diye bir muhabbet yok. Adamın içi almamış demek ki bu çok normal. Sende evlenmeden el sürmeseydin kimseye bacım. Neden harama el sürüyosun helalin değilken? Sen daha elin erkeğine hesap vermezken kafaya bu kakadar takıyoken Allah'a nasıl hesap vereceksin onu düşün bence.
Kafana taktığına bile değmez önüne bak
12 Yorumla
Soran+1 yılo kadar vurdumduymaz olamıyorum.
herşey karşılıklı bence
02 Yorumla
Soran+1 yılolmuyo işte öyle lafta kalıyo.
karşısına cıkan adam degıl
12 Yorumla
Soran+1 yılsevse zaten gitmezdi.
+1 yılhayır. cünkü erkek sevişince oluyormu ki kız olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılçoğu insan bunu düşünmüyor. Bazen diyorum ki kandırmak lazım erkekleri.
- +1 yıl
orasını yapma işte. onlar gibi olursun
Soran+1 yılbak yukarıda bir arkadaş bildiğin kandır diyo :) bunu diyen bir erkek.
- +1 yıl
o ona kalmış birşey herkesin karakteri farklı :)
+1 yılÖküze denk gelmişsin. Şanssızsın.
24 Yorumla
Soran+1 yılhayatım olmuş öküz zaten bu da benim şanssızlığım.
- +1 yıl
Boşver umutsuz olma. Elbet çıkar karşına sana sen olduğun için değer veren ;-)
Soran+1 yılumarım.
- +1 yıl
Kısmet :-)
Evet benim gözümde kaşar.
01 Yorumla
Soran+1 yılböyle büyük konuşma derim istersen. Empati yapmak zor değil ama bunu anlayacağını düşünmüyorum.
Gizli Üye(36-45)+1 yıltakma kafana o çocuğun karaktersizliği
12 Yorumla
Soran+1 yılbazen takıoyrum işte..
Cevap sahibi+1 yılben kendi bildiğim gibi yaşıyorum vala kimin ne dediği umurumda değil
+1 yılkimine göre olur kimine göre olmaz
00 Yorumla
+1 yılHer dogru her yerde soylenmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılbu en yakınım olacak insandı sözde? ben ilişki içinde yalan olmamasından yanayım.
- +1 yıl
Kadin erkegin gecmisinde yasadiklarini onemsemeyebilir ama erkek kadinin yasadiklarini her an aklina getirir kendini onunla kiyaslar karmasik bir durum bence soylemekle hata yapmissin
Düşünüyorum, biraz zaman ver :D
00 Yorumla
+1 yılacımasızlık elde olmuyo bazı ınsanlarda
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşimdi evlilikler bile 4 yıl sürmüyor. sorun etme.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet senin annen, benim annem de bir kaşar.
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılsöyleme.
02 Yorumla
Soran+1 yılvicdanlı biriyim yalan söyleyemem. Söylememey düşünüyordum ama günlerce ağladım ona bunu yapamam diye. Yalanla hayatımda tutamazdım.
- +1 yıl
bende öyleyim cok kaybettim bu yuzden :)
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem