+1 yılTut kendini lütfen. Her ne kadar o da istese de bazı erkekler seviştikten sonra soğuyabiliyor. Üstelik günah kısmına girmiyorum bile.
En yakın zamanda evlenin ve sorun çözülsün.02 Yorumla
Soran+1 yılyok engelledim ısrar etme dedim yapcak bişi yoktu beni geri çevirme diyodu sürekli
- +1 yıl
Cok da iyi yapmissin ✨️
En İyi Cevaplar
Seni çok iyi anlıyorum kardeşim ama evlenmeden yapmasanız daha iyi olabilir tabi sizin kararınız ama evlenene kadar ufak sevişmelerle idare edip bekleyebilirsiniz. Ben de senin gibiyim sevgilimi çok arzuluyorum beni fena azdırıyor ama evlenene kadar sabredecegiz.
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 495 cevap paylaştı.
+1 yılCanım ileride seni terk edebileceğini düşünerek yap ne yapacaksan üzüleceğin bir şey olmasın herşeye hazırlıklı ol iyi düşün eğer birleişnce ten uyumunuzda böyle olursa siz günde 2 3 sefer birlikte olsanızda doyamazsınız, ateşiniz güzel bence
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılİlginçmiş. Cinsellik yaşamanın kapalılıkla - açıklıkla alâkası dahi yok. Bu bir tercih meselesi çünkü. İsteyen yaşar , istemeyen yaşamaz. Daha ileride Sonuçları ne olursa olsun isteyerek bilerek yaptım der ve katlanır..👍🏻
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
100Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanın yaratılışı hata yapmak üzerine kurulmuştur. Hz. Adem ve Havva ile yani ilk insanla başlar hatalar. İnsan hata yapar, yaratan da cezalandıracağını söylese de biz inanırız ki Allahın affediciliği büyüktür, rahmeti gazabından büyüktür.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bırakıp gidince görürüm ben seni
424 Yorumla
Soran+1 yılevlencez diyo
Soran+1 yılbu azgınlıkla duramıcaz gibi 10 kez boşalttım bugün
Soran+1 yıltecavüz et dedim o kadar kudurdum sen düşün onun hayalini bile kudurduk
Soran+1 yılerken boşalıyo ama durmak yokki onda 5 kez üst üste boşalttım bugün de 10 kez boşaldım bir de aramalı yaptık duydum ben böyle istekli erkek görmedim ki
Soran+1 yıl10 kez boşalttım dicektim
- +1 yıl
10 kez boşalmasına pek inanasım gelmedi çok rahatsızlık ağrı vs duyması gerek ama olmaz diyemem genç ise
Erken boşalıyor dediğin kaç dk? mesaj at istersen. Bu erken boşalma cinsellik esnasında daha da erken olacak haberin var mı sen daha yeni ıslanınca o boşalmış olacak tekrar dikip girene kadar senin isteğim gidecek
Soran+1 yılinanma ama sesli yaptık duydum her seferinde boşaldığını inmiyo onunki ara vermeden yaptı verirse de maks 5dk benim azgınlığım geçmez
Soran+1 yılkendini tutunca boşalmıyo 30 dk sürdüğü de oldu ben boşal diyince boşalıyo sadece
- +1 yıl
Rica ederim @barraküda
Doğru değil böyle şeyler. Sana katılıyorum
Soran+1 yılsanki siz bakirsiniz @mk
- +1 yıl
Kimden bahsediyosun gizli kız
Soran+1 yılhepinizden herkes namuslu rolü çekmiş sanki yoldan geçen kıza ağzınızın suyu akmıyo da
- +1 yıl
Sanki Gabar petrol kuyusu ya
- +1 yıl
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılDayanamıyorsan yap 10 dakika zevk için sonra görürsün ileride pişmanlığı zaxten
00 Yorumla
+1 yılSakın ha evlenmeden yapama, yaşın kaç bilmiyorum ama gerçek efendi erkek cinsel konularda zamanı gelene kadar konuşmaz, günümüzdeki pisliklerin kafasındaki düşünceyi aynen yazıyorum "Bir bakire kızın kızlığınıda ben bozayım" diye kızlara yaklaşıyorlar eğer oltaya gelirseniz sizden alacaklarını alıp tekmeyi atıyorlar sonra olan size oluyor ondan sonra karşınıza gerçek efendi erkek çıksa ona güvenemiyorsunuz... Bir daha söylüyorum SAKIN yapma
10 YorumlaSonrasında üzülmeyeceksen tabii ki yaşayabilirsin. Olumsuz tarafını düşünüp üzüleceğini düşünüyorsan yapma. Ama yok sonuç olumsuz olsa da bedelini ödemeye hazırım diyorsan tabii ki yap. Buradaki namus gerz*klerini de dikkate alma. Onlar senin yapmana değil, kendileriyle yapmamana bozuluyorlar 😆
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSen yine bildiğin gibi yapacaksın fakat tekrar tekrar düşünmeni tavsiye ederim. bu sitede çok gördük evlencez diye vaat edip hevesini attıktan sonra çekip giden erkekleri güven olmaz. bunlara. Eğer başka biriyle evlenirken bakireliğini sıkıntı etmeyeceğini düşünüyorsan yap gitsin fakat sıkıntı olursa yapma derim sen üzülürsün sonunda bı anlık zevk için. Ama ginede senin kararın sen bilirsin
16 Yorumla- +1 yıl
Sıkıntı olur ikinci el bisiklet alırken bile koltuk yırtık mı diye bakıyorlar yani
- +1 yıl
@AtesliPrens03 bi bitmediniz mk
- +1 yıl
@CübbesizPapaz senden varsa bizden de vardır papa
- +1 yıl
Doğru diyorsun dost
- +1 yıl
@CübbesizPapaz yoksa vakit geçmezdi :)
- +1 yıl
Haklısın Kerim, benim adım Kerim hepinizi severim
+1 yılBir kız babası olarak derimki asrın hatasını yaparsın ve babanın annenin yüzüne baktığın her gün utanç duyarsın ben nasıl bir insan olmuşum diye kesinlikle tavsiye etmem kendine saygin yoksa senin için mücadele eden ailene saygın olsun derim
118 Yorumla
Soran+1 yılsen yapmadın mı
- +1 yıl
Benmi yaptım lakin asla ve asla bakire olup yolunda olan bir insana ilismedim lakin yolundan çıkmış yolun yolcusu olanla her şeyi yaptim
Soran+1 yılo da bakir hiç yaşamamış ki
- +1 yıl
Olabilir lakin seninle hayatını surdureceginin bir garantisi var mı lakin sen şimdi evlenenler bosanmiyormu dersin bak sonuçta ailen ve senin Gönül rızan ile bir yola çıkarsın olmadimi olmaz ayrı konu mevlam bunu yazmış dersin lakin çok yanlış bir düşünce desin çok üzülürsün seni tanımam etmem umrumda olmazsın yarın teselli verende ben olmam lakin isterimki bu durumlara dusmeyesin
Soran+1 yılbenim azgınlığım nasıl geçecek o zaman sekstingten kafam çalışmıyor artık
- +1 yıl
Bence seksting bile değil direk Elizabeth ye devam et veya gerçekten çok seviyor ve çok istiyorsa gelsin ciddi bir adım atsinda görelim
Soran+1 yılisticem ailenden evlenmek istiyorum diyo her gün
Soran+1 yılben 2 sene nasıl dayancaz diyince yalvardı * için bilmiyorum ya
- +1 yıl
Neyse anlamak imkansız seni
Soran+1 yılaynen yaşaman lazım
- +1 yıl
Bence fazla bekleme saat 8 30 10 30 11 gibi ara buluşun direk hiç düşünme ver azınlığıni alsın güzelce doy tamammi
Soran+1 yılhshshhsdh yeni uyuttum zaten 10 kez boşalttım bugün onu
- +1 yıl
İyi işte öğlende o seni boşalt sin 3 5 kez ödesin
Soran+1 yılöff hazır azgınım yapma
- +1 yıl
Valla yapacak bir şey yok o kadar azginsan benimkini ağzına almak ile baslayabilirsin işe
Soran+1 yılbi de tavsiye veriyo yapma diye hahss
- +1 yıl
Ne yapayım ben diyeceğim her şeyi demisken sen halen ateşim ateşim azginligim azginligim diye ayak diriyorsun ne dememi bekliyorsunki
- +1 yıl
O yolun yolcusu olanla yapmak da zina.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKapalısın bir de yani ona ragmen bunu yapacan o zaman acilacaksin bu halti yiyip de ortalikta namusluyum temizim diye gezmeyeceksin o.. buysan o.. bulugunu bileceksin bir de evlenecekmis ortalik senin gibi beyinsiz a. mlarlaa dolu zaten
20 Yorumla Bende 22 yaşına kadar bakireyim canım şimdi 27yim baktım evleneceğim yok 5 yıl oldu bekaretimi kaybedeli sevgilimle yaptım bende ama pişman olmadım hiç. Çünkü evleneceğim yokmuş bu yaşıma kadar bekleyemezdim
04 Yorumla
Soran+1 yılinsan kuduruyo ama napalım ya günah diye de isteyemiyorum şimdi en son çare vibratör alıp bosaltırım artık kendimi
- +1 yıl
Vibratörde bekaretini bozar. Sana tavsiyem benim gibi boşal sürtünerek hayal kur çok iyi geliyor ki bence rahatla biraz mastürbasyon yapmazsan tabiki bekaretini kaybedersin kendini doyurmazsan aç birakirsan gördüğün ilk yemeğe çirkin olsa bile saldirirsin kesinlikle kendi kendine boşalmalısın
Soran+1 yılben kendimi bozdum ki zaten
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılKendi hayatın kendi kararın ama benim fikrim hata
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan çocuğu niye engelledin anlamadım. Bunu istemesi ona da sana da normal robot değiliz biz her zaman her duyguyu kontrol edemeyiz. Namusla ilgisi yok konunun tabi sen namus olarak görmüyorsan.
11 Yorumla
Soran+1 yılyanlış olduğunu düşündüm evlenmeden önce
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle hata ediyorsunuz. Bekaret vermek öyle kolay bir şey değil. Sevgiliniz terk edince anlayacaksınız ne demek istediğini. Oranıza ateş vurdu diye gidip namusunuzdan olmayın.
10 Yorumla Sevgili yapman bile doğru değilken ilişki yaşamaktan bahsediyorsun. Kapalıysan buna uygun hareket et edemiyorsan da tesettürü lekeleme
20 Yorumla
+1 yılKapalı olmanı neden vurguladın onu anlamadım. Kapalılar çiftleşmiyor gibi sanki çok tuhaf.. Provakasyon yapıyorsun resmen. Kapalı insanlarla bu şekilde dalga geçemezsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Çiftleşmek demeyelim pardon. İlişki yaşamak
- Cinsel Yaşam konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılEvet hata yapıyorsun sevgilin senle birlikte olduktan sonra sen de onun için değerli ne kalacak ki ayrılacak sonra sıkıntıya sen düşeceksin keyfin bilir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Büyük bir hata yapacaksın
Büyük ihtimalle o seninle evlenmez
O yoluna gider sende bakire istemeyen bir erkek arayacaksın
O bakire bir kızla ile evlenip mutlu olacak
00 Yorumla
+1 yılHayır hiç bir şekilde hata yapmıyorsun sevişmek istiyorsan sevişebilirsin sevişmek için karşı tarifla anlaşma yapıp evlenmene gerek yok kimse senin sahibin olamaz
00 Yorumla
+1 yılKullanıp atar seni. M*l gibi kalırsın sonra ortada. Katlededebilir. Bu cihanında ahiretinde berbad olur. Git helalinden evlenip 2 cihanınında mamur olmasına vesile ol İnşaalah.
01 Yorumla- +1 yıl
Şimdi evlenme (yeni ev, düğün, vb.) imkanınız yoksa, imam nikahı kıyın biizmillahö
Cinsel Yaşam konusunda 711 cevap paylaştı. İnancına göre bakarsak bu zina. İnanmıyorsan ac o başını inananlara saygı duy. Kapalılar uzak dururum zaten
10 Yorumla
+1 yılÇocuğu engelleyeceksen ne diye burada insanları celallendiriyosun lflflfl
01 Yorumla
Soran+1 yılanlık gelişti
Cinsel Yaşam konusunda 323 cevap paylaştı. Yaşın gereği normal bu yükselişin, Hatasız kul olmaz. Ama tabiki dönüşü olmayan hatalarda yapılabiliyor bazen.
00 YorumlaKapalisin diye seks yapamazsın neyin eksik belki fazlan vardir boş ver tutma kendini zevkini yaşa
00 YorumlaSen bu kurtlar sofrasından. Çıkamazsın ona yanarım. :)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılYap yavrum normal istediğini yapabilirsin
senin gibi ateşli bir kadın herkese lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyorsan, peşinden git, sevgine sahip çıkmalısın, sevmiyorsan uzaklaş. Sen sevgine sahip çıkmazsan başkası sahip çıkar sende izlersin kuzucuk
00 Yorumla
+1 yılİleride evlenmeyi düşünmüyorsan yap bence ama erkeklerin çoğu bakir olmayıp bakire kız ararlar :D
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 722 cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğiz nasıl olsa yalanlarına inanma da boşuna başın ağrımasın sonrası için
00 Yorumla ilk önemli doğru karar vermelisin tutkularına yenik düşmeden :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen boş ver herkesi hayatına bak, kimseyi ilgilendirmez özel hayat.
00 Yorumla
+1 yılSana ne milleten keyfine bak veren kurtulacan
00 Yorumla
+1 yılBanane ne yapıyorsun kendıne.. Bıze nıye soruyorsun.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 828 cevap paylaştı.
+1 yılAman boş ver namus sadece bekaretle mi olur
00 Yorumla Verme pisman olursun evlen ondan sonra yaparsin valla yapip terk edenler var zina yapmayin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılPişman olmam diyorsan her koşulda ayrılsanız bile iyi ki ilkim o oldu diyeceksen ol
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKim ne derse desin 23 yaşına gelmişsin biyolojik saatin alarm veriyo ver gitsin istekli istekli dolaşmaktansa
035 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynı üniversitede misiniz
Soran+1 yılyoksa başkasına vercem iyi hissetmiyorum böyle mastürbasyon da yetmiyor bari sevgilime vereyim dimi
Soran+1 yılyok sanaldan tanıştık
Cevap sahibi+1 yılAa uzak meseafe zor yakınmı illeriniz bari
Soran+1 yıluzak ya ama yine boşalttım
Cevap sahibi+1 yılSen boşalmadınmı
Soran+1 yılyok beni * lazım anca
Soran+1 yıl*
Soran+1 yılsik me si
Cevap sahibi+1 yılCidden mii üzücüü
Cevap sahibi+1 yılBende hep partnerlerim boşaltmaktan daha çok zevk alıyorum
Soran+1 yılzor bosalıyorum
Cevap sahibi+1 yılO zaman o seni boşaltamaz
Cevap sahibi+1 yılHızlı boşaldığını demişsin
Soran+1 yıldoymuyo ki ama 3 kez bosalttım su an inmiyo onun ki hep istekli bosaltır bence
Soran+1 yılkendini tutabiliyo isterse
Cevap sahibi+1 yılYa bi yandan sexting yapıp bi yandan buraya mı bakıyon djskdjdkd
Soran+1 yılbitti seksting 3 kez bosalttım
Cevap sahibi+1 yılNeyse 3 te zaten iniyosa bu yaşta kessin
Soran+1 yılinmiyo dün 10 kez boşalttım hala istekli
Cevap sahibi+1 yılJsskkskssn ilk defamı gördün
Soran+1 yılaynen onunkini
Cevap sahibi+1 yılYa sen ona kendini gösteriyonmu
Soran+1 yılgelince görürsün dedim
Soran+1 yılyoksa istedi amımı görmeyi
Cevap sahibi+1 yılGöğüs beni daha çok tahrik eder mesela
Cevap sahibi+1 yılHiç göstermeden nasıl o kadar boşalabilir ki baya abaza o zaman bence
Cevap sahibi+1 yılNeee niye be nolduu 😅 az önce boşaltıyordun
Cevap sahibi+1 yılCevap yokmuu 🤔
Soran+1 yılyapmıcam ısrar ediyo diye engelledim
Cevap sahibi+1 yılNe süredir konuşuyordun
Cevap sahibi+1 yılFoto konusundamı çok ısrar etti
Soran+1 yılotele
Soran+1 yıldaha yeni ya 2 3 günlük
Cevap sahibi+1 yılVay terbiyesizz sen kimsin ya
Gizli Üye(18-24)+1 yılNikahsızsın hamile vs kalsan çocuğu alacak kimse bilene yok. Yazık olur askim
12 Yorumla
Soran+1 yılyok vazgeçtim zaten
Cevap sahibi+1 yılDoğru kararı vermişsin 😇. Dikkat et kendine
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo yaşa.. bir kadın cinsellğini dibine kadar yaşamalı. Evlenince doymadığında gözün dışarıda kalıyor.
10 Yorumla
+1 yılYap gitsin bu bir ihtiyaç bir yerde. Seviyorsan başka kimle yapacaksın ki sonuçta sevgini paylaştığın kişi o
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı.
+1 yılDoğru yapıyorsun diyemem.. Fakat hayat senin iyi düşün..
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum masturbasyonla ömür geçmez bence
- +1 yıl
Evlen :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendini bozdunmu nasıl yaptın bunu kanka😨 yorumları okudumda
035 Yorumla
Soran+1 yılbozdum suyla
Cevap sahibi+1 yılSuyla nasıl bozulsun
Soran+1 yıl2 kez kan geldi tazyikliydi
Cevap sahibi+1 yılOha nasıl o kadar açtın suyu keşke böyle bir şey yapmasaydın
Soran+1 yılazınca kudurdum napiyim tutmadım kendimi
Cevap sahibi+1 yılAcı oldumu o an
Soran+1 yılolmadı hiç
Cevap sahibi+1 yılVe kapalısın vicdan azabı çekmiyor musun
Soran+1 yılpişman pldum ilk anneme de söyledim bozuldu diye kötü hissettim ama rahat rahat mastürbasyon yapıyorum beni kabul eden böyle etsin napiyim yani hayat zardan ibaret değil ya
Cevap sahibi+1 yılDoğuda mı yaşıyorsun peki
Soran+1 yılbatıdayım
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon yaparken artık giriyorsun yani acı yokmu
Soran+1 yılgiriyorum ama çok dar acıyo kalın penis girerse anca genisler yani 2 parmak zor giriyo
Cevap sahibi+1 yılKanka sen boşuna kapalısın ya insan bir vicdan azabı damı çekmez
Soran+1 yılhayatı zardan ibaret mi görelim ah vah mı çekeyim kendimi mi öldüreyim ne istiyon zar olmazsa evlenmem diyen bi adamla evlenmem zaten birleşmedim kimseyle anlatırım durumu kabul eden eder etmeyen hadi ordan öldüreyim mi kendimi ne istiyon
Cevap sahibi+1 yılHayır tövbe et bende hayal kurarim ama ötesine gitmem hiç sadece keşke bozmayaydın ama tövbe edebilirsin
Soran+1 yılgünaha mı girdik bozduk diye
Cevap sahibi+1 yılHala parmakliyorsun bu günah işte
Soran+1 yılbaşkası parmaklamıyo en azından kendi elim yani nesi günah
Cevap sahibi+1 yılİbadet ediyomusun?
Soran+1 yılsadece namazım yok
Cevap sahibi+1 yılDışarda birileri seni görünce çok ağır başlı öyle şeyler yapmaz denildiği bir tipmisin
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılKanka evlen ya hem helalinle olmuş olur
Soran+1 yılevlenmem lazım da adam bulamadık ki
Cevap sahibi+1 yıl😂😂 tobe estağfurullah kanka gidişatın kötü hemen bul
Soran+1 yılahahahshhddf
Soran+1 yılseksting yapıyorum erkeklerle anca böyle ya
Cevap sahibi+1 yılÖzele gelsene
Cevap sahibi+1 yılAç profili
Soran+1 yılyok gelmem fenomenim patlar hesabım
Cevap sahibi+1 yılFenomeni😂
Cevap sahibi+1 yılHülya mizgin falanmı😂
Soran+1 yılsitede fenomenler var ya onlardan işte
Cevap sahibi+1 yılTakip atmasam seni göremem gizle hesabını
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz düşün, kendisine sen ayrıldıktan sonra fırsat çıkacaklar tabii ki yap diyecek, yapma uzak dur
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSonrasında pişman olacağın şeyler yaşamaktansa kendin çözmen daha iyi. Geri dönüşü olmaz. Birde alacağını aldıktan sonra gittiğinde daha kötü olur
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman gereğini yapın ikinizde rahat edin
Cevap sahibi+1 yılGeçmiş olsun o zaman. Normal olarak kendin devam
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç bekleme kanka yap Bi an önce. Yapınca keşke daha önce yapsaymışım diyeceksin
050 Yorumla
Soran+1 yılçok mu zevkli
Cevap sahibi+1 yılÇoook zevkli. mastürbasyon yanında sönük kalır. Ama şunu bilerek yap. Kendin için yapacaksan yap. Yarın birgün terkedip giderse keşke yapmasaydım deme. Diyecekse yapma zaten. Kendi zevkini düşünerek kabul et edeceksen.
Soran+1 yılevlencekse kabul ederim ama o da annem çok beğencek seni falan diyo sürekli evlilikten bahsediyp
Cevap sahibi+1 yılBu gözler neler neler gördü. Öyle her diyene inanma. Evlenecek diye yapacaksan yapma. Pişman olursun. Ailesiyle tanıştırıp odasına götürüp yapanı biliyorum. Sonra da benim ailem senin gibi birine izin vermez sen evlenmeden benimle oldun deyip sırt çevirenler biliyorum
Soran+1 yılseni seviyorum diyo her dakika
Cevap sahibi+1 yılBen de sabahtan akşama kadar söyleyim seni seviyorum diye. Arkası boş olduktan sonra bi anlamı yok. Bu kadar saf olma. Sonra üzülen sen olursun. Evleneceksen evlensin o zaman alsın istediğini
Soran+1 yılçabalıyo ama benim için ben normalde engellemiştim bunu ama bana ulasmak için çabaladı fotolarımı silmemiş numaram duruyomus bi de engellediğinde de seni düşünerek mastürbasyon yapıyodum demesi zaten aklımı başımdan aldı
Cevap sahibi+1 yılSeni düşünüp mastürbasyon yapması seni ikna mı etti 😂
Hatırlat bi ara seni düşünerek mastürbasyon yapayım. Seni sevdiğime inanırsın o zaman.
Böyle saçma şeylere inan sonra ver. Gittiğinde ağlamak için de buraya yaz mutlaka. Diyeceklerim bu kadar.
Soran+1 yıltek o değil çekiyo her şeyiyle ses tonuyla fazla istekli bugün de 10 kez boşalttım aramayla bir de siki hiç inmiyo fena oldum ara vermeden yapıyo doymuyorum dayanamıyorum sana diyince gerçekte yap dedim napiyim yani
Soran+1 yılbi de yalvarması insan reddedemiyo benim zaafım var nolur denmesine lütfen demesine bitiyorum ya yapmamız lazım lütfen diyo yırtcam yatağı cidden
Cevap sahibi+1 yılSen yapmayı kafaya koymuşsun. Yap bence 😄 senin de ihtiyacın var
Soran+1 yılo * başkasına hadi ordan benim sikilmem lazım
Soran+1 yılo olmazsa başkasına yani ama sevgilime olması daha iyi
Cevap sahibi+1 yılTabiki daha iyi. En azından sevdiğin biriyle yap. Görüyorum ki baya da isteklisin.
Soran+1 yılöyle düsün ben evlenmede yapmam diyodum beni ne hale getirdi
Soran+1 yılevlenmeden*
Cevap sahibi+1 yılO zaman yap keyfini çıkart dediğim gibi. Doya doya yap. O seni mutlu etsin sen de onu mutlu et.
Soran+1 yılbence de bi kere geliyoruz hayata
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle. Öncesinde güzel bi oral yap. Sonra da bak keyfine
Soran+1 yılo sevişmeden başlamam diyo araştırmış baya
Soran+1 yıloral olur tabii ki karşılıklı
Cevap sahibi+1 yılSen de araştırdın mı onu mutlu etmek için
Soran+1 yılee 10 kez boşalttığıma göre 1 günde smsmdmd
Cevap sahibi+1 yıl10 kez 😄 maşallah. Korkulur senden 😂
Soran+1 yılgerçeğini düşünemiyorum sabahtan akşama kadar * herhalde öf
Soran+1 yılahahahhaa
Cevap sahibi+1 yılGerçekte bitirirsin eminimm😄
Soran+1 yıl10 kezde bile doymuyo ki sabah 8e kadar mastürbasyon yaptık bugün 15 olmuştur bile onun boşalması ne biçim siki var anlamadım ki inmiyo hiç smsmsmd
Cevap sahibi+1 yılNasıl azdırıyorsan artık çocuğu 😂 duvara tırmanacak neredeyse 😄 bu arada sorun kalkabilir açıkça yazma bence 😄
Soran+1 yılkalksın ya fikir almak için yazdım zaten doğru mu yapıyom yanlıs mı diye
Cevap sahibi+1 yılEn iyi doğru kendi bildiğindir. O yüzden boş ver namus bekçilerini
Soran+1 yılben a desem azıyo öyle diyim kavga ediyoruz azıyo ses tonum bitiriyo herhalde onu
Soran+1 yılnaz yapman azdırıyo diyo normalde naz yapınca kaçar benden erkekler
Cevap sahibi+1 yılSenden baya etkilenmiş anlaşılan
Soran+1 yılsert sert konusuyorum ona da azıyo böyle erkek görmedim ya tam istediğim karakterde
Soran+1 yılevet çünkü kavga etsek de azdığı için tartışma uzun sürmüyo ki seviyorum seni bırakmam tartıssak da diyo daha da sevgi geliyo bana bosalırken bile seni seviyorum diye boşalıyo aşık olcam sanırım msmdmdd
Cevap sahibi+1 yılAğzına boşalt o zaman bi posta. Deliye döner 😄
Soran+1 yılyapıcam onu smdndnd
Cevap sahibi+1 yılAnal istiyor mu 😄
Soran+1 yılyok hiç sözünü etmedi allahtan ben istemeden yapmaz bence
Cevap sahibi+1 yılSürpriz yapabilirsin o zaman. Erkekler sever
Soran+1 yıliç çamaşırı mı alayım ona özel
Soran+1 yıljartiyer falan hiç denemedim ama shhshs
Cevap sahibi+1 yılTanga giy mutlaka. Domaldığın zaman tangayı çıkartmadan kenara sıyırıp öyle girsin. Çok güzel görüntü oluyor. Fiziğin nasıl
Soran+1 yılsen ne giysen beğenirim diyo ağzını yicem ya
Soran+1 yılaynen kenara sıyırmasını istiyorum ben de tamam alırım balık etliyim
Cevap sahibi+1 yılOfff tanga mükemmel olur o zaman. Domalınca kenara sıyırıp girer. Kasıkları kalçana değdikçe zevkten kudurursun
Soran+1 yıloff değsin
Soran+1 yılsaçlarından çekcem diyo boğazımı sıkcak fena * smsmsmd
Cevap sahibi+1 yılNiye engelledin noldu
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKız sen iyi misin ☺️☺️ Bu kadar çok mu azıyorsun gerçekten
06 Yorumla
Soran+1 yılevet kudurttu ben yatağı yırtcam artık
- +1 yıl
Saçmalama yaa o kadar da değil 😂🤣🤣
Soran+1 yılvalla ölcem ya
- +1 yıl
Allah korusun ya o nasıl söz öyle 😡😡
Soran+1 yılben ömrümde bu kadar kduurmadım
- +1 yıl
Kız sus saçmalama 🙈
Gizli Üye(18-24)+1 yılBari başörtüsünü çıkar. Ya o ya bu, seçimini yap. Saygısızlık oluyor diğer türlü.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOndan ayrılmalısın dünyanıda ahiretini yapmak isteyen asla seni sevemez
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 341 cevap paylaştı.
+1 yıl"Kim ki günah işlemek üzereyken o günahtan dönerse 70 şehit sevabı kazanır" Bunu yaz bir kenara ister günahı işle ister vazgeç
22 Yorumla- +1 yıl
@Sedefffe teşekkür
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi yapmışsın kesinlikle boş ver pişman olma sonradan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden yaşama derim ben.. ayrılırsanız çok mutsuz olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHata yapıyorsun ama sabredememen normal, ben de sabredememistim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@arslansss sonrasında depresyona girmiştim çok kötüydü ama ben yine şanslıydım çünkü sonrasında karşıma iyi insan denk geldi.
Dayanamiyorsan yapacaksin yani kimsenin ne dedigini bence cok onemseme kalbin ne diyor mantığın ne diyor buna bakmalisin. Konusmak istersen takip et uzun uzun konuşalım istersen
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen tam benliksin var ya evire çevire yerim seni
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl4-5 kere sillkip bırakır seni. Sen de cascavlak kalırsın günahınla.
00 YorumlaNormal bence ihtiyaç olan bi durum ama o kişi sana o güveni vermişse tabi
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇok büyük hata sonra aldatıldım beni eskisi gibi sevmiyor diye soru sorarsin
00 Yorumla Uzak dur seni kullanmak amacı. Seni seven biride değil anla yani
10 Yorumla
+1 yılSenin kararın ama hata yaparsan kendin zor durumda kalırsın
10 Yorumla
1 yılEn iyisini yapmışsın güvenli değil daha iyi birini bulmalısın böyle şeyler için
00 Yorumla
+1 yılAyrılınca ağlama o zaman pişmanlık yaşama
30 Yorumla
+1 yılŞanslıymış lakin Umarım ilerde pişman olmazsın
05 Yorumla
Soran+1 yılben de pişman olursak dedim ama merak etme daha çok bağlanırım sana diyo
- +1 yıl
Ya bunlar klasik erkek lafları lütfen ilerde ayrıldığında sende diğer kadınlar gibi pişman olma sonra bak rica ediyorum dikkat et
Soran+1 yılher erkek bırakıyor mu ilişkiye girdiği insanı
- +1 yıl
Çoğu diyelim
- +1 yıl
Müsade varmıydı
- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem