Sevgilim benden önce erkek arkadaşı ile birlikte olmuş. Sorduğumda anlattı herşeyi ama keske olmasaydı diyor. Erkek arkadası zorlamıs olmus ama çok sacma bişekilde kabul etmiş buda beni rahatsız etti. Onunla vakit geçirmekten zevk alıyorum ama bazen bu aklıma geliyor ve uzaklaştırıyorum kendimi. Sürekli takılmaya başladı devam edersek napıcam diye. Ben daha önce kimseyle ilişkiye girmedim o yüzden onun yapmış olması benim kafama çok takılıyor. Sizce ne yapmalıyım devam mı etmeliyim yoksa baska bir yol mu seçmeliyim?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 311 cevap paylaştı.
+1 yılHocam bu durum hiç aklından çıkmayacak. Hep aklında olacak. Evlensen bile aklını kurcalayacak. Benim görüşüm sen böyle bir şey yapmamışsın, hiç yapmamış bir kız arıyorsan ayrılın. İkiniz içinde en mutlusu bu... Fazla zaman geçmeden olsun da zaman geçince ayrılmak daha acı verir. Kızı çok seviyorsun anladığım kadarıyla. Sana geçmişi unut vs. gibi şeyler söyleyemem. Desem bile unutamazsın. Hep aklına gelip bu...
30 Yorumla
+1 yılAllah aşkına zorla ve istemeden şu dünyada hangi kız birisine vermiş? ( kiralık kızlar hariç) o çocuğun altına zevke gelmiş eğer ciddi düşünüyosan ilerde annenin babanın elini öptüreceksen bir düşün ya da sende inlet kızı sonra ver yolu
310 Yorumla
Soran+1 yılevet kafamda kurduğum ksımlardan biride bu sonucta bir şekilde kabul etmiş hemde sacma bir şekilde. Ciddi dusunceğim zamanlar bunlar geliyor aklıma o cocugun altına yatmıs olması benı rahatsız ediyor bilmiyorum takmakta haklımıym yoksa gereksız mı dusunumuyorum bılmıyorum
- +1 yıl
La olum kendine gel saçma bir şekilde kabul etmiş ne demek la yalan söylüyor kafanı çalıştır azcık evet çok azdım onunkini deli gibi içime almak istiyodum mu diyecek sana hayır ağlayacak yalan söylüyecek o zorladı şuydu buydu çok pişmanım kendimden nefret ediyorum sadece arkadandı felan demiştir sana İNANMA
Soran+1 yılbak 3 defa birlikte olmus her detayını anlattırdım. öğrendıkce dahada takr oldum. senin dediğin gibi şeyler dusundum surekli. Bu ksım harici gerçekten mükemmel bir kız bu yüzden çelişkide kalıyorum 1 aydır bunu dusunuyorum o yuzden buraya yazdım bulamadım cozum cunku. ıkımızde yapmıs olsaydık normal mi olurdu sence
- +1 yıl
Herkes kendisi gibi birini bulacağına inananlardanım hani bu kız çok saçma şekilde kabul etmişti 3 ünüde mi zorla kabul etti? 1 değil iki değil tam 3 tane? Ya kardeşim dünyada kız mı yok o kız senin sevgini haketmiyor ve mükemmel gibi gçrünebilir cidden çok mükemmel gibi görünebilirler kendimden biliyorum çok şey gördüm bilirim bu kızları şimdi sana acındırıyodur kendini çok pişmanım kendimden iğreniyorum seni çok seviyorum felan diyodur ikide göz yaşı döktümüü bizim aşığımızın duygularını oyun hamuruna çevirir sen üzülüceğine o üzülsün çünkü o hakediyo sen değil
Soran+1 yılgerçekten senle aynı dusuyoruz aynı bu sekıl kafamda kuruyorum 1 2 degıl 3 defa yapmıs ıstemıs oda dıyorum. Sonra cocuk tekmeyı basmıs kullandırtmıs kendını. Bak Şu an bana gerçekten bağlı ben yönetiyorum ilişkiyi ama kafamda hep bu sorular var. O zaman hemen ayrılmalımıyım bu kızdan
- +1 yıl
Bak eğer bunu kaldıramıyosan ayrıl böyle bir şüpheyle yaşanmaz bende aşık oldum be kardeşim eski sevgiliyle bir kafede oturduğunu düşününce bile içime sıkıntı giriyodu kafayı yiyodum ben şahsen kaldıramıyorum bu tarz şeyleri eğer sende kaldıramıyosan git söyle ben kaldıramıyorum ben böyle yaşayamam ben seni anamın babamın karşısına çıkıp ellerine öptürtemem de ya da de bana ben sorun etmiyorum olabilir böyle şeyler o zaman kimsenin bişey demeye hakkı yok herkes bir bireydir
- +1 yıl
Hatta git döv kızı ağzını yüzünü yumrukla hayatımı s... de sevgimi s... de lanet et kır dök at içindekini. Kızlar sever böyle şeyleri dövdün mü aşık oluyolar
Soran+1 yılharbiden bende bu derece takan bırıyım acaba burda takılmısmıdır. ya da o cocuk bı gun yanıızdan gecerken bende bunu elden geçirmiştim dıyıp dusunur mu. abı yok harbı takıoyurm ve bu sekılde asla unutamam ben. Dediğin gibi anam babamın elını nası opturcem yarın bı gun kızım olsa nası ornek olcak. Şu an deli gibi aşık bana net dıyorum ama bu sekıldede ben yapamam ayrılmak en iyisi bu dedıklerımın bı kısmını yuzune vurdum hatta senle bu sekılde olmaz gıbısınden hala devam etmek ıstedı ama Şu an daha net bakıyorum
- +1 yıl
Kafalarımız bu konuda şu çocuğun yanındakinede iyi dayamıştım dese biri bunuda ben duysam cinayet sebebi ya insan kafayı yer kim kaldırır böyle şeyi başımı belaya sokar allah muhafaza etsin böyle insanlardan. Hadi sende 3-5 kızla birlikte olsan yazmazdım bu kadar ama iyi düşün yine iyi niyetli düşünim kız bir kere birlikte olsaydı hadi belki gerçekten yanlış yapmıştır pişman olmuştur derim ama abi 3 kez de az değil birincide utana sıkıla yapmıştır pişman olmuştur ama ikinci biraz daha rahat yapmıştır zevkini almıştır e üçüncüdede artık fantazili yapmıştır inliye inliye bu kadarınıda kimse kaldırmasın artık biz eşek miyiz herşeyi kaldırıcaz bir gün acı çekersin iki gün acı çekersin ama illaki unutursun ama yinede sen bir kendi içinde düşün benimkisi aadece bir bakış açısı. Gek soru şu rahatsann devam et değilsen ayrıl aslında bu kadar basit rahat etmiyorum kardeşim etmiyorum kafama tkıyorum mq diyosan bitirmekten başka şansın yok yoksa için içini yer mutlu olamazsın
- +1 yıl
Bu konu da arkadaşa katılıyorum insanlar yaptıklarından değil yapmadıklarında pişmanlık duyar bunu hiç bir zaman unutma bazı kızlar erkekleri kendilerine aşık ettirdikten sonra soyluyorlar bunları bizim saf erkeklerde kanıyor timsah göz yaşlarına saf olma kimse 3 kere aynı hatayı yapmaz sen şimdi bunları kafaya takıyordun yarın o kızla birlikte olduğunda acaba ben mi iyim o mu daha iyi diye kafayı yersin hangimizden daha çok zevk aldı diye düşünürsün
Cinsel Yaşam konusunda 925 cevap paylaştı. Geçmiş ve geçmişte yapılmış şeyler onun bu durumu seni neden rahatsız ediyor? İsteyerek mi yaptı yoksa durumundan falan filan bence bu takma durumun gidişatı size pek iyi gelmez. Adam akıllı iyi düşün eğer kendin gibi birini istiyorsan bence fazla uzatmanım bj anlamı da yok ne sen üzül ne de kız üzülsün a bunları düşünürken iki kere en az düşün. Hemen yargılama kimseyi
22 Yorumla
Soran+1 yılevet kendım gibi birini istiyorum. bak bana dediğini çok ısrar etti bende olsun bıtsın ıstedım dedi buda bana çok dokunda dusunmeden hareket etmıs. yarın bıgun yıne fevri hareket eder mı benleykende. Bu konu harıcı cok iyi bır kız aradığım tarzda bı ınsan
+1 yılseviosan devam et tek sorununuz bu olsun derim. bak ergenlik dönemlerinde ve güvendiğin ilişkilerinde hata yapabilirsin hata yapmak gayet doğal ama pişmanım demiş sana ve herkesle gidip seks yapan bir kız da değil anladığım kadarıyla
18 Yorumla
Soran+1 yılaynen bir defa yapmış ama aklıma geliyor kafamda kuruyorum sürekli öyle yapmıştır boyle yapmıs biri ona sahip oldu kullandı gibisinden. kafamdan atamıyorum bu dusunceleri
- +1 yıl
çünkü sen daha önce birisiyle beraber olmamışsın. bizim toplum bu duruma pek alışık değil ve hoş görülü davranmıyo istemesen de bu tür düşünceler kafanda birikiyo olabilir. ama otur mantıklı düşün
- +1 yıl
İnanama şunlara ne kadar safsın kardeşim ya çok üzülürsün sen. Bozacının şahidi şıracı böyle kızlardan tavsiye alıyosun bak cidden üzülür sen bu kızı böyle kabul edersen kız özgüven patlaması yaşar sana yapmadığını bırakmaz eski sevgiimle seviştiğimi söyledim yinede kabul etti der aldatır seni
- +1 yıl
@NationalSozialismus tam bir saçmalık abidesisin. ve beynin tam bir yobaz gibi çalışıyor. insanlar hata yapabilir kız da hata yapmış pişman olmuş ve dürüstçe anlatmış. bişey demeyebilirdi de. anlatmayabilirdi? olayalra tarafsız bakmayı bilmeyen insanlardan tavsiye alma bence soruyu soran arkadaş. önemli olan sevmem güvenmen kalbini dinlemen
- +1 yıl
Kendini böyle mi kandırıyosun @ MaviPeriiii koskoca kız 3 kere üst üste aynı hatayı nasıl yapabilir? Koskocaman kız bunun aklı yok mu yaptığı şeyin ya lış olduğunu bilmiyo mu ama sana göre bu modernlik tabi adam gibi kız olsaydıda ağrılığını korusaydı namusuna sahip çıksaydı senin gibi edepsizliği medeniyet sananlar yüzünden gelecek nesillere bırakacağımız ahlağımız kalmadı
- +1 yıl
@NationalSozialismus 3 kere mi? öyle bir cümle yok. kendimi kandırmıyorum. hakkımda bilgin yoksa fikrin de olmasın. deist olsam da namus kavramına ister istemez önem veririm tabiki keşke insnalar sonradan pişman olacağı şeyler yaşamasaydı derim ama hayat bu bazen olabilir böyle şeyler. modernlik değil bu. müslüman toplumlarda bunu ayıplayıp kendileri her türlü pisliği yapıyolar örnek: ensar vakfı. tabiki herkes böyle değil genelden bahsediyorum ve bu tür sapkınlıklarla ilgili çok araştırma yaptım belegelerim de var (maalesef). seninki yobazlık benimki empati. ben bu tarz bir duruma düşmedim. ama napsın kızı sırf saha çnce sevgilisiyle sevişti diye terk mi etsin? bu nasıl bir mantık iki insan birbirinizi seviosa her türlü şeyin üstesinden geelbilir. sen modernlikten geri filan değilsin. sen anlamıyosun empati kuramıosun ve yobazsın
- +1 yıl
3 kere yapmış alta okursan görürsün ben sana dinimi sormadım? Hemen ordan deistliğimi belli edecek ki kuulluğu artsın sorsan immanuel kant ı tanımaz felsefe yapar ablacım bize filozof olmuş belgesi var... Bir müslüman dindar görünüp her pisliği yapıyor diye 2 milyar müslümanı yobaz yalancı ve ahlaksız ilan etmek işte bu en büyük yobazlıktır. Hani sen gelişmiş insan türüsün ya empati yap bakim birinin günahları yüzünden senide öyle görmeleri nasıl bişey acaba? Ama yok sen bun konuda empati yapamazsın "yobazlık" olur çünkü. O halde o uşaklığını yaptığın hristiyan halklarınında bir Hitler i var o zaman bu kafayla bütün hristiyanlar dindar görünüp canilik yapar diyelim @MaviPeriiii
- +1 yıl
@NationalSozialismus yoo. her müslümana yobaz demem. kelime anlamını bilir ona göre davranırım ve kafama göre de bir inancam yönelmesim. HAKKIMDA BİLGİN YOKSA FİKRİN DE OLMASIN. sende amma şapşalmışsın. sürekli mantıksız konuşuyosun. ve çok önyargılısın. senin gibi insanlar rehabilitasyonda tedavi görmeli. zihinsel engelliler böyle değil ki onlara öğretmenlik yapmış biri olarak diyorum bunu. sen sadece müslüman değilsin. aşırı dozda yobaz ve önyargılısın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
13Cevap
+1 yılböyle şeyler değersiz kardeşim insan sever beraber olur bu insan doğasının kaçınılmaz bir yanı eğer sevgilinin seni cinsel yönden aldatmayacağını sapkın biri olmadıgını biliyorsan hiç dert etme boşver bunlar dünyanın en son sorunu insanı sevmeyen insan değildir
30 Yorumla
+1 yılO kızla bir ömür paylaşıcaksan her zaman aklına gelir dayanabilecekmisin bu kadar acıya bence zor bir acı hemde çok zor ama sen bilirsin sende ayrılmak istiyosun dur belki bir daha karşına öyle biri çıkmaz die mı ayrılmıyon
10 YorumlaKardeş o kizla yat sonrada ayril ilerde asik olursun aklina geldikçe aci cekersin zamanla karsina sevgini hak edenler cikicak kesin boyle tiplere katlandigin için kendine ne salakmisin eiyiceksinn oyuzden takilma ve becer
00 YorumlaSana karşı dürüst olmuş anlatmış. Ya deseydiki sende benim için ilksin sonradan öğrenseydin ilişkisini çok mu daha iyi olurdu. Geçmişle yaşanmıyor. Kendine kız arkadaşınla temiz bir sayfa aç geçmişi unut.
20 YorumlaKonuya bakis acimizi degistirelim bunu yapan adam sende olabilirdin ki bence bu bir hata degil bir paylasimdi o anin sarti onu gerektirmis cok rahatsiz ediyosa hic kasma kimsw kimsenin hayati hakkinda soz hakkina sahip degil kadinlarinda bir birey oldugu dusun...
20 Yorumla
+1 yılBen sana ne desem boş tercih senin hayat senin yaşam senin kadının yüzüne vuracaksan asla evlenme kardeş kadın duygusal bunalıma girer sonra yazık olur iyi analiz et karar ver
10 YorumlaGerçekten seviyorsan ve onunda seni sevdiğine eminsen geçmişi bosver. Her insan hayatında hata yapar. Önemli olan sizin ilişkinizdeki güven ve sevgi
01 Yorumla
Soran+1 yılgeçmişi unutmak istiyorum ama surekli aklıma takılıyor başkasıyla en özel anlarını yaşamsını kafamdan atamıyorum. Ben yapmadım ozel bırını bekledım bu durumdan dolayı takılıyor kafama
Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Devam etme. Bu senin hep aklina takilcak bir degil iki degil. Kafayi yersin. Temizini bulursun ins. Vazgec cidden.
00 Yorumla
+1 yılUnut gitsin. Birlikte olmak bu kadar büyütülecek bir şey değil. Sonuçta daha önce sevgilisi olduğunu biliyordun.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardes hakkaten sikintili bir durum ama seviyosun ve sevgilin bundan pismanlik duyuyo daha ne yapsin? Insaniz Peygamberde degiliz elbette hata yapariz bundan pisman sa ki oyledir takilacak bir durum degil
00 Yorumla
+1 yılGirdiyse ne oluyor? Abartılacak bir durum yok gayet normal
Not:Bakireyim😂11 Yorumla
Soran+1 yılgirip girmemesi değil özel anını heba etti birini ona dokunması sahip olması durumu beni rahatsız ediyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılşu an rahatsız ediyorsa hep edecektir.. fazla ümit bağlamadan yolunuçiz drim ama bence bekaret beyindedir.
00 YorumlaZorlamış olmuş yalan kardeşim, o anda ona kötü gelmiyordu yaptıktan sonra pişman olmak da yaramaz. O ilk anını mahvettiyse seninkini mahvetmeye hakkı yok, git, temiz düzgün bir kız bul kafanda bu dert olmasın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılHaklısın kardeşim sevip değer verdiğin kişinin daha önce başka birisi tarafından dokunulması benimde hoşuma gitmez asla.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar genelde bakire olurken erkek bakir olmuyor fakat kadın bunu sorun etmiyor bence seviyorsan eğer gerçekten bunun bir önemi yok
10 YorumlaBende de var böyle biseu sevgilim bir kız arkadaşımla yapmışlardı hep aklıma geldikçe uzaklaşiyorum ondan
14 Yorumla
Soran+1 yılaynen tam boyle ıyıyız baya aklıma geliyor modum dusuyor. Sence ne yapmalıyım sen ne yaptın
Soran+1 yılanladığım kadarıyla devam ediyorsun sende. Ben çok iyi bir kız olduğunu dusunuyorum o yuzden bu çelişkiye dustum yoksa dırek ayrılırdım. bir yanda aradığım kız bı yanda asla dediğim şeyler
+1 yılbilmiyorum ama sen onu öyle kabul edemezsın bence :(
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen daha önce bir şeyler yaşamış olsaydı ve o yaşamamış olsaydı o bu durumu sorun etmezdi bence.
10 YorumlaValla kardesim sen bakirsen bakire ara da o işe kalkışan biri hep deniyor tecrübe yorulursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. anlattığına gore ne onla olabılırsın ne onsuz bitmişsin.
10 Yorumla
+1 yılO değilde sağ elin iyi dayanmış bu yaşa kadar be oolum.
10 YorumlaGecmise mazi derler bosver
01 Yorumla
Soran+1 yılmazi ama sürekli takılıyor dusunmeden edemiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek şey bakirelik mi yani takma muyluysan
04 Yorumla
Soran+1 yıltek şey o değil benim aklıma takılan o özel anını deymıcek biriyle yapması sürekli kafamda kuruyorum bu yüzden. Kafamda canlanıyor ona dokunduğu sahip olduğu buda beni rahatsız ediyor dusunmeden edemiyorum
- +1 yıl
Bak bu da aynı model. Kızın bakireliği yoksa daha büyük sıkıntı çünkü sana bir tane daha yalan söylemiş hiç bir kız ilk ilişkisinde bakireliğini bozmaz arkadan dener nasıl bişey olduğunu öğrenmek için arkadan dener taa bakireliğe bozdurması için önünde uzun bir süreç var anlıyacağın tahminimce 8-9 kere birlikte olmuştur bakireliğide yoksa her canı çektiğinde bulur birini zaten zarı yırtık zaten yırtık tadını aldı mı bırakamaz kızlar sen beni dinle bir sürü kız çıkar karşına allah hep kendin gibilerini çıkarsın sen kendin gibi birini o da kendi gibi birini bulsun
Soran+1 yıl@NationalSozialismus yapmamıs arkadan felan dırek kızlığı vermiş 3 defa yapmıs toplamda
- +1 yıl
Kardeşim öyle bişeyin mümkünatı yok direk kızlığını veremez kimse. Hadi bunu geçtim peki bu kız 3 defa ilişki yaşamış ondan önce öpüşmelerini sinemada yiyişmelerini elleşmelerini sen düşün belki foto motoda atmıştır yarın birgün kafeye gittiğinde karşı masada kızın seviştiği bir erkek oturuyosa nasıl oturucam bu kızın yanında her gezmeye gittiğinde bunu mu düşünücen acaba bu çocukla mı birlikte oldu bu niye buraya bakıyo felan mı diyecen ya hiç dert etmiyecen yoluna bakacan ama şüphe varsa içinde o şüphe asla geçmez içini kemirir asla yaşayamazsın o şüpheyle ya bitir ya hiç sorun etmeden yoluna bak
+1 yılRahatsiz oluyosan ayril
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli aklına geliyorsa ayrıl kıza da günah
00 Yorumla
+1 yılSize 3 vakte kadar ayrılık yolu göründü
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDevam et
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılonunla ilişkiye gir
00 Yorumla
+1 yılAyrıl.
00 Yorumla
+1 yılEvlendin mi
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim benden önce bidefa ilişkiye girmiş. Budabenim kafama çok takılıyor mutluyum ama kabul edemiyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat