üniversiteliyim hocamla birlikte olduk kendisi de beni sevdiğini ciddi ilişki kurmak istediğini söyledi hatta evlenmekten bile bahsetti ama ben bu durumun ortaya çıkmasından korkuyorum yakın arkadaşlarıma bile bahsetmedim bu durumu hocama ilgim var ama yanlış olduğunu düşünüp pişmanlık duyuyorum kafam çok karışık bu durum ortaya çıksa ailem de tepki gösterir
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
İyi halt yedin burada da zorlama yapmayacaktin o lanet işi sus simdik
Sen bakiresin sanki triplere bak
Bakireyim evleneceğim adamı bekliyorum kendimi peze.. venk vermiyorum ap.. twl değilim senin gibi
Senin gibi burada ağlamıyorum
Kes ya türbanli
Sensin zirlayan bebe kes sesini ağla pismanliginla
@Lieutenant00 peze. nk oğlu peze. nk kimsenin bana dokunamaz nikahsız doğru düzgün ye sözlerini yedirmeyim or spu cocugu lan evlenecek adamımi bekliyorum ger. şekli mal oğlu.. mal
@Gezelimmaksat sana demedim? Sakin ol
@Lieutenant00 iyi tamam
Kusuruma bakma benim yoruma yazican kizdim 🙈
@Lieutenant00 anladım mal iste patlatıyor lar sonra burada zirliyor lar çok evlenecek senin ile pembe rüya gibi 🤣🤣
@Gezelimmaksat bu tipler, temiz insanlardan rahatsız olurlar kendi hallerine bırakmak lazım
@Lieutenant00 aynen öyle uğraşmaya değmezler
Kesinlikleee
@Lieutenant00 iyi günler dilerim
İyi günler hanfendi
Sanki kendisi hiç seks yapmıyor gibi bakire arıyor bi de 😀 bizim canım pick me de destek çıkıyor eziksiniz
Kendine saygın olsa profile o fotoyu koymazsın çelişme kendinle 😀😀 gelecekteki karın şu an 3 kişinin altında
Profildeki iğrenç vücudunu kaldır önce burada seks kınayacağına
Ünv. Çoğu hocanın yaptığı bir şey zaten. Evli mi bekar mi peki
Bekar tabiki
Dikkat et derim acele etme kullanma düşüncesi de olabilir
Ama zevk veriyorsa bol bol yanına git keyfine bak
Ne güzel iyi yapmışsın istediğin zaman artık birlikte olursunuz dost hayatı yaşarsınız sana bir ev açar imam nikahı yapar mutlu mesut yaşarsınız
Anahtar gibi her kayboldugunda aranan biri olmak istemiyorsan nasıl olsa paspasin altındadır rahatlığını vermeyeceksin kimseye
Hocanda genç hatun fantezisi var kurcalasan ya evli çıkar ya manitasi olur
Kusura bakmada kanka adamın altına yatarken bana mı sordun
Merak etme canim donem sonu o hoca seni sınıfta bırakır ben böyle biriyle olamam der sana tekmeyi vurur hayırlı olsun
Salla, keyfine bak 😌
Aynen kanka evlenir seninle. Kesin evlenir
Öff tanımıyorsun bile adamı ailesi bile biliyor beni beni sevdiğini evlenmek istediğini biliyprum evet desem ertesi gün kapımda zaten aklındaki şerefsiz erkek figürleriyle de tanıştım daha öncesinde
1 ay sonra. Üni hocamdan hamile kaldım ve terkedildim bebeği nasıl aldırabilirim sorunu bekliyor olacağım
Korunuyom sıkıntı yok
Ben soruyu bekliyor olacağım 😄
İyi aldı mı? Kaç posta attı?
Oh valla sabahlara kadar yaptık çok da güzel skio
Her iki deliğinide kullandı mı?
Yine seks hikayesi mi yazıyorsun feridun abi?
Üff valla hiç kendimi kanıtlamaya çalışamam hayat edinin evde 31 çekmek yerine
Kimin saçma sapan hikayeler uydurarak 31 çektiği belli. Hadi defol çöplüğüne.
Kudurma bakir erkek
Hocasını düşünüp kendini tatmin eden eziğin tekisin.
Gel özelden konuşmalarımızın ss ini atayım bakir amck
insanlar sevişiyor senin gibi evde 31 çekmiyor
Hadi buyur at popiş et beni birader.
Bu uygulamadan görsel atılıyor mu özelden aldım şimdi ss
Kardeş fake Instagram vereyim ordan at, olmadı hızlı resimden linke dönüştür dmden at.
Hocan olmasi iyi olmamiş
ne hocası branşı ne
Iyi b*k yedin bizene ak..
Sen de inandın. Ben de köprü satıyorum temiz
O iş olmaz takılın gittiği yere kadar
Neden
Evlilik olacağını sanmıyorum okul bitince kendi yoluna gidersin
Okul bittikten sonra evlenin
Hamile kalma da
ee hocan s3ni seviyor demek ki
kaçıncı sınıftasın
İyi bk yedin hangi üniversite yaz bakam kşr
taze a m merakı işte...
Yaş farkı var mı
9 yaş
Şey.. şanslıymış🙂
etik değil
AA düştü mü dersin
İyi yaptın
Aferin sana hangi sehir
Konu ciddiyse yaz anlatıyım sana yapman gerekeni
Nasıl oldu yaşlar kaç.
Ben 23 o 32 samimiydik zaten rüyamda gördüm sizi dedim öyle konu açıldı tahrik olduğunu söyledi ben de o zaman gerçekleştirelim dedim gittim verdim
İlkin mi hoca.
Baya ateşli olmuştur. Fiziğin se iyidir kesin
Evet ilkim fiziğim de güzel çok şükür
Kaç defe yaptınız.. hocanın aklını almissindir
Ne zaman oldu
Nasıl olduuu
ya ben ona karşı çok yakındım beğeniyordum yakışıklı diye derslerde çok şakalaşırdık sonra instagramda takipleştik sabahlara kadar muhabbet ettik derslere dekolteli giyip gittim bir gün rüyamda kendisini gördüğümü söyledim o şekilde konu açıldı rüyamdan tahrik olduğunu söyledi ben de gerçekleştirelim o zaman dedim seviştik
Gel anlat banaaa yaz
Güzel hikaye
Aynen gel özelden konuşmalarımızı atayım tarihiyle birlikte o zaman da de bakalım güzel hikaye diye
😀😀olabilir.
Sararsahikaye
Attım yorumlardaki birine gel sana da atayım 😀😀 insanlar sevişiyor siz de evde 31 çekin anca
Snn kafa yapın da bu 😀😀 pislik kafa yapın için gıbı komik de değilsın herkesi kendin ya da başkaları gbı sanman. Banane insanlardan. ya da senden şapşal. Kalkık gotunu al, kaybol
İns bir gün sen de sevişirsin de gerginliğin gider
😀😀salak sa lak konuşma yı kes, sevişmediğimı nerden biliyon.
Gergin de değilm
Sırf hocamla seviştim diye kuduruyosun nasıl gergin değilsin adam akıllı sıkıntımı anlattım dikkatini çekmediyse görmezden gel kaybol ısrarla yazmak zorunda değilsin
😀😀🤣🤣bana gergın diyosun kendine bak saldırgan halın, ağır pis önyargın ne dıye kudurcam banane inanmadım da. Gergin olmam ıcın sebep yok. Israrla mı yazdım. Neler kuruyon kafanda be sıkıntıymış 🤣sevışmekdı hanı zevkdı şndı sıkıntı mı oldu. Yorum yapıp yapmamak bna kalmiş zoruna gıden ne
Yav dayı bi sg aşağıda yorumlardan birine attım konuşmaları çocuk özür diledi özelden neyi yalan söylicem sizin hayatınız yok gelmiş bi de paragraf döşemiş sana veren yoksa ben napiyim git pasiflora iç
Sen sg sa lak, beyın sız bı bk yıyıp marifet gbı anlat sonra sor dayı annenın erkek kardeşidir banane ü lan mılletten dıledıyse banane bnde mı dıleyım hakaret mı ettik lan neyın kafasını yaşıyon gece gece ne boşsun snn hayatın mı var hocayı ayart seks yap sor snra, artist. Ne anlatıyon sen be. Ne hayatı mıllete ahkam kesiyon ne sanıyon 🤣Gerze k. Ben döşedıysem sen ne yaptın cevap verdım zoruna gidiyorsa yazma yaptıkların zoruna gitmiyor da yorumlar mı gidiyo aptal bışey yapma senın gibiler umrumda olmaz işine bak sana ne hayatımdan, ne yapacağımdan. Sen takıl pasıflerle hadsiz, büyu sn önce snra laf yap
Yaşlar kaç
23 32
Daha gençmiş. Bekarsa çok daha iyi.
Bekar tabiki
Yaşlar kaç peki
Ben 23 o 32
Şanslı hocaymis
Hala s. i. kiyor mu seni?
Süper fantaziyimiş.
Gözün aydın
Eeee napak?
Burası dert anlatma platformu değil mi abi içime verdi anlattım