Cinsellik Ortalama ne sıklıkla mastürbasyon yaparsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 011 Güncellemeler+1 yıl Ben 3 günde 1 yaparım genelde Ortalama ne sıklıkla mastürbasyon yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Sugarman06 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal mastürbasyon duş aldığımda oluyor ama anal mastürbasyon ise ayda 4 veya 5 kere oluyor 1 0 Yorumla
Canlımumya Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 732 cevap paylaştı. Boş zamanlarımda 2 günde bir, yoğun zamanlarımda ise 3-4 günde bir yaparım. Sen? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben de genelde 3 günde 1 yaparım Yorumla Canlımumya +1 yıl Evet, soru detayında okudum :) Yorumla
belirsiz71 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı. Canım ne zaman isterse bazen her gün bazen bikaç gün de 0 0 Yorumla
gokhannkukukk Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 409 cevap paylaştı. Her gün yapıyorum sen 0 9 Yorumla Soran +1 yıl 3 günde 1 Yorumla gokhannkukukk +1 yıl Hmm az değilmi Yorumla Soran +1 yıl Bana yeterli geliyor ki bence her gün yapmak çok sağlıklı olmayabilir Yorumla gokhannkukukk +1 yıl Hmm p*rno falan izlemiyonmu Yorumla Soran +1 yıl İzliyorum Yorumla gokhannkukukk +1 yıl İyiymiş parmağınımı sokuyorsun sadece vajinana falan Yorumla Soran +1 yıl Oynuyorum okşuyorum sürtünüyorum sokuyorum falan Yorumla gokhannkukukk +1 yıl Ohh iyi canım parmak harici başka ne sokuyorsun Yorumla gokhannkukukk +1 yıl Gizli olmasaydın senle konuşurduk canım Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Son 3 senedir hic yapmadım 0 13 Yorumla Soran +1 yıl Bir kez olsun bile mi Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Çünkü evliyim Yorumla Soran +1 yıl Olsun yine de yapabilirdin Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Partnerin varken gerek duymazsın ki Yorumla Soran +1 yıl Kendin yapmanın zevki başka Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Vajinaya girmek veya oral seksin tadını mastürbasyon vermez asla Yorumla Soran +1 yıl Benimkine de girer miydin Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Niye bunu evli birisinden istiyorsun Yorumla Soran +1 yıl Çünkü yasak olan şeyler daha çok zevkli oluyo Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Maalesef benim için zevkli değil Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm peki Yorumla hakan-salihoglu +1 yıl Hadi kendine başkasını bul Yorumla Soran +1 yıl Pç Yorumla
BilenAbi Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Pek ihtiyacım olmuyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla BilenAbi +1 yıl Ona vakit kalmıyor işten güçten. Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 511 cevap paylaştı. Normal bır ınsana gore cok fazla 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Mesela Yorumla Serseri_Aşkkk +1 yıl Burdan nasıl anlatabılırım Yorumla
Hakan28Giresun Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl neden ki bize göre mi belirleyeceksin 0 0 Yorumla
Maturemale Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Cinsellik konusunda 2,3b cevap paylaştı. Bu bilgi senin ne işine yarayacak 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Ben seni merak ediyorum. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır yaparken nasıl bir haz aldığını filan. Ne hayal ediyorsun? Yorumla
Liseli_PonponKız Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl seks daha zevkli 1 2 Yorumla birömürlükyolcu +1 yıl Yaptın mı Yorumla Soran +1 yıl Tabii orası öyle ama kendin de yapmak da bi farklı zevkli Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Her gün 4 2 Yorumla Soran +1 yıl Bir kezse problem yok bence Yorumla birömürlükyolcu +1 yıl Senin de mi günde bir Yorumla
akincan1234 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl 6ayda bir 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Cidden mi Yorumla akincan1234 +1 yıl pek gerek duymuyom Yorumla
MeraklıBaykuş1 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 35% +1 yıl 2 günde bir 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Gayet iyi Yorumla MeraklıBaykuş1 +1 yıl dimi Yorumla Soran +1 yıl Evettt çok yaparsan erkek olunca fazla akmaz bi süre sonra vücdun üretmesi lazım spermleri Yorumla MeraklıBaykuş1 +1 yıl bu konularda pek bilgim yok Yorumla Soran +1 yıl Büyük mü seninki Yorumla MeraklıBaykuş1 +1 yıl yani herhalde Yorumla Soran +1 yıl Kaç cm ki Yorumla MeraklıBaykuş1 +1 yıl burdan yzamam Yorumla Soran +1 yıl Ne olacak canım 16 17 falan mı Yorumla MeraklıBaykuş1 +1 yıl herhalde Yorumla
Derinmevzular07 Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Kaldimi senin gibisi ya ♥️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kalmıştır ya 🙃 Yorumla Derinmevzular07 +1 yıl Keşke aynı şehirde yaşasak ya da yakın olsaydık. Yorumla
Badboy21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Günde 3 defa iyi mi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Fazla değil mi Yorumla Badboy21 +1 yıl Yoo anca kesiyo Yorumla
Cekicicılgın06 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Cinsellik konusunda 6,8b cevap paylaştı. jergın 0 3 Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl normalde fazla yapmak ıyı deyıl Yorumla Soran +1 yıl Evet değil Yorumla Cekicicılgın06 +1 yıl aynen canım ama çok zevkı duygu yasatıtor Yorumla
canerryilmazz Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 375 cevap paylaştı. Her gün 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Cinsellik konusunda 11,2b cevap paylaştı. Akşamdaaaaan akşama 0 0 Yorumla
Burak-06_06 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. 2-3 günde bir 0 0 Yorumla
Yahooo Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl haftada 3-4 0 4 Yorumla Soran +1 yıl İdeal Yorumla Yahooo +1 yıl bazen ideallerin dışına taşıyor Yorumla Soran +1 yıl Artıyor mu azalıyor mu Yorumla Yahooo +1 yıl azalmak mı… çoğu zaman dolardan hızlı yükseliyorum. artıyor hatta arttı Yorumla
birömürlükyolcu Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl İki günde bir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Gayet iyi Yorumla
izmirligenc35xx Takip Et Xper 7 Yaş: 24 +1 yıl Günde 5 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Ciddi misin Yorumla izmirligenc35xx +1 yıl Valla 0 şaka Yorumla Soran +1 yıl Sağlıksız değil mi ama Yorumla izmirligenc35xx +1 yıl Bilmem engel olamıyorum canım istiyor Yorumla Soran +1 yıl Ama çok fazla bi süre sonra akmıyodur ki sende Yorumla izmirligenc35xx +1 yıl Çeşme doluyo ya gencim daha 21 im ya akıyo Yorumla Soran +1 yıl Hahaha olsun ben de gencim ama günde 5 defa da yapmıyorum Yorumla izmirligenc35xx +1 yıl İstersen özelden yazabilirsin profilim açık beklerm Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Cinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. kafama göre değişir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Günlük sen 0 5 Yorumla Soran +1 yıl 3 günde 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç gün oldu 😃 Yorumla Soran +1 yıl Bugün yaptım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaa iki gün beklicez Yorumla birömürlükyolcu +1 yıl Bir kez yetiyor mu? İkinciyi istemiyor mu canın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Normal mastürbasyon duş aldığımda oluyor ama anal mastürbasyon ise ayda 4 veya 5 kere oluyor
Boş zamanlarımda 2 günde bir, yoğun zamanlarımda ise 3-4 günde bir yaparım. Sen?
Ben de genelde 3 günde 1 yaparım
Evet, soru detayında okudum :)
Canım ne zaman isterse bazen her gün bazen bikaç gün de
Her gün yapıyorum sen
3 günde 1
Hmm az değilmi
Bana yeterli geliyor ki bence her gün yapmak çok sağlıklı olmayabilir
Hmm p*rno falan izlemiyonmu
İzliyorum
İyiymiş parmağınımı sokuyorsun sadece vajinana falan
Oynuyorum okşuyorum sürtünüyorum sokuyorum falan
Ohh iyi canım parmak harici başka ne sokuyorsun
Gizli olmasaydın senle konuşurduk canım
Son 3 senedir hic yapmadım
Bir kez olsun bile mi
Çünkü evliyim
Olsun yine de yapabilirdin
Partnerin varken gerek duymazsın ki
Kendin yapmanın zevki başka
Vajinaya girmek veya oral seksin tadını mastürbasyon vermez asla
Benimkine de girer miydin
Niye bunu evli birisinden istiyorsun
Çünkü yasak olan şeyler daha çok zevkli oluyo
Maalesef benim için zevkli değil
Kaç cm peki
Hadi kendine başkasını bul
Pç
Pek ihtiyacım olmuyor.
Neden ki
Ona vakit kalmıyor işten güçten.
Normal bır ınsana gore cok fazla
Mesela
Burdan nasıl anlatabılırım
Haftada bir ya da iki
neden ki bize göre mi belirleyeceksin
Bu bilgi senin ne işine yarayacak
Ben seni merak ediyorum.
Yazdım
Hayır yaparken nasıl bir haz aldığını filan. Ne hayal ediyorsun?
Özelden söylesem olur mu
seks daha zevkli
Yaptın mı
Tabii orası öyle ama kendin de yapmak da bi farklı zevkli
Her gün
Bir kezse problem yok bence
Senin de mi günde bir
6ayda bir
Cidden mi
pek gerek duymuyom
2 günde bir
Gayet iyi
dimi
Evettt çok yaparsan erkek olunca fazla akmaz bi süre sonra vücdun üretmesi lazım spermleri
bu konularda pek bilgim yok
Büyük mü seninki
yani herhalde
Kaç cm ki
burdan yzamam
Ne olacak canım 16 17 falan mı
herhalde
Kaldimi senin gibisi ya ♥️
Kalmıştır ya 🙃
Keşke aynı şehirde yaşasak ya da yakın olsaydık.
Günde 3 defa iyi mi
Fazla değil mi
Yoo anca kesiyo
jergın
normalde fazla yapmak ıyı deyıl
Evet değil
aynen canım ama çok zevkı duygu yasatıtor
bazen günde 3 bazen 2 gúnde bir
Her gün
Akşamdaaaaan akşama
2-3 günde bir
her gün