İnsan karşındakini kendi gibi bilirmiş. Sapiklik bişi yapmadım. Rica ediyorum 100 kolonla arkadaşlarından dislanmissin evden dışarı çıkmıyorsun. Lütfen bana sarma.
Yahu her sapık defigim de bir savunma bir şey deme ne kudurdun ve sapık aile çocuğu. 100 kiloymus beynin o kdr yok ki görmediğin kişiye bir sayı belirliyon. İşte sapık olduğunu kanıtlıyor bide
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
7 yaptım ve penisim yara oldu bence yapılmaması lazım
şu an yapıyorum mesela
8 ay oldu
Bir günde en fazla 3 defa yaptım
Ne zaman istersem
Günde
Duruma göre
İşte hangi durumda nasil
İyide bununogrenince hayatın da ne degiscek herkesin kendi özeli yahu
Sen geçimsiz bir kızsın boş ver sen cevap verme
Sapık biri benden ne kadar uzak olursa o kadar mutlu olurum teşekkürler
Kafan mı güzel senin. Senden ricam mutsuzluğunu lutfen bana bulastirma
Karşılıklı güzel her şey
Allah çevrendeki erkeklere sabır sabır versin
Allah etrafındaki kızlara akrabana sabır versin sapık olduğunu bilmedikleri için bilseler hemen uzaklasirlar
İnsan karşındakini kendi gibi bilirmiş. Sapiklik bişi yapmadım. Rica ediyorum 100 kolonla arkadaşlarından dislanmissin evden dışarı çıkmıyorsun. Lütfen bana sarma.
Sapık zaten hiçbir zaman sapigim. demez
100 kilo ve yanlız olduğun doğru demek. Senin işin gücün yokmu. Yasin mi çok küçük anlamadım eglenmeyemi calisiyon anlamadım bulaşma git ötede oyna
Yahu her sapık defigim de bir savunma bir şey deme ne kudurdun ve sapık aile çocuğu. 100 kiloymus beynin o kdr yok ki görmediğin kişiye bir sayı belirliyon. İşte sapık olduğunu kanıtlıyor bide
Yahu git ötede oyna. Yazmayada usenmiyor.
Bak şimdi nasıl susucan gstereyim sana. Soruyu beğen ordan ağzının payını vereyim
23 rekorum
Ciddi olursun?
Olur musun?
23
Peki. 23 olsun bakalım. Hercek olsa sorularım vardı ama neyse
23 1 haftada mı
Ne kadar zamanda 23 bir haftada bir ayda mı
Ben gunde 2 defa..