Cinsel Yaşam Ne sıklıkta mastürbasyon yaparsınız? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Bazen günde 4ü buluyor aşırı utanç verici Ne sıklıkta mastürbasyon yaparsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende 3 kere yapıyorum artık rahatsız olmaya başladım bağımlılık gibi 7 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet ve yaptıktan sonra pişman olup tekrar yapıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen bende öyle Yorumla melik576 +1 yıl Kadınlar için herhangi bi sorun olmaz ki günlük hayatınızı etkilemiyorsa Yorumla
MehmetBilir Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Neden utanç verici oluyor ki eğer öyle ise neden yapıyorsun. Mesela günde beş kere yemek yemekten utanıyor musun 0 0 Yorumla
muhendisbey010101 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 911 cevap paylaştı. Bundan utanmıyorum genelde partnerim oluyor ama bu 1 haftadır yok ve şu an 4. İçin güç topluyorum 😀 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 5. İcib Yorumla muhendisbey010101 +1 yıl 4 yetti ya 😀😀 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl o kadar yaparsan klitorisin erir lan sakin. ben de bi ara hep yapıyodum hem pişmanlık oluyodu hem de kararmaya başladı 0 22 Yorumla Soran +1 yıl Abi kadın misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo erkeğim neden Yorumla Soran +1 yıl Karardı dedin ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl penisim karardı testis kısmı falan o manada dedim lsdrhsdfh Yorumla Soran +1 yıl Hee anladım msmcksmxskkd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sence kötü durur mu Yorumla Soran +1 yıl Yooo Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ama biraz da küçük dsfhadfh Yorumla Soran +1 yıl Nolcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ne bilim kötü durur diye dedim belki. zaten karardı bi de ince falan Yorumla Soran +1 yıl Hahshshzhahd Yorumla Cevap sahibi +1 yıl komik mi sdfhadfh Yorumla Soran +1 yıl Yani komik skfnskskck Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nesi komik dfhadfh Yorumla Soran +1 yıl Bilmem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ufak da değil sadece ince aslında yani gülme sdfhasdfh Yorumla Soran +1 yıl Gülmedim tamamm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sence ideali ne kadar olmalı Yorumla Soran +1 yıl Bu burada mı konusulur Yorumla Cevap sahibi +1 yıl nerde konuşulur? Yorumla Soran +1 yıl Ozel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl çıktım gizliden Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ben günde min 5 max 14 yapan birini tanıyordum kendisi eski manitam olur kız durmuyodu eve geldiği gibi eli orada 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yuhhhh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Jsksjdjdjdjd niyee çokmuu Yorumla
demirg Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Uzun zamandır yapmadım. 🙈 Ama ergenken günde 2 defa anca 0 0 Yorumla
_Burak63 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 70% +1 yıl Senle sexting arkadaşı olmak isterdim şahsen 0 0 Yorumla
HsYnJr Takip Et Master Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 593 cevap paylaştı. Bikere yap tam yap sende o ne çay molası gibi. Hergün 0 0 Yorumla
ESKIbirKSliadam Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet seks yerine masta kadar düşmen cidden utanç verici 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Aynen ben de ya 😂Ama utanç verici neden olsun sonuçta bu da vücudun ihtiyacı olan bir şey 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok aşırı ne biliyim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aşırı değil bence ya böyle istekli ateşli olmak güzel bir şey evlendiğinde eşin çok şanslı yani 😀😍🔥 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hem ta 5 gün önceki yoruma şimdi mi cevap veriyorsun aşk olsun ya 😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bir ara bende de var di o 7 yaptığı mı biliyorum 😅😅 çok şükür kurtuldum darısı başına 0 0 Yorumla
25xburqk Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl ne bu istek maşallah Allah bozmasın 1 1 Yorumla 25xburqk +1 yıl hangi yöntemleri kullanıyor sun Yorumla
babbyshark Takip Et Xper 6 Yaş: 25 +1 yıl her gün yapıyordum 3 gündür yapmadım. nofap uygulamak istiyorum yapmayı bırakıcam 0 0 Yorumla
endLeSs-LoverSs Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 83% +1 yıl One kız her gün mü üç dört 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Her gün yapiyorum ama bazen 3 4u buluyor Yorumla endLeSs-LoverSs +1 yıl Merak ettim yaşın kaç bu enerji ne böyle Yorumla Soran +1 yıl 19 yaşındayım Yorumla endLeSs-LoverSs +1 yıl Bayağı enerjik ve isteklisin yaptıkça yapasın geliyor ve yapmadığın zaman vajinan yanıp tutuşuyor kaç yaşında başladın Yorumla Soran +1 yıl 16da Yorumla endLeSs-LoverSs +1 yıl Umarım daha iyi zevkler alırsın ben mastürbasyon sevmiyorum ilk seks 14 yaşında yaptım Yorumla
BaharAmaYagmursuz Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Ciddi olamazsın. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Maalesef böyle olmasını beb de istemezdim Yorumla BaharAmaYagmursuz +1 yıl Neden istemeyesin keyfine bak :) Yorumla
xman80 Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 818 cevap paylaştı. Acil biri bul bence 0 0 Yorumla
isimsizdiyelim3 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Yok be değil ben 5 6 0 1 Yorumla isimsizdiyelim3 +1 yıl Yazın herkes oje sürüyor topuklu vs çıldırıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Bende 3 kere yapıyorum artık rahatsız olmaya başladım bağımlılık gibi
Evet ve yaptıktan sonra pişman olup tekrar yapıyorum
Aynen bende öyle
Kadınlar için herhangi bi sorun olmaz ki günlük hayatınızı etkilemiyorsa
Neden utanç verici oluyor ki eğer öyle ise neden yapıyorsun. Mesela günde beş kere yemek yemekten utanıyor musun
Bundan utanmıyorum genelde partnerim oluyor ama bu 1 haftadır yok ve şu an 4. İçin güç topluyorum 😀
5. İcib
4 yetti ya 😀😀
o kadar yaparsan klitorisin erir lan sakin. ben de bi ara hep yapıyodum hem pişmanlık oluyodu hem de kararmaya başladı
Abi kadın misin
Yoo erkeğim neden
Karardı dedin ya
penisim karardı testis kısmı falan o manada dedim lsdrhsdfh
Hee anladım msmcksmxskkd
sence kötü durur mu
Yooo
ama biraz da küçük dsfhadfh
Nolcak
ne bilim kötü durur diye dedim belki. zaten karardı bi de ince falan
Hahshshzhahd
komik mi sdfhadfh
Yani komik skfnskskck
nesi komik dfhadfh
Bilmem
ufak da değil sadece ince aslında yani gülme sdfhasdfh
Gülmedim tamamm
sence ideali ne kadar olmalı
Bu burada mı konusulur
nerde konuşulur?
Ozel
çıktım gizliden
Ben günde min 5 max 14 yapan birini tanıyordum kendisi eski manitam olur kız durmuyodu eve geldiği gibi eli orada
Yuhhhh
Jsksjdjdjdjd niyee çokmuu
Uzun zamandır yapmadım. 🙈 Ama ergenken günde 2 defa anca
Senle sexting arkadaşı olmak isterdim şahsen
Bikere yap tam yap sende o ne çay molası gibi. Hergün
Evet seks yerine masta kadar düşmen cidden utanç verici
Aynen ben de ya 😂
Ama utanç verici neden olsun sonuçta bu da vücudun ihtiyacı olan bir şey
Çok aşırı ne biliyim
Aşırı değil bence ya böyle istekli ateşli olmak güzel bir şey evlendiğinde eşin çok şanslı yani 😀😍🔥
Hem ta 5 gün önceki yoruma şimdi mi cevap veriyorsun aşk olsun ya 😂
Bir ara bende de var di o 7 yaptığı mı biliyorum 😅😅 çok şükür kurtuldum darısı başına
ne bu istek maşallah Allah bozmasın
hangi yöntemleri kullanıyor sun
Bu aralar haftanın 7 günü açığız 😂
her gün yapıyordum 3 gündür yapmadım. nofap uygulamak istiyorum yapmayı bırakıcam
haftada 5/6 defa yaparim
One kız her gün mü üç dört
Her gün yapiyorum ama bazen 3 4u buluyor
Merak ettim yaşın kaç bu enerji ne böyle
19 yaşındayım
Bayağı enerjik ve isteklisin yaptıkça yapasın geliyor ve yapmadığın zaman vajinan yanıp tutuşuyor kaç yaşında başladın
16da
Umarım daha iyi zevkler alırsın ben mastürbasyon sevmiyorum ilk seks 14 yaşında yaptım
Bekârken günde 2 defa yapıyordum
Aynı soruyu iki defa mı sordun
Ciddi olamazsın.
Maalesef böyle olmasını beb de istemezdim
Neden istemeyesin keyfine bak :)
Artık içimden gelmiyor bile
Haftada 2 kez
Haftada 1 ya da 2
Acil biri bul bence
Günde 3 kez
Maşallah 😅😅😅
Haftada 1