Bunların misyoner pozisyonunda seks yaptığını düşünemiyorum. Muhtemelen kadın nefessiz kalıp ölür bu ağırlığın altında 🤣

Bunların misyoner pozisyonunda seks yaptığını düşünemiyorum. Muhtemelen kadın nefessiz kalıp ölür bu ağırlığın altında 🤣
Her anlamda sıkinti doğurur çünkü çoğu pozizyonler hareket içeren versiyonda oluyor kucak , misyoner vss bunları yapmakta hareket etmekte sıkıntılı olur kilolu bir insanın performans hızı düşük olur çabuk yorulur şekilden şekile sokmak zor olur 🤣 ter kokusu vss bunlara hiç girmiyorum zaten
Aynen öyle kiloluya en güzel cevap zayıflada gel olmalı bence.
@hakan-salihoglu yaa öyle denmez tabiki de ama her konuda kilo sıkıntı yaratır buda bir gerçek
Her insanda erkeklik ve kadınlık hormonları var. Bilim şöyle diyor : erkekler kilo aldıkça kadınlık hormonu artar kadın kilo verdikçe kadınlık hormonu artar. Yani sekste çok daha iyi olmak için 2 tarafta fit olmalı. Max 5 kiloya kadar tolere edilir ama üzeri sıkıntı. Ben şahsen saatlerce her pozisyonda sevişmek dururken 2 dk da kan ter içinde kalıp dinlenmek istiyorum diyen birisini istemem asla.
@hakan-salihoglu doğrudur canım saygı duyarım 🖐️
Performansı düşüren kilo dışında kellik göbek siğil ben tarzı seyle kotu koku terli ayaklar vs vs çok şey olabilir kiloya gelene kadar oooo bicok sey bulabilirim. Önemli olan genel bütün anlamda çekici gelmesi... Sahan Gökbakarin berrak tuzunataci balkonda götürdüğü anları hatirliorum Ebru Gündeş'in eşi de kiloluydu yani bütün hale bakar o işler..
Ebru Günde nerede kaçakçı, tefeci, illegal tipler var onlarla beraber. Onunki direk karakter sorunu.
Anladım söylediğin şeyi de, ben özel olarak gıcık olduğum Ebru Gündeş’e yönelik bir söz söyledim.
Bişeyler değil efendim :)
Bir yere girmesi gereken şeyler, o kütlenin arasında boğulup hedef noktaya giremeyebilir.
zaten o birşeyler yağ katmanları arasında kaybolur, bulmak için uzaman ekip çağırmak gerekebilir. Ya da sadece işeme organı olarak işlev görüyor olabilir.
Cevap
9Cevap
Performans düşük olur
Terler pis kokar performansı düşüktür kilodan ötürü her pozisyonu uygulayamaz kısaca çöptür.
Kilo olayı libidomu etkilediği için, kilolu biriyle birlikte olmuyorum. Böyle bir durum çok muhtemeldir ki, tarafları belli pozisyonlarda zorlar.
Bazı pozisyonlarda penis kısaysa sürekli delikten çıkıyor. Bir de kadın kilolu olursa açığı penis uzunluğuyla kapatmak lazım.
Kadınlar da ezilmek istemiyorlar mi😃🙂😌😀al işte ezilsinler
Pozisyonları çok sınırlandırıyor, aşırı kilolularla yapınca fazla zevk alamıyorum.
Hiç zevk alma
Seks işkence olur
Alt komşunun evine dalabilirler...
Bir sorun olmaz
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?