Cinsel Yaşam Sevgilim oral yapmıyor, beni sevmiyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Sevgilim oral yapmıyor, beni sevmiyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Şamil_31 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Oral ile sevgi bağını nasıl kuruyor sunuz anlamıyorum cinsellik isterse sapik istemezse sevmiyor oluyor 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ben ona yapıyorum o yapmıyor demekki beni düşünmüyor demektir ben onu yalarken nasıl zevk almıyor zevk vermeye odaklanıyorsam Buda aynı şey Şamil_31 +1 yıl O zaman bencillik yapıyor ve bunu ona direk söyle bana yapılanı yaparım diye sende yalama Soran +1 yıl Ben söyledikten sonra hiç bir anlamı yok yapmasının içinden gelerek yapmalı bir sürü erkek var yapmak için can atan Şamil_31 +1 yıl Aynen öyle tabi ki de insanin arzuladığı kişinin yapmasıyla başkalarının yapması bir değil
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Oral yapmayan bir erkekse varsa tiksinme ihtimali yüksek 0 0 Yorumla
veskan Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Seni gerçekten düşünüyor olsaydı yapardı. Oral biraz da değer bağına bağlı 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Senin gibi tertemiz bir kızı bulmuş neye oral yapmıyor oralsiz seks tuzsuz yemek gibidir 0 0 Yorumla
YeniBiriİst Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ya abi canım mısınız sevgi bunla mı belli olur adamın midesi kaldırmıyor demek ki 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl bende pek sevmiyorum ama ona yaptırıyorum hatta zorluyorum genelde ağzına boşalıyorum hep sonunda alıştırdım yapıyor :D 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. Oral sevgi den bağımsız bir kavram 0 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kadın yalanip emilmeden seks mi olur ya 0 0 Yorumla
HardAktif99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl He aw kukini yalamadığı için sevmiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl begenmemekte olabılır ya sence? 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Vajinam çok kara değil ve dolgun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ılk yakınlasmalar mı pekı Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl anladım durum karıısk sankı senle uzunca konusalımmıı Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Oralsız ilişkimi olur 0 0 Yorumla
Herakkles Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Koku vs var mi 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Hayır cidden çok temiz ayrıca biraz kararma var ama pembe ve dolgun Yorumla Herakkles +1 yıl Yaş kac ki Yorumla Soran +1 yıl 19 Yorumla Herakkles +1 yıl Ben o yaştaki kıza oral için servet veririm. O bulmuş bunuyo univ mj okuyin Yorumla Soran +1 yıl Mevzuna kaldım Yorumla Herakkles +1 yıl Nerdesin sehir ve ilişki oluyo mu Yorumla Soran +1 yıl Balıkesir Yorumla Herakkles +1 yıl Ulaşır misin bi Yorumla
Bugünbayram Takip Et Xper 7 Yaş: 32 +1 yıl Ne zamandır yapmıyor ilk onunla mı oldu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet ilkimdi ve hiç yapmadı 5 6 kere ilişki yaşadık Yorumla Bugünbayram +1 yıl Peki ayrıca sorun olacak gizlisin nasıl yapalım? Yorumla Bugünbayram +1 yıl Önerilerim de olacak Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Cidden yaomıyo mu 0 0 Yorumla
Kayıpgezginn Takip Et Yoda Yaş: 79 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seven oral yapar 0 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 23,8b cevap paylaştı. Sevmiyor 0 0 Yorumla
dayan_yalnızlığım Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 336 cevap paylaştı. Hemen ayril 0 0 Yorumla
Freedown54 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet swvmiyor 0 0 Yorumla
PİKAÇU10 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 432 cevap paylaştı. Sevmiyor 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Awın çirkindir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Pembe ve dolgun güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ozaman gay mı bu niye yapmıyo Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum zaten gay olmasındansa şüpheleniyorum bazı hareketleri gay gibi ama gaysa niye benimle birlikte Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gaylığını gizlemek için taktik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gay olup olmadığını anlayabilirim Yorumla Soran +1 yıl Çık gizliden yazıcam sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl tamam çıktım Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Neden yapmıyor 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmiyorum Yorumla Mhrrmysrr +1 yıl Konuşmalısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
33Cevap
Oral ile sevgi bağını nasıl kuruyor sunuz anlamıyorum cinsellik isterse sapik istemezse sevmiyor oluyor
Ben ona yapıyorum o yapmıyor demekki beni düşünmüyor demektir ben onu yalarken nasıl zevk almıyor zevk vermeye odaklanıyorsam Buda aynı şey
O zaman bencillik yapıyor ve bunu ona direk söyle bana yapılanı yaparım diye sende yalama
Ben söyledikten sonra hiç bir anlamı yok yapmasının içinden gelerek yapmalı bir sürü erkek var yapmak için can atan
Aynen öyle tabi ki de insanin arzuladığı kişinin yapmasıyla başkalarının yapması bir değil
Oral yapmayan bir erkekse varsa tiksinme ihtimali yüksek
Seni gerçekten düşünüyor olsaydı yapardı. Oral biraz da değer bağına bağlı
Senin gibi tertemiz bir kızı bulmuş neye oral yapmıyor oralsiz seks tuzsuz yemek gibidir
Ya abi canım mısınız sevgi bunla mı belli olur adamın midesi kaldırmıyor demek ki
bende pek sevmiyorum ama ona yaptırıyorum hatta zorluyorum genelde ağzına boşalıyorum hep sonunda alıştırdım yapıyor :D
Sen yapıyorsan o yapmıyorsa onun için sadece seks oyuncağısın
Oral sevgi den bağımsız bir kavram
Kadın yalanip emilmeden seks mi olur ya
Midesi almıyor olabilir
He aw kukini yalamadığı için sevmiyor.
begenmemekte olabılır ya sence?
Vajinam çok kara değil ve dolgun
ılk yakınlasmalar mı pekı
Evet
anladım durum karıısk sankı senle uzunca konusalımmıı
İsteğine saygısı olmayan biri sevmiyordur
Ben yaparım sana
Oralsız ilişkimi olur
Koku vs var mi
Hayır cidden çok temiz ayrıca biraz kararma var ama pembe ve dolgun
Yaş kac ki
19
Ben o yaştaki kıza oral için servet veririm. O bulmuş bunuyo univ mj okuyin
Mevzuna kaldım
Nerdesin sehir ve ilişki oluyo mu
Balıkesir
Ulaşır misin bi
Ne zamandır yapmıyor ilk onunla mı oldu
Evet ilkimdi ve hiç yapmadı 5 6 kere ilişki yaşadık
Peki ayrıca sorun olacak gizlisin nasıl yapalım?
Önerilerim de olacak
Cidden yaomıyo mu
Seven oral yapar
Sevmiyor
Sevmiyor maalesef
Sevmiyor
Sevmiyor
Hemen ayril
Ben oral seviyorum
Evet swvmiyor
Sevmiyor
Midesi almıyordur abartma ldldld
sevmiyor
Awın çirkindir
Pembe ve dolgun güzel
Ozaman gay mı bu niye yapmıyo
Bilmiyorum zaten gay olmasındansa şüpheleniyorum bazı hareketleri gay gibi ama gaysa niye benimle birlikte
Gaylığını gizlemek için taktik
Gay olup olmadığını anlayabilirim
Çık gizliden yazıcam sana
tamam çıktım
ben yaparım
Neden yapmıyor
Bilmiyorum
Konuşmalısın
Evet sevmiyordur
sende ona yapma