Daha önce cinsel olarak bir şey yaşamadik, öpüşme, el ele tutuşma, sarilma oldu. Ama bazen içime bi kurt düşüyor acaba yanliş mi hata mi yapiyorum diye. Evlenmek istiyor benle hatta evlilik teklifini de etti. Ailemle de tanıştı. Ama ailem onay vermiyor diye kız isteme merasimi vs olamadı henüz. Bi keresinde öpüşürken izin versem benimle sevişecekti bile. Beni sevmiyor olabilir mi? Sevgilim izin versem. seviş-ecek bile benimle. Beni sevmiyor mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılsevmese neden evlilik teklifi etsin o zaman? o istiyor ama sen sevişmek istemedin o da saygı duydu ısrar etmedi sabredip bekledi zorlamadı diyelim , bunu ancak gerçek seven birisi yapar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılNe alakası var? Izin verirsen ve sevişirseniz, bu ancak dini açıdan problem olur. Onun dışında rızan dahilinde, istediğin tarz da yaklaşması elbette sevmediğini göstermez. Ama kesinlikle istemiyorsan ve sürekli zorluyorsa sevmediğini gösterebilir.
02 Yorumla- +1 yıl
Burayı bu amaçla kullanmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
eğer sana karşı cinsellik istiyorsa
ilişkini sonlandır
bakir ve saygılı birini bekle sabret
ailen de haklı önce işe girsin00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 719 cevap paylaştı.
+1 yılBelli olmaz ama. Hadi sevistin by by derse napaaan ben verme derim yinede sen bilirsin ama
02 Yorumla
Soran+1 yılYok vermiyorum zaten vermem de asla. Hatta şu ana kadar elimi tutmasina bile izin verdigim icin pişmanim.
- +1 yıl
Yok o kadari olsun abartma sende he ama evlenmeden verme nolur nolmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılSeni sevmiyor bedenini sana sahip
Olabilme hevesini seviyor00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe de olsa evleneceğiz diye düşünerek erkenden cinsel birlikteliği normal karşılamış
06 Yorumla
Soran+1 yılCinsel birliktelikten kastım hani sevişmek istiyor. İlerisini istemiyor ama henüz evlenmedik bile ortada evlilik teklifi ve yüzük var. Ama bir adim daha atamadik. Allah' ın izniyle zaten nikah olunca yaşanacak bir şey ama şimdiden bu kadar istekli olmasi beni şüpheye düşürüyor.
Cevap sahibi+1 yılHakikaten Seven adam , evlenmeden sevişmek istemez. Bu kadar acele etmesine gerek yok. Zaten evlenince her istediği olacak
Soran+1 yılBen ona çok yuz verdim sanirim. Beni öpmesine bile izin vermemem gerekirdi.
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle 👍
Soran+1 yılBundan sonra iki Mümin kardeşiz (zaten öylede) onunla ta ki evlenene kadar.(o zamanda oyle olacak)😄
Cevap sahibi+1 yılNasıl olacak o? Adamı alıştırmışsın öpmelere
+1 yılKızım adam evlilik yoluna girene kadar dokunmamış sana bırakta seni o kadar arzulasın. Abartma daa.
10 YorumlaAilen neden seni vermiyor, sordun mu ailene?
03 Yorumla
Soran+1 yılİşi yokken geldi tanışmaya mesele çook uzun aslında annem babam da her anne baba gibi hâliyle henüz işi bile olmayan adama kız vermek istemediler. Bide dedi geçinemezsek kiziniz da çalişir vs sonra yanlış anlama oldu kendisi oturacak, yatacak seni de eşek gibi çaliştiracakmiş. Oyle sey mi olur dediler vs...
Soran+1 yılİş buldu. Ama kişlik olarak da beğenmiyorlar. Annem dedi ona " Kız zaten seninle evlenecek diye o da seni çok seviyor ama hemen olmaz birkaç sene sonra ancak olur" o da imkanlardan dolayi yani oyle dedi. O da ama ben evlenmek istiyorum falan diyr diretince vermekten vazgeçtiler.
İnsan sevdiğini s. krmi aaa sende..
02 Yorumla
Soran+1 yılEvlilik öncesi olmamali ama.
+1 yılBu gidişle vereceksin ortada sap gibi kalacaksın
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sevismiyorsa sevmiyor
01 Yorumla- +1 yıl
İyi sevişemiyorsa sevmiyor
Cinsel Yaşam konusunda 31,3b cevap paylaştı. Çok ayıp gözünü kapatmaya bak
00 Yorumla
+1 yılAman diyim yapma ya sonra pişman olunuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcele etme
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sevgilim izin versem. seviş-ecek bile benimle. Beni sevmiyor mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat