Neden yemek içmek kadar basit görürler bunu? Ve cinsellik yaşamak için neden sevmeleri gerekmez? Neden bu kadar duygusuzlar?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılCinsellik için duygusallığa gerek yok ben yaşamıyorum mastürbasyon yapıyorum istek gelince yapıyorum boşalıyorum bitiyor gidiyor ha sevmek duygusallık başka bir şey tabi sevdiğin birisi olursa çok bambaşka olur ona dokunmak koklamak öpmek sevmek bambaşka olur
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkekler diyip genellemezsek iyi olur yani bilmiyorum ama ben ısınmadığım hiçbir insanın hiçbir hareketinden bile keyif almam viraj cinselliği dokunmak ya da gözlerinin içine bakmakmaktan bile zevk almam yani nefes alsın yeter diyenleri anlamıyorum cansız bir varlıktan bile zevk alabilen erkekler varken 🙄🤔🙄
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu erkek sevmediği halde sırf çekici geldi diye biriyle birlikte olabiliyorlar ama. Neden böyle?
Sevişmekte bir duygudur, canlıların doğasında yemek barınmak ve çoğalmak vardır gerçi biz insanlar her sevişmemizi çoğalmak için yapmıyoruz, sizlerde gereğinden fazla anlam yüklüyorsunuz
09 Yorumla
Soran+1 yılSevişmek değil sevmek bir duygudur. Sevmeden nasılsın cinsellik yaşayabiliyorsunuz
Soran+1 yılArzulamak için de sevmek gerekmiyor mu? Mideniz nasıl kaldırıyor
Soran+1 yılMideniz yok demek ki
Soran+1 yılSensin hadsiz. Önünüze gelenle yaparsınız bu kafayla
Soran+1 yılAynı olmak zorunda degil ama bu insanlık dışı olabileceği anlamına gelmiuor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
15Cevap
+1 yılGenellemeyi ya ben öyle bakmıyorum ciddi bir ilişkim olsa evlensek herşeyi yaşasak diye düşünüyorum ama nerede çok zor bu devirde...
13 Yorumla
Soran+1 yılSadece evlilikte yaşanması gereken bişey bu zaten. Ama genellikle erkekler buna duygusal bakmıyor. Yani o şeyi yapmanız için sevmeniz gerekmiyor. Neden?
- +1 yıl
Bilemiyorum da her erkek aynı değil yahu
- +1 yıl
Yapıyla alakalı
- Cinsel Yaşam konusunda 641 cevap paylaştı.
+1 yılHepimiz aynı değiliz fakat siz kadınlar gibide değiliz.
12 Yorumla
Soran+1 yılNasılsınız yani?
- +1 yıl
Bazı kadınlar para karşılığı cinsellik yaşıyor hepsi severek mi birlikte oluyor?
+1 yılKadınlar için de durum aslında böyle. Toplumsal baskılar yüzünden cinselliği çok matah bir şey diye görmek zorunda bırakılıyorlar sadece.
10 Yorumla
+1 yılBende bunu hep sorguluyorum cevabını bulamadım bulamayacagim
20 Yorumlabu soruyu kadınlarada sormak gerekir
neden kısa vadeli duygusuz ilişkiye kendini teslim ediyorsun
çünkü kısa vadeli peşin olan iki taraf içinde kolay ve cazip
01 Yorumla
Soran+1 yılÇoğu kadın yapmaz bunu
Gizli Üye(18-24)+1 yılKendinden örnek vereyim. Baskasının sevgisine ihtiyacım yok kimseyede zaten gğcenmiyorum kendi kendimi seviyorum ve yetiyorum. Ama cinsellikte yetmiyorum o yüzden fb iliskşsi yapıyorum duygu baglamadan ihtiyacım giderilsin diye bu kadar benim için
00 Yorumla
+1 yılYok be öyle diyorsun ama duygusal bakmayanlar seviliyor duygusal baksak ne olucak ki seçici. oldum. bu seferde
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır ben öylelerini sevmiyorum. Başkalarının adına konuşma. Her önüne gelen ile beraber olma potansiyeline sahip erkekleri sevdiğimizi dusunuyor olmanız ne kadar üzücü
- +1 yıl
Aşkı kontorl edip edemiyor olmanız da ne kadar üzücü sorulardan da bakarsanız kimi evli insanlara kimi geçmişi kızlarla dolu insanlarla ilgili soruları var
- +1 yıl
Aklı başında her kadın aşkı duyguyu cinsel hayatında da ister
Soran+1 yılEvlilikte ister aklı başında olan
Soran+1 yılO saçma soruları soranlar da beni bağlamıyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılkadınların ne istediği belli değil ki burada okuyorum bi duygusallık isteyen var, bi sert becerilmek isteyenler. partnerleri yavaş yapıyo diye şikayet ediyolar, kadınların ne dediği belli değil ki
043 Yorumla
Soran+1 yılHerkes diye genellenemez ama çoğu kadın duygusal bakar.
Soran+1 yılNe dediğimiz belli. Siz anlamıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılbu sitedeki sorulardan gördüğüm bu benim. yavaş yapıyo ben sert istiyorum diye şikayet eden çok kadın sorusu var
Soran+1 yılÇoğu trol onların
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyosun hepsinin trol olduguna. milletin işi gücü yok hep trol mu paylaşaack. neredeyse hergün o tarz sorular geliyo siteye.
Soran+1 yılÇoğu dedim hepsi denedim düzgün okursan
Soran+1 yılHepsi demedim
Soran+1 yılSertse de eşin yapar yani başkası değil. Yine sevdiğinin yapması lazım
Cevap sahibi+1 yılya anlıyorum seni kadınlar duygusal varlıklar yaratılışı gereği bağlanmak güvenmek istiyorlar ama erkeklerin doğası bu değil. azdıkları gibi pompalarlar kadınlar bu yüzden erkeğine itaat etmeli hep.
Soran+1 yılPisliksiniz ya
Cevap sahibi+1 yılee napim gerçekler bunlar. horozlarda bile bu olay böyle. erkek korur kadını kollar ailesi için çalışır mücadele eder. erkek bu yüzden kaslı ve güçlü yaratıldı.
horozlara bak tavuklar hep kaçar ama o kovalar yakaladıgını becerir. doğanın her tarafı birbirine benziyor insan da öyle
Soran+1 yılO yüzden mi bu kadar aldatıyorsunuz kadınları
Cevap sahibi+1 yılaldatmak çok farklı bi olay. karakter meselesi. ama erkeğin işi döllemektir. cinsel istekleri şehvetleri hep yüksektir hayvanların da erkekleri hep böyledir. dişiler kaçar erkekler hep kovalar zkmek için.
Soran+1 yılTamam da aynı şeyden bahsetmiyoruz. Kadınlar sevdigi adamla birlikte olduğu için başkasına bakmaz. Ama sen diyorsun ki erkekler çekici gelen her kadinla birlikte olabilir. E o zaman kim çekici gelirse ona atlar aldatır yani bu bu anlama geliyor
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum çok derin konular bunlar ya oturup tartışmamız lazım. olayın inanç boyutu da var aslında
Soran+1 yılAsıl mesele o zaten
Soran+1 yılAma doganızın da buna uygun olması lazım
Soran+1 yılBence fazla abartiyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılaslında sistemin temeli kökünden bozuk da neyse anlatılacak çok şey var anlatamıyorum...
Soran+1 yılNiye anlatamiyorsun
Soran+1 yılSöylediğin şeylerden gorusun belli ki zaten. İstedikleri an yaparlar diyosun. Şekilcisiniz hepiniz. Sevgi denen şeyin s'si yok sizde
Cevap sahibi+1 yıltamam knk
Soran+1 yılAynen
Cevap sahibi+1 yılsenin canın sıkılıyo galiba gece gece
Soran+1 yılNe ilgisi var? Düşüncelerimi söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılyok onu demedim bee. anlamadın beni 😂
Soran+1 yılNe diyosun o zaman?
Cevap sahibi+1 yılistek var sanki sende.
Soran+1 yılBoş yorum yapma bence. Cinsellikle ilgili her soru sorana böyle mi diyosun
Cevap sahibi+1 yılhayır bee. merak ettim sadece. tamam neyse sen sinirli çıktın hee
Soran+1 yılEvet boş yorum yapma bence
Cevap sahibi+1 yılbu arada sen beni malum partili sandın ama değilim sadece fikirlerim farklı
Soran+1 yılParti ne alaka yaa kendinde misin sen
Cevap sahibi+1 yılyukarda bi yorumda öyle sandın da ya da ben yanlış anladım seni bilmiyom
Soran+1 yılBen öyle bişeu demedim
Cevap sahibi+1 yılNerelerdesin sen :D bi konuşamadık gitti seninle
Cevap sahibi+1 yılGece yazmışsın ama uyuyodum yeni gördüm...
Soran+1 yılPek girmiyorum buraya
Cevap sahibi+1 yılşimdi girdin işte. hoş geldin : )
Soran+1 yılSağol
Cevap sahibi+1 yılUyuyakalmışım ya. k. bakma. bu arada muhabbeti hep burdan mı sürdüreceğiz?
Soran+1 yılHayır. Konuşmaya gerek yok. Konu bitti bence
Cevap sahibi+1 yıliyi. sen bilirsin öyle diyosan öyledir
+1 yılO kadar basit bir şey ama ben artık yeme içme gibi bir ihtiyaç zorunlu yapılmazsa ölünür vs gibi bir şey olduğuna inanmıyorum
30 Yorumla
+1 yılEğer sevdiğin kişiyle yaşıyorsan cinselliği aldığın zevk daha da artar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılDuygusal olmadan da olur
00 Yorumla
+1 yılYemek içmek gibi basit değil, yemek içmek gibi ihtiyaç tabi ki bu sadece erkek için değil kadın için de gecerli
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 737 cevap paylaştı.
+1 yılben bakarım
16 Yorumla
Soran+1 yılBakarım diyen bi sen çıktın
- +1 yıl
çünkü ben balık burcuyum
Soran+1 yılSevmediğin biriyle cinsellik yaşayamazsın yani doğru mu?
- +1 yıl
sevmem gerekiyor
Soran+1 yılNe güzel
Soran+1 yılKeşke herkes böyle düşünse
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen orijinal erkeği bulmuyorsun ondan
06 Yorumla
Soran+1 yılNasılmış orijinal erkek
Cevap sahibi+1 yılKadına değer veren duygusal olarak yaklaşan hangi şehir
Cevap sahibi+1 yıl?
Soran+1 yılTanışma amacım yok. Sadece soru sordum. Sağol
Cevap sahibi+1 yılNeden olmasın
Soran+1 yılİstemiyorum çünkü
+1 yılNiye bakalım?
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye bakmayasınız
- +1 yıl
Siz çoğu şeyi bitirdinix çünkü
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bakalım
01 Yorumla
Soran+1 yılNeden bakmayasinız
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar tohum saçma derdinde
01 Yorumla
+1 yılNiye bakalım
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru niye bakasınız demi? Midesizsiniz çünkü. Önünüze gelenle yapabilirsiniz
Gizli Üye(25-29)+1 yılİkisi farklı ama
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl farklı? İnsan sevmediği biriyle nasil cinsellik yaşayabiliyor?
Soran+1 yılNe yani sevdiğine dokunmayip o varken başkasıyla mi yapmaktır yani. İğrenç
Cevap sahibi+1 yılHayir yaa seven sevdiğine bunu diyince sapık oluyoruz😂😂
Soran+1 yılEvlendikten sonra deseniz sorun olmayacak da işte..
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden de ihtiyaç ama bu
Soran+1 yılBen duygusal bakıyorum. Benden önce başkalarıyla olmuş bir erkek istemem
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne