Erkeklerin sekste duygu aramamasının birçok nedeni olabilir. Bu nedenlerden bazıları şunlardır: Toplumsal beklentiler: Erkekler, genellikle cinsellik konusunda daha açgözlü ve duygusuz olarak tasvir edilir. Bu, erkeklerin sekste duygu aramaması için bir baskı oluşturabilir. Medya etkisi: p*rno içerikler, erkeklere seksin duygusal bir bağlantı gerektirmediği, yalnızca fiziksel bir eylem olduğu mesajını verebilir. Kişisel deneyimler: Geçmişte duygusal olarak tatmin edici olmayan cinsel deneyimler yaşayan erkekler, gelecekte duygu aramamayı tercih edebilirler. Bu nedenlerin yanı sıra, erkeklerin sekste duygu aramamasının bazı özel nedenleri de olabilir. Örneğin, kısa süreli bir ilişki yaşıyorsa veya yalnızca fiziksel zevk arıyorsa, duygu aramamayı tercih edebilir. İşte erkeklerin sekste duygu aramamasının bazı olası nedenleri: Toplumsal beklentiler Erkekler, genellikle cinsellik konusunda daha açgözlü ve duygusuz olarak tasvir edilir. Bu, erkeklerin sekste duygu aramaması için bir baskı oluşturabilir.
Ben duygusuz bir adamım ama her sekste duyguyu dibine kadar yaşıyorum.
Onun beni baştan çıkartması, tuzağına çekmesi, peşinden koşturup sonunda kendini benim hakimiyet alanıma bırakması, karşılıklı iltifatlar daha neler neler...
Ben bunları seks dışında asla yaşayan biri değilim. Hiçbir zaman iltifat etmem, seni seviyorum demem, çiçek almam, şiir yazmam, serenat yapmam.
Ama seks performansım manifesto gibidir. Sekste duygunun da, seksin de hakkını veririz icabında.
Sekste duygunun yeri yoktur, ilk çağlardan bile en ilkel yanımızı ortaya çıkaran şey aslında cinselliktir. Sahip olma arzusu, yok etme arzusu bu hepimizde var olan duygular.
Kimisi gününü gün etmek istiyor ye iç seks yap, kimisi maddi sıkıntısı var hiç düşünmüyor, kimisi evlenme yaşı gelmeden bağlanmak istemiyor. Kimisi zaten evli bulursam yapar geçerim zevkime bakarım diyor. Bu durumlar sevgisiz sexsi gerektiriyor sevgisiz yapıp geciyor
"ARTIK" Değil hep öyleydi. İki cinsin farklarından biri daha Zira erkek tarihsel süreçte çok eşliliğe evrilmiştir. Buda neslini devam ettirmek zorunda olduğundan Çok kadına ulaşması gerektiği için olmuştur.40 evladın varsa bir çok sebepten çoğu ölüyordu. Kadın seçmenin lüksü yok Ulaş çocuk yap neslin devam etsin
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Erkekler rahatlıkla bunu yapar. Artık değil erkek hiçbir zaman duygu aramaz. Erkek neden sürekli sperm üretiyor zannediyorsun? Eskiden insanlar da poligamiydi yani erkek sürekli olarak neslin devamını sağlayacak şekilde evrildi o yüzden birden fazla cinsel ilişkiye girmesi gereken kadınlarin hepsine duygu beslemesi beklenemez
Erkekler degil kadınlar bile yapıyor duygu aramadan yeterki yatakta iyi olsun iyi becersin artık onu istiyorlar yatakta mutlu edilmeyen bayan hep mutsuz oluyor
Yok ben duyguyuda çağır ben duygusuz yapamam diyorum 😂😂
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkekler için farketmiyor ki kadın olsun yeter onlara duygu akıllarına bile gelmez. Aksini iddia edene de inanmıyorum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Seksin duyguyla bir alakası olmadığı için olabilir mi canım kardeşim gelişmemiş seks yapmamış tabu olan ülkelerinin kadınların vicdanlarını rahatlamktan ibaret bir şey sevgili olursak seks yaparız duygu olur ama alakası yok seks içgüdüseldir arzulamaktır seks başlı basına bir duygudur zaten