Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkek her zaman sonuç odaklıdır. Yani sonuçta giden en kısa yola odaklanırız. Erkeğin zevk alması İçin uzun süreye de ihtiyacı yok. Erkeğin her boşalması max zevk garantilidir.
Ama kadınlarda durum çok farklı. Orgazm fiziksel bir olay değildir, tamamen fiziksel bir olaydır. Kadının orgazm olabilmesi için erkeğin kendi zevkini bir tarafa bırakıp sadece kadına odaklanması, kadının ruhuna hitap etmesi. Yani kadını konuşarak tahrik etmesi lazım. Kadın o an erkeğinin kendini arzuladığını duymak ister. 😊😊İşte o zaman, kadın erkeğin harekete geçmesi için çıkdırır. 😊😊erkek harekete geçince de çok kısa sürede orgazm olup, hayatının orgazmını yaşar😊😊 yani00 Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim taktiğim ilk defa yaparken tüm kontrolü kıza bırakmak ne zaman ne kadar ileri gidileceğini kız belirleyecek 👍 ona göre fikir oluşuyor sonra zaten mokokoya devamke.
03 Yorumla
Soran+1 yılKontrol bende sevmem
Cevap sahibi+1 yılO zaman cinsel ilişkiye dair konuşur zevk aldığı şeyleri öğrenirim 👍 zaten erkekler kadına kontrolü vermez
Cevap sahibi+1 yılKıza zar için vermek zorunda
- Cinsel Yaşam konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılyaklasiyoruz aslinda ama cok sonuc odakliyiz anı yasamak yerine hemen olsun bitsin
04 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
- +1 yıl
bunuda ex le opusurken anladim biraz opusup direk kizin boynuna falan daldim sonra daha asagi inmeye calistim izin vermemisti sonra yine dudaktan optu kiz eve gitmisti o zaman lan neden hizli gittim ki diye bir kendimi sorguladim ama hem ayni yerde 10 dk boyunca opulmuyor opmeye bir yerden baslayinca baska yerleri kesfetmek istiyor insan 😂😂😂
Soran+1 yılO kadar hızlı gidilmez
- +1 yıl
o da okuzluk iste bizdeki shshjs
- Cinsel Yaşam konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılkorkuyor? , heyecanlı? , seviyor? öyle kolay yaklaşamazsın titrer insan.
02 Yorumla
Soran+1 yılNeyden korkuyor
- +1 yıl
sapık sanılmaktan, beğenilmemekten, tepki göstermenden
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalıyorlar bazıları çünkü , aklı fikri orada o an çünkü. Bencil ve egoist düşünüyorlar , yani sadece kendilerini..
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yıldyanamayıp bodoslama dalıyoruz ama kime göre neye göre filmlerdeki gibi romantik anlamda yaklas öp sonra baslasın böyle bisey yok
00 Yorumla
+1 yılMesela nasil yaklasmali ne bekliyorsun ya da partnerin okuzmu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılah önce kadının ruhuna dokunmayı deneseler olmaz mı?
00 Yorumla sen gerçek erkeğe denk gelmemişsin dokunuşları iyi yapan adama
00 Yorumla
+1 yılBu genellemeyi yapmak için kaç erkekle yakınlaştınz diye sormak istiyorum
00 YorumlaHaklısın çünkü o anda akılları şeyinde oluyor 😂😂😂
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 671 cevap paylaştı. Kadınlar çok biliyor, hatta master degree ler bu konuda. O yüzden tüm sorun erkeklerde 😃
00 YorumlaErgenlerden ne bekliyorsun ki? Kapasitelerini aşar. :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaklaşmayı biliyorum da ne oluyor ilk seferde yeter artık denmesinden kına geldi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğitimsizler, nasıl okşanır, nasıl öpülür, nasıl yalanır
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen iyi bilirim armut atıyorum sazan gibi atliyorlar ne demek istedi diye hemen düşüyorlar
00 Yorumla
+1 yılValla ben biliyorum da ne oluyor romantiklik seven yok
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 306 cevap paylaştı. Çol çocukla takılıyorsundur ondan
00 Yorumla
+1 yılBilmediğimi kim söyledi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Kültür ve kişilikle alakalı
00 Yorumla
+1 yılNasıl yaklaşılmalı?
00 Yorumla
+1 yılFazla okuzuz dimi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. Acemiler ile oluyorsunuz ondan
00 YorumlaBiz zaten hiç bi book bilmiyoz mk
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bilmeyenlerdden uzak durun
00 Yorumla
+1 yılHa buradan su Sonuç mu Çıkıyor kadınlar biliyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı. Her erkek için gecerli değil bu dedigin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden bilmesin, çekmiyorsundur belki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmiyorum öğretmenim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDemekki bana denk gelmemişsin :D
00 Yorumla- Daha fazla (9)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam