AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
çıplaklık tabi ki de
Kilolular için fantezi iç çamaşırları daha iyi olabilir 😄
Gerçi iç çamaşırında göbek belli olur. Sjdksj cevabımı değiştiriyorum ben ciplaklik diyorum
Yahu nasıl ciplaklik yaaa
Esim sevmez fantezi kıyafetlerini direk soyundurur isini bitirir biyerlerini döner yatar
Haydaa. O nasil eşmıs la. Ee sen napiyon. Nasil tatmin oluyon?
Kendi kendime yetmeye çalışıyorum:(
:/ bu durum çok üzücu ve can sıkıcı olmali. Fantszi sevmeyen ve knedini düsunen erkek igrenc ya. Kadini mutlu etmeden seks bitmez asla. Ee sende verme..
Vermeyince kavga ediyoruz bağırıp çağırıyor susmuyor artık mecburen veriyorum sussun diye.. Oysa ki daha 24 yaşındayım böyle nereye kadar sürecek hiç bilmiyorum:' (
Eee nolacak ki böyle. Cocuk falan var mi? Yani cok garip. Bakimli mi degilsin? ya da seksi mi gelmiyoesun ki
Sırf kendimi beğendirmek için yapmadığım şey kalmadı.. Çocukta yok. İlişki sırasında çok güzelsin niye bna hergn vermiyorsun falan der çözemedim ki anlayamıyorum neden böyle
Cok garip. Senin zevkini dusunmemesi. Peki normal zamanda onemser mo?
Bir de bu durum seni aldatmaya itmiyor mu?
1 buçuk yıldır böyle bilmiyorum aldatmadım aldatmakta istemiyorum..:/
Ama senin icin zor durum bu. Boyle devam etmek seni yipratir. Aslinda kendi zevkine bakmak oluyor aldstmak degil
😐😐😐
Kendini bosa yipratma. Dertlesmek konusmak istwrsen burdayim. Abaza degilim yani. Seksting zaren sevmiyorum. Normal sohbet muhabbet etmek istwrsen
Çocuk yoksa böyle bencil insanla hayat geçmez söyleyim. Daha çok söyleyecek lafım var da mesaj yağmuruna tutulmak istemiyorum
@ZpAtş zaten cinsellik cvpladigin icin tutulcan :)
Olsun. Detay yazarsam daha sıkıntı oluyor. Yoruma cevap verirken de gizlenme gelmeli artık
@ZpAtş hahahaha mantikli. Ama evli değilsen boyle bi yorum yapman yanlis
Evliysrm sıkıntı yok o zaman
@ZpAtş bekara karı boşamak kolay diyorlar ya ondan diyorum. Yani sadece seks ile bosanma olmuyor.
Sekstte bile sıkıntılı adamsa zaten normalinde çok daha fazla şey çektiriyordur eminim buna
@ZpAtş bunu sordum da cvp vermedi :) ayrıca sekste sıkıntılı bencil olupta normalde partnerini düşünen kimse yok mu acaba :)
Yok tabiki. Hele ekekte hiç yoktur. Azıcık günü geçsin terör estiriyor. Ki muhtemelen eşi bayanın seks yapışını da beğenmiyordur. Hep bencilce yapıp hem de beceremiyorsun deyip kızıyordu
Neyse yaa bu konu derin. Beni konuşturma. Mesaj yağmuruna tutturma
@ZpAtş sen demek ki evlisin ve bunlari yasiyorsuj :)
Aslında burdan uzatmak istemedim dm yazdim basta ama görmedin mecburbburdan uzadi :)
Yok yaşamıyorum aslında. Yaşadığım bi dönem oldu ama. Mevzu çok derin
@ZpAtş aha bunu dinlemek isterim..
Mesajlara bakmıyorum. Görsem de yazmam bilgin olsun. Malum evliyim. Özelde konuşmak olmaz.
@ZpAtş ee bende evliyimm ozelde konusmusuz burdankonusmusuz ne farkediyor ki. Hem ordan rahatsiz edilecegini bilmezsij
Bi erkekle kalabalık için de konuşmam ve tenhada teke tek konuşmam arasında nasıl fark varsa bu da öyle. Ya da prensip meselesi de. burada takılıyorum ama özel de konuşmuyorum.
@ZpAtş burada anlatmıyorsun ki :) merak ettim ama nasil düzeldi veya ne oldu bittim
Merakınla kal 😄 anlatmam zaten. Çok uzun mevzu. Şimdi bal gibi kocam var. Önce her şeyde her zaman beni düşünür. Zor günler geçti. Büyüdü, kıymetimi anladı, benden daha çok ona değer verecek kimsenin olmadığını gördü özetle.
@ZpAtş aldatti o zaman..
Hayır tabiki. Bunun affı olmaz ben de.
@ZpAtş anladım :). bencilmiş demek ki
Evet bencildi 😄
@ZpAtş vay be helal olsun düzeltmişin :)
Şükür. Çekilecek çilemiz varmış demekki😄
@ZpAtş ahahha :) düzelmesi hoş olmuş
@ZpAtş bir 10 yılda yaşayacağımız şeyleri 1 buçuk yılda yaşadık diyebilirim... 🥺🥺🥺
:/ üzücü ya. Duzelmezse sende kotu duruma düserrsin
@LordVoldemord 🥺🥺😔
Üzülüyorum sana.. Kendi bedenin kendi mutlulugun ve uzak kaliyorsun
İnsan eşini kullanırmı ya? Ben kendimi her zaman kullanılıyor gbi hissediyorum bu sadece sekks için geçerli degl
Severse kullanmaz. Ama SEVERSE..
Sorsam seviyor. Ama bana hiç göstermiyor
Seven göstwrmesede olur. Hissettirse yeter ya da yaptiklariyla belli etse. Demek ki sevmiyor. Agzinda seviyorum diyor.
Yani bir kaç önce bosanalim dedim onuda kabul etmiyor. Ya kafam durdu benim artk ne düşüneceğimi debilmiyorum. Üstüne birde çocuk istiyor çocuk olunca Tamamen kopacagiz farkında değil. Deliricem artk
Bi yardim falan almayi denediniz mi?
Kabul etmiyor ki. Sadece bende sorun varmış.. Nevar diyorum bende susuyor 🥲🥲🥲🥲🥲🥲
Baba evinde prensesler gibiydimmm neden evlendim ki sankii offf off😔😔😔
Narsist kişilik bozukluğu bunu araştırın. Tedavisi yok ama böylr birisiyle nasıl baş edilir en azından bunu öğrenirsiniz
Hadise mi oldun 😂😂😂
Çamaşırın çokta etkisi olmadığını düşünüyorum. Ayakta sadece beyaz çorapların ve üst tarafta sütyenin kalması hoş olabilir.
fantezi iç çamaşırları ama öyle gereksiz olan değil
Yeri gelir bir tanga bile fantezi iç çamaşırları olabilir
Seksi iç çamaşırlı kalmak daha etkileyici geliyor
Benim kafa :)
Fantezi iççamaşırı beni her zaman daha çok fark etmiştir
Vallahi neticede cikariyoruz.
Pehh olmaz oyle
Ben severimde esim öyle dusunuyor ne giysem hemen cikariyor
Insan hrmen cıksrtir mi. Hic agzinin tadini bilmiyor
Iç çamaşırı tabiki
Bilirim
Hihim